Kanıt

Kanıt

Son dakika kanıt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kanıt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kanıt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanıt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanıt gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.862 kanıt haberi bulunmuştur. Tüm kanıt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi"
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi" Adana’da seçimi kazanan muhtar mahallede oturmadığı gerekçesiyle mazbatası ikinci olan adaya verildi. Seçimi kazanan muhtar isyan ederek, “35 yıldır Yeşilbağlar Mahallesindeyiz, adaylığımı açıkladığımdan beri adresim üç dört defa silindi” dedi.
5.04.2024 Adana
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanıkla ilgili karar verildi.
4.04.2024 Gündem
Turgut Altınok, Antalya’da 600 dairesi olduğu iddiaları ile ilgili belgeleriyle açıklama yaptı
Turgut Altınok, Antalya’da 600 dairesi olduğu iddiaları ile ilgili belgeleriyle açıklama yaptı Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'daki 600 dairesinin olduğu iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Altınok, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden alınan resmi yazı ile cevap verdi. Altınok, 'Kimin yalancı kimin dosdoğru olduğunun belgesidir. Yavaş'ın zerre onuru varsa istifa etmesi lazım.’ dedi.
28.03.2024 Gündem
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek!
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek! Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi'nde su sıcaklığının uzun yıllar ortalamasına göre 3 derece daha yüksek olduğunu açıkladı.
16.03.2024 Gündem
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde?
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde? Yerel seçime 15 gün kala AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul ve Ankara'daki son duruma ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 Gündem
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir?
Galatasaray'dan Fenerbahçe ve Mert Hakan açıklaması: Nasıl bir ceza verilecektir? Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği maç sonrasında birçok pozisyon kamuoyunda tartışılmıştı. Ezeli rakip Galatasaray, Fenerbahçe ve Mert Hakan Yandaş hakkında açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Futbol
Fed yetkililerinden faiz indirimi mesajı
Fed yetkililerinden faiz indirimi mesajı Boston Fed Başkanı Collins, "beklentiler karşılanır ise" bu yıl içinde faiz oranları düşürülebileceğini söyledi. Richmond Fed Başkanı Barkin, "Faiz indirimleri konusunda sabırlı olmak mantıklı" dedi. Fed Yönetim Kurulu üyesi Kugler ise "Şu andan itibaren yıl sonuna kadar ve ileriye dönük her toplantı canlı olacak" dedi.
8.02.2024 Ekonomi
Hâtemü'n Nebiyyîn Nedir, Türkçesi Ne Demek? Hâtemü'n Nebiyyîn Ne Anlama Gelir?
Hâtemü'n Nebiyyîn Nedir, Türkçesi Ne Demek? Hâtemü'n Nebiyyîn Ne Anlama Gelir? Hâtemü'n Nebiyyîn kavramı, Adem peygamberden itibaren gelen tüm peygamberlerin sonuncusu olan Hz. Muhammed (Sav) 'in, artık gelen son peygamber olduğunu vurgulayan Arapça bir kavramdır. 
29.01.2024 Gündem
Bilim Nedir, Bilimin Temel Özellikleri Nelerdir? Bilimin Amacı Nedir?
Bilim Nedir, Bilimin Temel Özellikleri Nelerdir? Bilimin Amacı Nedir? Olguları ve iddiaları ele alarak deney ve gözlem ile birlikte kanıtlayan, onları entelektüel ya pratik disiplin doğrultusunda inceleyen alan bilim olarak ifade edilmektedir. Herhangi bir araştırma ve incelemenin bilim olabilmesi için, deneyler ve gözlemlerin incelenerek bunların net olarak kanıtlanması gerekir.
23.01.2024 Eğitim
Microsoft’a Rus hacker şoku! Açıklama geldi
Microsoft’a Rus hacker şoku! Açıklama geldi Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan ve aynı zamanda dünyanın en büyük teknoloji şirketi konusunda Apple ile kafa kafaya yarışan Microsof Rus hacker’ların saldırısına uğradı.
21.01.2024 Ekonomi
Ermeni diasporasının gazetesinden Atatürk ve Erdoğan için skandal ifadeler
Ermeni diasporasının gazetesinden Atatürk ve Erdoğan için skandal ifadeler Ermeni diasporasının sözcüsü gibi hareket eden The Armenian Weekly provokatif bir yazı ile okurlarının karşısına çıktı. Haberde Atatürk ve Erdoğan hakkında skandal ifadelere yer verildi.
18.01.2024 Dünya
Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısına çıkıyor! Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Selçuk İnan mahkemede tanık olarak dinlenecek
Seçil Erzan ikinci kez hakim karşısına çıkıyor! Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Selçuk İnan mahkemede tanık olarak dinlenecek Seçil Erzan olayında yeni gelişmeler yaşanıyor. Ponzi Seçil yarın ikinci kez hâkim karşısına çıkıyor. Duruşmada futbolcular Selçuk İnan, Emre Belözoğlu ve Arda Turan’ın da arasında bulunduğu 7 kişi müşteki, 11 kişi ise tanık olarak dinlenecek. Hem Seçil Erzan’a hem de müşteki ve tanıklara kırık telefondan çıkan yazışmalar da sorulacak.
11.01.2024 Gündem
Ortodoks Yahudiler'den New York'un altına tünel ağı! Polis müdahale etti: Korkunç ve utanç verici
Ortodoks Yahudiler'den New York'un altına tünel ağı! Polis müdahale etti: Korkunç ve utanç verici Yahudilerin New York'un altına yaptıkları tüneller dünya gündemine oturdu. Çok sayıda girişi olduğu belirlenen tünellerden kaçan Yahudilerden bazıları ise bölgedeki kişilerin kamerasına yansıdı.
9.01.2024 Dünya
Köyde komşularını ahırda yakaladılar! Gizlice girince böyle görüntüledi
Köyde komşularını ahırda yakaladılar! Gizlice girince böyle görüntüledi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, Şeref Karabulut'un (60) ağılına giren komşusu Ercan C.'nin koyunlara şiddet uygulayıp, değnekle işkence yaptığı belirlendi. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, Karabulut'un eşi Zeynep Karabulut da görüntüleri izlediğinde şoke olduğunu belirterek, 'Böyle bir olay ne insana, ne hayvana hiçbir canlıya yapılmaz. Bizim de can güvenliğimiz yok.' dedi. Ercan C. ise, "Hayvanlarım zehirlendi. Bundan Şeref Karabulut'u sorumlu tuttuğum için böyle bir şey yaptım" sözleri ile kendisini savundu.
3.01.2024 Gündem
Tadic'e saldırı! Boğazını sıkıp gasp etmeye çalıştı, işte cezası
Tadic'e saldırı! Boğazını sıkıp gasp etmeye çalıştı, işte cezası Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Dusan Tadic’e, Ajax’ta forma giyerken Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da saldıran ve soygun girişiminde bulunan iki kişiden Muhammed F., 12 ay hapis cezasına çarptırıldı. Muhammed F.'nin suç ortağı Muhammed El K. da geçen yıl Şubat ayında kamusal şiddet suçundan 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
3.01.2024 Fenerbahçe
Mobbing: Kurumsal zorbalık! Kanıt şartı için birçok çalışan tazminatını yakıyor
Mobbing: Kurumsal zorbalık! Kanıt şartı için birçok çalışan tazminatını yakıyor Çalışanların büyük çoğunluğu işinden memnun değil. Kimileri istediği işte çalışmadığı için, kimileri hak ettiği ücreti almadığını düşündüğü için, kimileri de; işvereni tarafından kötü muameleye maruz kaldığı için işini değiştirmek istiyor. İşveren ya da yöneticiler tarafından uygulanan baskı ve yıldırma ise çalışan için işi çekilmez hale getiriyor. Böyle bir durumla karşılaşan çalışan ne yapmalı?
28.12.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel sistem çok kötü bir sınav vermekte
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel sistem çok kötü bir sınav vermekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İletişim Başkanlığınca düzenlenen "Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi"ne video mesaj gönderdi.
24.11.2023 Gündem
Kiracılar dikkat! Kanıt zorunluluğu var, ev sahibi paraları iade ediyor
Kiracılar dikkat! Kanıt zorunluluğu var, ev sahibi paraları iade ediyor Kiracılar ve ev sahipleri arasındaki sorunlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Kiracının evi tutarken ödediği depozitoyu daireyi boşaltırken geri alıp alamayacağı meselesi de en tartışmalı konular arasında yer alıyor. Kimi zaman kiracılardan geriye harabeye dönmüş daireler kalırken kimi zaman da ev sahipleri, kiracı çıkarken depozitoyu vermemek için "Evde hasar var" bahanesine sığınabiliyor. Peki bu konuda yasalar ne diyor? İşte konun detayları...
24.11.2023 Ekonomi
Gazze'den son dakika haberleri! İsrail dünyaya rezil oldu: 'İnkar edilemez gerçekler' diye paylaşıp apar topar sildiler
Gazze'den son dakika haberleri! İsrail dünyaya rezil oldu: 'İnkar edilemez gerçekler' diye paylaşıp apar topar sildiler Gazze'de hastaneleri ve sivilleri bombalayan İsrail'in katliamı devam ediyor. ABD Başkanı Biden 'savaş Hamas yok edilene kadar sürecek' mesajı verdi. Netanyahu'nun Gazze planına karşı çıktığını ifade eden ABD Başkanı herhangi bir kanıt göstermeden Şifa Hastanesi'nin askeri bir üs olduğunu öne sürdü. Benzer bir iddiada bulunan İsrail ordusu ise hastaneden paylaştığı videoyu silmek zorunda kaldı.
16.11.2023 Dünya
Estetik operasyon öncesi kayıt altına alanlar tazminat talep edebiliyor
Estetik operasyon öncesi kayıt altına alanlar tazminat talep edebiliyor Estetik operasyon sonrası birçok kişi istediği görüntüye kavuşamıyor. Uzmanlar hastaların mağdur olmaması için operasyon öncesi mutlaka görüşmelerin kayıt altına alınması ve taleplerin yazılı bir şekilde karşı tarafa iletilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor. Hukuki haklarını kullananlar ise; hem ameliyat ücretlerinin hem de ilaç ve uçak masraflarının ödenmesini talep edebiliyor.
16.11.2023 Gündem
Argoland 155 milyon yıl sonra bulundu
Argoland 155 milyon yıl sonra bulundu Jeologlar yaklaşık 155 milyon yıl önce Argoland olarak adlandırılan 5 bin kilometre uzunluğundaki bir kara parçasının Batı Avustralya'dan koptuğuna inanıyor. Ancak sonrasında ne olduğu bilinmiyordu, yani şimdiye kadar.
30.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Birçok kişi bilmeden yapıyor, suç sayılıyor
Evli çiftleri ilgilendiriyor! Birçok kişi bilmeden yapıyor, suç sayılıyor Şiddetli geçimsizlik ve aldatma, boşanma davalarında tarafları akılalmaz bir hırsa sevk edebiliyor. Delil bulma amacıyla hareket eden eşler, birbirlerinin telefonunu karıştırıp ekran görüntüleri aldığı gibi, karşı tarafın cihazına casus yazılımlar da yüklüyor. Hatta dedektif tutup takip ettirenler bile var. Bu durumda özel hayatın gizliliğinin ihlali ve suç unsurları devreye giriyor. Uzman isim konu ile ilgili önemli detaylara dikkat çekti...
20.10.2023 Gündem
İsrail'den kara harekatı sinyali: Gazze'yi yakında içeriden göreceksiniz, emir gelecek
İsrail'den kara harekatı sinyali: Gazze'yi yakında içeriden göreceksiniz, emir gelecek İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD istifa depremine sahne oldu. Dışişleri Bakanlığı'ndaki istifa dünyada ses getirdi. İsrail ordusundan beklenen 'Hizbullah açıklaması' sabah saatlerinde geldi. Gazze'nin güneyine yapılan saldırılarda ise 30'un üzerinde kişi hayatını kaybetti. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından İsrail'in Gazze'ye saldırılarında bin 524'ü çocuk, 3 bin 785 kişi hayatını kaybettiği açıklandı. Öte yandan İsrail'in Gazze'deki hastaneyi bombalamasının yankıları sürüyor. IDF, saldırının hemen ardından facianın Filistin tarafından atılan bir füze nedeniyle gerçekleştiğini iddia etmiş, sorumluğu reddetmişti. Bu tezi savunan İsrail kanadı Al Jazeera'nın görüntülerini kullanmıştı. İsrail'in paylaşımlarını mercek altına alan Al Jazeera, İsrail tarafından paylaşılan 'kanıt'ları inceledi ve vardığı sonucu dünya kamuoyu ile paylaştı. Öte yandan İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze Şeridi’ne yönelik kara harekatının yakında başlayacağı sinyalini verdi. İsrail, Gazze Şeridi’nde bulunan Rum Ortodoks kilisesi Saint Porphyrius’a saldırı düzenledi. İşte detaylar...
19.10.2023 Dünya
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kanıt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanıt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.