İsyan Etti

İsyan Etti

Son dakika isyan etti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan isyan etti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını isyan etti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsyan Etti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan isyan etti gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.495 isyan etti haberi bulunmuştur. Tüm isyan etti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akalın kiracısına isyan etti! 'O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim'
Demet Akalın kiracısına isyan etti! 'O evi almak için milletin ağız kokusunu çektim' Demet Akalın kiracısıyla yaşadığı polemiği canlı yayında anlattı. 5 bin TL karşılığında evinde oturan kiracısına tepki gösteren Akalın, "Evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için adam emlakçıya gidip 'programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş." sözleriyle isyan etti.
24.04.2024 Künye
Arda Güler'in hayallerini yıkıldı! Ancelotti'ye resti çekti: Asla izin vermeyecek
Arda Güler'in hayallerini yıkıldı! Ancelotti'ye resti çekti: Asla izin vermeyecek La Liga'da El Clasico haftasında Real Madrid evinde Barcelona'yı konuk etti. Son zamanların en tempolu ve heyecanlı maçlarından birine sahne olan maçı, Real Madrid iki kere düşmesine rağmen 3-2 kazanmasını bildi. Los Galacticos'a galibiyeti getiren gol son dakikada Jude Bellingham'dan geldi. Maçın ardından İspanyol taraftarlar, ısınmaya giden fakat süre alamayan Arda Güler için isyan etti. İşte detaylar...
22.04.2024 Fenerbahçe
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlunun ABD'ye kaçmasına yardım etmişti! Aile karara isyan etti: İçeri aldılar, şimdi bıraktılar
Eylem Tok ve oğlunun ABD'ye kaçmasına yardım etmişti! Aile karara isyan etti: İçeri aldılar, şimdi bıraktılar Oğuz Murat Aci’nin ölümüne, neden olan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok’u Mısır’a kaçmaları için arabayla havalimanına götüren ailenin çalışanı Ayşe Ceren Saltoğlu, tahliye edildi. Baba Özer Aci, “Bu kişi delilleri kararttı, yanlış ifade verdi. Tahliye eden hâkime sormak lazım, ‘Madem suçluydu, içeri aldınız, şimdi niye bıraktınız?” dedi.
20.04.2024 Gündem
'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti
'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti Oyuncu Ezgi Mola'nın 60 günde 20 kilo verdiği iddia edildi. Mola hakkında çıkan habere tepki gösterdi.
19.04.2024 Magazin
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım'
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım' Müzisyen ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada kendisine 'öldü' şeklinde yapılan paylaşımlara tepki gösterdi.
15.04.2024 Magazin
Ancelotti, Arda Güler'e böyle isyan etti! 'İşimi zorlaştırıyor'
Ancelotti, Arda Güler'e böyle isyan etti! 'İşimi zorlaştırıyor' UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Manchester City ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde Real Madrid idmanında ise Ancelotti, antrenmanı durdurup Arda Güler ve Luka Modric ile konuştu
9.04.2024 Şampiy10
Survivor Turabi isyan etti: Acun abi beni kurtardı!
Survivor Turabi isyan etti: Acun abi beni kurtardı! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
7.04.2024 Magazin
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi"
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi" Adana’da seçimi kazanan muhtar mahallede oturmadığı gerekçesiyle mazbatası ikinci olan adaya verildi. Seçimi kazanan muhtar isyan ederek, “35 yıldır Yeşilbağlar Mahallesindeyiz, adaylığımı açıkladığımdan beri adresim üç dört defa silindi” dedi.
5.04.2024 Adana
Kontrollü yıkım, kontrolden çıktı!
Kontrollü yıkım, kontrolden çıktı! İstanbul'un Esenler İlçesinde kontrollü yıkım, kontrolden çıktı. 5 katlı bina, iş makinesi operatörünün tek hamlesiyle yerle bir oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Kontrolden çıkan yıkım sırasında işletmesi zarar gören Muhammet Akman, "İkinci kattaki kolonu yıkarak binayı bir anda çökerttiler. İçeride çalışanlarımız varken bu yıkım gerçekleşti" dedi.
1.04.2024 Gündem
Kuşum Aydın  sosyal medyadan isyan etti: param bitti
Kuşum Aydın sosyal medyadan isyan etti: param bitti Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
28.03.2024 Magazin
Kuşlum Aydın 'param bitti' diyerek isyan etti
Kuşlum Aydın 'param bitti' diyerek isyan etti Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
28.03.2024 Magazin
Adana’da yüzlerce at ve eşek eti kemiği bulundu! "Adana'ya yakışmıyor"
Adana’da yüzlerce at ve eşek eti kemiği bulundu! "Adana'ya yakışmıyor" Adana’da sulama kanalında yüzlerce kesilmiş at ve eşek eti kalıntısı bulundu. Vatandaşlar duruma isyan etti.
25.03.2024 Adana
Bodrumspor - Eyüpspor maçında ortalık karıştı! Arda Turan yaralandı, Uğur Demirok hastaneye kaldırıldı
Bodrumspor - Eyüpspor maçında ortalık karıştı! Arda Turan yaralandı, Uğur Demirok hastaneye kaldırıldı Bodrumspor ile Eyüpspor'u karşı karşıya getiren maçta olaylar çıktı. Teknik direktör Arda Turan ve Uğur Demirok yaralandı.
2.03.2024 TFF 1.Lig
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı Esenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. 55. sokağa giden araç sürücüleri konvoy oluşturup, korna çalarak durumu protesto etti.
25.02.2024 Gündem
Ece Erken isyan etti: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor
Ece Erken isyan etti: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor Ece Erken'in başı, daha önce de kendisi ve merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu tehdit eden takıntılı hayranı E.Ç ile bir kere daha dertte. Erken, "Bu şahıs nasıl benim kapımın önüne kadar gelebiliyor? Neden hâlâ dışarıda? Şizofreni teşhisi konup neden tedavi görmüyor? Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor" diyerek isyan etti.
5.02.2024 Magazin
Ünlü müzik gruplarının İstanbul konseri biletleri için 'karaborsa ve dolandırıcılık' uyarısı
Ünlü müzik gruplarının İstanbul konseri biletleri için 'karaborsa ve dolandırıcılık' uyarısı Dünyaca ünlü metal grubu Megadeth’in 8 yıl aradan sonra 12 Haziran’da İstanbul’da vereceği konserin internet üzerinden satışa sunulan biletleri, dakikalar içinde tükendi. 23 Mayıs’ta Türkiye’de konser verecek olan Scorpions grubunun biletleri de yok sattı. Her iki müzik grubunun biletleri tükenince, internet üzerinden yaklaşık 10 katı fiyatla ilanlar verilerek satılmaya başladı.
15.01.2024 Gündem
Metroda meydana gelen arıza yolcuları isyan ettirdi
Metroda meydana gelen arıza yolcuları isyan ettirdi Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattındaki bir araçta meydana gelen arıza nedeniyle yaklaşık 45 dakika araçlarda kalan vatandaşlar isyan etti. Arızalı aracın çekilmesinin ardından seferler normale döndü.
22.12.2023 Gündem
Aylık 70 bin TL maaşla elaman arıyorlar: Firmalar isyan etti
Aylık 70 bin TL maaşla elaman arıyorlar: Firmalar isyan etti Son dönemde inşaat sektöründe çalışan sıkıntısı yaşanıyor. Aylık 70 bin TL maaşla çalıştırılacak usta bulunamadığı belirtiliyor. Özellikle inşaat maliyetlerinin arttığı bu süreçte işverenler, çalıştıracak sıva, kaynak ve boya ustası bulmakta güçlük çekiyor. Peki eleman sıkıntısının yaşanmasının başlıca sebepleri neler? Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Hakan Şişik merak edilen soruları cevapladı.
14.12.2023 Ekonomi
Arda Güler'den bir kötü haber daha! Hayalleri yıkıldı, Real Madrid'de yılı kapattı
Arda Güler'den bir kötü haber daha! Hayalleri yıkıldı, Real Madrid'de yılı kapattı Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'den Arda Güler ile ilgili bir kötü haber daha geldi. Üç kez sakatlanan Arda Güler'in dönüş tarihi moralleri bozdu. İşte detaylar...
29.11.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe kapıları kapattı! Ryan Kent isyan etti, vasatın altında kaldı
Fenerbahçe kapıları kapattı! Ryan Kent isyan etti, vasatın altında kaldı Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. İngiltere Premier Lig'den Nottingham Forest, Fenerbahçe'nin İngiliz sol kanadı Ryan Kent'e resmen talip oldu. Teklifin sezon sonuna kadar kiralama olduğu öğrenildi. İngiliz kulübüne en kısa sürede yanıt verilecek.
29.11.2023 Fenerbahçe
Ege isyan etti: Müzik şu an can çekişiyor
Ege isyan etti: Müzik şu an can çekişiyor Nişantaşı'nda görüntülenen Ege, açıklamalarıyla dikkat çekti. Şarkıcı, "Yeni çıkan şarkılar eleştiriliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Müzik diye bir şey yok. Sokaktaki insanı düşünen anlayış yok" diyerek sitem etti.
27.11.2023 Magazin
Avukata küfretti hayatı karardı! 3 yılda 600 bin lira kaybetti
Avukata küfretti hayatı karardı! 3 yılda 600 bin lira kaybetti Beykoz’da sosyal medya üzerinden ‘hakaret ve küfür’ ettiği gerekçesiyle bir şahsa 50'ye yakın farklı dava açıldı. Hakaret üzerine dava açan avukat, iddiaya göre şahsı tahrik ederek 3 yıl boyunca dava açmaya devam etti. Şahsın iddiasına göre tam 25 bine yakın kişi avukatın açtığı davalardan yüklü miktarda maddi zarara uğradı.
24.11.2023 Gündem
Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun ev sahibi isyan etti! Boğaz manzaralı lüks evi dikkat çekmişti
Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun ev sahibi isyan etti! Boğaz manzaralı lüks evi dikkat çekmişti Dilan Polat ve Engin Polat davasında gözaltına alınan Sıla Doğu ve kardeşi Can Doğu da tutuklanmıştı. Türkiye’nin yakından takip ettiği olayda şimdi de Sıla Doğu'nun ev sahibini mağdur ettiği ortaya çıktı.
22.11.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ile ilgili Tuvana Türkay'ın eski aşkı  İzzet Antebi'den ilk açıklama
Şeyma Subaşı ile ilgili Tuvana Türkay'ın eski aşkı İzzet Antebi'den ilk açıklama Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı'nın Tuvana Türkay'ın eski aşkı İzzet Antebi ile yakınlaştığı iddia edilmişti. İş insanı bu iddialar sonrası isyan etti.
20.11.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İsyan Etti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki isyan etti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.