Johnson And Johnson

Johnson And Johnson

Son dakika Johnson and Johnson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Johnson and Johnson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Johnson and Johnson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Johnson And Johnson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan johnson and johnson gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 johnson and johnson haberi bulunmuştur. Tüm johnson and johnson haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD firması Novavax, Kovid-19 aşısının kullanımı için AB'ye başvurdu
ABD firması Novavax, Kovid-19 aşısının kullanımı için AB'ye başvurdu Avrupa Birliği'nin (AB) ilaç düzenleyicisi Avrupa İlaç Ajansı (EMA), ABD'li biyoteknoloji firması Novavax'ın yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirdiği aşının AB'de kullanımı için resmi başvuruda bulunduğunu bildirdi.  
17.11.2021 Dünya
Rekabet Kurulu’dan marketlere büyük ceza! Migros ceza aldı mı? İşte zincir markete verilen para cezası!
Rekabet Kurulu’dan marketlere büyük ceza! Migros ceza aldı mı? İşte zincir markete verilen para cezası! Rekabet Kurulu, 6 markete ceza uyguladı! Zincir marketlere, yaklaşık 2,7 milyar lira idari para cezası verilmesi kararlaştırıldı. Pek çok kişi de Migros’un ceza alıp almadığını sorguluyor. Peki, Migros ceza aldı mı? Migros ne kadar ceza aldı? Migros’da ne kadar para cezası kesildi? İşte detaylar…
29.10.2021 Gündem
Belçika'da 65 yaş üstü kişiler üçüncü doz aşı yaptırabilecek
Belçika'da 65 yaş üstü kişiler üçüncü doz aşı yaptırabilecek Belçika'da, 65 yaş üstündeki kişilerin, yeni tip koronavirüse (COVID-19) karşı mRNA teknolojisiyle geliştirilen aşılardan üçüncü takviye doz yaptırabilmesi kararı alındı.
29.09.2021 Dünya
Aşı kartı nasıl alınır? Aşı kartı nedir, ne işe yarar? Adım adım e-devlet üzerinden aşı kartı alma!
Aşı kartı nasıl alınır? Aşı kartı nedir, ne işe yarar? Adım adım e-devlet üzerinden aşı kartı alma! İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası (İSAROD) Başkanı Hamza Öztürk, aşı kartı bulunmayan servisçilerin okullarda çalışamayacağını belirten Öztürk, 18 bin 700 servisçiden sadece 1'inin aşıya karşı çıktığını söyledi. Söz konusu gelişmenin ardından aşı kartı ile ilgili aramalar arttı. Peki, aşı kartı nedir, ne işe yarar? Aşı kartı nasıl ve nereden alınır? Aşı kartı sorgulama…
19.08.2021 Gündem
AB'den flaş Türkiye kararı! Yarından itibaren geçerli olacak
AB'den flaş Türkiye kararı! Yarından itibaren geçerli olacak Avrupa Birliği (AB), aralarında Türkiye'nin de yer aldığı 3 ülkenin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı sertifikalarının tanınmasına karar verdi. Karar 20 Ağustos itibarıyla geçerli olacak. İkinci doz aşısı tamamlamış kişiler 'COVID-19 Aşı Kartını' e-Nabız üzerinden veya Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasından temin edebiliyor.
19.08.2021 Gündem
İngiltere, 2 doz aşı olan AB ve ABD vatandaşlarına karantina zorunluluğunu kaldırdı
İngiltere, 2 doz aşı olan AB ve ABD vatandaşlarına karantina zorunluluğunu kaldırdı İngiltere'de, 2 doz yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısını yaptıran ABD ve Avrupa Birliği (AB) vatandaşlarına, ülkeye girişlerinde karantina zorunluluğu kaldırıldı.
2.08.2021 Dünya
Sinovac deltaya karşı etkili mi? Çin'de laboratuvar çalışması yapıldı!
Sinovac deltaya karşı etkili mi? Çin'de laboratuvar çalışması yapıldı! Sinovac aşısı delta virüsüne karşı etkili mi? Çin'de yapılan bir laboratuvar çalışması, Sinovac şirketinin geliştirdiği CoronaVac aşısının oluşturduğu antikorların, çoğu kişide ikinci dozdan altı ay sonra önemli ölçüde düştüğünü gösterdi.
27.07.2021 Gündem
Johnson and Johnson bazı güneş kremlerini piyasadan toplattı
Johnson and Johnson bazı güneş kremlerini piyasadan toplattı Johnson and Johnson ilaç firması tarafından piyasaya sürülen bazı güneş kremlerinin benzen içerdiği için geri çekildiği bildirildi.
15.07.2021 Sağlık
AB'den sevindiren açıklama! Hepsinde etkili
AB'den sevindiren açıklama! Hepsinde etkili Dünya ülkeleri, Delta ve diğer varyantlarla ilgili tedirginlik yaşarken, AB ilaç düzenleyicisi EMA, onay verilen ve şu an uygulamada olan aşılara ilişkin sevindiren bir açıklama yaptı.
2.07.2021 Sağlık
AB'nin Kovid-19 aşı sertifikası yasalaştı
AB'nin Kovid-19 aşı sertifikası yasalaştı Avrupa Birliği (AB) kurumları, Birlik sınırları içindeki seyahatlerde kullanılacak aşı sertifikasına ilişkin düzenlemeyi yasalaştırdı.
14.06.2021 Dünya
AB ülkeleri aşı sertifikasına onay verdi! 1 Temmuz'da başlıyor
AB ülkeleri aşı sertifikasına onay verdi! 1 Temmuz'da başlıyor Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, birlik sınırları içinde seyahatlerde kullanılacak aşı sertifikasına onay verdi. AB halihazırda BioNTech-Pfizer, Moderna, AstraZeneca ve Johnson and Johnson firmaları tarafından üretilen aşıları onaylamış durumda. Seyahatlerde kullanılacak AB aşı sertifikası 1 Temmuz'da resmen yürürlüğe girecek.
11.06.2021 Dünya
Avrupa Parlamentosu'ndan flaş adım! Dijital Kovid Sertifikası...
Avrupa Parlamentosu'ndan flaş adım! Dijital Kovid Sertifikası... Avrupa Parlamentosu (AP) milletvekilleri, Avrupa Birliği (AB) içinde seyahat özgürlüğünü yeniden tahsis edecek Dijital Kovid Sertifikası için oy verecek.
8.06.2021 Ekonomi
41 yaşındaki hasta öldü! Belçika o aşıyı askıya aldı
41 yaşındaki hasta öldü! Belçika o aşıyı askıya aldı Belçika Sağlık Bakanlığı, Johnson and Johnson firması tarafından yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen aşının 41 yaşından gençlere uygulanmayacağını bildirdi.
26.05.2021 Dünya
Avrupa ülkeleri anlaştı! Aşı sertifikası geliyor
Avrupa ülkeleri anlaştı! Aşı sertifikası geliyor Avrupa Birliği (AB) kurumları, Birlik sınırları içinde seyahatlerde kullanılması planlanan "aşı sertifikası" konusunda uzlaşı sağladı.
20.05.2021 Dünya
AB seyahat kararını duyurmuştu! DSÖ'den uyarı geldi
AB seyahat kararını duyurmuştu! DSÖ'den uyarı geldi Avrupa Komisyonu, bir yılı aşkın süredir kapalı olan Avrupa Birliği (AB) ülkeleri kapılarını, aşının tüm dozlarını yaptıran kişilere açacağını duyurdu. Ancak Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Direktörü Hans Kluge'den AB ülkelerine uyarı geldi.
20.05.2021 Dünya
AB'den flaş aşı kararı! Seyahat kısıtlaması kalkıyor
AB'den flaş aşı kararı! Seyahat kısıtlaması kalkıyor Avrupa Birliği üyesi ülkelere seyahat edecek olanlara ilişkin yeni karar alındı. Aşılarını tam olarak yaptırmış olanlara seyahat kısıtlaması kalkıyor.
19.05.2021 Ekonomi
'AB onaylı aşıları yaptıranlara seyahat kısıtlaması kaldırılsın' önerisi
'AB onaylı aşıları yaptıranlara seyahat kısıtlaması kaldırılsın' önerisi Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, üye ülkelere AB tarafından onaylı Kovid-19 aşılarını yaptıran kişilere mevcut seyahat kısıtlamalarını kaldırmalarını tavsiye etti.
3.05.2021 Dünya
Mutant virüs ile ilgili flaş açıklama! 'Bütün hastalarımız artık...'
Mutant virüs ile ilgili flaş açıklama! 'Bütün hastalarımız artık...' Haccettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs kaynaklı çocuk vaka ve ölümlerinde artış yaşandığını belirterek, "Çocuklarda mutant virüsten önce akciğer tutulumuna bağlı ağır vakaları nadir görüyorduk; ama şimdi direkt akciğer tutulumu ağır seyreden çok sayıda çocuk görmeye başladık. Orijinal virüste belirtisiz geçiriyorlardı, şu anda belirtili hastalık geçirme oranı arttı ve daha çok bulaştırmaya başladılar. Mutant virüste en büyük artışın olduğu yaş grubu 0-9 oldu" dedi.
29.04.2021 Sağlık
Hollanda'da sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılıyor!
Hollanda'da sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılıyor! Hollanda'da hükümet, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının 28 Nisan'dan itibaren kaldırıldığını açıkladı.
20.04.2021 Dünya
Güney Afrika, Johnson and Johnson'ın aşısının kullanımını durdurdu
Güney Afrika, Johnson and Johnson'ın aşısının kullanımını durdurdu Güney Afrika, ABD'li ilaç şirketi Johnson and Johnson'ın (J&J) ürettiği tek dozluk yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının kullanımını, kanda pıhtılaşmaya yol açtığı iddiası nedeniyle durdurdu.
13.04.2021 Dünya
Avrupa Birliği'nden flaş aşı kararı! Sınırlama getirildi
Avrupa Birliği'nden flaş aşı kararı! Sınırlama getirildi Avrupa Birliği (AB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşılarına yönelik ihracat kısıtlamalarını katılaştırma ve başta İngiltere olmak üzere diğer ülkelere aşı gönderilmesini sınırlandırma kararı aldı.
24.03.2021 Dünya
AB'den AstraZeneca'ya uyarı mektubu hazırlığı
AB'den AstraZeneca'ya uyarı mektubu hazırlığı Avrupa Birliği (AB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşı tedarikinde sorunlar yaşadığı AstraZeneca şirketine karşı yasal süreç başlatılmasının ilk aşaması olarak mektup göndermeyi planlıyor.
18.03.2021 Dünya
Avrupa'ya seyahatlerde yeni dönem! Artık sertifika geliyor
Avrupa'ya seyahatlerde yeni dönem! Artık sertifika geliyor Avrupa'da tartışılan aşı pasaportu/sertifikası uygulamasına yönelik resmi adım atılıyor. Son dakika haberine göre AB komisyonu hangi aşıların sertifika kapmasına alınacağını listeleyeceği sertifikasyon uygulamasını yaz aylarında hayata geçirileceğini açıkladı. Bu adıma göre aşı sertifikasyonunda her ülke kendi kararını kendi verebilecek.
17.03.2021 Dünya
AB aşı sertifikası için harekete geçti!
AB aşı sertifikası için harekete geçti! AB'nin seyahatlerde kullanılmak üzere hazırlayacağı aşı sertifikasında hangi aşıların geçerli olacağına AB üyelerinin kendileri karar verebilecek.
17.03.2021 Dünya
AB'de Johson and Johnson aşısı için tavsiye kararı çıktı
AB'de Johson and Johnson aşısı için tavsiye kararı çıktı Avrupa Birliği'nin (AB) ilaç düzenleyicisi Avrupa İlaç Ajansı (EMA), Amerikan ilaç firması Johnson and Johnson tarafından yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı tek doz olarak geliştirilen aşının AB'de kullanımı için tavsiye kararı aldı.
11.03.2021 Corona Virüsü

Benzer Haber Etiketleri

Johnson And Johnson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki johnson and johnson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.