Kalça

Kalça

Son dakika kalça haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kalça ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kalça haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalça

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalça gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.440 kalça haberi bulunmuştur. Tüm kalça haberleri aşağıda listelenmiştir.
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı!  Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı! Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve pozlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 50 yaşındaki ünlü türkücü ve sunucu, kalça estetiğinden sonraki son halini sevenlerinin beğenisine sundu.
15.04.2024 Magazin
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
1.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Dans videosu gündem olmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi
Dans videosu gündem olmuştu! Berrak Tüzünataç'tan açıklama geldi Geçtiğimi haftalarda sosyal medya hesabından paylaştığı kalça dansı videosuyla gündeme gelen oyuncu Berrak Tüzünataç, önceki gece Bebek'te bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Dans görüntüleri hatırlatılan Tüzünataç, “Ne dansmış ya?” diye cevap verdi.
17.02.2024 Magazin
K Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok K Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
K Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok K Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... K vitamini vücut için en önemli vitaminlerden biridir. Çünkü K vitamini sağlıklı kemikler oluşturmak, kalbi güçlü tutmak ve kanın pıhtılaşması için yardımcı olmak gibi görevlere sahiptir. 
30.01.2024 Yaşam
Kar ve buzda yürürken ani hareket etmeyin
Kar ve buzda yürürken ani hareket etmeyin Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Fatih Karaaslan, vatandaşları kış aylarında oluşabilecek kar ve buzlu alanlarda yürürken dikkatli olmaları konusunda uyararak, “Sert dönüş ve ani hareketlerden kaçınmak her zaman çok önemlidir” dedi.
28.01.2024 Yaşam
Rusya’da ‘çaresi yok’ dediler! Nadir hastalığını Türkiye’de yendi
Rusya’da ‘çaresi yok’ dediler! Nadir hastalığını Türkiye’de yendi  Nadir görülen ekinokok kistinin leğen kemiğini sarması sonucu yürüyemez hale gelen 56 yaşındaki Mainat Bechieva, Türkiye’de sağlığına kavuştu. Rusya’da yaşayan Çeçen asıllı hemşire Bechieva, ağrılarından kurtularak sağlığına kavuşmak için ülkesinde farklı hastanelere gitti. Doktorların 'bunun çaresi yok’ demesi üzerine Türkiye’ye gelen Bechieva, yaklaşık 10 saatlik riskli ameliyat sonrası 12 santimetre büyüklüğe ulaşan kitleden kurtuldu. Başvurduğu hastanelerden olumsuz cevap aldığını söyleyen Bechieva, “Bazı hastaneler tedaviyi yapamayacaklarını söyleyip, reddettiler. Verilen ilaçlar etki göstermiyordu. Ameliyatla bir tedavisi varsa beni yönlendirmelerini istedim. Ama doktorlar elini iki yana açarak ‘bilgimiz yok’ şeklinde cevap vererek, bunun ‘çaresi yok’ dediler” diye konuştu. 
21.01.2024 Gündem
Selülit Nasıl Geçer? Selülit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Selülit Nasıl Geçer? Selülit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Selülit, cilt altında yer alan yağ ve bağ dokusunda meydana gelen komplikasyonlar sonucu, deri görünümünün çukurlu görünmesine sebep olan bir problemdir. Genellikle kilo varlığı, genetik ve hareketsizlik gibi etmenlerin sebep olduğu selülit, zayıf insanlarda da gözlemlenmektedir. Tedavisi, selülitin derecelerine bağlı olarak azaltılabilir.
16.01.2024 Yaşam
Bel Fıtığı Nasıl Geçer? Bel Fıtığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Bel Fıtığı Nasıl Geçer? Bel Fıtığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bel fıtığı hemen hemen her yaştan kişinin başına gelebilecek bir durumdur. Bol bol istirahat etmek ve fizik tedavi programlarına katılmak kısa sürede geçmesini sağlayabilir. 
28.12.2023 Sağlık
Çalışanların kabusu oluyor! Uzman isimden bel ağrılarıyla ilgili peş peşe uyarılar
Çalışanların kabusu oluyor! Uzman isimden bel ağrılarıyla ilgili peş peşe uyarılar Özellikle masa başı çalışanlar için uzman isimden uyarılar peş peşe geldi. Çalışma hayatının durağanlığı sebebiyle birçok çalışanın başı bel ağrılarıyla ilgili derde giriyor. Nöroloji ve Ağrı Uzmanı Prof. Dr. Ali Kemal Erdemoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak bel ağrılarının önüne geçilmesi için yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.
16.09.2023 Sağlık
İtalya'dan sonra İstanbul'da düğün yapan Burcu Esmersoy, kalça dekolteli gelinlik giydi
İtalya'dan sonra İstanbul'da düğün yapan Burcu Esmersoy, kalça dekolteli gelinlik giydi 2 Eylül'de İtalya'da evlenen Nazım Akmandil ve Burcu Esmersoy çifti bir düğün de İstanbul'da yaptı. Esmersoy, İstanbul'daki düğünü için taş işleme detaylı derin sırt ve kalça dekolteli bir gelinlik giydi.
8.09.2023 Magazin
Ünlü oyuncu kalça estetiği ameliyatından sonra hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu kalça estetiği ameliyatından sonra hayatını kaybetti! Arjantinli aktris Silvina Luna, 2011’de yaptırdığı popo kaldırma ameliyatından sonra yakalandığı böbrek hastalığı nedeniyle 43 yaşında öldü.
3.09.2023 Magazin
Ebru Polat 'kalça estetiği' iddialarına yanıt verdi
Ebru Polat 'kalça estetiği' iddialarına yanıt verdi Ebru Polat, önceki gün Nişantaşı'nda aracına binerken objektiflere takıldı.
28.08.2023 Magazin
Sağlıklı yaşam için yapılan bilinç spor yapmak kalça ağrılarına neden olabilir!
Sağlıklı yaşam için yapılan bilinç spor yapmak kalça ağrılarına neden olabilir! Son zamanlarda özellikle pandemiyle birlikte kişilerin kendi başına spor yapmaya çalıştığını hatırlatan Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Doç. Dr. Budak Akman, “İnsanlar, sosyal medyadan gördükleri bazı hareketler ve çalışma stilleriyle spor yapıyor. Bilinçsizce yapılan spor kalça ağrılarına ve kalça bölgesindeki bazı sorunlara yol açabilir. Spor yaptıkları veya tempoyu artıkları zaman oluşan ağrıların üstüne gitmemeleri gerekir. Çünkü bu ağrılar kronikleşebilir. Basit bir tedaviyle geçebilecekken daha karmaşık daha kompleks hale gelebilir. O yüzden sporla ilgili yaralanma, zorlanma özellikle o bölgede şişlik ve morarma gibi bir bulgu oluşursa hemen ortopedi uzmanına başvurmalarında yarar var. Aksi takdirde daha büyük sorunlara ve daha büyük yırtıklara yol açabilir” dedi.
1.08.2023 Sağlık
Uzman isimden erkeklere uyarı! Bunu yapmak sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor
Uzman isimden erkeklere uyarı! Bunu yapmak sperm sayısını ciddi oranda düşürüyor Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Nicel Taşdemir, yaşam tarzının baba olmak için gereken sperm miktarında etkili olduğunu belirterek, 'kısırlık' hakkında açıklamalarda bulundu.
24.07.2023 Sağlık
Melek Mosso sevgilisiyle tatilde! Dövmelerine yorum yağdı
Melek Mosso sevgilisiyle tatilde! Dövmelerine yorum yağdı Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Melek Mosso, ekim ayında evleneceği sevgilisi Serkan Sağdıç ile tatil pozlarını paylaştı. Melek Mosso'nun kendisi gibi dövmeli sevgilisiyle tatil pozları çok konuşuldu. Mosso bir açıklamasında ”Annesi kapalı, kızı çıplak dediler ama annem benimle gurur duyuyor” demişti.
20.07.2023 Magazin
Fitil Nasıl Kullanılır? Fitil Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Fitil Nasıl Kullanılır? Fitil Kullanırken Yapılması Gerekenler... Sistemik ya da lokal bir etki oluşturmak amaçlı vücut deliklerine uygulanan, erimek ve çözünmek suretiyle değerlendirilen ilaç fitil olarak bilinmektedir. Aynı zamanda bunun bir sağlık ürünü olduğunu söylemek mümkün. Ayrıca taşıyıcı bir dozaj formu üzerinden de ele alındığını ifade etmek gerekir. Bu kapsamda mantar enfeksiyonu, vajinal kuruluk ya da doğum kontrolü gibi pek çok amaç altında değerlendirildiğini söylemek mümkün. Rahatsızlığa bağlı olarak hem çocuklarda hem de yetişkinlerde kullanılan bir ilaç türü olarak ön plana çıkar.
13.07.2023 Sağlık
Emrata kalça dansı yaptığı anları paylaştı! Sosyal medya sallandı
Emrata kalça dansı yaptığı anları paylaştı! Sosyal medya sallandı İş insanı Michael Rubin'in yaz partisine katılan güzel Emily Ratajkowski, ses getiren organizasyondan karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Transparan beyaz bir elbise tercih eden Emily Ratajkowski, kalça dansı yaptığı anları da sosyal medya hesabından paylaştı.
13.07.2023 Magazin
Covid-19 sonrası avesküler nekroz artış gösterdi
Covid-19 sonrası avesküler nekroz artış gösterdi Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ortopedi ve Travmatoloji Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. İsmail Büyükceran, Covid-19 tedavisi için kullanılan kortizon sonrası 'Avesküler Nekroz' hastalığının artış gösterdiğini ve görülme yaşınının da düştüğünü belirtti. Dr. Büyükceran, 20'li yaşlardaki bazı hastalara ise protez tedavisi uygulamak zorunda kaldıklarını söyledi.
29.06.2023 Gündem
Kedinin 'beline çivi çakıldı' denmişti, gerçek başka çıktı
Kedinin 'beline çivi çakıldı' denmişti, gerçek başka çıktı Bursa'da sosyal medyada ‘beline çivi çakıldı’ denilen sokak kedisinin, kalça kırığı nedeniyle ameliyat edildiği ve kemiklerinin daha çabuk ve sağlıklı kaynaması için takılan metal çivinin, yerinden oynayıp derisini yırtarak dışarıya çıktığı belirlendi. Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nce bulunan kedi, Sahipsiz Hayvan Barınağı'nda ameliyat edilerek vücuduna takılan metal çıkartıldı. Barınak çalışanları tarafından, 'Portakal' adı verilen kedi tedavisinin ardından sahiplendirilecek.
28.06.2023 Yaşam
Botoks sonrası ölüm davasında doktora istene hapis cezası belli oldu
Botoks sonrası ölüm davasında doktora istene hapis cezası belli oldu Geçen yıllarda yaşanan botoks ölümlerinden sonra yetkililer kaçak yollarla Türkiye'ye sokulan botoks ilaçlarına karşı vatandaşları uyarmış ve şüpheli kliniklere peş peşe operasyonlar düzenlenmişti. Beylikdüzü'nde meydana gelen botoks ölümü günlerce Türkiye'nin gündeminde yer almıştı. Bir rezidansta bulunan güzellik merkezinde kalçasına botoks yaptırdıktan sonra yaşamını yitiren Kübra Boyraz Solmazgül'ün (38) ölümüyle ilgili davada, doktor Öner Özsoyeri'nin "Bilinçli taksirle ölüme neden olma" suçundan 9 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
20.06.2023 Gündem
Engelli oğluna iş bulmak isteyen babaya icra kumpası! Dolandırıcı ile ilgili dikkat çeken detay
Engelli oğluna iş bulmak isteyen babaya icra kumpası! Dolandırıcı ile ilgili dikkat çeken detay Adana’da engelli oğluna iş bulup, ona daha iyi bir gelecek sunmak isteyen baba dolandırıcıların tuzağına düştü. İşten çıkarılınca patronuna icra kumpası kuran Nuray F.’nin bu seferde aynı yöntemle oğluna daha iyi bir gelecek sunmak isteyen babayı 4 yılda 650 bin TL icra gönderttiği iddia edildi.
20.06.2023 Yaşam
Ceylan: Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum tanımıyor
Ceylan: Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum tanımıyor Değişimiyle sık sık dikkatleri üzerine çeken bir zamanların 'Küçük Ceylan'ı şarkıcı Ceylan Avcı, son görüntüsüyle gündem oldu. 2. Sayfa'nın canlı yayına konuk olan Ceylan, yeni imajı ile Yılmaz Morgül'e benzetildi. Ünlü şarkıcı, kalça estetiği yaptırdığı iddialarına ayağa kalkarak yanıt verdi.
7.06.2023 Magazin
Kıyafetleriniz üstünüze dikilmiş gibi duracak! En ideal ve hatasız (Kalça, göğüs, bel) ölçüsü nasıl alınır?
Kıyafetleriniz üstünüze dikilmiş gibi duracak! En ideal ve hatasız (Kalça, göğüs, bel) ölçüsü nasıl alınır? Beden ölçüsü en çok alışveriş esnasında gerekli oluyor. Vücudun bel, göğüs, kalça ölçüleri yanılma payının en az olduğu şekilde ölçülmesi gerekir. Kıyafetlerin üstünüze dikilmiş gibi durmasını istiyorsanız en doğru beden ölçüsü nasıl yapılır bilgisine sahil olmalısınız. İşte en pratik ve hatasız beden ölçüsü alma yolu...
27.05.2023 Sağlık
Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, nereli, neden öldü? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Öztuna hangi takımlarda oynadı?
Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, nereli, neden öldü? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Öztuna hangi takımlarda oynadı? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ergun Öztuna hayatını kaybetti. Süper Lig'de Fenerbahçemizin ilk golünü kaydeden, 1957’de İstanbul Ligi’ni kazanan Futbol Takımımıza şampiyonluğu getiren maçta 3. golü atan Ergun Öztuna, Fenerbahçe'nin 103 golle şampiyon olduğu 1988-1989 sezonunda teknik direktör Todor Veselinovic'in yardımcılığını da üstlendi. Peki, Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, neden öldü, hastalığı ne?
24.05.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Kalça ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalça haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.