Gazete Vatan Logo
Magazin Ege isyan etti: Müzik şu an can çekişiyor

Ege isyan etti: Müzik şu an can çekişiyor

Nişantaşı'nda görüntülenen Ege, açıklamalarıyla dikkat çekti. Şarkıcı, "Yeni çıkan şarkılar eleştiriliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Müzik diye bir şey yok. Sokaktaki insanı düşünen anlayış yok" diyerek sitem etti.

Ege isyan etti: Müzik şu an can çekişiyor

Ünlü şarkıcı Ege, Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. İsrail-Hamas savaşıyla ilgili şarkıcı, "Çocuğu, kadını ve insanı, etnik ve dini kimliğine göre sahiplenip, acırsak biz de insanlığımızda kaybetmiş oluruz. Dünyanın her yerinde acı var. Hepsinin acısı bizim acımız. Bizim de Cumhuriyet devrimleri sağlam olmasaydı, biz de Orta Doğu bataklığının içinde çırpınan ulus olurduk" dedi.

"HALKLARIN GÜCÜNE İNANIYORUM"

"Topraklarımıza sahip çıkmazsak ne konuşacak dilimiz ne de namaz kılınacak toprağımız olacak" diyen Ege, "Sanırım ateşkes ilan edildi. Dünyanın sandığımız kadar medeni, demokratik ve çağdaş olmadığını görüyoruz. Bu da bize gösteriyor ki kardeş ve dost ülke yoktur. Umarım tüm dünya selamete erer. Hepimiz aynı geminin içindeyiz. Bireyin unutulduğu dünyada yaşıyoruz. Ben halkların gücüne inanıyorum" açıklamasını yaptı.

"YAZAR OLARAK HALA MEŞHUR OLAMADIM"

Çalışmalarından bahseden Ege, "8 Aralık'ta single'ım çıkacak. Bir de şaşırtacak sürprizim var. Dördüncü kitabım çıktı. Olumlu eleştiriler aldım. Üreten biriyim. Patronuma, "Yazar olarak halen meşhur olmadım' diyorum. Sanırım bir kaç kitap sonra daha iyi olacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı