Kara Operasyonu

Kara Operasyonu

Son dakika kara operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kara operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kara operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kara Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kara operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.454 kara operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm kara operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Netanyahu'dan ABD'ye rest! Gerekirse tek başımıza yaparız
Netanyahu'dan ABD'ye rest! Gerekirse tek başımıza yaparız İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dünyanın karşı çıktığı Refah'a kara operasyonu ile ilgili açıklamada “ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmemizde Refah'a girmeden ve oradaki taburların geri kalanını yok etmeden Hamas'ı yenmemizin mümkün olmadığını, bunu ABD'nin desteğiyle yapacağımızı umduğumuzu ama gerekirse tek başımıza yapacağımızı söyledim” dedi.
23.03.2024 Dünya
Filistin: İsrail, öldürdüğü 80 Filistinlinin cansız bedeninden organlarını çaldı
Filistin: İsrail, öldürdüğü 80 Filistinlinin cansız bedeninden organlarını çaldı Gazze'deki hükümet, İsrail'in kara operasyonunda öldürülen 80 Filistinlinin organlarını çaldığını belirterek, konuyla ilgili uluslararası soruşturma başlatılması çağrısında bulundu.
28.12.2023 Dünya
Zorlu şartlarda vatan savunması! Sis, pus, dağlar Mehmetçiği durdurmuyor
Zorlu şartlarda vatan savunması! Sis, pus, dağlar Mehmetçiği durdurmuyor CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk geçtiğimiz yıl Irak sınırında terör örgütlerine göz açtırmayan Türk askerlerini görüntülemişti.
24.12.2023 Gündem
İsrail Gazze'de mülteci kampını bombaladı! Saldırıda en az 100 kişi yaşamını yitirdi
İsrail Gazze'de mülteci kampını bombaladı! Saldırıda en az 100 kişi yaşamını yitirdi İsrail ordusu, Gazze’nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı’na hava saldırısı düzenledi. Gazze İçişleri Bakanlığı, kampa 6 bomba atıldığını açıkladı. Saldırıda ilk belirlemelere göre, en az 100 kişi yaşamını yitirdi, 150 kişi de yaralandı. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF)Gazze Şeridi'ndeki birliklerin kara operasyonu sırasında Gazze metrosu olarak da adlandırılan tüneller içinde Hamas mensuplarıyla çatışmaya girdiğini duyurdu.
31.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika... İsrail ordusu Gazze'de taktik değiştirdi
İsrail-Hamas savaşında son dakika... İsrail ordusu Gazze'de taktik değiştirdi İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar 7 Ekim tarihinden itibaren Gazze topraklarında devam ediyor. Kritik bölgedeki savaş 20'nci gününe girerken Gazze'den gelen haber ile İsrail ordusunu yeni taktiği gün yüzüne çıktı. Her gün bombalanan Gazze'de hayatını kaybeden siviller için ABD Başkanı Biden'dan gelen skandal açıklama tepkilere neden olurken Rusya Devlet Başkanı Putin'den gelen açıklama ise gündemin ilk sırasına yerleşti.
26.10.2023 Dünya
Gazze ablukada! Netanyahu'dan kara harekatı sinyali
Gazze ablukada! Netanyahu'dan kara harekatı sinyali Gazze'de sivil halka yönelik İsrail katliamı devam ederken bölgeden yeni haberler gelmeye devam ediyor. İsrail Başbakanı Netanyahu 'Kara operasyonu yapılacak ancak zamanlaması ortak karar olacak' açıklamasında bulundu.
25.10.2023 Dünya
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
Gazze'de abluka sürüyor! İsrail, kara harekatını erteledi
Gazze'de abluka sürüyor! İsrail, kara harekatını erteledi İsrail’in tahliyeler için verdiği sürenin 16.00’da dolmasıyla da Gazze’den dumanlar yükseldi. İsrail’in Filistinlilerin 16.00’ya kadar Gazze’den ayrılmasına ilişkin açıklamasında verilen sürenin dolmasından sonra İsrail’in Gazze sınırındaki Sderot kentinde tank hareketliliği yaşanıyor. Ordu Sözcüsü, Gazze'de rehineler için sınırlı kara operasyonları düzenlendiğini açıklarken; İsrail Ordu Radyosu, düzenlenecek olası bir kara harekatının ertelendiğine dair bir duyuru geçti.
23.10.2023 Dünya
İsrail Gazze'de hastaneyi hedef aldı! En az 500 kişi hayatını kaybetti
İsrail Gazze'de hastaneyi hedef aldı! En az 500 kişi hayatını kaybetti ABD Başkanı Biden'ın ardından Fransa lideri Macron da İsrail'e destek için Tel Aviv'e gidiyor, Ürdün ve Mısır ise Filistinli mülteci kabul etmeyeceklerini duyurdu. Öte yandan İsrail, Gazze'de hastane vurdu. Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Ashraf Al-Qudra yaptığı açıklamada, İsrail tarafından Baptist Hastanesi'ne düzenlenen hava saldırısında en az 500 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Erdoğan, "Gazze’de yaşanan bu vahşeti durdurmak için tüm insanlığı harekete geçmeye davet ediyorum" dedi.
17.10.2023 Gündem
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Taviz vermemiz asla mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan'da iki gün süren ziyaret kapsamında Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Üçlü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Zirve sonrası gazetecilerle bir araya gelen Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
15.12.2022 Gündem
Türkiye kara harekatına hazır! Pentagon'dan skandal açıklama
Türkiye kara harekatına hazır! Pentagon'dan skandal açıklama Suriye ve Kuzey Irak'ta terör hedeflerine havadan başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Türkiye'nin bu başarılı operasyonun yankıları devam ederken ABD Savunma Bakanlığı'ndan skandal bir açıklama geldi.
30.11.2022 Dünya
3. dünya savaşı için Kahin Nostradamus’un verdiği tarih! 3. Dünya savaşı ne zaman çıkacak, Rusya Ukrayna savaşı 3. Dünya savaşı olur mu?
3. dünya savaşı için Kahin Nostradamus’un verdiği tarih! 3. Dünya savaşı ne zaman çıkacak, Rusya Ukrayna savaşı 3. Dünya savaşı olur mu? Nostradamus’un 3. Dünya Savaşı için tarih vermesi, akıllara Rusya Ukrayna savaşını getirdi. Ünlü kahin Nostradamus yüz yıllar önce yaptığı kehanetlerle yine gündeme geldi. 3. Dünya Savaşı tarihini vermesi, gözleri Rusya Ukrayna savaşına çevirdi. Adolf Hitler'in gelişi, Londra'daki büyük yangını, John F. Kennedy suikastını bilmesiyle şaşırtan Nostradamus 3. Dünya savaşı için de tarih vermiş. Rusya Ukrayna savaşı  devam ederken 3. dünya savaşı için Kahin Nostradamus’un verdiği tarih merak konusu oldu.
25.02.2022 Gündem
Türkiye'den sınır ötesi harekatı! O bölgeye kara operasyonu
Türkiye'den sınır ötesi harekatı! O bölgeye kara operasyonu Türkiye vuracak! Sınır ötesi harekat ile ilgili sıcak gelişme! Türkiye o bölgelere kara operasyonu düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Suriye’den Türkiye’ye yönelik terör saldırılarına artık tahamülümüz kalmadı” açıklaması sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye’nin kuzeydoğu sınır hattına sevkiyata hız verdi.
16.10.2021 Gündem
Türkiye'den İsrail'e tepki yağdı!
Türkiye'den İsrail'e tepki yağdı! İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne kara operasyonu başlattığını ve İsrail askerlerinin Gazze’ye girdiğini duyurdu. Türkiye'den İsrail'e tepkiler peş peşe geliyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Filistin için uluslararası her platformda mücadele etmeye devam edeceğiz. İsrail'in bu hukuk tanımaz tavrının son bulması için ne gerekiyorsa yapacağız. Mücadelemiz, Filistin tam anlamıyla özgürlüğüne kavuşana dek sürecektir." ifadelerini kullandı. Öte yandan ilerleyen saatlerde İsrail ordu sözcülüğü, “Gazze’ye girildiği" şeklindeki açıklamasını yinelemekten kaçınarak, yalnızca "saldırının sürdüğünü" belirtmekle yetindi.
14.05.2021 Siyaset
İsrail ordusu, Gazze'ye girdiğini duyurdu!
İsrail ordusu, Gazze'ye girdiğini duyurdu! İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ne kara operasyonu başlattığını ve İsrail askerlerinin Gazze’ye girdiğini duyurdu.
13.05.2021 Dünya
Türkiye Pençe-Kartal operasyonuyla dünyaya mesaj verdi
Türkiye Pençe-Kartal operasyonuyla dünyaya mesaj verdi Türkiye'nin Kuzey Irak'taki terör yuvalarına yönelik operasyonu dünyada ses getirdi. Türkiye operasyonla PKK’yı koruyup, kollayan CIA, MOSSAD gibi istihbarat örgütlerine de mesaj vermiş oldu.
18.06.2020 Gündem
Son operasyonun şifreleri... 35 yıllık terörle mücadelede en önemli alan...
Son operasyonun şifreleri... 35 yıllık terörle mücadelede en önemli alan... Türkiye’nin Irak’ın kuzeyinde başlattığı Pençe-Kaplan operasyonu tüm hızıyla sürüyor. Dünyanın en zorlu coğrafyalarından birinde gece operasyonu yapmanın önemine dikkat çeken uzmanlar, harekatın diğer ülkelere mesaj olduğu görüşünde.
17.06.2020 Gündem
Rus savaş uçakları İdlib'de ateşkesi ihlal etti!
Rus savaş uçakları İdlib'de ateşkesi ihlal etti! Rus savaş uçaklarının İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki ateşkesi ihlal ederek, sivil yerleşim ve cephe hatlarına düzenlediği hava saldırısı sonucunda en az üç sivil hayatını kaybetti, üç sivil yaralandı.
8.06.2020 Dünya
Nijerya'da silahlı çete üyesi 70 kişi öldürüldü
Nijerya'da silahlı çete üyesi 70 kişi öldürüldü Batı Afrika ülkesi Nijerya'nın kuzeybatısında silahlı gruplara karşı düzenlenen operasyonlarda silahlı çete üyesi 70 kişinin öldürüldüğü bildirildi.
6.06.2020 Dünya
Rusya, İdlib'de sivilleri vurdu! 16 ölü!
Rusya, İdlib'de sivilleri vurdu! 16 ölü! Rus savaş uçaklarının İdlib'de bir tavuk çiftliğine sığınan sivilleri hedef aldığı saldırıda 16 sivil hayatını kaybetti.
5.03.2020 Dünya
Rejim ve Rus uçakları İdlib'de sivilleri vurdu! 12  ölü
Rejim ve Rus uçakları İdlib'de sivilleri vurdu! 12 ölü Esad rejimi ve Rusya'nın İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ne saldırılarında 12 sivil hayatını kaybetti.
3.03.2020 Dünya
İdlib'de kritik bölge ele geçirildi!
İdlib'de kritik bölge ele geçirildi! İdlib'in stratejik önemdeki Serakib ilçesine açılan Neyrab köyü, rejim güçleriyle şiddetli çatışmaların ardından ılımlı muhaliflerin kontrolüne geçti.
24.02.2020 Dünya
İdlib'de 18 sivil yerleşim Rus bombardımanı altında
İdlib'de 18 sivil yerleşim Rus bombardımanı altında Rus savaş uçakları, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki 18 sivil yerleşime hava saldırıları düzenliyor.
24.02.2020 Dünya
TSK, rejim hedeflerini vurmaya devam ediyor!
TSK, rejim hedeflerini vurmaya devam ediyor! Gelen bir son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin İdlib kentinin Serakib ilçesinde bulunan rejim hedeflerini vurmaya devam ediyor.
20.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kara Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kara operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.