Javier Bardem

Javier Bardem

Son dakika javier bardem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan javier bardem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını javier bardem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Javier Bardem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan javier bardem gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 javier bardem haberi bulunmuştur. Tüm javier bardem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları!
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları! Oscar Ödülleri’nin adayları açıklandı. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscarbu yıl 94. kez sahiplerini bulacak. 2022 Oscar Ödülleri'nde ilk kez izleyicilerin oylarıyla belirlenecek iki kategoride ödül verilecek. Peki, Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları ve oylamaya katılma yolları...
20.02.2022 Kültür Sanat
Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım!
Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım! İspanyol aktör Javier Bardem ile İngiliz aktör Daniel Craig, çok yakın arkadaşlar. Bardem, 10 yıl önce Craig'in doğum gününde kadın kıyafeti giyerek pastanın içinden çıktığını anlattı.
26.01.2022 Magazin
Nicole Kidman'ı kızdıran soru! 'Bunu bir erkeğe soramazsınız'
Nicole Kidman'ı kızdıran soru! 'Bunu bir erkeğe soramazsınız' Javier Bardem ile başrolleri paylaştığı son filmi için The Guardian gazetesine konuşan Nicole Kidman, muhabirin eski eşi Tom Cruise hakkında soru sormasına sinirlendi. Soruyu cinsiyetçi bulan yıldız isim, "Bunu bir erkeğe sorabileceğinizden emin değilim" ifadelerini kullandı.
30.12.2021 Magazin
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu Pilar Bardem hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Pilar Bardem hayatını kaybetti Dünyaca ünlü oyuncu Javier Bardem'in kendisi gibi oyuncu olan annesi ve Penelope Cruz'un kayınvalidesi Pilar Bardem, akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Pilar Bardem İsyanya'nın Oscarı Goya dahil, çok sayıda ödüle layık görülmüştü.
19.07.2021 Dünya
"Penelope Cruz’la öpüşmek isterdim"
"Penelope Cruz’la öpüşmek isterdim" Bu hafta vizyona giren 'Aşk Tesadüfleri Sever' filminin başrolu Nesrin Cavadzade samimi açıklamalarda bulundu. Ya seçkin izleyici kitlesi olan, ‘sıkıcı star’ olarak köşemde duracaktım ya da ‘Bir dakika, diğer tarafta neler varmış?’ diye bakacaktım” diyen Cavadzade yeni projesini, aşkı, erkekleri, kadınları, ailesini ve hayat hikâyesini anlattı.
2.02.2020 Magazin
Evde işte sette beraberler
Evde işte sette beraberler Oyuncu çift Penélope Cruz ile Javier Bardem, yeniden beraber kamera karşısına geçti.
6.08.2018 Magazin
Dev kadro yeniden bir arada
Dev kadro yeniden bir arada Bu hafta vizyona giren dokuz film arasında en çok dev oyuncu kadrosuyla Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz öne çıkıyor.
20.07.2018 Arşiv
Açılışa damga vuran olay! Frikik...
Açılışa damga vuran olay! Frikik... Heyecanla beklenen Cannes Film Festivali'nin açılışında uzun elbisesinin kurbanı olan kadın konuklardan biri, herkesin içinde yere kapaklandı.
9.05.2018 Magazin
Fatih Akın kimdir?
Fatih Akın kimdir? Fatih Akın kimdir? Sorusu gündemde sıkça araştırılmaya başlandı. 2018 Altın Küre Ödülleri'nde son filmi Paramparça (Aus dem Nichts), Yabancı Dilde En İyi Film ödülünü alan Fatih Akın'ın hayatı oldukça merak edildi. İşte Fatih Akın'a dair tüm bilgiler...
8.01.2018 Gündem
Escobar'ın sevgilisi konuştu: Köylü, çirkin...
Escobar'ın sevgilisi konuştu: Köylü, çirkin... “Pablo’yu Sevmek, Escobar’dan Nefret Etmek” kitabı film olan uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın her şeyini bilen sevgilisi Virginia Vallejo şaşırtan açıkmalar yaptı
2.10.2017 Dünya
Kırmızı halıda büyülediler!
Kırmızı halıda büyülediler! İspanyol yönetmen Fernando Aranoa'nın 'Loving Pablo' filminin galası önceki gün 74’üncü Venedik Film Festivali kapsamında yapıldı.
8.09.2017 Kültür Sanat
En ateşli çift
En ateşli çift İspanyol yönetmen Fernando Aranoa’nın Loving Pablo filminin galası önceki gün 74’üncü Venedik Film Festivali kapsamında yapıldı.
7.09.2017 Magazin
Sevilen çift aynı filmde
Sevilen çift aynı filmde 2008 yılında ‘Vicky Cristina Barcelona’da birlikte rol alan çift, yeniden bir araya geliyor
5.09.2017 Magazin
Başrolde Jennifer
Başrolde Jennifer Oscar Ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence’ın İspanyol aktör Javier Bardem’le başrolü paylaştığı gerilim türündeki ‘Mother’ filminin fragmanı yayınlandı.
8.08.2017 Magazin
Savaşın acısı aşkla sarılır...
Savaşın acısı aşkla sarılır... "Aşk ve Savaş", Bosna Savaşı döneminde geçen tutku dolu bir aşkı mizahi dille ele alıyor.
26.05.2017 Arşiv
Anne geliyor
Anne geliyor Oscar ödüllü Jennifer Lawrence ve Javier Bardem’in başrolünde yer aldığı, Darren Aronofsky’nin yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Mother!’ filminin posteri yayınlandı.
15.05.2017 Magazin
Afrika’da aşk başkadır
Afrika’da aşk başkadır Gerçeğin İki Yüzü, Afrika’nın çatışma bölgelerinde yardım görevlisi olarak çalışan Miguel ve Wren’in aşkına odaklanırken arka planda insani trajediye yer veriyor.
5.05.2017 Arşiv
Korsanlardan karakter posterleri
Korsanlardan karakter posterleri Karayip Korsanları serisinin 5. devam filmi Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı’ndan karakter posterleri yayınlandı.
7.04.2017 Magazin
Kaptan Jack’in maceraları
Kaptan Jack’in maceraları Johhny Deep’in başrolünde yer aldığı ‘Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı’ filminden uluslararası poster yayınlandı.
9.03.2017 Magazin
Kaptan Jack göründü
Kaptan Jack göründü Johnny Depp’in ‘Jack Sparrow’ karakteriyle başrolünde yer aldığı ‘Karayip Korsanları’ film serisinin beşinci filmi olan ‘Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz’dan üç yeni afiş yayınlandı.
20.02.2017 Magazin
Aşıklar tekrar beyazperdede
Aşıklar tekrar beyazperdede İspanya’nın Oscar ödüllü oyuncuları ve Hollywood’un en beğenilen çiftlerinden Penelope Cruz ve Javier Bardem, yeniden beyazperdede birlikte boy göstermeye hazırlanıyor...
22.11.2016 Magazin
'Karayip Korsanları 5'in fragmanında Johnny Depp sürprizi!
'Karayip Korsanları 5'in fragmanında Johnny Depp sürprizi! Merakla beklenen Karayip Korsanları serisinin beşinci filmi olan 'Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz'ın yeni fragmanında serinin baş karakteri korsan Jack Sparrow'u canlandıran Johnny Depp'in hiç görünmemesi hayranlarını hem üzdü hem de şaşkınlığa uğrattı.
4.10.2016 Kültür Sanat
Merak artıyor
Merak artıyor Erın Dignam’ın senaryosunu yazdığı ve Sean Penn’in yönetmenliğini yaptığı ‘The Last Face’ filminden ilk görüntü yayınlandı...
20.04.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Javier Bardem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki javier bardem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.