Kader Kaynak

Kader Kaynak

Son dakika Kader Kaynak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kader Kaynak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kader Kaynak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kader Kaynak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kader kaynak gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 kader kaynak haberi bulunmuştur. Tüm kader kaynak haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Göğüsleri sarkmış olacaktı' dedi mi? Açıkladı...
'Göğüsleri sarkmış olacaktı' dedi mi? Açıkladı... Kendisinden 39 yaş küçük Kader Kaynak ile evlenen 'Hayta İsmail' lakaplı Ahmet Arıman, verdiği röportajdaki "30'larında olsaydı almazdım, göğüsleri sarkmış olacaktı" sözlerini hatırlamıyor.
26.12.2017 Magazin
'Hayta İsmail' 39 yaş küçük eşinin yanında itiraf etti!
'Hayta İsmail' 39 yaş küçük eşinin yanında itiraf etti! Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i Ahmet Arıman ve kendisinden 39 yaş küçük eşi Kader Kaynak ilk kez canlı yayına çıktı. Arıman, gündem yaratan evlilikleriyle ilgili açıklamalar yaptı.
20.12.2017 Magazin
'Hayta İsmail'e şok sözler: O köpeğe söyle...
'Hayta İsmail'e şok sözler: O köpeğe söyle... 'Hababam Sınıfı' serisindeki 'Hayta İsmail' rolüyle ünlenen Ahmet Arıman, şu sıralar zor günler yaşıyor. Usta oyuncunun evleneceği Kader Kaynak'a, eski eşi Tarık Aydın tarafından hakaret ve tehdit mesajları gönderildiği öne sürüldü.
23.08.2017 Magazin
'Hayta İsmail' 23'lük sevgilisiyle evleniyor!
'Hayta İsmail' 23'lük sevgilisiyle evleniyor! Hababam Sınıfı'nda Hayta İsmail rolüyle akıllara kazınan Ahmet Arıman'ın 23 yaşında evli bir kadınla birlikte olduğu söyleniyordu. Arıman aşkına sahip çıkıp "Evleneceğiz" dedi.
20.08.2017 Magazin
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Veda Mektubu başlıyor! 'Kader kontrolü sana bırakmaz'
Veda Mektubu başlıyor! 'Kader kontrolü sana bırakmaz' Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Veda Mektubu” bu akşam saat 20.00’de ilk bölümüyle ekranda olacak. Yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu dizinin ana karakterlerini onlara hayat veren oyuncular anlattı.
26.02.2023 Magazin
TOKİ Rize Merkez Hayrat Mahallesi kura sonuçları! Rize Hayrat Mahallesi TOKİ evleri 2+1 ve 3+1 kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama!
TOKİ Rize Merkez Hayrat Mahallesi kura sonuçları! Rize Hayrat Mahallesi TOKİ evleri 2+1 ve 3+1 kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama! TOKİ Rize Merkez Hayrat sonuçları isim listesi için sorgulama başladı. Noter huzurunda yapılan çekilişle beraber 492 adet ve 2+1 ve 246 adet 2+1 nitelikli konut olmak üzere toplam 492 adet konutun sahibini buldu. Başvuruda bulunan vatandaşlar Rize Merkez Hayrat 2+1 ve 3+1 konut kura çekiliş sonuçları isim listesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorularına yanıt arıyor. İşte TOKİ Rize Merkez Hayrat Mahallesi kura sonuçları…
4.04.2022 Yaşam
Burs ücretleri en az 6 bin liraya çıkarıldı! 'Sanayi Doktora Programı' açıklaması
Burs ücretleri en az 6 bin liraya çıkarıldı! 'Sanayi Doktora Programı' açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 'Bilişim Vadisi İzmir'in temel atma töreninde, büyük ve güçlü Türkiye hedefinin köşe taşının teknoloji olduğunu söyleyerek, "Bugün, Türkiye'nin asıl hazinesi olan insan kaynağına yönelik yeni bir müjdeyi ilan etmek istiyorum. Üretimde çalışacak derinlemesine uzmanlaşmış beyaz yakalıların üniversite-sanayi iş birliğiyle yetiştirilmesini sağlayan 'Sanayi Doktora Programı'nı iyileştiriyoruz. Doktora öğrencilerine eğitimleri süresince sağladığımız burs miktarını aylık minimum 6 bin liraya çıkartıyoruz. Bu miktar performansa göre 7 bin 500 liraya kadar çıkabilecek" dedi.
29.03.2022 Ekonomi
Çanakkale'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 107 sene önce burada tarihin akışı değişmiştir
Çanakkale'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 107 sene önce burada tarihin akışı değişmiştir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitler Abidesi'nde düzenlenen "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 107. Yılı Anma Töreni"nde konuştu. Erdoğan, "Tarihimizin en görkemli sayfalarından olan Çanakkale Deniz Zaferi'mizin 107. yılını kutluyorum. Ölümü göze almış istiklale aşık bir millet 107 sene önce burada tarihin akışını değiştirmiştir." dedi
18.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te müjdeyi duyurdu: Halkımızın istifadesine sunulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te müjdeyi duyurdu: Halkımızın istifadesine sunulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2021 etkinliğinde konuştu. Erdoğan, "Nasıl yapılan şovları beğendiniz mi? Türkiye'nin ürettiği helikopter, uçak, otomobille gurur duydunuz mu? Elhamdülillah, artık zaman yakın. TOGG halkımızın istifadesine sunulacak. Atak helikopterlerimizi yaptık. Onunla beraber terörü ülkemizde ve ülke dışında belini kırdık" dedi.
25.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında gündemdeki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Merkez Bankası başkanıyla görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Onun içinde Ağustos-Temmuz aylarını bulacağız ki faiz düşmeye başlasın." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Zonguldak'ta petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini bildirdi.
2.06.2021 Siyaset
Okulların açılması ile ilgili flaş gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu...
Okulların açılması ile ilgili flaş gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulunarak, "Ortaokullarda 5’inci sınıf ve liselerde 9’uncu sınıflarda yüz yüze eğitim öğretim faaliyetine 2 Kasım itibariyle başlatıyoruz." ifadelerini kullandı.
20.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Corona mücadelesini sulandırmaya kimsenin hakkı yoktur!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Corona mücadelesini sulandırmaya kimsenin hakkı yoktur! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanları ile video konferansta bir araya geldi. "Corona salgınıyla mücadeleyi sulandırmaya kimsenin hakkı yoktur." diyen Erdoğan, "Böyle bir dönemde siyasi rant hesabı yapanları, mahşeri vicdan asla unutmayacaktır." ifadelerini kullandı.
2.04.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sesin çıkmıyor yazıklar olsun!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sesin çıkmıyor yazıklar olsun! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.Erdoğan, ABD'nin açıkladığı 'Yüzyılın Anlaşması' planına tepki göstererek "İslam dünyasındaki ülkelerin tavırlarına baktığımızda ben halimize acıyorum. Başta Suudi Arabistan, sesin çıkmıyor, ne zaman çıkacak?" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin tek taraflı Ortadoğu planına yönelik yaptığı açıklamada, "Kudüs kırmızı çizgimizdir. Planı asla tanımıyor ve kabul etmiyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye tarihinin en hızlı ve etkili afete müdahalesini göğsümü gere gere söylüyorum bu depremde yürütmüştür" ifadelerini kullandı.
31.01.2020 Siyaset
ASO Başkanı Özdebir: Firmalara can suyu sağlayacak
ASO Başkanı Özdebir: Firmalara can suyu sağlayacak Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan "İleri, Verimli, Milli Endüstri (İVME) Finansman Paketi"ne ilişkin "Kategorik olarak yeni finansman paketi doğru sektörlere yönlendirilmiş görünmektedir." ifadesini kullandı.
23.05.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Bir daha bu trene binemezler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Bir daha bu trene binemezler! Partisinin Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne diyorlar, 'Ben kazanınca tekrar AK Parti'ye geleceğim.' Bu trenden inenler bir daha bu trene binemezler. Bu davada bu treni terk edenleri, kusura bakmasınlar, bu can bu tende oldukça bir daha bu trene kabul etmeyiz" dedi. Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses de alanda vatandaşları selamladı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte AK Parti'nin seçim şarkısı 'Nereden Nereye'ye eşlik etti.
8.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: İlki Yozgat'ta olacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: İlki Yozgat'ta olacak! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yozgat Havalimanımızın yapımı sürüyor. Senelik 2 milyon yolcu kapasiteli havalimanımızı inşallah 2022 yılında hizmete sunmayı hedefliyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca konuşmasında, "Buradan bu dönemin ilk müjdesini veriyorum. Yeni kurulacak askeri eğitim birliklerinden ilkinin Yozgat olacak." dedi.
25.02.2019 Siyaset
Cengiz: "Nagatomo'nun bonservisini almayı düşünüyoruz"
Cengiz: "Nagatomo'nun bonservisini almayı düşünüyoruz" Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, geçmişti çok sayıda şampiyonluk sevinçleri yaşadığını, çok konvoylara katıldım ve çok korna patlattığı belirterek, "Başkan olarak yaşadığım şampiyonluğu tarif edemem, resmedemem" dedi.
21.05.2018 Galatasaray
Rus siyaset bilimci konuştu: Türkiye ile Rusya arasında...
Rus siyaset bilimci konuştu: Türkiye ile Rusya arasında... Rus siyaset bilimci Aleksandr Dugin, "(Türkiye-Rusya) İlişkilerimizi sadece siyaset ve ekonomi üzerinde sınırlandırmamamız lazım. Kültür-sanat gibi birçok alanda iş birliği kurmak ve bu ilişkileri derinleştirmek zorundayız." dedi.
26.04.2018 Dünya
"Terim gelirse kendimi yakarım demedim"
"Terim gelirse kendimi yakarım demedim" Galatasaray Kulübü Yöneticisi Eşref Alaçayır, özellikle Fatih Terim konusunda gayri ciddi sözlerin medyada dolaştığını söylerken, Ocak ayındaki seçimde de Dursun Özbek yönetiminde olacağının mesajını verdi.
28.12.2017 Galatasaray
İbrahim Erkal'ın eşi: Konserde ve dönecek diye bekliyorum
İbrahim Erkal'ın eşi: Konserde ve dönecek diye bekliyorum Beş ay önce beyin kanaması geçirip ölen türkücü İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Akgün Erkal ilk kez konuştu. “O gün kötü bir şey olacağını hissettim. İbrahim’e ‘Bu gece sokağa çıkma ne olur’ dedim. Ama beni dinlemedi. Öldüğüne hâlâ inanamıyorum. Konserde ve dönecek diye bekliyorum” dedi.
16.09.2017 Magazin
Ailesi İbrahim Erkal’ın organlarının bağışını kabul etmedi!
Ailesi İbrahim Erkal’ın organlarının bağışını kabul etmedi! Usta sanatçı İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti. Hâlâ yaşam destek ünitesine bağlı olan İbrahim Erkal'ın ailesinden açıklama geldi. Doktorların "Organ bağışı yapmak ister misiniz?" sorusuna cevap veren İbrahim Erkal'ın ailesi: "Kesinlikle düşünmüyoruz" dedi.
10.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kader Kaynak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kader kaynak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.