Jolly Joker

Jolly Joker

Son dakika Jolly Joker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jolly Joker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jolly Joker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jolly Joker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jolly joker gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 jolly joker haberi bulunmuştur. Tüm jolly joker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şarkılarını akciğer nakillerine atfettiler!
Şarkılarını akciğer nakillerine atfettiler! 5 üyesinin sağlık personeli olduğu Ayda1Detoks grubu, 40’ıncı konserini dün organ bağışına dikkat çekmek için verdi. Jolly Joker Vadi İstanbul’da sahne alan grup konserin tüm geliri organ bağışı konusunda çalışmalar yürüten Hayata Bağış Derneği’ne bağışlandı.
9.11.2022 Sağlık
Kumarbazlara baskın! Suçüstü yakalandılar
Kumarbazlara baskın! Suçüstü yakalandılar Bursa'da polis ekipleri kumar oynatıldığı ihbarı yapılan 2 kıraathaneye baskın yaptı. Yapılan baskında 7 kişi kumar oynarken suçüstü yakalanırken, 2 kişiye de yer temin etmek suçundan işlem yapıldı.
10.04.2022 Yaşam
Gülşen'in 20 bin liralık sahne tarzı!
Gülşen'in 20 bin liralık sahne tarzı! Gülşen, geçtiğimiz akşam Jolly Joker Alaçatı’da dinleyicileriyle buluştu. Sahne kostümünün fiyatı dudak uçuklattı.
24.08.2021 Magazin
Hakan Altun eşliğinde unutulmaz bir konser!
Hakan Altun eşliğinde unutulmaz bir konser! Konserler ve etkinliklerle, dolu dolu bir hayat yaşayanlar; bu ay ne yapsak, nereye gitsek diye düşünüyorsanız, sevilen ses Hakan Altun’un sahne performansını tercih edebilir ve keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.
31.12.2019 Kültür Sanat
Merve Özbey düğünü erteledi
Merve Özbey düğünü erteledi Geçen günlerde evinin merdivenlerinden düşerek parmaklarını kıran Merve Özbey, düğünü ertelediklerini açıkladı.
22.12.2019 Magazin
Hakan Altun ile unutulmayan, muhteşem şarkılar!
Hakan Altun ile unutulmayan, muhteşem şarkılar! Senelerdir sahnelerden bir an olsun inmeyen, konserden konsere koşan, sevenlerine keyifli anlar yaşatan değerli sanatçı Hakan Altun, 28 Aralık’ta Jolly Joker Vadistanbul’da sahneye çıkmaya hazırlanıyor
18.12.2019 Kültür Sanat
Sevilen Şarkılarıyla Zeynep Bastık, Jolly Joker Kartal İstMarina Sahnesinde!
Sevilen Şarkılarıyla Zeynep Bastık, Jolly Joker Kartal İstMarina Sahnesinde! Zeynep Bastık konseri sizi farklı bir atmosfere götürecek. Biraz hüzün, biraz eğlence ile müzik dolu bir gün yaşamaya hazır olun
16.12.2019 Magazin
Ersay Üner'e çifte kutlama
Ersay Üner'e çifte kutlama Ersay Üner, “Nokta” albümünün İstanbul’daki ilk konserini geçen akşam Jolly Joker Vadistanbul’da verdi
11.10.2019 Magazin
Bülent Ersoy: Dul kaldım
Bülent Ersoy: Dul kaldım Usta sanatçı Bülent Ersoy, önceki gece Jolly Joker Bursa’da sahneye çıktı.
9.09.2019 Magazin
Bülent Ersoy, şarkılarını sevenleriyle birlikte söyledi
Bülent Ersoy, şarkılarını sevenleriyle birlikte söyledi Türk Sanat Müziğinin Diva'sı olarak nitelendirilen Bülent Ersoy, Bursa'da sahne aldı. Sahnede dinleyicileriyle samimi diyaloglar kuran ve espriler yapan Ersoy, konserinin bir bölümünde sahneden inerek seyircilerinin arasında şarkılarını seslendirdi.
8.09.2019 Magazin
Hayranıyla dans etti
Hayranıyla dans etti Halil Sezai, Kartal İstMarina Jolly Joker’de konser verdi.
18.08.2019 Magazin
Buray'ın gizemli dövmesi
Buray'ın gizemli dövmesi Türk pop müziğinin başarılı ismi Buray, Harbiye Açıkhava konserinin ardından dinleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Bayramı da sahnede geçiren şarkıcı, gerek repertuvarı gerekse sahne enerjisi ile müzikseverleri büyüledi.
16.08.2019 Magazin
Merve Özbey'den eski sevgili mesajı
Merve Özbey'den eski sevgili mesajı Merve Özbey, Kartal İstMarina’daki Jolly Joker’de sahne aldı.
7.07.2019 Magazin
'Nüfus sayımı olsa ilçe oluruz'
'Nüfus sayımı olsa ilçe oluruz' Şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki akşam Jolly Joker Alaçatı'da konser verdi.
10.06.2019 Magazin
Ben Fero dövmeleriyle dikkat çekti
Ben Fero dövmeleriyle dikkat çekti Son dönemin en çok dinlenen rapçilerinden biri olan Ben Fero, geçtiğimiz akşam verdiği konserle büyük beğeni topladı.
7.05.2019 Magazin
‘Bedenimi sormayın, ruhum 18’
‘Bedenimi sormayın, ruhum 18’ Şarkıcı Ziynet Sali, Jolly Joker Bursa'da sahne aldı. Yeni yaşını sahnede hayranları ile bilikte karşılayan Ziynet Sali, sempatik tavırları ile ilgi odağı oldu.
29.04.2019 Magazin
Hayranları birbiriyle yarıştı
Hayranları birbiriyle yarıştı Dalkılıç ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranları, birbirleriyle yarıştı
3.03.2019 Magazin
"Artık evlenmek istiyorum"
"Artık evlenmek istiyorum" Arabesk müziğinin önemli ismi Hakan Altun, geçtiğimiz gece Kartal İstMarina Jolly Joker'de sahne aldı. Hayranlarına unutulmaz bir konser veren şarkıcıyı yaklaşık bin kişi izledi.
1.03.2019 Magazin
Söylediği şarkılar ses getirdi
Söylediği şarkılar ses getirdi Levent Yüksel önceki gece Jolly Joker Bursa'da sahne aldı.
25.02.2019 Magazin
Dört mevsim Merve Özbey
Dört mevsim Merve Özbey Pop müziğin son dönem en iyi kadın yorumcuları arasında gösterilen başarılı şarkıcı Merve Özbey Jolly Joker Antalya'da sevenleri ile buluştu.
24.02.2019 Magazin
Sevgililer gününde yalnız...
Sevgililer gününde yalnız... Simge, Beyoğlu Jolly Joker’de konser verdi.
16.02.2019 Magazin
Gökhan Türkmen'den 'yeşil' çağrı
Gökhan Türkmen'den 'yeşil' çağrı Gökhan Türkmen, Jolly Joker İstmarina Kartal'da sahne aldı. Ünlü şarkıcı, "Herkesi yeşile karşı bir nebze daha duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.
10.02.2019 Magazin
Yıldız Tilbe'nin ilginç kıyafeti
Yıldız Tilbe'nin ilginç kıyafeti Şarkıcı Yıldız Tilbe, Jolly Joker Vadistanbul’da sevenleriyle buluştu.
1.02.2019 Magazin
Diğer tarafa az kaldı
Diğer tarafa az kaldı Bülent Ersoy, Jolly Joker Vadistanbul’da hayranlarıyla buluştu.
20.01.2019 Magazin
Demet Akalın'ın sahnesinde sürpriz evlilik teklifi
Demet Akalın'ın sahnesinde sürpriz evlilik teklifi Demet Akalın, Bursa’da verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatırken sürpriz bir gelişme tüm dinleyenleri mest etti.
19.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Jolly Joker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jolly joker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.