Jeff Flake

Jeff Flake

Son dakika Jeff Flake haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jeff Flake ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jeff Flake haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jeff Flake

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jeff flake gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 jeff flake haberi bulunmuştur. Tüm jeff flake haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Demirören Medya Grubu’na verdiği mülakatta TBMM’nin İsveç’in NATO üyeliğine verdiği onayı değerlendirdi. Atılan adım için Türkiye'yi tebrik eden Flake, F-16'ların alım sürecine ilişkin gelinen noktanın memnun edici olduğunu söyleyerek ABD Başkanı Biden'ın da kongreye mektup yazdığını söyledi. Flake, İsrail'in Gazze katliamına ilişkin "Türkiye'nin iki devletli çözüm konusundaki güçlü desteğini takdir ediyoruz" dedi. Flake ekonomik ilişkilerle ilgili olarak "Bakan Şimşek liderliğindeki yeni ekonomi ekibiyle Türkiye ekonomisine ileriye dönük büyük bir güven var" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
ABD Büyükelçisi Flake, Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı
ABD Büyükelçisi Flake, Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı ABD Büyükelçisi Jeff Flake, ABD Genelkurmay Başkanı Mark Milley'in Suriye'nin kuzeydoğusuna gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
6.03.2023 Dünya
ABD’nin 2.5 milyon dolarlık yardım uçağı Adana’ya indi
ABD’nin 2.5 milyon dolarlık yardım uçağı Adana’ya indi ABD’nin deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Türkiye’ye gönderdiği 2.5 milyon dolarlık yardım uçağı Adana Şakirpaşa Havalimanına indi.
17.02.2023 Gündem
Yağmalanarak Amerika’ya götürülen tarihi eserler yeniden ait olduğu topraklarda
Yağmalanarak Amerika’ya götürülen tarihi eserler yeniden ait olduğu topraklarda Türkiye’de bulunan antik kentlerden yıllar önce yağmalanarak Amerika’ya götürülen 9 parçadan oluşan 6 eser, yıllar sonra Amerika ve Türkiye’nin ortak çalışması ile yeniden ait oldukları yere kazandırıldı. Eserlerin tanıtımında söz alan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Kültür ve Turizm Bakanı olarak hem yarım asırlık bir sürecin, en azından bir kısmının tamamlanmasına şahit ve destek olmaktan hem de bu varlıkların ülkemizin kültürel mirasına katkısını görmekten ötürü çok mutluyum” ifadelerine yer verdi.
13.11.2022 Gündem
Türkiye'den flaş hamle! ABD Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
Türkiye'den flaş hamle! ABD Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, ABD Büyükelçisi Jeff Flake, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı, İstanbul’da düzenlenen bir miting öncesinde yayınlanan gösteri uyarısından duyulan rahatsızlık ABD'li elçiye iletildi.
22.05.2022 Siyaset
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na afiş tepkisi: Bu bölücülüktür
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na afiş tepkisi: Bu bölücülüktür Son dakika haberi... Kızılcahamam kampı sonrası değerlendirme toplantısı düzenleyen MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP'nin hazırlattığı afişlere tepki gösterdi. Bahçeli, "CHP Genel Başkanı etnik kökenin dezavantaj olduğunu söylemektedir. Türkiye'de dezavantajlı bir kesim yoktur. Bu bölücülüktür. İnanç konusunda dezavantajdan bahsetmek tepeden tırnağa iftiradır. Engellilik dezavantaj değildir saptırmadır. Cinsel yönelimden dem vurup bunun yasal güvenceye alınacağını söylemek ahlak ve maneviyatımıza atılmış kara bir lekedir. Kılıçdaroğlu, Müslüman Türk milletinin itibarı, itikadı ve ihtişamıyla hesaplaşmaya nasıl cüret edebilmiştir?" ifadelerini kullandı.
6.02.2022 Siyaset
ABD'nin Türkiye büyükelçisi Flake'den açıklama! Erdoğan koronavirüse yakalanmıştı
ABD'nin Türkiye büyükelçisi Flake'den açıklama! Erdoğan koronavirüse yakalanmıştı ABD'nin Türkiye Büyükelçi Jeff Flake, kendisi ve eşi adına yaptığı açıklamada, Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.
5.02.2022 Gündem
ABD'den flaş Türkiye açıklaması! NATO'nun vazgeçilmez bir müttefikidir
ABD'den flaş Türkiye açıklaması! NATO'nun vazgeçilmez bir müttefikidir ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, “Türkiye, NATO’ya sıkı sıkıya bağlı, vazgeçilmez bir müttefiktir ve sürekli değişimlerin yaşandığı bir bölgede önemli bir ortaktır” dedi.
26.01.2022 Dünya
ABD'nin yeni büyükelçisi Flake, eşiyle kebap yedi
ABD'nin yeni büyükelçisi Flake, eşiyle kebap yedi Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) yeni Ankara Büyükelçisi Jeff Flake ve eşi Cheryl Flake, dün geldikleri kentte kebap yedi. Flake ve eşinin kebap yerken çekilen videosu, büyükelçiliğin sosyal medya hesabından paylaşıldı.
8.01.2022 Gündem
ABD'nin yeni büyükelçisi Jeff Flake Türkiye'ye geldi
ABD'nin yeni büyükelçisi Jeff Flake Türkiye'ye geldi  ABD Başkanı Joe Biden yönetiminin Türkiye'ye büyükelçi olarak atadığı eski Senatör Jeff Flake ve eşi San Francisco'dan Türkiye'ye geldi. 
7.01.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan ile ilk toplantı Moskova'da yapılacak
Bakan Çavuşoğlu: Ermenistan ile ilk toplantı Moskova'da yapılacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan ve Türkiye'nin özel temsilcileri arasında yapılması öngörülen görüşmelere ilişkin, "Her iki taraf özel temsilcilerini atadı. Edindiğimiz izlenime göre ilk toplantı, Ermenistan'ın bu yönde bir arzusu var, Moskova'da gerçekleşecek. Biz ilk toplantıdan önce temasların doğrudan olmasını istiyoruz. Karşılıklı ziyaretler dahil doğrudan temasa geçip yol haritası belirlenmesi gerekiyor" dedi.
27.12.2021 Dünya
Jeff Flake kimdir? ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Jeff Flake hakkında merak edilenler…
Jeff Flake kimdir? ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Jeff Flake hakkında merak edilenler… Jeff Flake'in Ankara Büyükelçiliği adaylığı, bugün Senato Genel Kurulunda yapılan sözlü oylamada kabul edildi. ABD Başkanı Biden, Temmuz 2021'de, Flake'i ABD'nin Ankara Büyükelçiliğine aday göstermiş, Senato Dış İlişkiler Komitesi, 20 Ekim'de Flake'in adaylığını onaylayarak Senato Genel Kurulundaki nihai oylamanın önünü açmıştı. Senato'dan onay alan Flake'in, yakın zamanda ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield'den görevi devralması bekleniyor. Peki, Jeff Flake kimdir? ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi Jeff Flake hakkında merak edilenler…
27.10.2021 Gündem
ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi'ne Senato'dan onay!
ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi'ne Senato'dan onay! ABD Başkanı Joe Biden'ın ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine aday gösterdiği Jeff Flake, Senato Genel Kurulunda onaylandı. Peki, ABD Ankara Büyükelçisi Jeff Flake kimdir? İşte Jeff Flake hakkında merak edilenler...
26.10.2021 Gündem
Biden, Türkiye Büyükelçiliği için adayını açıkladı
Biden, Türkiye Büyükelçiliği için adayını açıkladı ABD Başkanı Joe Biden'ın, eski Arizona senatörü Jeff Flake'i Türkiye Büyükelçisi olarak aday gösterdiği bildirildi.
13.07.2021 Dünya
Trump'ın adayı Kavanaugh Senato'dan onay aldı
Trump'ın adayı Kavanaugh Senato'dan onay aldı ABD Başkanı Donald Trump'ın Yüksek Mahkeme adayı olan ve hakkındaki cinsel taciz iddialarıyla gündeme gelen Yargıç Brett Kavanaugh'ın üyeliği Senato'da çok az farkla onaylandı.
6.10.2018 Dünya
Trump'ın istediği oluyor! Ortalık daha da karışabilir
Trump'ın istediği oluyor! Ortalık daha da karışabilir Cinsel taciz suçlamalarıyla ABD'yi ayağa kaldıran Başkan Trump'ın Anayasa Mahkemesi adayına, kararsız Cumhuriyetçi senatörler arka çıktı.
6.10.2018 Dünya
Trump bu günü bekliyordu... Her şey yarın belli olacak...
Trump bu günü bekliyordu... Her şey yarın belli olacak... ABD Senatosu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Yüksek Mahkeme adayı Yargıç Brett Kavanaugh hakkındaki görüşmelerin bitirilmesi yönünde karar aldı. Bu kararın ardından Kavanaugh'un adaylığının yarın Senatoda oylanacağı bildirildi.
5.10.2018 Dünya
Trump'tan şok ifadeler
Trump'tan şok ifadeler Anayasa Mahkemesi'ne aday gösterdiği Kavanaugh'ı cinsel tacizle suçlayan Prof. Ford'la dalga geçen ABD lideri, kendi partisi Cumhuriyetçilerden bile tepki aldı. Cumhuriyetçi senatörler Trump'ın sözlerini 'korkunç', 'çok yanlış' olarak tanımladı.
4.10.2018 Dünya
ABD Senatosu'ndan Trump'ı mutlu edecek onay!
ABD Senatosu'ndan Trump'ı mutlu edecek onay! ABD Senatosu Adalet Komitesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın Yüksek Mahkeme üyeliği için aday gösterdiği Yargıç Brett Kavanaugh'ın adaylığını onayladı.
28.09.2018 Dünya
Trump 'yalan haber' şampiyonlarını açıkladı
Trump 'yalan haber' şampiyonlarını açıkladı ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından 'yalan haber ödüllerinin kazananlarını' açıkladı.
18.01.2018 Dünya
Ermeni tasarısı bugün oylanıyor
Ermeni tasarısı bugün oylanıyor Türkiye saatiyle 20:30’da başlayacak soykırım tasarısı oturumu internetten takip edilebilecek
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Jeff Flake ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jeff flake haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.