Karacaahmet

Karacaahmet

Son dakika Karacaahmet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karacaahmet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karacaahmet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karacaahmet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karacaahmet gelişmeleri de dahil olmak üzere 515 karacaahmet haberi bulunmuştur. Tüm karacaahmet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak?
Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak? Uzun süredir kanserle mücadele eden Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan 61 yaşında hayatını kaybetti. Öztan’ın cenazesi Şakirin Cami’den kalkacak. Peki, Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak, Şakirin Cami’ye nasıl gidilir?
22.03.2024 Gündem
Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti
Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti Hürriyet’in çok uzun yıllardır sorumlu yazı işleri müdürlüğünü yürüten Hasan Kılıç İstanbul’daki evinde hayatını kaybetti. Ayrıca Vatan Gazetesi Ankara temsilciliği görevini yürüten Bilal Çetin, 65 yaşında hayatını kaybetti.
18.12.2023 Gündem
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Adile Naşit'in hayatı film oluyor
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Adile Naşit'in hayatı film oluyor Yeşilçam’ın usta ismi Adile Naşit'in hayatı film oluyor. Filmin senaryosunu ise Gani Müjde kaleme alacak.
24.11.2023 Magazin
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi...
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi... Münevver Karabulut cinayeti Türkiye'yi şok etmiş günlerce konuşulmuştu. Sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğrafla 14 yıl sonra yeniden gündeme oturan Münevver Karabulut cinayeti, olayın vahşetinin yanı sıra skandal otopsi raporuyla da çok konuşulmuştu. Münevver’in iç çamaşırı ve şortuna başka bir cesetten kan ve sperm bulaşmış, bu da otopsi raporunda yer almıştı. Skandalın ardından Adli Tıp Kurumu’nda otopsi prosedürü değiştirildi.
7.08.2023 Gündem
Kadıköy'de polisten kaçan sürücünün çarptığı bisikletli son yolculuğuna uğurlandı
Kadıköy'de polisten kaçan sürücünün çarptığı bisikletli son yolculuğuna uğurlandı Bostancı'da polis kontrol noktasından kaçtığı öne sürülen otomobil sürücüsü Sezer Temel Ünlü'nün çarparak ölümüne neden olduğu bisiklet sürücüsü 51 yaşındaki Doğanay Güzelgün, Üsküdar'da düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
19.07.2023 Gündem
Usta sanatçı Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı!
Usta sanatçı Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı! MFÖ grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur 69 yaşında vefat etti. Daha önce üç kez lenf kanserini yenen sanatçı, kısa bir süre önce de entübe edilmişti. Vefat haberi tüm sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Uğur, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Özkan Uğur, Taksim Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.
11.07.2023 Magazin
(Özkan Uğur cenaze töreni) Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta, nerede kılınacak?
(Özkan Uğur cenaze töreni) Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta, nerede kılınacak? MFÖ grubunun usta sanatçısı Özkan Uğur, 69 yaşında hayatını kaybetti. Yaşama veda eden Uğur'un cenaze töreni programı belli oldu. Peki, Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta, nerede kılınacak?
11.07.2023 Magazin
Özkan Uğur’un o görüntüsü sevenlerini duygulandırdı! 'Gözyaşlarımızı bitti mi sandın?'
Özkan Uğur’un o görüntüsü sevenlerini duygulandırdı! 'Gözyaşlarımızı bitti mi sandın?' MFÖ grubu üyelerinden Özkan Uğur Cumartesi günü öğle saatlerinde vefat etti. Uğur’un vefatının ardından eski görüntüleri sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Aralarında sevenlerini en çok duygulandıran; sanatçının Mazhar Alanson ve Fuat Güner’le şarkı söylediği esnada gözyaşlarına boğulduğu anlar oldu.
10.07.2023 Magazin
Günlerdir aranıyordu, cesedi çuvalda bulundu! Eşinden kahreden sözler
Günlerdir aranıyordu, cesedi çuvalda bulundu! Eşinden kahreden sözler Ataşehir'de sahibi olduğu iş yerinden kimliği belirsiz kişiler tarafından otomobile bindirilerek götürülen 36 yaşındaki Metin Üreyil'in cesedi öldürülmüş olarak çuval içinde bulundu. Metin Üreyil'in cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi. Metin Üreyil'in eşi Sinem Üreyil, "Siyah bir araçla kapının önünden alınıyor. Ondan sonra sırra kadem basıyor. Eşim depoda bir çuvalın içinde ölü bulunuyor. Eşimin üzerindeki silahla, eşimin kafasına sıkıp, darbediyorlar. Eşim tanınmaz haldeydi, ben onu teşhis edemedim, onu sakallarından tanıdım. Benim üç tane çocuğum yetim kaldı" dedi.
31.05.2023 Yaşam
İzel'in en zor görevi!
İzel'in en zor görevi! Şarkıcı İzel Çeliköz’ün annesi Habibe Çeliköz, 77 yaşında hayatını kaybetti. Habibe Çeliköz, dün yapılan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
28.05.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan anne ve babasının kabrini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan anne ve babasının kabrini ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oy kullandıktan sonra Karacaahmet Mezarlığı'nda annesi Tenzile Erdoğan ile babası Ahmet Erdoğan'ın kabrini ziyaret etti.
28.05.2023 Gündem
Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, nereli, neden öldü? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Öztuna hangi takımlarda oynadı?
Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, nereli, neden öldü? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Öztuna hangi takımlarda oynadı? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ergun Öztuna hayatını kaybetti. Süper Lig'de Fenerbahçemizin ilk golünü kaydeden, 1957’de İstanbul Ligi’ni kazanan Futbol Takımımıza şampiyonluğu getiren maçta 3. golü atan Ergun Öztuna, Fenerbahçe'nin 103 golle şampiyon olduğu 1988-1989 sezonunda teknik direktör Todor Veselinovic'in yardımcılığını da üstlendi. Peki, Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, neden öldü, hastalığı ne?
24.05.2023 Futbol
Demokrasi yolculuğu 103 yıl önce başladı! İşgal altında seçim yapıldı
Demokrasi yolculuğu 103 yıl önce başladı! İşgal altında seçim yapıldı Vatanın kurtuluşu, 23 Nisan 1920’de millete dayalı bir yönetimle ve milletin bağrından çıkan bir kahramanın dehası ile sağlanmıştı.
23.04.2023 Gündem
Yeliz Şar'dan annesine duygusal veda: Hayat bundan sonra nasıl gidecek bilmiyorum
Yeliz Şar'dan annesine duygusal veda: Hayat bundan sonra nasıl gidecek bilmiyorum Geçtiğimiz günlerde annesi Şehriban Şule Şar'ı geçirdiği kalp krizi sonucu kaybeden oyuncu Yeliz Şar sosyal medyadan annesine duygu dolu bir paylaşımla veda etti.
22.04.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan anne ve babasının mezarlarını ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan anne ve babasının mezarlarını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'nda bulunan annesi Tenzile Erdoğan ve babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret etti.
20.04.2023 Gündem
Yeliz Şar'ın zor günü! Anneye son veda
Yeliz Şar'ın zor günü! Anneye son veda Oyuncu Yeliz Şar’ın annesi Şehriban Şule Şar (78) önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
20.04.2023 Magazin
Oyuncu Yeliz Şar'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Oyuncu Yeliz Şar'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti Oyuncu Yeliz Şar'ın annesi Şehriban Şule Şar hayatını kaybetti. Şar, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
19.04.2023 Magazin
Köksal Engür son yolculuğuna uğurlandı!
Köksal Engür son yolculuğuna uğurlandı! Böbrek rahatsızlığı sebebiyle dün hayatını kaybeden Köksal Engür, Karacaahmet Şakirin Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 'Leyla İle Mecnun' dizisinde 'Ak Sakallı Dede' rolüyle hafızalara kazınan usta sanatçının cenazesine, Engür’ün ailesinin yanı sıra Ayten Uncuoğlu, Cengiz Bozkurt, Ali Atay ve Serkan Keskin gibi çok sayıda oyuncu katıldı.
28.03.2023 Magazin
Emekli Orgeneral Şener Eruygur vefat etti
Emekli Orgeneral Şener Eruygur vefat etti Eski Jandarma Genel Komutanı Emekli Orgeneral Şener Eruygur, hayatını kaybetti.
21.02.2023 Gündem
Tuğba Özay sabaha kadar babasının mezarı başından ayrılmadı
Tuğba Özay sabaha kadar babasının mezarı başından ayrılmadı Şarkıcı ve eski manken Tuğba Özay’ın şair babası İlhan Özay 68 yaşında yaşamını yitirdi. Dün Şakirin Camisi’nde son yolculuğuna uğurlanan İlhan Özay'ı kızı Tuğba Özay mezarında yalnız bırakmadı.
3.01.2023 Magazin
Tuğba Özay'ın baba acısı!
Tuğba Özay'ın baba acısı! Şarkıcı ve eski manken Tuğba Özay’ın şair babası İlhan Özay 68 yaşında yaşamını yitirdi.
2.01.2023 Magazin
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti… İBB Meclisi aralık ayı toplantısının dördüncü oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı. Yapılan toplantıda 2023 Ücret Tarife Teklifleri kapsamında mezarlık ücret ve hizmet bedelleri gündeme alındı. Bu toplantıda Meclis tarafından 1 Ocak 2023'den itibaren geçerli olacak cenaze hizmetleri ve mezarlık fiyatları belirlendi. Peki, İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
16.12.2022 Ekonomi
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat
Nedim Urhan kimdir, öldü mü? İKEV Başkanı Doç. Dr. Nedim Urhan neden öldü?
Nedim Urhan kimdir, öldü mü? İKEV Başkanı Doç. Dr. Nedim Urhan neden öldü? Nedim Urhan öldü mü, neden öldü? Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yanında yer alan ve İlim Kültür ve Eğitim Vakfı (İKEV) Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. Nedim Urhan hayatını kaybetti. Peki, Nedim Urhan kimdir, öldü mü? İKEV Başkanı Doç. Dr. Nedim Urhan neden öldü? İKEV Başkanı Doç. Dr. Nedim Urhan hakkında merak edilenler…
4.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karacaahmet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karacaahmet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.