Jüpiter

Jüpiter

Son dakika Jüpiter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jüpiter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jüpiter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jüpiter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jüpiter gelişmeleri de dahil olmak üzere 441 jüpiter haberi bulunmuştur. Tüm jüpiter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir sonraki buluşma 2107 yılında olacak! Astrolog Dinçer Güner: 83 yıllık bir dönem başlıyor, kripto parada heyecanlı gelişmeler olabilir
Bir sonraki buluşma 2107 yılında olacak! Astrolog Dinçer Güner: 83 yıllık bir dönem başlıyor, kripto parada heyecanlı gelişmeler olabilir Yeni Jüpiter/ Uranüs döngüsü başlıyor. Astrolog Dinçer Güner 83 yıl sonra boğa burcunda bir araya gelen Jüpiter/ Uranüs kavuşumunun neler getireceğini anlattı.
20.04.2024 Astroloji
Partner, aile ya da yönetici.... 3 burç bağları bugün koparıyor! Astrolog Aygül Aydın önerdi: Bu 5 kurala uyun!
Partner, aile ya da yönetici.... 3 burç bağları bugün koparıyor! Astrolog Aygül Aydın önerdi: Bu 5 kurala uyun! Jüpiter ve Uranüs Boğa ile kavuştu, Ay Aslan burcundaki seyahatine devam ediyor. Hayatın bazen tahammül edilemez olduğunu belirten Astrolog Aygül Aydın'a göre, tek yapılması gereken yeni ufuklar açacak insanlarla bağ kurmak. Aygül Aydın, bugünün Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
17.04.2024 Astroloji
'Böylesi 83 yılda bir gelir' diyen astrolog Dinçer Güner, 5 burç için gizemli enerji müjdesi verdi! 3 burç için açılmaz denilen kapılar aralanıyor
'Böylesi 83 yılda bir gelir' diyen astrolog Dinçer Güner, 5 burç için gizemli enerji müjdesi verdi! 3 burç için açılmaz denilen kapılar aralanıyor Gökyüzü olaylarının sık yaşandığı bir dönemden geçiyoruz. Daha birkaç gün öncesinde yaşanan Güneş Tutulması sonrası bizleri bekleyen önemli bir buluşma var. Jüpiter ve Uranüs 83 yılda bir olan Boğa burcu buluşmasını bugün gerçekleştiriyor. Astrolog Dinçer Güner, normalde 14 yılda bir başka burçlarda buluşan bu iki gezegenin bu tarihi kavuşumunda 5 burç için gizemli bir enerji kapısının aralanacağını açıkladı. İşte Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
16.04.2024 Astroloji
Bayram sonrası 3 burç için aşk müjdesi! Astrolog Dinçer Güner: Sürpriz bir evlilik teklifi gelirse şaşırmayın
Bayram sonrası 3 burç için aşk müjdesi! Astrolog Dinçer Güner: Sürpriz bir evlilik teklifi gelirse şaşırmayın Gökyüzündeki gezegenlerin oyun alanındaki dansı bu hafta da merak uyandırıcı bir şekilde devam ediyor. Her burcun enerjisini etkileyen bu hareketlilik, heyecan verici ve belirsiz bir dönemi işaret ediyor. Bu hafta, aşk hayatından kariyere, finansal durumdan sağlığa kadar pek çok alanda önemli gelişmeler yaşanabilir. Jüpiter ve Uranüs artık birlikte hareket ederlerken Astrolog Dinçer Güner’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
14.04.2024 Magazin
Nisan geldi, aşk geldi! Astrolog Aygül Aydın: 3 burç için bıçak kemiğe dayandı, 4 burç parayla oynayacak!
Nisan geldi, aşk geldi! Astrolog Aygül Aydın: 3 burç için bıçak kemiğe dayandı, 4 burç parayla oynayacak! 1 Nisan ve 25 Nisan arasında yaşanacak Merkür retrosunun izleri ay boyunca peşimizi bırakmayacak, diyen Astrolog Aygül Aydın'dan Nisan 2024 burç yorumları geldi. Hayatlarında yeni bir döneme girecek olanlar için müjdeli haberler veren Aydın, 21 Nisan'daki Uranüs Jüpiter kavuşumuna dikkat çekti. İşte Aygül Aydın'dan Nisan ayı Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
30.03.2024 Astroloji
Ve 3 burç için beklenen hafta geldi! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek yorumladı: 4 burcun libidosu tavan yapıyor!
Ve 3 burç için beklenen hafta geldi! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek yorumladı: 4 burcun libidosu tavan yapıyor! Bu hafta Mars ve Jüpiter arasında gergin bir görünüm olacağını belirten Astrolog Dinçer Güner, 26 Şubat - 3 Mart haftalık burç yorumlarını paylaştı. 3 burç için beklenen haftanın geldiğini söyleyen Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
25.02.2024 Astroloji
Roma'yı Kim Yaktı? Büyük Roma Yangını Ne Zaman, Sonuçları Nelerdir?
Roma'yı Kim Yaktı? Büyük Roma Yangını Ne Zaman, Sonuçları Nelerdir? Bir Hristiyan topluluğunun Roma imparatoru Nero’na karşı duymuş olduğu nefret sebebiyle ortaya çıkan bir yangındır. Özellikle bu yangın şehrin büyük bir oranını ateş altında bırakmış ve yakmıştır. Her ne kadar ilk başta İmparator Nero’nun bu yangını çıkardığı düşünülse bile, daha ileriki zamanlarda bunun öyle olmadığı ortaya çıkmıştır.
10.02.2024 Yaşam
Astrolog Dinçer Güner: 15 senede bir olur dedi, 3 burç için müjde verdi!
Astrolog Dinçer Güner: 15 senede bir olur dedi, 3 burç için müjde verdi! Haftaya Venüs ve Jüpiter arasındaki üçgen açıyla başlıyoruz. Toprak grubu burçları arasında olacak bu üçgenin etkilerini yorumlayan astrolog Dinçer Güner, 3 burç için adeta kader çizdi. İşte Dinçer Güner'in Oğlak, Başak ve Boğa burcu yorumları...
29.01.2024 Astroloji
Evrenin En Soğuk Yeri Neresidir? Evrenin En Soğuk Yeri Kaç Derece?
Evrenin En Soğuk Yeri Neresidir? Evrenin En Soğuk Yeri Kaç Derece? Evren, kainat olarak da bilinen muhteşem bir yerdir ve içinde birçok gök cismi, yıldız ve gezegen bulunur. Bu yapılar arasında en soğuk yerler de vardır.
28.01.2024 Gündem
Titan'ın 'gizemli adalarının' sırrı çözülüyor
Titan'ın 'gizemli adalarının' sırrı çözülüyor Uzay aracı Cassini, Satürn'ün uydusu Titan'ın yüzeyinde gerçekleştirdiği radar taramalarından elde ettiği verileri geri gönderdiğinde karşılaşılan sonuçlar akıllara durgunluk vericiydi. Taramalar, devasa sıvı metan göl ya da denizlerini, bu devasa denizlerdeki dalgasızlığı ve adalar gibi coğrafi şekilleri ortaya çıkardı. Bilim insanlarından oluşan ekip, bunların atmosferde oluşan, göllerde toplanan ve etrafta dolaşan organik molekül damlacıkları olabileceğini düşünüyor.
10.01.2024 Bilim ve Teknoloji
İkizler burcu 2024'te değişim rüzgarlarına hazır 💨  Astrolog Aygül Aydın, İkizler için yeni hedefi verdi!
İkizler burcu 2024'te değişim rüzgarlarına hazır 💨  Astrolog Aygül Aydın, İkizler için yeni hedefi verdi! Ünlü Astrolog Aygül Aydın, 2024'ün ilk gününde İkizler burcunun geleceği hakkında paylaşım yaptı. Aydın, İkizler burcunun 2024 yılında değişim için hazır olduğunu belirtti.
1.01.2024 Astroloji
7. Sınıf Güneş Sistemi Ve Ötesi: Güneş Sistemi Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
7. Sınıf Güneş Sistemi Ve Ötesi: Güneş Sistemi Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Dünya ile beraber birçok farklı gezegen güneşin etrafında döner. Güneş çok güçlü bir yer çekimine sahiptir ve böylece gezegenleri etrafında döndürür. Aynı zamanda dünyanın ısı kaynağı olarak da öne çıkar. Bu sebepten dolayı ve dünyanın şekli ile dönüşüne bağlı olarak mevsimler ortaya çıkar.
26.12.2023 Eğitim
Yıldız Taşı Özellikleri Nelerdir? Yıldız Taşının En Bilinen Faydaları...
Yıldız Taşı Özellikleri Nelerdir? Yıldız Taşının En Bilinen Faydaları... Yıldız taşı azim taşı olarak da bilinen bir taştır. Laboratuvar ortamında üretilen yıldız taşı genelde kırmızı tonlarda olsa da farklı renklerde üretilmeleri de mümkündür.
23.12.2023 Yaşam
'En soğuk yıldız' keşfedildi!  Güneş'ten çok daha güçlü bir manyetik alana sahip
'En soğuk yıldız' keşfedildi! Güneş'ten çok daha güçlü bir manyetik alana sahip Jüpiter ile hemen hemen aynı büyüklükte olmasına rağmen bu cüce yıldızın Güneş'ten çok daha güçlü bir manyetik alana sahip olduğu belirlendi.
29.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Bugüne kadar böylesi görülmedi! 17 yıllık seyri 10 saniyeye sığdırıldı
Bugüne kadar böylesi görülmedi! 17 yıllık seyri 10 saniyeye sığdırıldı Bazı uzay olayları gözle fark edilemeyecek kadar yavaş gerçekleşiyor. Fakat bu hızlandırılmış video, bir ötegezegenin yıldızı etrafında yıllar süren yolculuğunu saniyeler içinde gözler önüne seriyor.
24.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Böylesi ilk kez görülüyor! ' Tek boynuzlu atlar gibiydi'
Böylesi ilk kez görülüyor! ' Tek boynuzlu atlar gibiydi' Gök bilimciler bir yıldızın etrafında aynı yörüngeyi paylaşan iki gezegen bulmuş olabilir ve bu daha önce uzayda (en azından bizim tarafımızdan) hiç görülmemiş bir şey. Gök bilimciler bir yıldızın etrafında aynı yörüngeyi paylaşan iki gezegen bulmuş olabilir ve bu daha önce uzayda (en azından bizim tarafımızdan) hiç görülmemiş bir şey.
16.08.2023 Bilim ve Teknoloji
NASA '16 Psyche'ye göz dikti! 278 km çapında ve 10 kentilyon dolar değerinde...
NASA '16 Psyche'ye göz dikti! 278 km çapında ve 10 kentilyon dolar değerinde... NASA, yaklaşık 100 gün içinde, potansiyel olarak 10 kentilyon dolar değerinde bir asteoridi incelemek için tasarlanmış bir uzay aracını fırlatacağını açıkladı. NASA Jet Tahrik Laboratuvarı yakın zamanda uçuş yazılımının kapsamlı bir testinin tamamlandığını ve uzay aracına yüklediklerini ifade etmekte.
27.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Tembel hayvan Jerry, JUICE Jüpiter misyonunun yıldızı oldu
Tembel hayvan Jerry, JUICE Jüpiter misyonunun yıldızı oldu Avrupa Uzay Ajansı’nın (ESA), Jüpiter misyonu başladı. ESA’nın, Fransız Guyanası’ndan devasa Ariane 5’i fırlatmaya hazırlandığı sıralarda, sevimli küçük bir yaratık roketten çok uzak olmayan bir yerde güneşin tadını çıkarıyordu.
18.04.2023 Bilim ve Teknoloji
NASA keşfetti Antalya'dan görüntülendi! Hızla dünyaya yaklaşıyor...
NASA keşfetti Antalya'dan görüntülendi! Hızla dünyaya yaklaşıyor... NASA tarafından 2022'de keşfedilen yeşil renkli kuyruklu yıldız hızal dünyaya doğru yaklaşıyor. Antalya'da 2 bin 500 rakımdaki TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'nin 'Aygöz' adlı ufuk teleskobu, parlak yeşil renkteki C/2022 E3 (ZTF) isimli kuyruklu yıldızını görüntüledi. Gözlemevi Müdür Vekili Dr. Tuncay Özışık, "Bu hafta, Dünya'ya çok yakın ve bu uzaklık değişecek. Git gide kendi yörüngesi üzerinde Dünya'dan uzaklaşacak ve milyonlarca kilometre uzağa gidecek" dedi.
3.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Gezegenlerden yılbaşı sürprizi! İlk kez olacak, aralarında o da var
Gezegenlerden yılbaşı sürprizi! İlk kez olacak, aralarında o da var Yılbaşı akşamı 5'i çıplak gözle, 2'si teleskopla 7 gezegen aynı anda görülebilecek. 7 gezegene, dolunaya çok yakın evresiyle Ay da eşlik edecek. Gezegenlikten çıkartılan Plüton ise 20-30 santim çaplı teleskoplarla izlenebilecek. TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi Müdür Vekili Dr. Tuncay Özışık, "Merkür ve Venüs batı ufku civarında, süreleri kısa. Fakat Jüpiter, Satürn ve Mars, gece yarısı sonrasına kadar rahatlıkla gözlenebilir" dedi.
22.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Burçları aralık ayında neler bekliyor? Merkür retrosu ve aralık ayı burçları nasıl etkileyecek? İşte Aralık 2022 burç yorumları!
Burçları aralık ayında neler bekliyor? Merkür retrosu ve aralık ayı burçları nasıl etkileyecek? İşte Aralık 2022 burç yorumları! 2022 yılı yavaş bir tempoyla bitiyor. Aralık ayı başlarken ve 2023 yılının etkilerini en yoğun hissedeceğimiz ay aralık ayı olacak. 2022 yılında sadece daha fazla tükenmişlik ve endişe hissetmekle kalmadık, aynı zamanda her fırsatta kafa karışıklığı ve iletişimsizlik hissettik. Merkür retrosu Aralık ayında da bir kez daha geri dönüyor ve etkileri ay ortasında yoğun bir şekilde hissedilecek. Mars'ın geri gitme döngüleri ocak ayının ortasına kadar devam edecek. Aralık ayı ise durgunluk ve gecikmelerin, geç kalmışlıkların ayı olacak. Peki, Burçları aralık ayında neler bekliyor? Merkür retrosu ve aralık ayı burçları nasıl etkileyecek? İşte Aralık 2022 burç yorumları!
1.12.2022 Astroloji
NASA'nın uzay teleskobu Jipüter'i görüntüledi
NASA'nın uzay teleskobu Jipüter'i görüntüledi ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Jüpiter'in James Webb Uzay Teleskobu ile çekilen yeni fotoğraflarını paylaştı.
23.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Varank: Uzaya gidecek ilk Türk bu sene bitmeden belli oluyor
Bakan Varank: Uzaya gidecek ilk Türk bu sene bitmeden belli oluyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2023’te seçilecek bir Türk vatandaşını bilimsel faaliyetler gerçekleştirmek üzere 10 günlüğüne Uluslararası Uzay İstasyonu’na göndereceklerini belirterek, "Bakalım ülkemizi gururla uluslararası uzay istasyonunda kim temsil edecek, bayrağımızı Uluslararası Uzay İstasyonu’na ilk kim taşıyacak. İnşallah bu sene bitmeden uzaya gidecek ilk vatandaşımızı da kamuoyuyla paylaşmış olacağız” dedi.
18.08.2022 Gündem
Astrokartografi nedir? Astrokartografi haritası nasıl çıkarılır? Astrokartografiye nasıl bakılır?
Astrokartografi nedir? Astrokartografi haritası nasıl çıkarılır? Astrokartografiye nasıl bakılır? Astroloji pek çok yönüyle bize farklı bakış açıları sunar. Güneş burcu, yükselen burçlar, ay burcu ve hatta belki de gezegensel yerleşimler bunlardan birkaçı. Astrokartografi, gezegenlerin yaşam tarzınıza ve refahınıza dahil etmenin yollarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Ruhunuzu dinlendirecek, kendinizi huzurlu hissedeceğiniz yeni bir yer keşfetmek için burcunuzun özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Peki, Astrokartografi nedir? Astrokartografi haritası nasıl çıkarılır? Astrokartografiye nasıl bakılır? Astrokartografi sembolleri neler? İşte detaylar…
5.09.2022 Astroloji
24 Haziran 2022 ne olacak, 24 Haziran gezegenler saat kaçta hizalanacak? Deprem olacak mı 24 Haziran?
24 Haziran 2022 ne olacak, 24 Haziran gezegenler saat kaçta hizalanacak? Deprem olacak mı 24 Haziran? 24 Haziran ne olacak, 24 Haziran gezegen dizilimi saat kaçta başlıyor? 21 Haziran ekinoksunu geride bıraktık ve Yengeç burçlarının dönemi ile birlikte yaz mevsimine girdik. 24 Haziran bugün ise gezen dizilimi olacak. Peki, 24 Haziran 2022 ne olacak, Deprem olacak mı 24 Haziran?
24.06.2022 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Jüpiter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jüpiter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.