Kaman

Kaman

Son dakika kaman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaman gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 kaman haberi bulunmuştur. Tüm kaman haberleri aşağıda listelenmiştir.
2 milyon liralık döviz ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli tutuklandı! Suçüstü yakalandılar
2 milyon liralık döviz ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli tutuklandı! Suçüstü yakalandılar Kırşehir'de hırsızlık için girdikleri müstakil evden içinde yaklaşık 2 milyon lira değerinde döviz ve ziynet eşyaları bulunan çelik kasayı çalan 2 şüpheli saklandıkları evde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
13.10.2023 Yaşam
Emirates İstanbul Golf Cup 2023
Emirates İstanbul Golf Cup 2023 Türkiye’de İlk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti.
10.10.2023 Diğer Sporlar
Nysa'da Milliyet Arkeoloji buluşması... Roma kentinde Anadolu tarihine yolculuk
Nysa'da Milliyet Arkeoloji buluşması... Roma kentinde Anadolu tarihine yolculuk Milliyet Arkeoloji ve İş Sanat Kültürel Miras Buluşmaları'nın son durağı Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde bulunan Nysa Antik Kenti oldu. Gezi, İş Sanat Antik Sahne kapsamında Nysa tiyatrosunda sahnelenen "Ben Anadolu" oyunu ile taçlandı.
14.07.2023 Kültür Sanat
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Boğaz ağrısına iyi geliyor, yüz binlerce kişi tüketiyor! Pastil kullandıktan sonra sakın bunu yapmayın
Boğaz ağrısına iyi geliyor, yüz binlerce kişi tüketiyor! Pastil kullandıktan sonra sakın bunu yapmayın Çok sayıda vatandaş, çoğunlukla kışın çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkan boğaz ağrısından muzdarip. İlaç kullanan da var kullanmak istemeyen de... Boğaz ağrısı yaşayan kişilerde bu dönemde pastil kullanımı da oldukça yaygınlaşıyor. Ağrıyı yatıştırmak ve semptomları hafifletmek için pastil kullanımı etkili oluyor. Peki her pastil aynı etkiyi gösterir mi? İçeriğinde hangi maddeler olan pastiller daha etkili? İşte kış ayına girdiğimiz şu aylarda uzman isimden size yardımcı olacak detaylı pastil rehberi…
27.11.2022 Sağlık
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
1 yıl önce ölen annesinin mezarı başında kendini astı
1 yıl önce ölen annesinin mezarı başında kendini astı Kırşehir’in Kaman ilçesinde geçtiğimiz yıl annesini kaybeden şahıs, annesinin mezarı başında kendini ağaca asarak yaşamına son verdi.
26.08.2022 Yaşam
Kırşehir'de korkunç töre cinayeti! Aile değil katil sürüsü...
Kırşehir'de korkunç töre cinayeti! Aile değil katil sürüsü... 8 kişilik aileden korkunç plan. Yıllar geçse de Türkiye hâlâ töre cinayetlerine kurban vermeye devam ediyor. Kırşehir’de evden kaçan kızlarını ve evlendiği genci işkence ederek öldüren aynı aileden 8 kişiye dava açıldı. Zanlıların ‘töre yüzünden tasarlayarak adam öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istendi.
13.06.2022 Gündem
Emine Erdoğan: Müzeler, halk eğitiminin önemli bir merkezi
Emine Erdoğan: Müzeler, halk eğitiminin önemli bir merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kırşehir'in Kaman ilçesindeki Kalehöyük Arkeoloji Müzesi ziyaretinde, "Müzeler, halk eğitiminin önemli bir merkezi. Mesela, bu çatı altında kadın girişimcilere cam zanaatının öğretilmesi, kültür aktarımının ve zanaatın yaşatılma çabasının kıymetli bir örnekliğidir. Kültüre ve tarihe böyle büyük bir hizmetin, milattan önce 3 bin yılına uzanan Kaman'da yürütülmesi son derece sevindirici" dedi.
18.05.2022 Siyaset
Sultan'ın şüpheli ölümüne 2 tutuklama
Sultan'ın şüpheli ölümüne 2 tutuklama Ankara'nın Çankaya ilçesinde, evde başından tabancayla vurulan Sultan Irmak'ın (28) ölümüyle ilgili gözaltınan alınan 3 şüpheliden 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
8.05.2022 Yaşam
Sultan'ın ölümüyle ilgili aranan 2 şüpheli, Kırşehir'de yakalandı
Sultan'ın ölümüyle ilgili aranan 2 şüpheli, Kırşehir'de yakalandı Ankara'nın Çankaya ilçesinde Sultan Irmak'ın (28) evde başından vurulmuş olarak ölü bulunmasıyla ilgili aranan 2 şüpheli, Kırşehir'in Kaman ilçesinde yakalandı.
7.05.2022 Yaşam
Para vermeyen annesini öldürmüştü! Cezası belli oldu
Para vermeyen annesini öldürmüştü! Cezası belli oldu Kırşehir'in Kaman ilçesinde para vermeyen annesi Fikar Talu'yu (75) boğarak öldüren Mehmet Talu'ya (48), 'üst soydan akrabayı kasten öldürme' suçundan müebbet, 'yağma'dan ise 6 yıl 8 ay hapis cezası verildi.
27.04.2022 Gündem
Ayçiçek yağı fiyatlarını etkileyecek karar! Yıl sonuna kadar sıfırlandı...
Ayçiçek yağı fiyatlarını etkileyecek karar! Yıl sonuna kadar sıfırlandı... Ayçiçek yağında fiyat artışının önüne geçmek amacıyla yeni karar alındı. TÜİK’in bitkisel üretim tahminine göre, hububat ve baklagillerde keskin üretim azalışı bekleniyor. Kuraklık kaynaklı bu düşüşler, yeni ekimde de kendini gösteriyor. Buğdaydan nohuta pek çok ürün risk altında.
27.10.2021 Ekonomi
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor…
TOKİ kuraları devam ediyor! Taksitler 425 TL'den başlıyor… TOKİ konut satışlarına ve kuralarına devam ediliyor. 6 ilde süren konut satışında taksitler 425 TL’den başlıyor.
30.09.2021 Gündem
Kavşakta facia! Defalarca takla attılar, hepsi hayatını kaybetti
Kavşakta facia! Defalarca takla attılar, hepsi hayatını kaybetti Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde, iki otomobilin kavşakta çarpıştığı kazada 6 kişi hayatını kaybetti.
9.09.2021 Yaşam
Damada 60 metre uzunluğunda 5 liralık banknot! 'Eziyet olsun diye yaptık'
Damada 60 metre uzunluğunda 5 liralık banknot! 'Eziyet olsun diye yaptık' Aydın'ın İncirliova ilçesinde, iki arkadaş, düğünde damada 1800 lira değerinde, 60 metre uzunluğunda 5 liralık banknotlar taktı. Şahin Madan, sağdıç olduğu için damada işkence yapamadığını ifade ederek, "Banknotları iki ayda biriktirdik. Eziyet olsun diye böyle bir şey yaptık." dedi.
6.09.2021 Yaşam
Meteoroloji'den 81 il için son dakika uyarısı! 50 yıldır böylesi görülmedi
Meteoroloji'den 81 il için son dakika uyarısı! 50 yıldır böylesi görülmedi Meteoroloji'den korkutan açıklama! 50 yıldır böylesi görülmedi. Tüm bölgelerde etkili olacak. iller tek tek sıralandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün raporlarına göre, Cumhuriyet tarihinin en büyük orman yangınlarının yaşandığı temmuz ayı, son 50 yılın en sıcak ikinci ayı olarak kayıtlara geçti. Uzun yıllar temmuz ayı ortalama sıcaklığı 24.5 derece iken, 2021 Temmuz ayı 26.3 derece olarak gerçekleşti. Son 50 yılın en yüksek sıcaklık ortalamasının gerçekleştiği temmuz ayı ise 26.5 ile 2000 yılında yaşanmıştı.
10.08.2021 Gündem
Bakan Varank'tan İmamoğlu'na tepki: Bakanımız müsilaj temizlerken o baklava açıyor
Bakan Varank'tan İmamoğlu'na tepki: Bakanımız müsilaj temizlerken o baklava açıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Bakan Varank, “İstanbul’da bir müsilaj problemi ile karşı karşıyayız. İstanbul’un belediye başkanına bakıyoruz. Bizim bakanımız çizmelerini giymiş teknelerden müsilaj temizlerken, İstanbul’un belediye başkanı Antep’e gitmiş baklava açıyor. İşte bunların sorumluluk anlayışı bu” dedi.
29.06.2021 Siyaset
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular...
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular... Ev sahibi olmak isteyen herkese müjde! Taksitler aylık 388 liradan başlıyor. Milyonları ilgilendiriyor. Uygun taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz. Çok sayıda kente yeni konut projeleri geliyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ fırsatlarını detaylıca araştırıyor. Başvuru süreci devam eden projelerin yanı sıra ihale aşamasındaki yeni projeler de yer alıyor. İstanbul'da Esenler ve Tuzla'da yeni projeler başlayacak. İşte uygun taksit fırsatlarıyla tüm illerdeki yeni konut projeleri...
9.06.2021 Ekonomi
Atiye dizisi ile ilgili flaş karar! Reddedildi
Atiye dizisi ile ilgili flaş karar! Reddedildi Yazar Yonca Eldener'in "Yedi Uyananlar" romanının dijital bir platformda yayınlanan "Atiye" dizisinde izinsiz olarak kullanıldığı iddiasıyla OG Prodüksiyon Medya Şirketi'ne açtığı 92 bin liralık tazminat davasında tedbir talebi reddedildi.
4.05.2021 Magazin
Kan donduran ifade: Çok kan akmasın diye leğene koymuşlar
Kan donduran ifade: Çok kan akmasın diye leğene koymuşlar Kırşehir'de toprağa gömülü halde bulunan genç çiftin ölümüyle ilgili aynı aileden 8 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan biri, tecavüz edilerek bıçaklanan Osman Ç.’nin çok kan akmasın diye leğene konulduğunu, ardından genç çiftin öldürülerek toprağa gömüldüğünü itiraf etti.
2.01.2021 Yaşam
Kayıp olarak aranan gençler gömülmüş halde bulundu
Kayıp olarak aranan gençler gömülmüş halde bulundu Kırşehir'in Kaman ilçesinde kayıp olarak aranan genç, kız arkadaşı ile dağlık arazide öldürülerek gömülmüş bulundu.
2.01.2021 Yaşam
Kırşehir'de yalnız yaşayan kişi evinde ölü bulundu
Kırşehir'de yalnız yaşayan kişi evinde ölü bulundu Kırşehir'in Kaman ilçesinde evinde yalnız yaşayan bir kişi ölü bulundu.
13.12.2020 Yaşam
Atatürk'ün sevdiği yemekler! Atatürk en çok hangi yemekleri severdi?
Atatürk'ün sevdiği yemekler! Atatürk en çok hangi yemekleri severdi? Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümünde Atamızın hayatı, yaptıkları, söyledikleri ve bize kattıkları hep aklımızda. Her yönüyle Atamızı tanımak ve gelecek nesillere aktarmak için programlar, söyleşiler gerçekleştiriliyor. Masterchef programında da bu özel güne özel anma gerçekleştirilecek. Masterchef yarışmacıları bugün yemeklerini Atamız için hazırlayacak. Atatürk'ün en sevdiği yemeklerden oluşan bir menü hazırlayacak olan yarışmacılar, bu özel günde Atamızı yad edecek. Peki, Atatürk'ün en çok hangi yemekleri severdi? İşte Atatürk'ün sevdiği yemekler...
10.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.