Kaddafi

Kaddafi

Son dakika Kaddafi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kaddafi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kaddafi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaddafi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaddafi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.256 kaddafi haberi bulunmuştur. Tüm kaddafi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy kimdir, nereli? Kaç yaşında, kiminle evli, eşi kim? Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un biyografisi ve hayatı hakkında merak edilenler...
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy kimdir, nereli? Kaç yaşında, kiminle evli, eşi kim? Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un biyografisi ve hayatı hakkında merak edilenler...  Mehmet Akif Ersoy'un hayatı, kaç yaşında olduğu, aslen nereli olduğu deprem yayınları sonrası merak edildi. Peki Mehmet Akif Ersoy kimdir, nerede çalışıyor, evli mi? 
24.02.2023 Gündem
FETÖ'cü eski milletvekilinin eşinden Prens Andrew rüşvet
FETÖ'cü eski milletvekilinin eşinden Prens Andrew rüşvet FETÖ’den tutuklanan eski milletvekili İlhan İşbilen’in eşi Nebahat Evyap İşbilen’in İngiliz vatandaşlığı alabilmek için 750 bin sterlin rüşvet verdiği öne sürülen İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth’in oğlu Prens Andrew’un bankacılara “ödeme hakkında endişeleri varsa Buckingham Sarayı ofisini aramalarını” söylediği iddia edildi.
5.04.2022 Gündem
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi?
28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl oldu? 28 Şubat darbesi nedir, dönemin hükümeti ve komutanları kimdi? 28 Şubat’ta ne oldu, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı? "Postmodern darbe" ifadesiyle Türk siyaset tarihine geçen 28 Şubat darbesinin üzerinden tam 25 yıl geçti. Milli Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlarla, Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin kurduğu koalisyon hükümeti dağılmıştı. Ardından Refah Partisi kapatılmış, Necmettin Erbakan'a siyaset yasağı konulmuştu. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yıl yapıldı, 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2022 Gündem
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor!
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor! Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının bugün 11’inci yıl dönümü! Necmettin Erbakan, Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı’nda kabri başında anıldı. Anma törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Erbakan Vakfı İl Başkanı Numan Balcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Peki, Necmettin Erbakan kimdir? Necmettin Erbakan ne zaman öldü? İşte detaylar...
27.02.2022 Gündem
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
CHP ile İYİ Parti arasında büyük kriz! Teklifi geri çevirdi
CHP ile İYİ Parti arasında büyük kriz! Teklifi geri çevirdi CHP ile İYİ Parti arasında miting krizi patlak verdi. CHP'nin ortak miting teklifini İYİ Parti gerçi çevirdi. Siyasi kulislerde kriz olarak adlandırılan bu olayın detayları ortaya çıktı.
30.11.2021 Siyaset
Son dakika... BM Libya Özel Temsilcisi Jan Kubis istifa etti
Son dakika... BM Libya Özel Temsilcisi Jan Kubis istifa etti Birleşmiş Milletler Libya Özel Temsilcisi Jan Kubis istifa etti. Kubis'in, Libya'da 24 Aralık'ta yapılması planlanan başkanlık ve parlamento seçimleri öncesi istifası için henüz bir gerekçe gösterilmedi.
23.11.2021 Dünya
Libya Başbakanı Dibeybe, başkanlık seçimleri için adaylık başvurusu  yaptı
Libya Başbakanı Dibeybe, başkanlık seçimleri için adaylık başvurusu yaptı Libya Ulusal Birlik Hükümeti (UBH) Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, ülkede 24 Aralık'ta gerçekleştirilmesi planlanan başkanlık seçimleri için adaylık başvurusunda bulundu.
21.11.2021 Dünya
Libya Yüksek Seçim Komisyonundan Seyfülislam Kaddafi açıklaması
Libya Yüksek Seçim Komisyonundan Seyfülislam Kaddafi açıklaması Libya Yüksek Seçim Komisyonu, "resmi hesaplarının siber saldırıya maruz kaldığını" belirterek, "Seyfülislam Kaddafi’nin adaylık başvurusunun reddedildiğine" ilişkin açıklamayı yalanladı.
15.11.2021 Dünya
Kaddafi’nin oğlundan seçim hamlesi! Yıllardır kayıptı, ilk kez ortaya çıktı
Kaddafi’nin oğlundan seçim hamlesi! Yıllardır kayıptı, ilk kez ortaya çıktı Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam, Libya'daki başkanlık seçimleri için adaylık başvurusu yaptı. Seçim merkezine bizzat giden Seyfülislam Kaddafi, 2011'den bu yana ilk kez ortaya çıktı.
14.11.2021 Dünya
Muammer Kaddafi'nin oğlu Sadi Kaddafi serbest bırakıldı
Muammer Kaddafi'nin oğlu Sadi Kaddafi serbest bırakıldı Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Sadi Kaddafi serbest bırakıldı.
5.09.2021 Dünya
Oğul Kaddafi’den olay yaratacak açıklamalar! 10 yıl sonra ortaya çıkıp...
Oğul Kaddafi’den olay yaratacak açıklamalar! 10 yıl sonra ortaya çıkıp... Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi, 10 yıl aradan ortaya çıktı. Yabancı basına konuşan Kaddafi, başkanlık tartışmalarının fitilini ateşledi. Libyalı politikacıların ülkeye felaketten başka bir şey getirmediğini iddia eden Kaddafi, ülkesini yönetenlere sert eleştirilerde bulundu.
1.08.2021 Dünya
Nicolas Sarkozy 3 yıl hapis cezası aldı
Nicolas Sarkozy 3 yıl hapis cezası aldı Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, yolsuzlukla suçlandığı "telekulak" davasında, 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
1.03.2021 Dünya
Aline Skaf cipini polislerin üstüne sürdü! Ölü ve yaralılar var...
Aline Skaf cipini polislerin üstüne sürdü! Ölü ve yaralılar var... Suriye'de mülteci olarak yaşayan Kaddafi'nin gelini dehşet saçtı. Aline Skaf’ın cipini polislerle yayaların üstüne sürmesiyle 4 kişi yaralandı, 1 kişi öldü. Daha önce de birçok olaya karışan Aline Skaf’ın trafikte dehşet saçmasına rağmen tutuklanmaması tepkilere neden oldu.
29.01.2021 Dünya
Sarkozy, hakkındaki yolsuzluk suçlamalarını reddetti
Sarkozy, hakkındaki yolsuzluk suçlamalarını reddetti Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, "2007'de cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasını yürütmek için dönemin Libya lideri Muammer Kaddafi'den yasa dışı maddi destek aldığı ve suç örgütü kurduğu" suçlamasıyla yargılandığı davadaki ifadesinde, hiçbir zaman yolsuzluk yapmadığını savundu.
7.12.2020 Dünya
BM Libya Özel Temsilciliğine Bulgar diplomat Nickolay Mladenov getirildi
BM Libya Özel Temsilciliğine Bulgar diplomat Nickolay Mladenov getirildi Birleşmiş Milletler (BM) Libya Özel Temsilciliğine Bulgar diplomat Nickolay Mladenov getirildi.
20.11.2020 Dünya
Sarkozy’e "suç örgütü kurma" suçlaması
Sarkozy’e "suç örgütü kurma" suçlaması Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, hakkındaki "2007'deki cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasına Libya'dan yasa dışı finansman sağladığı" iddiasıyla açılan soruşturmada, "suç örgütü kurmak"la da suçlanacak.
16.10.2020 Dünya
İsrail gazetesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tehdit
İsrail gazetesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tehdit Times Of Israel adlı gazetede yayınlanan makalede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’nin iç meselelerine odaklanması gerektiği aksi taktirde sonunun Kaddafi, Mübarek ve Abidin Bin Ali gibi devrik liderler gibi olacağı tehdidinde bulunuldu.
31.08.2020 Gündem
Türkiye'den AB'ye sert yanıt! 'Ne pahasına olursa olsun koruyacağız...'
Türkiye'den AB'ye sert yanıt! 'Ne pahasına olursa olsun koruyacağız...' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay AB'ye çağrıda bulunarak, "Hakkaniyet bekliyoruz. Bu hakkaniyet çerçevesinde de Türkiye'nin geri adım atmasını kimse beklemesin. Türkiye ne pahasına olursa olsun Doğu Akdeniz'in her metrekaresinde, o suyun her metreküpünde haklarını koruyacaktır." dedi. Oktay, Yunanistan'ın karasularını 12 mile çıkarmak istemesi ile ilgili de "Bunu kabul etmemizi mi bekliyorsunuz? Bu savaş sebebi olmayacak da ne olacak? Cumhurbaşkanımız da bunu söylüyor zaten. Elimizden kaza çıkmaz. "Kazara falan" diyorlar ya gerekeni yaparız. Burada Türk milleti olarak biz gerekeni yapmayacaksak nerede yapacağız?" ifadelerini kullandı.
29.08.2020 Siyaset
Mithat Bereket’in hastalığı nedir? Gazeteci Mithat bereket hastalığı…
Mithat Bereket’in hastalığı nedir? Gazeteci Mithat bereket hastalığı… Gazeteci ve belgesel yapımcısı Mithat Bereket’in son halini medya yapımcısı kardeşi Özer Bereket sosyal medya hesabından paylaştı. Yürüme, denge ve konuşma problemleri yüzünden mesleğine ara veren Bereket, geçtiğimiz yıllarda hastalığı hakkında açıklamada bulunarak, “Bir süredir rahatsızlığımdan dolayı sizlerle birlikte olamadım. Yürüme, denge ve konuşma problemleri beni sizlerden ayırdı. Sonuçta ölmedim ama, dostlarımın, akrabalarımın ve özellikle de kardeşimin sayesinde ayakta kalmayı başardım..." ifadelerini kullanmıştı. Peki, Mithat Bereket’in hastalığı nedir? Gazeteci Mithat bereket hastalığı…
1.08.2020 Gündem
Türkiye ve Rusya'dan peş peşe kritik Libya açıklaması
Türkiye ve Rusya'dan peş peşe kritik Libya açıklaması Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'dan Libya açıklamaları geldi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'meşru Trablus hükümetine desteğimiz devam edecek.' açıklamasında bulundu. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov da Türkiye ve Rusya'nın Libya'da acil ateşkes üzerine çalıştığını açıkladı.
8.07.2020 Dünya
Korkunç açıklama: Libya'da 11 toplu mezar bulundu
Korkunç açıklama: Libya'da 11 toplu mezar bulundu Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) Başsavcısı Fatou Bensouda, Libya’da bulunan toplu mezarların, "savaş suçu" veya "insanlığa karşı suç"lara delil teşkil edebileceğini belirtti.
22.06.2020 Dünya
Reuters dünyaya duyurdu! Türkiye iki askeri üste...
Reuters dünyaya duyurdu! Türkiye iki askeri üste... Türkiye ve Libya Kuzey Afrika ülkesindeki iki askeri üssün Türk ordusunun kullanımına açılması için görüşmeler yapıyor. Reuters haber ajansına konuşan bir Türk kaynak, tarafların Vatiyye Hava Üssü ile Misrata'daki deniz üssünü masaya yatırdığını bildiriyor.
15.06.2020 Dünya
Rusya'dan kritik ziyaret
Rusya'dan kritik ziyaret Libya'daki gelişmelerle ilgili kritik bir son dakika haberi geldi. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ve Rusya Savunma Bakanı Şoygu yarın İstanbul'da olacak. Bakanlar düzeyinde gerçekleştirilecek Libya toplantısının ana gündem maddesi Libya'daki son durum ve ateşkese yönelik olacak...
13.06.2020 Dünya
Libya ordusu Sirte kentini Hafter milislerinden geri aldı
Libya ordusu Sirte kentini Hafter milislerinden geri aldı Libya ordusunun Trablusun 450 kilometre doğusunda yer alan Sirte kentini darbeci Hafter milislerinden geri aldığı açıklandı. "Zafer Yolları' operasyonun ilk adımı tamamlandı. Sirte aynı zamanda Kaddafi'nin memleketi.
6.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kaddafi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaddafi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.