İzlenme Oranları

İzlenme Oranları

Son dakika izlenme oranları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izlenme oranları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izlenme oranları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzlenme Oranları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izlenme oranları gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 izlenme oranları haberi bulunmuştur. Tüm izlenme oranları haberleri aşağıda listelenmiştir.
CNN TÜRK, nisan ayında izleyicinin tercihi oldu
CNN TÜRK, nisan ayında izleyicinin tercihi oldu “İlk bilen siz olun” sloganıyla son dakika gelişmelerini, en doğru analizleri ve doğru tespitleri izleyiciye aktaran CNN TÜRK nisan ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.
2.05.2024 Gündem
Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar sorgulama | Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu?
Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar sorgulama | Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar listesiyle araştırılıyor. Film, dizi, maç, haber bülteni ve tüm programların izlenme oranları izleyenlerin ve medyanın gündeminde. Dün akşam Survivor,Yargı ve Teşkilat gibi diziler yeni bölümleriyle ekranlara geldi. Peki; dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu, hangi yapım?
22.04.2024 Magazin
25 Aralık Reyting sonuçları: Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu?
25 Aralık Reyting sonuçları: Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 25 Aralık Pazartesi günü ekranlara gelen diziler, filmler, maçlar ve programlar için sorgulanmaya başladı. Her hafta başında yayımlanan yapımlar izlenme oranları ile takip ediliyor. Dünün yayın akışında yer alan Ne Gemiler Yaktım, Ömer, Safir ve Kudüs Fatihi: Selahaddin Eyyubi Total, AB ve ABC+ gruplarında ölçülüyor.
26.12.2023 Televizyon
CNN TÜRK kasım ayında zirvede
CNN TÜRK kasım ayında zirvede CNN TÜRK, kasım ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.
2.12.2023 Magazin
Türkiye, kasım ayında da CNN Türk izledi
Türkiye, kasım ayında da CNN Türk izledi "İlk bilen siz olun” sloganıyla son dakika gelişmelerini, en doğru analizleri ve doğru tespitleri izleyiciye aktaran CNN TÜRK, kasım ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.
1.12.2023 Magazin
Ekim ayının en çok izlenen haber kanalı yine CNN TÜRK oldu
Ekim ayının en çok izlenen haber kanalı yine CNN TÜRK oldu CNN TÜRK, ekim ayında da izleyicinin tercihi oldu.
1.11.2023 Televizyon
UEFA, Premier Lig'e rakip çıkartıyor! 36 takım...
UEFA, Premier Lig'e rakip çıkartıyor! 36 takım... Ada’nın kazanç yönünden fark atmasının diğer Avrupa kulüplerinde yarattığı rahatsızlığı dikkate alan UEFA, daha fazla gelir getirecek bir Devler Ligi formatı için harekete geçti. Süper Şampiyonlar Ligi adıyla oynatılacak yeni organizasyonda 36 takıma yer verilip, herkesin en az 10 maç yapması düşünülüyor.
6.03.2021 Futbol
Davut Güloğlu kimdir? 'Nurcanım' şarkısıyla çıkış yapan Davut Güloğlu kaç yaşında, nerelidir?
Davut Güloğlu kimdir? 'Nurcanım' şarkısıyla çıkış yapan Davut Güloğlu kaç yaşında, nerelidir? İbo Show bu hafta yine birbirinden değerli sanatçıları ağırlayacak. İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu yaptığı programın bu haftaki konuklar arasında Davut Güloğlu da bulunuyor. Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Davut Güloğlu kimdir, kaç yaşında, nerelidir?
27.02.2021 Gündem
2. ve 3. Lig kulüplerinde misli.com sevinci! 'Maçların yayınlanması milat...'
2. ve 3. Lig kulüplerinde misli.com sevinci! 'Maçların yayınlanması milat...' Misli.com'un Türkiye 2. ve 3. liglerine isim sponsoru olmasıyla birlikte 106 kulüpte büyük sevinç yaşandı. Kulüplerin temsilcileri bu desteğin son derece önemli olduğunu belirtirken, futbolseverler de alt liglerin maçlarını ücretsiz izleyecek olmaktan son derece memnun.
11.09.2020 Futbol
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı genç yetenekler ile buluştu!
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı genç yetenekler ile buluştu! Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Demirören Medya’nın medya sponsoru olduğu, üst düzey yönetici araştırma ve değerlendirme kurumu Odgers Berndtson tarafından yürütülen, 1 Gün CEO projesi kapsamında genç yetenekler ile buluştu.
7.08.2020 Gündem
İstanbul'da 17 bin 743 araca makas cezası!
İstanbul'da 17 bin 743 araca makas cezası! İstanbul'da geçen yıl 17 bin 743 araca makas cezası geçildi. Trafikte makas atanlar, drift yapanlar çektikleri videoları sosyal medyada yayınlayarak beğeni almaya çalışıyor. Bu videoların olduğu sayfaların takipçileri ise gün geçtikçe artıyor. Psikiyatr Prof. Dr. Arif Verimli ise trafik kurallarını hiçe sayan sürücüler için, "Bu insanların ileride başka suçları da işlemesini bekleyebilirsiniz. Yaşamlarının herhangi bir döneminde bir suç işleme oranları çok daha yüksek" dedi.
10.01.2020 Gündem
Uzmanlardan yarışma programları uyarısı
Uzmanlardan yarışma programları uyarısı Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Aysel Savran, televizyon programlarındaki yarışmaların ruh sağlığını olumsuz etkilediğini savundu.
7.01.2019 Sağlık
Tutuklanan fenomenden ilk sözler!
Tutuklanan fenomenden ilk sözler! İzmir'de para karşılığında erkek çocukları öpüştürüp bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştığı gerekçesiyle tutuklanan sosyal medya fenomeni 'Gagabulut' lakaplı Bulut Altuğ'un ifadesi ortaya çıktı.
18.10.2018 Yaşam
'Türkiye Dünya Kupası'nı izliyor mu?'
'Türkiye Dünya Kupası'nı izliyor mu?' Sina Koloğlu, Dünya Kupası'nın izlenme oranlarını kaleme aldı.
1.07.2018 Televizyon
Diziler derbiye yenik düştü!
Diziler derbiye yenik düştü! 1 Mart tarihinin izlenme oranları belli oldu.
2.03.2018 Televizyon
'Börü' ilk bölümüyle ratinglerde kaçıncı oldu?
'Börü' ilk bölümüyle ratinglerde kaçıncı oldu? 28 Şubat tarihinin izlenme oranları belli oldu.
1.03.2018 Televizyon
'Kadın' rakiplerine şans tanımadı!
'Kadın' rakiplerine şans tanımadı! 27 Şubat tarihinin izlenme oranları belli oldu.
28.02.2018 Televizyon
Nefes kesen ekran savaşını bakın kim kazandı?
Nefes kesen ekran savaşını bakın kim kazandı? 26 Şubat tarihinin izlenme oranları belli oldu.
27.02.2018 Televizyon
'Survivor' yine kimseye şans tanımadı!
'Survivor' yine kimseye şans tanımadı! 25 Şubat tarihinin izlenme oranları belli oldu.
26.02.2018 Televizyon
'Survivor' yine ezdi geçti!
'Survivor' yine ezdi geçti! 24 Şubat Cumartesi tarihinin izlenme oranları açıklandı. Survivor zirveye yerleşti. Adı: Zehra, ilk bölümüyle ne kadar izlendi? İşte reytingler...
25.02.2018 Televizyon
'Sen Anlat Karadeniz' ezdi geçti!
'Sen Anlat Karadeniz' ezdi geçti! 21 Şubat tarihinin izlenme oranları belli oldu.
22.02.2018 Televizyon
Bayern Münih-Beşiktaş maçı herkesi ekrana kilitledi!
Bayern Münih-Beşiktaş maçı herkesi ekrana kilitledi! 20 Şubat tarihinin izlenme oranları belli oldu.
21.02.2018 Televizyon
Çukur mu, Söz mü? Ekran savaşını bakın kim kazandı?
Çukur mu, Söz mü? Ekran savaşını bakın kim kazandı? 19 Şubat tarihinin izlenme oranları belli oldu.
20.02.2018 Televizyon
Zirve 'Arka Sokaklar'ın!
Zirve 'Arka Sokaklar'ın! 16 Şubat tarihinin izlenme oranları belli oldu.
17.02.2018 Televizyon
Survivor tüm dengeleri alt üst etti!
Survivor tüm dengeleri alt üst etti! 15 Şubat tarihinin izlenme oranları belli oldu.
16.02.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

İzlenme Oranları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izlenme oranları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.