James Foley

James Foley

Son dakika james foley haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan james foley ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını james foley haber sayfamızda bulabilirsiniz.

James Foley

haberleri sayfasında son dakika yaşanan james foley gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 james foley haberi bulunmuştur. Tüm james foley haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa'da aşırı sağcı Le Pen, beraat etti!
Fransa'da aşırı sağcı Le Pen, beraat etti! Fransa'da aşırı sağcı Ulusal Birlik Partisinin (RN) lideri Marine Le Pen, terör örgütü DEAŞ'a ait infaz görüntülerini Twitter hesabından paylaştığı gerekçesiyle yargılandığı davadan beraat etti.
4.05.2021 Dünya
2 DEAŞ militanı gözetime alındı! Trump'tan ilk açıklama
2 DEAŞ militanı gözetime alındı! Trump'tan ilk açıklama ABD, Suriye'de YPG/PKK kontrolündeki El-Hol Kampı'nda tutulan İngiliz vatandaşı 2 DEAŞ militanını kamptaki hapishaneden çıkarıp gözetimine aldı. ABD Başkanı Trump, "ABD, Beetles olarak bilinen ve Suriye'de baş keserek infaz gerçekleştiren 2 DEAŞ militanını gözetimine aldı ve Suriye'den çıkartarak ABD tarafından kontrol edilen güvenli bir bölgeye getirdi. Onlar kötünün de kötüsü." dedi.
10.10.2019 Dünya
İngiliz Aktör Enright, şimdi de Tabka'da ortaya çıktı
İngiliz Aktör Enright, şimdi de Tabka'da ortaya çıktı Amerika'lı gazeteci James Foley'in DEAŞ tarafından öldürülmesinden sonra Suriye'ye giderek YPG ile birlikte DEAŞ'a karşı savaşan İngiliz aktör Micheal Enright, Kobani ve Tel Abday operasyonlarından sonra bu kez Rakka'nın Tabka İlçesi'nde ortaya çıktı.
14.05.2017 Dünya
AP, Le Pen'in dokunulmazlığını kaldırdı
AP, Le Pen'in dokunulmazlığını kaldırdı Avrupa Parlamentosu milletvekilleriyle yapılan oturumda Fransa'nın aşırı sağcı cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen'in dokunulmazlığını kaldırdı. Parlamentoda Le pen karşıtı 563 oy kullanıldı. Le Pen lehinde oy kullananlar ise 48'de kaldı.
2.03.2017 Dünya
Aşırı sağcı Le Pen'in dokunulmazlığı tehlikede
Aşırı sağcı Le Pen'in dokunulmazlığı tehlikede Avrupa Parlamentosu'nda aşırı sağcı parti lideri Le Pen'in dokunulmazılığının kaldırılması için oylama yapılacak. Ulusal Cephe genel başkanı internette şiddet içeren resim yayınlamakla suçlanıyor.
17.06.2021 Dünya
Le Pen'e AB'den şok!
Le Pen'e AB'den şok! Avrupalı parlamenterler, Fransa'nın aşırı sağcı lideri Le Pen'in dokunulmazlığının kaldırılması için oy verdi.
17.06.2021 Dünya
Cesur seçim
Cesur seçim Merakla beklenen ‘Grinin Elli Tonu’ filminin devam filmi ‘Karanlığın Elli Tonu’nun Los Angeles galası önceki akşam yapıldı.
3.02.2017 Magazin
2017 Oscar adayları açıklandı!
2017 Oscar adayları açıklandı! 89. Oscar Ödülleri'nin adayları kimler, hangi filmler? 26 Şubat'ta Hollywood'daki Dolby Theatre'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak olan 2017 Oscar'larına aday olan isimler belli oldu.
24.01.2017 Kültür Sanat
İngiliz vaiz Choudary 'IŞİD'e destek çağrısı yapmaktan' suçlu bulundu
İngiliz vaiz Choudary 'IŞİD'e destek çağrısı yapmaktan' suçlu bulundu İngiltere'nin en radikal vaizlerinden biri olarak bilinen Anjem Choudary, IŞİD propagandası yapmak ve IŞİD'e destek çağrısında bulunmaktan suçlu bulundu.
17.06.2021 Dünya
ABD'den flaş açıklama: O isim öldürüldü
ABD'den flaş açıklama: O isim öldürüldü ABD ordusunun sözcülerinden Steve Warren, "cihatçı John" olarak tanınan İngiliz vatandaşı DAEŞ militanı Muhammed Emwazi'nin Suriye'de insansız hava aracıyla düzenlenen saldırıda öldürüldüğünden "makul derecede emin" olduklarını ancak bunu resmen duyurmanın biraz zaman alacağını açıkladı...
13.11.2015 Dünya
ABD Cihatçı John'un peşinde
ABD Cihatçı John'un peşinde ABD Savunma Bakanlığı, Suriye’de IŞİD’e karşı gerçekleştirilen hava saldırılarında, kamuoyunda Cihatçı John olarak bilinen Kuveyt doğumlu İngiliz vatandaşı Muhammed Emwazi’nin hedef alındığını açıklarken, ABD’li bir yetkili ise Emwazi’nin öldürüldüğünü söyledi...
13.11.2015 Dünya
Danimarkalı fotoğrafçı: Cihatçı John bana zorla tango yaptırdı
Danimarkalı fotoğrafçı: Cihatçı John bana zorla tango yaptırdı Suriye'de IŞİD'in elinde aylarca esir tutulan Danimarkalı fotoğrafçı Daniel Rye Ottosen, Cihatçı John adındaki IŞİD militanının günlerce kendisini Tango yapmaya zorladığını söyledi.
14.10.2015 Dünya
Cihatçı John'dan aylar sonra yeni video!
Cihatçı John'dan aylar sonra yeni video! İngiliz Mail on Sunday gazetesinin ele geçirdiği iki ay öncesine ait görüntülerde “Cihatçı John” lakabıyla tanınan Londralı DAEŞ infazcısı Muhammed Emwazi, İngiltere’ye döneceğini ve "kafa kesmeye devam edeceğini” söylüyor.
23.08.2015 Dünya
Cihatçı John IŞİD'den kaçtı mı?
Cihatçı John IŞİD'den kaçtı mı? IŞİD'in propaganda videolarında Batılı yardım görevlileri ve gazetecilerin başını kesen 'Cihatçı John' lakaplı Muhammed Emvazi'nin örgütten kaçtığı öne sürüldü.
25.07.2015 Dünya
Cellat da sınırı geçti
Cellat da sınırı geçti ‘Cihatçı John’ olduğu söylenen IŞİD üyesi İngiliz vatandaşı eski rap yıldızı Abdülmecid Abdülberi’nin geçen ay Tel Abyad’da yaşanan kaos sırasında Suriye’den Türkiye’ye geçtiği öne sürüldü İngiliz basınında çıkan haberlere göre 25 yaşındaki Abdülberi, geçen ay örgütün Tel Abyad’tan çekilmesi sırasında sınır bölgesinde yaşanan karışıklıktan faydalanarak Türkiye’ye geçti...
29.09.2021 Gündem
Eğer paranız varsa  rehinenizi kurtarın!
Eğer paranız varsa rehinenizi kurtarın! Beyaz Saray, ülke dışında rehin alınan ABD vatandaşlarına yönelik politikasını değiştirdiğini açıkladı...
25.06.2015 Dünya
İngiliz aktör: Ölene kadar IŞİD’le savaşacağım
İngiliz aktör: Ölene kadar IŞİD’le savaşacağım Suriye’ye giderek Kürt ordusu saflarına katılan İngiliz aktör Michael Enright, ölene kadar IŞİD ile savaşacağını söyledi.
30.05.2015 Dünya
Cihatçı John'un babası: Oğlumun ölmesini istiyorum
Cihatçı John'un babası: Oğlumun ölmesini istiyorum Terör örgütü IŞİD'in infaz videolarında görülen 'Cihatçı John' lakaplı Muhammed Emvazi adlı militanın anne ve babası konuştu.
3.03.2015 Dünya
Eski IŞİD'ci, Cihatçı John'u anlattı
Eski IŞİD'ci, Cihatçı John'u anlattı İngiltere'de önce 'Cihatçı John' adıyla tanınan, geçtiğimiz hafta ise gerçek isminin Muhammed Emwazi olduğu ortaya çıkan İngiltere vatandaşı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanını, örgütün eski bir üyesi BBC'ye anlattı.
2.03.2015 Dünya
'Umarım Cihatçı John onurlu bir şekilde ölmez'
'Umarım Cihatçı John onurlu bir şekilde ölmez' "Cihatçı John" olarak bilinen Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanı tarafından başı kesilerek öldürülen İngiliz yardım görevlisi David Haines'in karısı, "Kocamı öldüren adam için en son istediğim şey onurlu bir ölümdür" dedi.
27.02.2015 Dünya
'Cihatçı John'un kimliği açıklandı
'Cihatçı John'un kimliği açıklandı IŞİD'in videolarında Batılı liderlere seslenen ve infazları gerçekleştiren 'Cihatçı John' lakaplı kişinin kimliği açıklandı.
26.02.2015 Dünya
Fransız komedyene ‘teröre övgü’ gözaltısı
Fransız komedyene ‘teröre övgü’ gözaltısı Fransız komedyen Dieudonne, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında, Paris’teki market saldırısını düzenleyen Amedi Kolibali’yi hatırlatır şekilde ve ‘terörü mazur gösterir tarzda ifadeler kullandığı’ gerekçesiyle gözaltına alındı...
14.01.2015 Dünya
IŞİD'in hapishanesi görüntülendi
IŞİD'in hapishanesi görüntülendi IŞİD’in aralarında yabancı gazetecilerin de bulunduğu birçok rehineyi kaçırdıktan sonra tuttuğu iddia edilen hücreler görüntülendi.
20.12.2014 Dünya
3 VİDEODAKİ SORU İŞARETLERİ...
3 VİDEODAKİ SORU İŞARETLERİ... ‘Çölde değil greenbox’talar’
11.12.2014 Dünya
Kafa kesmeler stüdyo işi mi?
Kafa kesmeler stüdyo işi mi? IŞİD, ilk duyulmaya başladığı andan itibaren ‘Nereden çıktı bu adamlar?’ sorusunu akıllara getirdi. İnternette birkaç tıklamayla bu örgütün CIA-Mossad tarafından yaratılmış bir proje olduğuna ilişkin binlerce yazı okuyabilirsiniz. Komploculara göre kafa kesme videoları bile stüdyo işi...
11.12.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

James Foley ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki james foley haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.