Kapıkule Sınır Kapısı

Kapıkule Sınır Kapısı

Son dakika Kapıkule Sınır Kapısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kapıkule Sınır Kapısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kapıkule Sınır Kapısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kapıkule Sınır Kapısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kapıkule sınır kapısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 323 kapıkule sınır kapısı haberi bulunmuştur. Tüm kapıkule sınır kapısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kapıkule'de TIR'da Cessna tipi uçak ele geçirildi! Şok eden olay
Kapıkule'de TIR'da Cessna tipi uçak ele geçirildi! Şok eden olay Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir TIR'da yapılan aramada Cessna 172 tipi uçak ele geçirildi.
23.01.2024 Gündem
Gurbetçilerin dönüş yolculuğu başladı! Uzun kuyruklar oluştu
Gurbetçilerin dönüş yolculuğu başladı! Uzun kuyruklar oluştu Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelip yaz tatillerini Türkiye'de geçiren gurbetçilerin, dönüş yolculukları başladı. Kapıkule Sınır Kapısı önünde uzun araç kuyrukları oluşturan gurbetçiler, memleketleri ve sevdiklerini geride bırakmanın burukluğunu yaşıyor.
3.08.2023 Gündem
Avrupa'dan gelen gurbetçiler, Kapıkule'de yoğunluk oluşturdu
Avrupa'dan gelen gurbetçiler, Kapıkule'de yoğunluk oluşturdu Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden yaz tatillerini ana vatanda geçirmek için yola çıkan gurbetçilerin Kapıkule Sınır Kapısı'ndan ülkeye girişleri sürüyor. Kapıkule'de zaman zaman yoğunluk oluşturan gurbetçiler, ana vatana ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.
2.07.2023 Yaşam
Gurbetçiler, aileleriyle birlikte bayram yapmak için Türkiye'ye geldi
Gurbetçiler, aileleriyle birlikte bayram yapmak için Türkiye'ye geldi Yaz tatilini ve Kurban Bayramı’nı Türkiye'de geçirmek isteyen gurbetçiler, Edirne'deki Kapıkule Sınır Kapısı’ndan ülkeye giriş yapmanın sevincini yaşıyor.
28.06.2023 Gündem
3,5 günde 75 bin araç girdi, havayolu firmaları ek sefer başlattı
3,5 günde 75 bin araç girdi, havayolu firmaları ek sefer başlattı Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da Kurban Bayramı hareketliliği devam ediyor. Kente son 3,5 gün içerisinde 75 bin araç giriş yaptı. Kentin ana arterlerinde trafik yoğunluğu gözlenirken, turistler plajlara akın etti.
26.06.2023 Gündem
Kapıkule’de 28 piton yılanı ele geçirildi
Kapıkule’de 28 piton yılanı ele geçirildi Edirne’de, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapan TIR’da 28 piton yılanı ele geçirildi.
20.06.2023 Yaşam
Gurbetçilerin bayram için Türkiye’ye girişleri başladı
Gurbetçilerin bayram için Türkiye’ye girişleri başladı Yaz tatilini ve Kurban Bayramı’nı Türkiye'de geçirmek isteyen gurbetçiler, Edirne'deki sınır kapılarından giriş yapmaya başladı.
14.06.2023 Yaşam
1 milyon liralık vurgun! Sırbistan’dan gelen otobüste ele geçirildi
1 milyon liralık vurgun! Sırbistan’dan gelen otobüste ele geçirildi Kapıkule Sınır Kapısı’nda yürütülen operasyonda toplam 1 milyon Tük lirası değerinde elektronik sigara, alkollü içki ve ilaç ele geçirildi.
9.06.2023 Gündem
Kapıkule Sınır Kapısı'nda oy kullandılar
Kapıkule Sınır Kapısı'nda oy kullandılar Edirne'den Bulgaristan'a açılan Kapıkule Sınır Kapısı'nda 27 Nisan'da başlayan oy verme işlemleri, bugün de sürüyor.
14.05.2023 Gündem
Şarampole yuvarlanan otomobilde aynı aileden 6 kişi yaralandı
Şarampole yuvarlanan otomobilde aynı aileden 6 kişi yaralandı Edirne’de, kontrolden çıkan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 6 kişi yaralandı.
13.05.2023 Yaşam
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler Ülkeler tek tek harekete geçti. Türkiye'ye akın akın geliyorlar. Havalimanlarına teker teker inen uçaklarda arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra özel eğitilmiş köpekler de var. Dünyanın dört bir yanından ekipler depremzedeler için koştu. Öte yandan ABD'li ekibin 1999 Marmara depreminden sonra da Türkiye'ye geldiği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
7.02.2023 Dünya
Kapıkule'de yılbaşı alışverişi yoğunluğu
Kapıkule'de yılbaşı alışverişi yoğunluğu Edirne, yılbaşı öncesinde alışverişe gelen Bulgar turistlerin akınına uğradı. Kapıkule Sınır Kapısı'nda giriş ve çıkışlarda uzun araç kuyrukları oluşturan turistler, zaman zaman kuyrukta bekledi. Bulgarlar, yeni yıla Edirne'de girmek için eğlence mekanları ve otellerde rezervasyonlar yaptırdı. Türkiye Otelciler Birliği Edirne Temsilcisi Gökhan Balta, otellerin yüzde 70 doluluk oranına ulaştığını belirterek, "Bu oranın yılbaşı gecesi yüzde 85'lere ulaşmasını bekliyoruz" dedi.
25.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bulgaristan ile iş birliği mesajı: Hedefimiz 10 milyar dolar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bulgaristan ile iş birliği mesajı: Hedefimiz 10 milyar dolar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bulgaristan ile geçen sene ticaret hacmimiz 6 milyar dolara ulaştı. Ortak hedefimiz bunu 10 milyar dolar seviyesine kısa sürede çıkarmak." açıklamasını yaptı.
9.12.2022 Siyaset
Günlerdir sınırda bekleyen tır şoförleri: "İnsanlıktan çıktık, tuvaletimizi bile yapamıyoruz"
Günlerdir sınırda bekleyen tır şoförleri: "İnsanlıktan çıktık, tuvaletimizi bile yapamıyoruz" Bulgaristan’a açılan Edirne'deki Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda tır kuyruğunun 37 kilometreye ulaşması nedeniyle yaklaşık 4 gündür sırada bekleyen tır sürücüleri, “İnsanlıktan çıktık, tuvaletimizi bile yapamıyoruz” dedi.
9.10.2022 Gündem
Şehidimizin kanı yerde kalmadı! Bakan Soylu, bombalı saldırının faillerinin yakalandığını açıkladı
Şehidimizin kanı yerde kalmadı! Bakan Soylu, bombalı saldırının faillerinin yakalandığını açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da cezaevi servis aracına düzenlenen, infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in şehit olduğu bombalı saldırıyı düzenlenen MLKP üyesi 3 kişinin yakalandığını açıkladı. Soylu, "Arkadaşlarımızın istihbaratta ortaya koyduğu bu büyük başarıyla beraber eylemi gerçekleştiren Seda Baykal MLKP terör örgütü üyesi, eylemi gerçekleştiren Dilek Aksu, bunlara da kuryelik yapan Mehmet Mustafa Uskar, emniyet istihbaratımız tarafından yakalanmış ve derdest edilmişlerdir" dedi.
17.09.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu, Pakistan'a giden yardım tırını uğurladı
İçişleri Bakanı Soylu, Pakistan'a giden yardım tırını uğurladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kapıkule Sınır Kapısı'nda Pakistan’a gidecek olan yardım tırını uğurladı.
17.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gurbetçilere mektup!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gurbetçilere mektup! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Kapıkule Sınır Kapısı'nda dönüş için bekleyen gurbetçilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mektubu ile yaşadıkları sorunlarla ilgili çözümleri anlatan bir broşür verdi.
4.09.2022 Gündem
Bulgaristan-Edirne sınırında sel: Yollar kapandı araçlar mahsur kaldı
Bulgaristan-Edirne sınırında sel: Yollar kapandı araçlar mahsur kaldı Bulgaristan’da etkili olan sağanak nedeniyle yollar kapandı, çok sayıda araç mahsur kaldı. Bulgar yetkililer gümrük kapısından araç alımını durdurdu. Edirne Kapıkule’den Bulgaristan’a çıkış yapacak araçlar geri dönmek zorunda kaldı.
2.09.2022 Gündem
Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapılarındaki teknolojik yatırımlar, güvenliği üst düzeye taşıyor
Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapılarındaki teknolojik yatırımlar, güvenliği üst düzeye taşıyor Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'nda yolculara rahat bir geçiş sağlanması ve kaçakçılıkla mücadele faaliyetlerinin etkin şekilde yürütülmesi amacıyla teknolojinin tüm olanaklarından yararlanılıyor.
16.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Valiyi harekete geçiren fotoğraf! 'İlk defa görüyorum'
Valiyi harekete geçiren fotoğraf! 'İlk defa görüyorum' Bulgaristan'a geçmek isteyen TIR'lar yoğunluk nedeniyle 39 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Birçok sürücü malları bozulacağı için isyan etti. Aksaklığın sebebinin Bulgaristan kaynaklı olduğu açıklandı. 21 yıldır bu işi yapan bir sürücü, "İlk defa bu kadar uzun bir kuyruk gördüm" dedi. Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık da olay yerine giderek sürücüleri dinledi. İşte son dakika haberinin detayları...
28.05.2022 Gündem
Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda TIR kuyruğu, 39 kilometreye ulaştı
Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda TIR kuyruğu, 39 kilometreye ulaştı Edirne'den Bulgaristan'a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı'ndan çıkış yapmak için bekleyen şoförlerin ihraç yüklü TIR'larının oluşturduğu kuyruk, 39 kilometreyi buldu. Kapıkule Sınır Kapısı'nda ise 3 bin 500'den fazla TIR, çıkış için bekletiliyor.
28.05.2022 Gündem
Göçmenleri taşıyan otomobil kaza yaptı! Çok sayıda yaralı var
Göçmenleri taşıyan otomobil kaza yaptı! Çok sayıda yaralı var Edirne'de göçmenleri taşıyan hafif ticari aracın bir otomobille çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 göçmen yaralandı.
14.04.2022 Yaşam
Sınır kapılarında hayvan kürkü ile postları ele geçirildi!
Sınır kapılarında hayvan kürkü ile postları ele geçirildi! Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Kapıkule ve Sarp sınır kapılarında yapılan 2 operasyonda, yasa dışı yollarla ülkeye sokulmak istenen 120 gelincik kürkü, 85 çinçilla postu, 20 sansar postu, 3 vaşak postu ile 3 işlenmiş vizon kürkünden manto ele geçirildi.
30.03.2022 Gündem
Türkiye’ye gelir gelmez toprağı öptü, diz çöküp dua etti
Türkiye’ye gelir gelmez toprağı öptü, diz çöküp dua etti Ukrayna’da günlerce savaşın ortasında kalan, hatta Rus tankının tırına çarpmasıyla korku dolu anlar yaşayan tır şoförü, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan yurda girince toprağı öptü, diz çöküp dua etti. Haftalarca tırın altında ve ormanlıklarda saklanan tır şoförleri yaşanan korku dolu anları anlattı.
23.03.2022 Gündem
Savaş mağduru tır şoförü, Türkiye’ye gelir gelmez toprağı öptü, diz çöküp dua etti
Savaş mağduru tır şoförü, Türkiye’ye gelir gelmez toprağı öptü, diz çöküp dua etti Ukrayna’da günlerce savaşın ortasında kalan, hatta Rus tankının tırına çarpmasıyla korku dolu anlar yaşayan tır şoförü, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan yurda girince toprağı öptü, diz çöküp dua etti. Haftalarca tırın altında ve ormanlıklarda saklanan tır şoförleri yaşanan korku dolu anları anlattı.
23.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kapıkule Sınır Kapısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kapıkule sınır kapısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.