İzmit Körfez Geçiş Köprüsü

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü

Son dakika İzmit Körfez Geçiş Köprüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İzmit Körfez Geçiş Köprüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izmit körfez geçiş köprüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 izmit körfez geçiş köprüsü haberi bulunmuştur. Tüm izmit körfez geçiş köprüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
120 kilometre hızla geçilebilecek
120 kilometre hızla geçilebilecek İzmit Körfez Geçiş köprüsünde sona yaklaşılıyor. Ramazan Bayramı öncesi açılacak köprüden özel araç sürücüleri 120 kilometrelik hızla geçebilecekler
21.05.2016 Yaşam
Osman Gazi Köprüsü bölgeye değer katacak
Osman Gazi Köprüsü bölgeye değer katacak Kocaeli'nin Dilovası ilçesi, dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan Osman Gazi Köprüsü sayesinde bambaşka bir çehreye kavuşacak. Bölge halkı 5 bin liralık arazilerin şimdiki değerinin 100 bin lira olduğunu söyledi.
23.04.2016 Ekonomi
Civatalar sıkıldı gerdanlık takıldı!
Civatalar sıkıldı gerdanlık takıldı! İzmit Körfez geçiş köprüsünün son tabliyesi monte edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Ulaştırma Bakanı Yıldırım’ın somunları sıkmasıyla körfezin iki yakası birleşti
29.09.2021 Gündem
Bakanı Işık: Ciddi şüpheler uyandırıyor
Bakanı Işık: Ciddi şüpheler uyandırıyor Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi'nin tutuklanmasına ilişkin, "Ortaya çıkan bilgiler, belgeler, bir casusluk faaliyeti olduğu konusunda ciddi şüphe uyandırıyor...
29.09.2021 Gündem
Köprüde bir cambaz
Köprüde bir cambaz İstanbul-İzmir arasındaki yolun 3,5 saate inmesini sağlayacak 433 kilometre uzunluğundaki projenin şu ana kadar yüzde 57’lik bölümünün tamamlandığı belirtildi.
20.02.2016 Yaşam
İlk 275 metre tamamlandı
İlk 275 metre tamamlandı ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın 2016 yılının Mayıs ayı içinde ulaşıma açılacağını açıkladığı İzmit Körfez Geçiş köprüsünde tabliyeler birbiri ardına döşeniyor...
29.09.2021 Gündem
İlk tabliyeler yerleştiriliyor
İlk tabliyeler yerleştiriliyor İstanbul İzmir arasını 3,5 saate düşürecek olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde ilk tabliye 6 Ocakta köprüye konuluyor.
3.01.2016 Yaşam
Mühendis cinayetinden sevgili çıktı, eşi gözaltında
Mühendis cinayetinden sevgili çıktı, eşi gözaltında Mühendis Murat Usluoğlu’nu öldürdüğü iddia edilen İlhan D.’nin, olaydan bir gün önce eski kız arkadaşı Murat Usluoğlu’nun eşi İ.U.’nun evinde 2 saat kaldığı tespit edildi. İ.U., da gözaltına alındı.
30.12.2015 Yaşam
Öldürülen mühendisin eşi de gözaltına alındı
Öldürülen mühendisin eşi de gözaltına alındı GAZİOSMANPAŞA’DA 32 yaşındaki mühendis Murat Usluoğlu’nu öldürdüğü iddia edilen İlhan D...
30.12.2015 Yaşam
Yeni evli mühendis eski sevgili kurbanı!
Yeni evli mühendis eski sevgili kurbanı! İzmit, Körfez Geçiş Köprüsü şantiyesinde çalışan 32 yaşındaki mühendis Murat Usluoğlu’nu apartman boşluğunda öldürdüğü iddia edilen evli ve bir çocuk babası İlhan D. gözaltına alındı.
30.12.2015 Yaşam
32 yaşındaki mühendisin katil zanlısı yakalandı
32 yaşındaki mühendisin katil zanlısı yakalandı GAZİOSMANPAŞA’da 32 yaşındaki mühendis Murat Usluoğlu’nu öldürdüğü iddia edilen İlhan D. gözaltına alındı. Bir mobilya dükkanında müdür olarak çalıştığı öğrenilen İlhan D.’nin, Murat Usluoğlu’nun 5 ay önce evlendiği eşinin eski erkek arkadaşı olduğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
İzmit Körfez Köprüsünde görevli mühendis öldürüldü
İzmit Körfez Köprüsünde görevli mühendis öldürüldü GAZİOSMANPAŞA’da, 32 yaşındaki mühendis Murat Usluoğlu, oturduğu apartmanda esrarengiz bir cinayete kurban gitti.
29.09.2021 Gündem
Körfez köprüsünde karadaki son tabliye de yerine yerleştirildi
Körfez köprüsünde karadaki son tabliye de yerine yerleştirildi ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın 2016 yılının Nisan ayında ulaşıma açılacağını açıkladığı İzmit Körfez Geçiş köprüsünde kara üzerindeki son tabliye dev yüzer vinç tarafından yerine yerleştirildi...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nü inceledi
Erdoğan, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nü inceledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle Bursa’ya giderken İzmit Körfez Geçişi Köprüsü’nü havadan inceledi. Proje tamamlandığında İstanbu-İzmir arasının 3.5 saate inmesi bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
İzmit  Körfez Geçiş Köprüsü’nün açılışına 5 ay kaldı
İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün açılışına 5 ay kaldı ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in 2016 yılının Mart ayında açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor...
28.10.2015 Yaşam
Erdoğan Japon gazetesine yazdı!
Erdoğan Japon gazetesine yazdı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Küresel ekonomik görünümün aşağı yönlü revize edildiği, gelişmekte olan ekonomilerin yavaşladığı, gelişmiş ekonomilerde toparlanmanın zayıf olduğu bir ortamda, yetersiz sermaye akımları ve mali piyasalarda artan dalgalanmalara rağmen, yılın ilk yarısında ekonomimiz yüzde 3,2 büyümüştür. 1 Kasım seçimleri sonrasındaki dönemde büyümeye yönelik yapısal reformların hızlı bir şekilde hayata geçirilmesini bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
29.09.2021 Gündem
10 liradan 700 liraya
10 liradan 700 liraya Yalova, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü sayesinde değer kazanıyor...
12.08.2015 Ekonomi
İki kat zamlandı
İki kat zamlandı Körfez Köprüsü daha açılmadan 2 kat zamlandı.
7.08.2015 Arşiv
Yeniden yapılıyor
Yeniden yapılıyor İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor.
6.08.2015 Arşiv
Sorumsuz gemiler aşırı dalga yapıyor
Sorumsuz gemiler aşırı dalga yapıyor İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde çalışmalar hızla devam ederken bölgeden geçen gemilerin aşırı hızla gitmelerinin köprü tabliyelerine hasar verdiği ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
3. köprüye yol verildi
3. köprüye yol verildi İBB Meclisi, İstanbul 8...
29.09.2021 Gündem
Dünyanın 4. büyüğü olacak!
Dünyanın 4. büyüğü olacak! İSTANBUL–Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında köprü giriş viyadükleri tamamlandı.
29.09.2021 Gündem
‘Gölge etmeyelim engel olmayalım’
‘Gölge etmeyelim engel olmayalım’ Balıkesir’deki Gelişen Kentler Zirvesi’nde yerli ve yabancı yatırımcıların önünün açılması mesajı verildi. Başbakan Yardımcısı Babacan, yatırımların kolaylaşması için “Gölge etmeyelim, engel olmayalım” uyarısını yaptı.
7.05.2015 Ekonomi
Bakan'dan dev proje için flaş açıklama!
Bakan'dan dev proje için flaş açıklama! Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ndeki kaza sonrası, yapım sürecinin 5-6 ay gecikeceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, köprünün, hedeflenen yapım süresinde bir değişiklik öngörülmediği bildirildi...
25.03.2015 Ekonomi
‘Köprüye adı verilsin’
‘Köprüye adı verilsin’ İzmit Körfez Geçiş Köprüsü halatının kopmasından kendisini sorumlu tutup intihar eden Japon mühendis dün son yolculuğuna uğurlandı
24.03.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izmit körfez geçiş köprüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.