Tuğba Özay

Tuğba Özay

Son dakika tuğba özay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuğba özay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuğba özay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğba Özay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğba özay gelişmeleri de dahil olmak üzere 627 tuğba özay haberi bulunmuştur. Tüm tuğba özay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuğba Özay’dan Serenay Sarıkaya’ya: Oyunculuk kariyerine başladı maalesef
Tuğba Özay’dan Serenay Sarıkaya’ya: Oyunculuk kariyerine başladı maalesef Ünlü model Tuğba Özay, geçtiğimiz gün katıldığı bir davette gazetecilerin sorularını yanıtladı. Modellik konusunda Türkiye'de zirve olduğunu ve veliahdının olmadığını söyleyen Özay, Serenay Sarıkaya hakkında iddialı açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Magazin
Tuğba Özay kışlık hazırlığı yaptı! Uyguladığı işlemleri adım adım paylaştı
Tuğba Özay kışlık hazırlığı yaptı! Uyguladığı işlemleri adım adım paylaştı Organik ve doğal ürünlere olan ilgisini profesyonel hayata taşıyan Tuğba Özay geçtiğimiz aylarda zeytinyağı üretimine geçtiğini duyurmuştu. Tuğba Özay şimdi de kışlık hazırlığı yaptı.
6.10.2023 Magazin
Tuğba Özay'dan estetik açıklaması: Sürekli yaptıranların ruh sağlıklarını iyi olmadığını düşünüyorum!
Tuğba Özay'dan estetik açıklaması: Sürekli yaptıranların ruh sağlıklarını iyi olmadığını düşünüyorum! Deprem sonrası yaptığı yardımlarla adından söz ettiren model Tuğba Özay, geçtiğimiz günlerde Bursa'daki bir güzellik merkezinin açılışına katıldı. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Özay, sürekli estetik yaptıran insanları eleştirdi.
25.04.2023 Magazin
Tuğba Özay son paylaşımıyla yürekleri sızlattı! 'Evlerinden ziyade kalpleri hasarlı'
Tuğba Özay son paylaşımıyla yürekleri sızlattı! 'Evlerinden ziyade kalpleri hasarlı' Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından afet bölgesine gönüllü olarak yardıma giden ünlü manken Tuğba Özay Hatay sık sık paylaşımda bulunuyor. Özay'ın yaptığı son paylaşım yine yürekleri sızlattı. Küçük bir kız ile fotoğrafını paylaşan ünlü mankenin 'Evlerinden ziyade kalpleri hasarlı' sözleri yürekleri yaktı.
25.02.2023 Magazin
Tuğba Özay'dan şoke eden iddia!
Tuğba Özay'dan şoke eden iddia! Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Hem yardım süreci hem de arama-kurtarma çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Depremlerden sonra afet bölgesine giden eski manken Tuğba Özay şoke eden bir iddiayı ortaya attı.
13.02.2023 Magazin
Babasını kaybeden Tuğba Özay'ın tarifsiz acısı!
Babasını kaybeden Tuğba Özay'ın tarifsiz acısı! Şarkıcı ve eski manken Tuğba Özay’ın şair babası İlhan Özay, geçtiğimiz hafta vefat etti. Ünlü isim, 1 Ocak'ta Şakirin Camisi’nde gerçekleşen cenazede babasının tabutu başında gözyaşı dökerken çekilen fotoğrafını paylaştı. Özay, babasının 'Vasiyetname' adlı şiiriyle İlhan Özay'ı andı.
7.01.2023 Magazin
Tuğba Özay sabaha kadar babasının mezarı başından ayrılmadı
Tuğba Özay sabaha kadar babasının mezarı başından ayrılmadı Şarkıcı ve eski manken Tuğba Özay’ın şair babası İlhan Özay 68 yaşında yaşamını yitirdi. Dün Şakirin Camisi’nde son yolculuğuna uğurlanan İlhan Özay'ı kızı Tuğba Özay mezarında yalnız bırakmadı.
3.01.2023 Magazin
Tuğba Özay'ın baba acısı!
Tuğba Özay'ın baba acısı! Şarkıcı ve eski manken Tuğba Özay’ın şair babası İlhan Özay 68 yaşında yaşamını yitirdi.
2.01.2023 Magazin
Tuğba Özay'ın babası İlhan Özay hayatını kaybetti
Tuğba Özay'ın babası İlhan Özay hayatını kaybetti Şarkıcı ve manken Tuğba Özay'ın yoğun bakımda olduğu için sevenlerinden dua istediği babası İlhan Özay, KOAH hastalığına bağlı yaşadığı nefes darlığı sebebiyle hayatını kaybetti.
31.12.2022 Magazin
Mehmet Ali Erbil sitem etti: Sizin yüzünüzden TikTok'tan para alamıyorum!
Mehmet Ali Erbil sitem etti: Sizin yüzünüzden TikTok'tan para alamıyorum! Mehmet Ali Erbil, TikTok videolarıyla çok konuşuluyor. Canlı yayın açıp, takipçilerinden hediyeler isteyen, "Bu Onur hâlâ araba yollamadı. Bu kadar cimri mi?" şeklindeki sözleri gündem olan şovmen, hakkındaki eleştirilere "Ben 50 yıldır böyleyim kardeşim, bilmiyor musunuz yani! Beni böyle sevdiniz" yanıtını vermişti. Son olarak bir ödül töreninin sunuculuğunu yapan Erbil, sosyal medya platformuyla ilgili soru üzerine "Ne göz varmış sizde" diyerek, sitemde bulundu.
27.11.2022 Magazin
Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen’in biyografisi!
Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen’in biyografisi! Çarkıfelek, Aşkım Aşkım ve Çarli İş Başında yapımları ile adını duyuran, çıkardığı albümlerle çokça konuşulan Yeliz Yeşilmen, 2010 yılında iş insanı Ali Uğur Akbaş ile evliliğinin ardından sahnelere bir süre ara vermişti. Önceki günlerde ise bir mekanda sahne alan ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan Yeşilmen, sosyal medyada eleştirilerin hedefinde olmuştu. Yeliz Yeşilmen katıldığı televizyon programları ile gündeme geldi. Peki, Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen boşandı mı? İşte Yeliz Yeşilmen’in biyografisi!
17.11.2022 Magazin
Tuğba Özay kendisine yeni bir meslek buldu!
Tuğba Özay kendisine yeni bir meslek buldu! Mankenlikten şarkıcılığa geçiş yapan Tuğba Özay, şimdi de yogacı oldu. Katıldığı yoga etkinliğinden çok keyif alan Tuğba Özay da artık yoga etkinlikleri organize edecek.
6.11.2022 Magazin
Tuğba Özay: 'Artık herkes paraya satıyor kendini'
Tuğba Özay: 'Artık herkes paraya satıyor kendini' Tuğba Özay, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden 44 yaşındaki model ve şarkıcı, son dönemde yüksek kira talep eden ev sahiplerine isyan etti. Parayla ilgili yazdığı yeni şarkısı hakkında "Çok konuşulacak" yorumunda bulunan Tuğba Özay'ın sarf ettiği sert sözler de dikkat çekti.
6.08.2022 Magazin
Yangından son anda kurtulan Tuğba Özay, o geceyi anlattı!
Yangından son anda kurtulan Tuğba Özay, o geceyi anlattı! Manken Tuğba Özay ile sanatçılar Nevzat Soydan, Hamiyet ve Benhur’un Şanlıurfa’da düğüne katıldıkları bir otelde, dün gece fişte unutulan bir saç düzleştirme makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı. Nevzat Soydan, Hamiyet ve Benhur dumandan hafif şekilde etkilenirken, Tuğba Özay ise son anda kalacağı oteli değiştirerek yangından kurtulmayı başardı.
18.07.2022 Magazin
Tuğba Özay zor günlerini anlattı: Büyük travma yaşadım
Tuğba Özay zor günlerini anlattı: Büyük travma yaşadım Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında çiftliği zarar gören Tuğba Özay, zor günleri geride bıraktı. Önceki akşam 'Yedi' filminin galasında sunuculuk yapan Özay, çok konuşulan hapishane açıklamalarıyla ilgili konuştu.
14.04.2022 Magazin
Tuğba Özay'dan şaşırtan hapishane itirafı!
Tuğba Özay'dan şaşırtan hapishane itirafı! Ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Özay, yapımcılığını hayata geçirilen Barış Muslu'nun sunduğu Beyin Dedektifi programına konuk oldu. Özay, programda hapishane itirafıyla herkesi şoke etti.
10.04.2022 Magazin
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
28.03.2022 Magazin
Tuğba Özay gelin oldu!
Tuğba Özay gelin oldu! Manken ve oyuncu Tuğba Özay, Kahramanmaraş'ta çekimleri devam eden 'Külahıma Anlat' sinema filminde gelinlik giyip Okan Karacan ile evlendi. Düğün çekimlerinde hem oyuncular hem de set ekibi eğlendi.
12.12.2021 Magazin
Tuğba Özay, 'Külahım Anlat' filminde gelin oldu!
Tuğba Özay, 'Külahım Anlat' filminde gelin oldu! Manken ve oyuncu Tuğba Özay, Kahramanmaraş'ta çekimleri devam eden 'Külahıma Anlat' sinema filminde gelinlik giyip Okan Karacan ile evlendi. Düğün çekimlerinde hem oyuncular hem de set ekibi eğlendi.
12.12.2021 Magazin
Tuğba Özay derin yırtmacıyla beğeni topladı!
Tuğba Özay derin yırtmacıyla beğeni topladı! Bursa konseri öncesi paylaşım yapan Tuğba Özay derin bacak dekoltesiyle beğeni topladı.
15.11.2021 Magazin
Zerrin Özer'in paylaşımına tepki yağmıştı! 'Kahroldum'
Zerrin Özer'in paylaşımına tepki yağmıştı! 'Kahroldum' Ulusal Model Yarışması büyük finali önceki akşam Gayrettepe Point Otel'de yapıldı. Gecenin sunuculuğunu model Tuğba Özay ve Bülend Özveren yaparken, jüride Zerrin Özer, Aslı Turanlı, İzzet Öz, Bircan Bali ve Emsal Doğan gibi ünlü isimler yer aldı. Geceye damga vuran Özer, muhabirlerin sorularını yanıtladı.
21.08.2021 Magazin
Tuğba Özay: Herkesi Allah'a havale ediyorum
Tuğba Özay: Herkesi Allah'a havale ediyorum Manavgat'taki çiftliğiyle ilgili video çekerek yardım çağrısında bulunan ve daha sonra fenalık geçirerek hastaneye kaldırılmasının ardından bir açılışa katılması gerekçesiyle sosyal medyada tepkilere neden olan Tuğba Özay, yardım çağrısı yaptığı yayın ile ilgili yazılan bir habere ilişkin bir gazete hakkında suç duyurusunda bulundu. Özay, "Geçmiş olsun denileceği yerde, daha empatiyle yaklaşılacağı yerde yine ben suçlanıyorum, yine bana vuruluyor. Herkesi Allah'a havale ediyorum" dedi.
3.08.2021 Magazin
Tuğba Özay'a büyük tepki! 'Felç geçirdim' demişti, kuyumcu açılışına gitti
Tuğba Özay'a büyük tepki! 'Felç geçirdim' demişti, kuyumcu açılışına gitti Manavgat'ta bulunan çiftliğini yangın nedeniyle kaybetme tehlikesi yaşayan Tuğba Özay, felç geçirdiğini duyurmuştu. Özay’ın bir kuyumcunun açılışına katılması tepkilere neden oldu.
31.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuğba Özay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğba özay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.