Kahve Sohbetleri

Kahve Sohbetleri

Son dakika Kahve Sohbetleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kahve Sohbetleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kahve Sohbetleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kahve Sohbetleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kahve sohbetleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 kahve sohbetleri haberi bulunmuştur. Tüm kahve sohbetleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evde başladıkları iş sınırları aştı! Hayalleri gerçek oldu
Evde başladıkları iş sınırları aştı! Hayalleri gerçek oldu İş hayatında sınırların kalktığı bu dönemde pek çok kişi, işini internete taşımanın hayalini kuruyor. Özellikle pandemi sonrası çalışma alışkanlıklarının değişmesi, bu süreci hızlandırdı. Geleneksek seramiği modern sanatla birleştiren bir grup ise evlerinde başladıkları işi yurt dışı pazarına taşıdı. Onlar şimdi severek yaptıkları işte para kazanmanın mutluluğunu tadarken, pek çok kişiye ilham olacak bir başarı hikayesi de yazdı.
9.10.2022 Ekonomi
Elif Kaya 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu
Elif Kaya 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu İnternette yayınlanan Tanser Yılmaztürk’ün sunduğu Kahve Sohbetleri’nin konuğu ‘Aşklarca’ şarkısıyla gündemde olan Elif Kaya oldu.
21.03.2018 Magazin
"Cem Yılmaz kadar iyiyim!"
"Cem Yılmaz kadar iyiyim!" Tanser Yılmaztürk’ün sunduğu fenomen Talkshow programı Kahve Sohbetleri’ nin yeni konuğu ‘Eyvallahım Var’ kitabı ile çok konuşulan Yunus Günce oldu.
7.03.2018 Magazin
“Kayhan” çok eğlenceli bir film oldu
“Kayhan” çok eğlenceli bir film oldu “Kayhan” filminde Şahan Gökbakar ile rol alan oyuncu İrfan Kangı, “Kahve Sohbetleri” nin konuğu oldu.
2.03.2018 Magazin
"Cem Yılmaz'ın hayatını film yapacağım!"
"Cem Yılmaz'ın hayatını film yapacağım!" Tanser Yılmaztürk’ün sunduğu, Mertkan Arat’ın yönettiği ‘Kahve Sohbetleri’ talkshow programının ilk konuğu ünlü komedyen Ali Biçim oldu.
21.02.2018 Magazin
Ünlü yönetmenden yeni film müjdesi!
Ünlü yönetmenden yeni film müjdesi! Dünyanın En Güzel Kokusu 1 ve 2 filmlerinin yönetmeni ve senaristi Uğur Yağcıoğlu, Tanser Yılmaztürk‘ün sunduğu Mertkan Arat’ın yönettiği, YouTube'un fenomen programı 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu.
28.12.2017 Magazin
Erhan Yazıcıoğlu 'Kahve Sohbetleri'ne konuştu!
Erhan Yazıcıoğlu 'Kahve Sohbetleri'ne konuştu! Usta sanatçı Erhan Yazıcıoğlu, YouTube'un fenomen programı 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu.
28.11.2017 Magazin
Organik ürünlere doğal erişim
Organik ürünlere doğal erişim Ormanada sakinleri Adabostan sayesinde organik ürünlere doğal yollardan erişebiliyor.
3.06.2015 Arşiv
“Kararında içilen çay kalbi koruyor”
“Kararında içilen çay kalbi koruyor” Dünyanın çoğu ülkesinde kahve en çok tüketilen içecek olmasına rağmen Türkiye’de ise çay öne çıkıyor. Türkiye’de her eve giren, sohbetleri demleyen çayın pek çok faydası olduğu kadar aşırı tüketildiğinde zararları da olabileceğini söyleyen Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Merve İşeri Uzunoğlu, “Türkiye’de yaklaşık 100 yıldır çay tüketimi kahvenin önüne geçti. Yıllık kişi başı 3,5 kilogramlık çay tüketimimizle dünyada en çok çay tüketen millet olarak anılıyoruz. Kararında içilen çay kalbi koruyor” dedi.
25.01.2021 Sağlık
Suryapı Exen İstanbul’da sıradan Bir Akşam
Suryapı Exen İstanbul’da sıradan Bir Akşam Hayatınızda bazı akşamlar daha farklı yaşanır. Exen İstanbul’da bu farkı her akşam yaşama sırası şimdi sizde. Son 35 daireden birine sahip olmak için acele edin!
31.10.2014 Arşiv
Suryapı Exen İstanbul'da sıradan bir akşam
Suryapı Exen İstanbul'da sıradan bir akşam Hayatınızda bazı akşamlar daha farklı yaşanır. Exen İstanbul’da bu farkı her akşam yaşama sırası şimdi sizde. Son 35 daireden birine sahip olmak için acele edin!
22.10.2014 Arşiv
SURYAPI EXEN İSTANBUL’DA SIRADAN BİR AKŞAM
SURYAPI EXEN İSTANBUL’DA SIRADAN BİR AKŞAM Hayatınızda bazı akşamlar daha farklı yaşanır. Exen İstanbul’da bu farkı her akşam yaşama sırası şimdi sizde. Son 45daireden birine sahip olmak için acele edin!
28.09.2014 Arşiv
SURYAPI EXEN İSTANBUL’DASIRADAN BİR AKŞAM
SURYAPI EXEN İSTANBUL’DASIRADAN BİR AKŞAM Hayatınızda bazı akşamlar daha farklı yaşanır. Exen İstanbul’da bu farkı her akşam yaşama sırası şimdi sizde. Son 45daireden birine sahip olmak için acele edin!
31.10.2014 Arşiv
Kuzguncuk’ta modern bir Osmanlı kahvehanesi
Kuzguncuk’ta modern bir Osmanlı kahvehanesi Kıraathane kültürünün yeni çağa göre modernize edilmiş hali, Mahalle Kahvesi...
31.12.2010 Arşiv
Beş duyuyla hissedilebilen yegane ülke
Beş duyuyla hissedilebilen yegane ülke Hindistan hep hayalimdeki ülke oldu. Beş hanım arkadaşım ve ben bu hayalin bir bölümünü trenle yapmaya karar verdik ve “Palace on Wheels” yani “tekerlekler üzerindeki saray” ile RaCasthan’ı gezmeye karar verdik
27.03.2009 Arşiv
Yoksa siz hâlâ asma yaprağında sardalya yemediniz mi?
Yoksa siz hâlâ asma yaprağında sardalya yemediniz mi? Lezzet avcıları, damak tadını bilen, dolaşıp keşfetmeyi sevenler Haliç’teki Cibalikapı Balıkçısı’nı çok iyi bilir...
29.08.2008 Arşiv
İdrarımın kokusunu özlüyorum tıpkı çocukluğumu özler gibi...
İdrarımın kokusunu özlüyorum tıpkı çocukluğumu özler gibi... ‘Rüyalar sadece görüntülerden ibarettir’ denir ama benim rüyalarımın kokusu da var. Bazı geceler sevinçle uyanıyorum; rüyamda iyileşmişim, her şey geride kalmış, idrarımın eskisi gibi kokusu var
29.09.2021 Gündem
New York'tan roman bildirdi
New York'tan roman bildirdi New York'ta yaşayan Aslı. E. Perker'in ilk romanı "Başkalarının Kokusu" Çınar Yayınları'ndan çıktı. Perker'in kitabında sekiz ayrı karakterin hayatları bir yüzyıl içinde tuhaf bir şekilde birbirine değiyor
25.03.2005 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Kahve Sohbetleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kahve sohbetleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.