Hakan Altun

Hakan Altun

Son dakika hakan altun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakan altun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakan altun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Altun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan altun gelişmeleri de dahil olmak üzere 571 hakan altun haberi bulunmuştur. Tüm hakan altun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Altun'dan duygulandıran sözler: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım
Hakan Altun'dan duygulandıran sözler: Annem hastanede, ben sahneye çıkacağım Arabesk müziğin sevilen ismi Hakan Altun, Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya geldi. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan annesi Meral Altun'un sağlık durumu hakkında konuştu.
11.02.2024 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Elazığ'da bir fırın 100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor
Elazığ'da bir fırın 100 lira madeni para getirene 110 lira veriyor Elazığ’da bir fırın sahibi, müşterilerine bozuk para üstü olarak verecek madeni para bulamayınca bulduğu yöntemle şaşkına çevirdi. Dükkanın camına ilan asan fırıncı, 100 lira bozuk para getirene 110 lira vereceğini vaat etti.
20.10.2023 Gündem
Hakan Altun, Zara, Haluk Levent Tanyeli’nin hastane masraflarını kapatmıştı! Oryantal Zara ile bir araya geldi!
Hakan Altun, Zara, Haluk Levent Tanyeli’nin hastane masraflarını kapatmıştı! Oryantal Zara ile bir araya geldi! Pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamladı. Tedavisinin devamı için önümüzdeki günlerde Küba'ya gidecek olan ünlü ismin yakın arkadaşları Zara, Hakan Altun ve Haluk Levent; dansçının İstanbul'da tedavi gördüğü hastanenin masraflarını kapatmıştı. Tanyeli, büyük jestin ardından Zara ile bir araya geldi.
20.10.2023 Magazin
Hakan Altun'dan aşk sinyali! Ajda Pekkan ile anılmıştı
Hakan Altun'dan aşk sinyali! Ajda Pekkan ile anılmıştı Hakan Altun, önceki gece Harbiye'de sevenleriyle buluştu. Konser öncesinde gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Hakan Altun aşk hayatıyla ilgili de imada bulundu.
7.10.2023 Magazin
Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların tedavisi çok zor ama korunmak çok kolay
Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların tedavisi çok zor ama korunmak çok kolay Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Tuğut, "Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların tedavisi çok zor, hatta yok gibi. En önemli risk faktörleri erken yaşta cinsel ilişkiye başlamak, birden fazla cinsel partnerin olması, korunmasız her türlü temastır. Risk faktörlerini dikkate alarak bu hastalıklardan korunmak mümkün" dedi. 
18.08.2023 Sağlık
Ünlü şarkıcı Hakan Altun evleniyor mu? Açıklamalarıyla kafa karıştırdı!
Ünlü şarkıcı Hakan Altun evleniyor mu? Açıklamalarıyla kafa karıştırdı! Arabesk müziğin en sevilen isimlerinden Hakan Altun, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Altun, muhabirlerin evlilik sorularına yeşil ışık yaktı.
18.08.2023 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, bu kez anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı.
18.06.2023 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler nerede çekiliyor? 17 Haziran Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler?
Şarkılar Bizi Söyler nerede çekiliyor? 17 Haziran Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? Şarkılar Bizi Söyler nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 17 Haziran Şarkılar Bizi Söyler konukları gündemdekini yerini aldı. Bu akşam ekrana gelecek programın yeni bölümünde elde edilecek gelir depremzedelere bağışlanıyor. Sibel Can ve Hakan Altun'un sunduğu Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kimler olacak? İşte detaylar...
17.06.2023 Televizyon
'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali yapıyor! Şarkılar deprem bölgesi için söylenecek
'Şarkılar Bizi Söyler' sezon finali yapıyor! Şarkılar deprem bölgesi için söylenecek Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', muhteşem bir sezon finali ile ekrana geliyor. Her bölümü ile izleyicilere müzik ziyafeti yaşatan program, sezon finalini Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserleri kapsamında Boğaz'da yapıyor.
17.06.2023 Magazin
“Şarkılar Bizi Söyler” Kuruçeşme Açıkhava'da sezon finali yapıyor!
“Şarkılar Bizi Söyler” Kuruçeşme Açıkhava'da sezon finali yapıyor! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” sezon finali yapıyor. Kuruçeşme Açıkhava’dan canlı yayınla ekrana gelecek olan sezon finalinin tüm geliri depremzedelere bağışlanacak.
14.06.2023 Televizyon
Hakan Altun: Kusura bakmayın bağımlılık yaparım
Hakan Altun: Kusura bakmayın bağımlılık yaparım Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, konser maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden yıldız isimleri ağırlayan Kuruçeşme Açıkhava, müzikseverleri dün akşam arabesk müziğin prensi Hakan Altun ile buluşturdu.
29.05.2023 Magazin
Hakan Altun'dan Hüsnü Şenlendirici'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi!
Hakan Altun'dan Hüsnü Şenlendirici'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi! Geçtiğimiz akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne alan şarkıcı Hakan Altun, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kanal D'nin ilgiyle izlenen ‘Şarkılar Bizi Söyler’ programı hakkında konuşan Altun, geçtiğimiz ay kansere yakalandığı ortaya çıkan Hüsnü Şenlendirici'nin sağlık durumuyla ilgili de bilgi verdi.
28.05.2023 Magazin
Sibel Can ve Yasemin Yalçın düeti çok konuşulacak!
Sibel Can ve Yasemin Yalçın düeti çok konuşulacak! Şarkılar Bizi Söyler’e konuk olan komedyen Yasemin Yalçın programda ‘’Bağdat Yolu’’ şarkısını söyleyecek.
25.05.2023 Televizyon
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Hüsnü Şenlendirici, 'Şarkılar Bizi Söyler' ile ekrana geri döndü!
Hüsnü Şenlendirici, 'Şarkılar Bizi Söyler' ile ekrana geri döndü! Kanal D’nin beğeni ile izlenen eğlence programı 'Şarkılar Bizi Söyler'in sunucularından Hüsnü Şenlendirici, hastalığı nedeniyle çekimlere ara vermişti. Yaptırdığı rutin kontroller sonrasında doktorların tavsiyesi ile bir operasyon geçiren 46 yaşındaki ünlü klarnet sanatçısı, programa geri döndü.
27.04.2023 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 22 Nisan 2023 konukları kimler? İşte Kanal D Şarkılar Bizi Söyler konukları…
Şarkılar Bizi Söyler 22 Nisan 2023 konukları kimler? İşte Kanal D Şarkılar Bizi Söyler konukları… Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” bayramın ikinci günü ekranlara gelecek. Her bölümü ayrı bir müzik ziyafetine sahne olan programı Şarkılar Bizi Söyler, bu akşam Ramazan Bayramı'na özel bölümüyle ekranlara geliyor. Peki, 22 Nisan 2023 Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler?
22.04.2023 Televizyon
Hüsnü Şenlendirici'nin son durumunu Ercan Saatçi paylaştı!
Hüsnü Şenlendirici'nin son durumunu Ercan Saatçi paylaştı! 'Şarkılar Bizi Söyler' programı ile ekranlarda olan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici kansere yakalandığı ortaya çıkmıştı. Hüsnü Şenlendirici, Ulus'taki özel bir hastanede ameliyat olmuştu. Ünlü ismi, yakın dostları Ercan Saatçi ve Hakan Altun ziyarette bulundu.
9.04.2023 Magazin
“Şarkılar Bizi Söyler” duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor!
“Şarkılar Bizi Söyler” duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor! Deprem felaketinin anılacağı bölüme Uğur Aslan, Antakya Medeniyetler Korosu, Hamdi Alkan ve Kalben konuk oluyor.
22.03.2023 Magazin
Hakan Altun'dan alkışlanacak hareket! Depremzede 5 aileyi misafir edecek
Hakan Altun'dan alkışlanacak hareket! Depremzede 5 aileyi misafir edecek Ünlü şarkıcı Hakan Altun ailesiyle birlikte depremzedeler için seferber oldu.Hakan Altun, tüm sevenlerini de 'Bir Yuva Bir Kira' ve 'Evim Yuvan Olsun' kampanyalarına destek olmaya davet etti. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Altun, "Siz de bir aileye destek olabilirsiniz” dedi.
26.02.2023 Magazin
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti
'Türkiye Tek Yürek' oldu! Ünlü isimler depremzedeler için telefon başına geçti Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye Tek Yürek kampanyası için ünlü isimler ortak yayında bir araya geldi. 'Türkiye Tek Yürek Ortak Yayını’ yurt içi ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla önceki akşam yapıldı. Gecede 115.1 milyar TL toplandı. Başta Kanal D ekran yüzleri Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Sibel Can, Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici, Arda Türkmen olmak üzere onlarca yıldız telefonların başına geçerek arayanların bağışlarını kaydetti. Sunuculuğunu Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz’ın yaptığı 7 saatlik yayında duygu dolu anlar yaşandı… Gecenin sunucuları birlikte poz verdi.
17.02.2023 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim?
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Kanal D'de Cumartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölüm konukları belli oldu. Her hafta farklı bir konseptle izleyicinin karşısına çıkan eğlence programında bu hafta Erdal Erzincan, Belkıs Akkale ve Sevcan Orhan konuk olacak.
3.02.2023 Televizyon
Serenay Sarıkaya, Şahmaran'ın kamera arkasını paylaştı!
Serenay Sarıkaya, Şahmaran'ın kamera arkasını paylaştı! Cesur sahneleriyle çok konuşulan Serenay Sarıkaya, Şahmaran dizisinin kamera arkasını paylaştı. Sarıkaya'nın paylaşımı sosyal medyayı yıktı geçti.
23.01.2023 Magazin
Sibel Can flamenko dansıyla herkesi mest edecek
Sibel Can flamenko dansıyla herkesi mest edecek Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler yine çok izlenecek bir bölüm ile ekrana geliyor.
12.01.2023 Televizyon
Hakan Yelbiz kimdir, kaç yaşındaydı? Hakan Yelbiz neden öldü?
Hakan Yelbiz kimdir, kaç yaşındaydı? Hakan Yelbiz neden öldü? Hakan Yelbiz, kullandığı araçla Söke istikametinden Milas’a doğru seyrederken, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptı. Yelbiz olay yerinde hayatını kaybetti.
10.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Altun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan altun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.