Kanal D Haber

Kanal D Haber

Son dakika Kanal D Haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kanal D Haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kanal D Haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kanal D Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kanal d haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 806 kanal d haber haberi bulunmuştur. Tüm kanal d haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Ali Erbil, TikTok eleştirilerine cevap verdi
Mehmet Ali Erbil, TikTok eleştirilerine cevap verdi Uzun zaman sağlık problemleri yüzünden zor günler geçiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, TikTok videolarıyla gündemden düşmüyor. Ünlü şovmen, sürekli canlı yayın açıyor, torunu yaşındaki gençlerle yarışmalar yapıp hediyeler istiyor. Erbil kendisine yönelik eleştirilere ise böyle cevap verdi.
5.09.2022 Magazin
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu!
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu! Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de dün akşam gerçekleşen ‘Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’ iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getirdi. Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumuyla gerçekleşen gecede başarılı yerel yönetimler, markalar ve isimler ödüllerini aldı.
25.02.2022 Televizyon
Kanal D Haber ekibinden büyüklere bayram sürprizi!
Kanal D Haber ekibinden büyüklere bayram sürprizi! Salgın dolayısıyla bayramı birbirimizden uzak geçirdiğimiz bu günlerde Kanal D Haber ekibinden sürpriz...
26.05.2020 Televizyon
Kanal D Ana Haber ekranı Deniz Bayramoğlu’na emanet!
Kanal D Ana Haber ekranı Deniz Bayramoğlu’na emanet! Tecrübeli haber spikeri Deniz Bayramoğlu, 11 Mayıs Pazartesi günü itibariyle Kanal D Ana Haber’de izleyici ile buluşacak.
9.05.2020 Televizyon
Kanal D muhabiri Şevval Şirin'e gözaltı!
Kanal D muhabiri Şevval Şirin'e gözaltı! İstanbul Esenyurt'ta bir okuldaki cinsel istismar iddiası üzerine veliler eylem yaptı. Eylem üzerine okul yönetiminin çağırdığı polis Kanal D Muhabiri Şevval Şirin'i gözaltına aldı.
20.02.2020 Haber
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 04 Ocak Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 04 Ocak Perşembe 04 Ocak Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah ilk olarak 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Haber dünyasının en sıcak gelişmelerini ve ayrıntılarını öğrenmek istiyorsanız, sabah bültenini mutlaka takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Hasret Bitti” adlı romantik komedi türündeki film ilk kez yayın akışına dahil olacak. Mükemmel bir sinema keyfi yapmak istiyorsanız Kanal D ekranlarınıza yansıyacak olan bu komedi filmini seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında detaylı bilgiler edinmek isterseniz haberimizi takip edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Fatih Portakal canlı yayında açıkladı! Bundan sonra...
Fatih Portakal canlı yayında açıkladı! Bundan sonra... Reytinglerde dev bütçeli dizilere kafa tutan Fatih Portakal, Kanal D haber muhabiri Beril Oğuz'u transfer ettiklerini canlı yayında duyurdu.
19.10.2017 Televizyon
Kanal D Haber'e veda etti! İşte yeni görevi
Kanal D Haber'e veda etti! İşte yeni görevi 7.5 yıldır başarıyla görev yapan Serdar Cebe dün akşam son kez Ana Haber Bülteni'ni sundu.
1.05.2017 Televizyon
Beyaz'dan açıklama: 'Çocuklar ölüyor burada' deyince...
Beyaz'dan açıklama: 'Çocuklar ölüyor burada' deyince... "Çocuklar ölüyor burada’ diye bir tepkiyle karşılaşınca beynim durdu. Kendi iç sesimi dinlemekten bir niyet olduğunu anlayamadım"
29.09.2021 Gündem
Birand'ın koltuğu doluyor!
Birand'ın koltuğu doluyor! Kanal D Ana Haber'in yeni ekran yüzü çok ünlü bir isim...
11.04.2013 Televizyon
Gül cenazeye katılıyor
Gül cenazeye katılıyor Gül, Birand’ın cenaze törenine katılacak
29.09.2021 Gündem
Birand’ın ardından ne dediler?
Birand’ın ardından ne dediler? Mehmet Ali Birand’ın ardından siyasiler ve ünlüler şöyle konuştu:
29.09.2021 Gündem
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Magazin
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam Bergüzar Korel, İbrahim Selim’in YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katılarak özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Takıntıları olduğunu söyleyen Korel, Halit Ergenç’le nasıl tanıştıklarını da anlattı.
11.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak
Taş Kağıt Makas'ın yeni bölümünde Eylem Tok ve oğlunun hikayesi gündem olacak Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesinin konu edildiği bölümde olaylar hız kesmeyecek.
3.04.2024 Magazin
Yargı'da duygu dolu anlar...  İzleyenler bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster'
Yargı'da duygu dolu anlar... İzleyenler bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster' Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Ekipler Tuğçe'yi ağır yaralanmış şekilde buldu. Eren kızının üzüntüsünü Kubilay'dan çıkarttı. Efe çaresizlik içerisinde olumlu haber bekliyor. İşte dizinin duygu dolu son bölüm özeti...
18.03.2024 Magazin
Burak Yörük “Fecir” ile köşeyi döndü!
Burak Yörük “Fecir” ile köşeyi döndü! Her çarşamba akşamı yayınlanan Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, hikayesi ile olduğu kadar karakterleri ile de dikkat çekiyor. Çok zengin bir müteahhidin sosyopat oğlu Fecir Emirkıran’a hayat veren ünlü oyuncu Burak Yörük, “İlk bölümden sonra rolümle ilgili kötü yorumlar bekledim aslında ama herkes çok iyi yorumlar yaptı. Bu tip köşeli bir karakterle takdir toplayabilmek tabi ki çok gurur ve onur verici bir şey” dedi.
5.03.2024 Magazin
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri
Hazar Ergüçlü pavyon sahnesine böyle hazırlandı! İşte kamera arkası görüntüleri “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” dizisinin ikinci fragmanında yer verilen ve milyonlarca kez izlenen Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı için özel ders aldığı ortaya çıktı.
9.01.2024 Magazin
Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” geliyor!
Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” geliyor! Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Kanal D ekranlarında Yargı dizisi devam ederken yayınlanan şiirli tanıtım, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
17.12.2023 Magazin
Parasına para katmak istedi! 'Halka arz' tuzağına düştü, hesabına para gelmeyince anladı ama parası buhar oldu
Parasına para katmak istedi! 'Halka arz' tuzağına düştü, hesabına para gelmeyince anladı ama parası buhar oldu Son günlerde halka arzlar yatırımcının ilgi odağı oluyor. Pek çok kişi küçük de olmasa yatırımını bu şekilde yaparak kâr sağlamayı amaçlıyor. Halka arzlar yatırımcılar kadar dolandırıcıların da iştahını kabarttı. İstanbul'da bir vatandaş özel bir bankadan arandığına ve halka arzdan daha fazla hisse alabileceği yalanına inandı. Gönderilen sahte siteye para yatırdı. Parasını çekmek istediğinde ise dolandırıldığını anladı.
23.11.2023 Gündem
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı!
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı! Aşk-ı Memnu neden yok sorusuna, yanıt aranıyor. 20 Eylül Çarşamba günü bölümünün yayınlanmaması nedeniyle merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin bugün ekranlarda olmaması nedeniyle Aşk-ı Memnu bitti mi? sorunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı…
20.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi?
Dilek Taşı’nda büyük heyecan: Mustafa’yı ziyaret eden Yılmaz, Yılmaz Güney mi? İlk bölümüyle dün akşamın en çok izlenen dizisi olan Dilek Taşı, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Diziye dair en çok konuşulan detaylardan birisi ise "Sen bana Yılmaz Abi de, ben sana Mustafa kardeş... Belki seni kızına da kavuştururuz..." repliğine imza atan karakter oldu. İşte dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan o tarihi ‘detay’ ve duygu yüklü bölümün perde arkası…
8.09.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kanal D Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kanal d haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.