Jay Carney

Jay Carney

Son dakika jay carney haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan jay carney ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını jay carney haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jay Carney

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jay carney gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 jay carney haberi bulunmuştur. Tüm jay carney haberleri aşağıda listelenmiştir.
IŞİD iki kenti daha ele geçirdi!
IŞİD iki kenti daha ele geçirdi! Radikal İslamcı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü Irak'ta iki kenti daha ele geçirdi. Saadiye ve Celavla kentlerini ele geçiren örgüt Bağdat'a yürüme tehdidinde bulunuyor.
13.06.2014 Dünya
Beyaz Saray'da şok istifa!
Beyaz Saray'da şok istifa! BEYAZ Saray Sözcüsü Jay Carney görevinde istifa etti.
30.05.2014 Dünya
Son çare olarak   FBI devrede!
Son çare olarak FBI devrede! Nijerya'da Boko Haram terör örgütü tarafından kaçırılan kızların bulunması için...
13.05.2014 Dünya
O ülke devreye girdi! 'Genç kadınların...'
O ülke devreye girdi! 'Genç kadınların...' ABD, Nijerya'da radikal İslamcı militan Boko Haram örgütü tarafından kaçırılan 200'ün üzerinde kız öğrencinin kurtarılması için yardım önerisinde bulundu. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, kaçırma olayının "öfkeyle karşılandığı" belirtildi ve ABD'nin kurtarma çalışmalarında yardıma hazır olduğu ifade edildi.
6.05.2014 Dünya
ABD'den kritik  Rusya kararı!
ABD'den kritik Rusya kararı! Beyaz Saray Sözcüsü Carney, ABD'nin, ikisi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in beyin takımından, yedi hükümet yetkilisi ile Putin'in yakın çevresiyle bağlantılı 17 şirkete yaptırım getirdiğini açıkladı.
28.04.2014 Dünya
Beyaz Saray sözcüsü Sovyet hayranı mı?
Beyaz Saray sözcüsü Sovyet hayranı mı? 3 yıldır Beyaz Saray sözcüsü olarak görev yapan Jay Carney’nin ailesiyle birlikte bir dergiye verdiği röportajda evinde çekilen bir fotoğraf tartışma yarattı...
12.04.2014 Dünya
ABD'den İran'a büyük şok!
ABD'den İran'a büyük şok! ABD , nükleer krizin çözümü için diyaloga girdiği bir dönemde İran’ın BM Daimi Büyükelçilik adayına kırmızı kart gösterdi.
10.04.2014 Dünya
Rusya'ya tehdit gibi uyarı
Rusya'ya tehdit gibi uyarı Beyaz Saray, Rusya'nın, ister açık ister gizli olarak Ukrayna'nın doğusuna girmesi halinde bunun gerginliği çok ciddi biçimde artıracağı uyarısında bulundu.
8.04.2014 Dünya
ABD'den dünyayı sarsacak itiraf: "Biz yaptık"
ABD'den dünyayı sarsacak itiraf: "Biz yaptık" Beyaz Saray, Küba'da ayaklanma çıkarmak için tasarlandığı iddia edilen ve "Küba Twitter'ı" olarak anılan kısa mesaj servisinin arkasında bir Amerikan yardım örgütünün olduğunu kabul etti.
4.04.2014 Dünya
O fotoğraf kriz yarattı!
O fotoğraf kriz yarattı! Beyaz Saray, Obama'nın akıllı telefon üreticisi bir firmanın "selfie"li reklamına alet edilmesine tepki gösterdi
4.04.2014 Dünya
Twitter'dan flaş Türkiye açıklaması
Twitter'dan flaş Türkiye açıklaması Dün gece geç saatlerde erişime kapatılan Twitter yasağı sürüyor...
29.09.2021 Gündem
Önce eleştirdi sonra özür diledi
Önce eleştirdi sonra özür diledi Ocak ayında, Ortadoğu barışı için girişimlerde bulunan ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin “kendisine bir şey öğretemeyeceğini” söyleyerek Washington’un tepkisini çeken İsrail Savunma Bakanı Moşe Yaalon, Beyaz Saray’ı bir kez daha kızdırdı...
20.03.2014 Dünya
Maidan muharebesi
Maidan muharebesi Muhalefeti Maidan Meydanı’ndan çıkarmak için düzenlenen kanlı baskında 26 kişi öldü...
19.02.2014 Dünya
AB'ye küfür dinlemeye takıldı
AB'ye küfür dinlemeye takıldı ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Victoria Nuland'ın, Kiev Büyükelçisi ile yaptığı görüşmede AB için kullandığı küfürlü ifadeyi içeren ses kaydı internete sızdırıldı...
7.02.2014 Dünya
İsrailli Bakan özür diledi!
İsrailli Bakan özür diledi! İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon'un, ABD'den gelen sert tepkiler üzerine ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'den özür dilediği bildirildi.
15.01.2014 Dünya
ABD'yi karıştıran kitap!
ABD'yi karıştıran kitap! Eski Bakan'ın kitabı ABD'nin gündemine oturdu
9.01.2014 Dünya
'Anayasa'ya aykırı!'
'Anayasa'ya aykırı!' Federal yargıçtan telefon dinlemeleriyle ilgili flaş karar
17.12.2013 Dünya
Yıllar sonra ortaya çıktı
Yıllar sonra ortaya çıktı ABD Başkanı Barack Obama'nın ABD'de on yıllardır kaçak yaşayan amcası Onyango Obama ile geçmişte sıra bir süreliğine birlikte yaşadığı ortaya çıktı...
6.12.2013 Dünya
'Darbe işaretleri var'
'Darbe işaretleri var' Başbakan'ı korkutan görüntü
3.12.2013 Dünya
'Kerry Davutoğlu'na muhtaç'
'Kerry Davutoğlu'na muhtaç' Türkiye-ABD ilişkileri kritik dönemeçte
18.11.2013 Dünya
Fitch ABD'nin kulağını çekti!
Fitch ABD'nin kulağını çekti! Fitch, ABD’nin ‘AAA’ olan kredi notunun görünümünü negatife düşürdü
17.10.2013 Ekonomi
ABD'nin Suriye'deki amacını açıkladı!
28.08.2013 Dünya
Kimyasal silah kanıtlandı!
Kimyasal silah kanıtlandı! Suriye ile ilgili çok önemli açıklama
29.09.2021 Gündem
ABD'den Ruhani'ye çağrı
5.08.2013 Dünya
'Rus kız değil sevgilimi...'
'Rus kız değil sevgilimi...' Rusya ile ABD'nin arasını açan adam konuştu
2.08.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jay Carney ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jay carney haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.