İstinye Üniversitesi

İstinye Üniversitesi

Son dakika istinye üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istinye üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istinye üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstinye Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istinye üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 istinye üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm istinye üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erkan İbiş kimdir? İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundur? Prof. Dr. Erkan İbiş’in özgeçmişi
Erkan İbiş kimdir? İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundur? Prof. Dr. Erkan İbiş’in özgeçmişi İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş kimdir, nereli, kaç yaşında? İstinye Üniversitesi rektörlüğüne Resmi Gazete kararı ile Prof. Dr. Erkan İbiş atandı. Ankara Üniversitesi rektörü olan Prof. Dr. Erkan İbiş'in hayatı yeni atamam kararı sonrası araştırılmaya başlandı. İşte Prof. Dr. Erkan İbiş’in özgeçmişi…
28.07.2022 Eğitim
Abdurrahman Kürşat Aydoğan kimdir, Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü Aydoğan hangi okullardan mezun?
Abdurrahman Kürşat Aydoğan kimdir, Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü Aydoğan hangi okullardan mezun? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Fatma Seniha Nükhet Hotar, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Abdurrahman Kürşat Aydoğan, İstinye Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Erkan İbiş, Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Feride Esra Gençtürk atandı. Peki, Abdurrahman Kürşat Aydoğan kimdir, Bilkent Üniversitesi Rektörlüğü Aydoğan hangi okullardan mezun?
28.07.2022 Gündem
Fatma Seniha Nükhet Hotar kimdir? Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hotar nereli, hangi görevlerde bulundu?
Fatma Seniha Nükhet Hotar kimdir? Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hotar nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre 4 üniversiteye rektör ataması yapıldı. Dokuz Eylül Üniversitesi’nin rektörü bir kez daha Fatma Seniha Nükhet Hotar oldu. Peki, Dokuz Eylül Üniversitesi rektörü Fatma Seniha Nükhet Hotar kimdir, nereli, hangi görevlerde bulundu?
28.07.2022 Gündem
4 üniversiteye yeni rektör atandı
4 üniversiteye yeni rektör atandı Resmi Gazete'de bir dizi atama kararı yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar göre, 4 üniversiteye yeni rektör atandı.
27.07.2022 Eğitim
Hüseyin Avni Coş hayatını kaybetti
Hüseyin Avni Coş hayatını kaybetti 2015-2017 yılları arasında Sakarya Valiliği görevinde bulunan Hüseyin Avni Coş, evine giderken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
30.07.2021 Gündem
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları!
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) açıklanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci tercihler ile ilgili detayları ve bölümlerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Özellikle de hemşirelik bölümü tercih edecekler hemşirelik taban puanlarını merak ediyor. Peki, Hemşirelik başarı sıralaması kaç? Hemşirelik bölümleri hangi üniversitelerde var? Hemşirelik taban puanları...
29.07.2021 Eğitim
Prof. Dr. Melih Bulu kimdir? Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne kim getirildi?
Prof. Dr. Melih Bulu kimdir? Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne kim getirildi? Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararlarına göre, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu görevinden alındı. Peki, Prof. Dr. Melih Bulu kimdir? Melih Bulu görevden neden alındı? Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne kim getirildi? İşte detaylar...
15.07.2021 Gündem
Sosyal medyada dolaşan diyet listelerine dikkat!
Sosyal medyada dolaşan diyet listelerine dikkat! Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, eve kapanma dönemlerinde alınan kiloları vermek isteyenler sosyal medyadan edindikleri diyet listelerine yöneldi. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu, sosyal medyadan edinilen bilgilerle yapılan diyetlerin sağlığa zararlı olabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Diyet listelerinin kişiye özel uygulanması gerektiğini belirten Elmacıoğlu, Ramazan ayında iftar ve sahurda uzak durulması gerekenlerle ilgili de öneriler verdi.
4.05.2021 Sağlık
Çocuğunuzun bağışıklığını beslenme çantasıyla koruyun
Çocuğunuzun bağışıklığını beslenme çantasıyla koruyun Okullar kademeli olarak açıldı. Kantinlerin kapalı olmasıyla birlikte okul çevrelerinde bulunan büfe, döner ve pastanelere öğrencilerin talebi arttı. Uzmanlarsa salgın döneminde çocuklar için beslenmenin önemli olduğunu ve hazır gıdalardan uzak durulması gerektiğini söylüyor. Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu, “Anneler dışarıdan poğaça almak yerine kendileri evlerinde yapabilir. Türk geleneğinde ekmek arası diye bir söylem vardır. Veliler tam buğday ekmeğinin arasına peynir, yumurta, balık, tavuk kıymasından olan köfte koyabilir alın size ne güzel beslenme çantası” dedi.
16.10.2020 Sağlık
NATO tarihinde ilk kez virüse karşı savaşıyor
NATO tarihinde ilk kez virüse karşı savaşıyor Corona virüs, dünyanın en güçlü askeri ittifakı NATO’yu da tehdit ediyor. Uzmanlar, salgının tıpkı savaşlar gibi büyük ölümlere yol açtığına, ittifakın tehdit algılamasını dönüştürdüğüne dikkat çekti.
11.04.2020 Dünya
Corona virüs ekonomide büyük dönüşüme yol açacak
Corona virüs ekonomide büyük dönüşüme yol açacak Corona virüs bazı iş alanlarını sona erdirecek, yeni iş alanları oluşacak. Dünyayı kasıp kavuran corona virüs salgını sonrası dijital para birimlerinin daha çok hayata gireceği ve yeni iş alanları oluşacağı öngörüsünde bulunan Öğretim Görevlisi Dr. Levent Sümer, virüsten sonra ülke ekonomilerinin nasıl etkileneceğiyle ilgili konuştu.
4.04.2020 Gündem
Kovid-19 ile mücadelenin en önemli silahlarından biri:  Güçlü bağışıklık sistemi
Kovid-19 ile mücadelenin en önemli silahlarından biri: Güçlü bağışıklık sistemi Küresel salgın olarak tüm dünyayı etkileyen yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) korunmak için hijyen kurallarına uyumun yanında güçlü bağışıklık sisteminin önemine de işaret edilirken, bu dönemde özellikle dengeli ve zengin beslenme, kaliteli uyku ile egzersizin güçlü immün sistemi için temel unsurlar arasında olduğu bildiriliyor.
28.03.2020 Sağlık
Fatih Terim'e virüs nasıl bulaştı? Doktoru hangi ismi ima etti!
Fatih Terim'e virüs nasıl bulaştı? Doktoru hangi ismi ima etti! Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim’in coronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından akıllara Terim’e bu virüsün nasıl bulaştığı sorusu geldi. Habertürk TV ekranlarında yayınlanan Para Gündem programında Fatih Terim’in doktorlarından İstinye Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kocatürk, virüsü kimin bulaştırdığını ima etti.
25.03.2020 Galatasaray
Corona virüs altın fiyatlarını ne yönde etkiler? İşte 12 Mart güncel altın fiyatları…
Corona virüs altın fiyatlarını ne yönde etkiler? İşte 12 Mart güncel altın fiyatları… Tüm dünyayı etkisi altına alan ve gün geçtikçe daha da yayılan corona virüs, yatırımcıları güvenli liman olan altına yönlendirdi. Peki corona virüs altın fiyatlarını nasıl etkileyecek? Corona virüsün ekonomi üzerindeki etkilerini değerlendiren Ekonomist Dr. Öğr. Üyesi Melik Ertuğrul, "Döviz birimlerinde bir süre görece stabilite öngörüyorum, fakat bu belirsizlikte güvenli liman arayışından ötürü altın fiyatlarında artış bekliyorum" dedi. Peki 12 Mart 2020 altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram ve çeyrek altın ne kadar? İşte 12 Mart 2020 güncel çeyrek altın, gram altın fiyatları…
12.03.2020 Gündem
Türkiye'de 10 bebekten 1'i prematüre doğuyor
Türkiye'de 10 bebekten 1'i prematüre doğuyor Türkiye'de bebek ölümlerinin yaklaşık yüzde 65'inin prematüre doğumdan kaynaklandığını dile getiren Neonataoloji Uzmanı Prof. Dr. Nurdan Uraş, "10 bebekten 1'i prematüre doğuyor. Bu bebeklerin ileriki yaşlarda sağlık sorunları yaşamaması için kontrollerinin ilkokul çağına kadar aksatmadan yapılması gerekiyor" dedi.
9.02.2020 Sağlık
"Kahvaltı Dr. Mehmet Öz'ün alanı değil, konuşmasın"
"Kahvaltı Dr. Mehmet Öz'ün alanı değil, konuşmasın" Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu, " Beslenme konusunda uzman olan diyetisyenlere kulak vermek gerekiyor. Kahvaltı Dr. Mehmet Öz'ün alanı değil, konuşmamalı. Dr. Öz, uzmanlığını kullanarak sağlığa ve tedaviye katkı sağlayabilir" dedi.
19.01.2020 Sağlık
Irak'ın kuzeyine ikinci harekat! Bakanlık duyurdu
Irak'ın kuzeyine ikinci harekat! Bakanlık duyurdu Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyine ikinci harekatın başlatıldığını duyurdu. Bakanlık açıklamasında "Dün saat 22.00'de Irak'ın kuzeyinde teröristlerin yuvalandığı bölgelere karşı Pençe-2 Operasyon Planı çerçevesinde yeni bir harekat başlatıldı" denildi. Komandolar Hakurk'un güneyine girdi. Operasyonu yorumlayan uzmanlar "Hakurk, Kandil, Avaşin, Basyan gibi bölgeler yakın zamana kadar adeta örgüt tarafından tabulaştırılarak 'girilmez-erişilmez' noktalar olarak biliniyordu" dediler.
13.07.2019 Gündem
Tamamlandığında meme ve pankreas kanserine çare olacak
Tamamlandığında meme ve pankreas kanserine çare olacak Kök hücrelerin genetiğini değiştirerek meme ve pankreas kanserine çare bulmak isteyen Türk bilim insanları harekete geçti. Şu an laboratuvar aşamasında olan çalışma tamamlanıp en güvenli hale geldiğinde, tedavilerde kullanılması için tıp dünyasına sunulacak.
7.07.2019 Sağlık
Öğrencisine en fazla harcama yapan üniversiteler açıklandı
Öğrencisine en fazla harcama yapan üniversiteler açıklandı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) verilerine göre, vakıf üniversiteleri arasında öğrenci başına yıllık en fazla harcamayı 143 bin 256 lirayla İbn Haldun Üniversitesi yaparken, bu üniversiteyi Konya Gıda ve Tarım ile Koç üniversiteleri takip etti.
4.07.2019 Eğitim
O üniversiteler akademik personel alıyor!
O üniversiteler akademik personel alıyor! Birçok üniversite öğretim üyesi almak için ilana çıktı.Başvuru detayları ise belli oldu.
19.06.2019 Personel Alımı
Babadan 200 gramlık hayat
Babadan 200 gramlık hayat Safra yolu gelişmeyen 5.5 aylık Şükrü’ye 2 ay önce bağırsaktan safra yolu yapıldı. Ancak karaciğer yetmezliği gelişen minik bebeğe babasından alınan 200 gramlık karaciğer nakledildi. Baba Şahin, “Oğlum dünyaya yeniden geldi. İki bayram birden yaşıyorum” diye konuştu.
4.06.2019 Gündem
Öğretmenler 'yapay zeka' öğreniyor!
Öğretmenler 'yapay zeka' öğreniyor! İstanbul'da farklı branşlarda görev yapan 30 öğretmen, yapay zeka öğreniyor. Yapay Zeka Atölyesi'nde eğitim alan öğretmenlerin, öğrencilerine yapay zekâ projelerinde rehber olmaları hedefleniyor. İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Gökhan Doğan, "Eğitim alan öğretmenler, öğrencileri yapay zeka alanında yetiştirecek" dedi.
17.05.2019 Gündem
İstinye Üniversitesi öğretim üyesi alıyor
İstinye Üniversitesi öğretim üyesi alıyor İstinye Üniversitesi 35 tane öğretim üyesi alıyor. Başvuru detayları belli oldu. Adayların başvuruyu şahsen veya posta yoluyla yapması gerekecek.
7.03.2019 Eğitim
Tavuk eti hastalıklardan koruyor
Tavuk eti hastalıklardan koruyor SAĞLIKLI beslenmede tavuk etinin önemli rolü olduğunu söyleyen Beslenme Uzmanı Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu, "Tavuk eti hastalıklardan koruyor, içinde beynin kendini iyi hissetmesini sağlayan triptofan maddesi var. Bu aminoasit içeriği sayesinde seratonin seviyesi yükselerek kişinin uyku kalitesi artıyor" dedi.
12.12.2018 Sağlık
Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi mesaisi başladı
Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi mesaisi başladı Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında dün Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, gözünü UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. haftasında 28 Kasım Çarşamba günü Lokomotiv Moskova'ya konuk olacağı maça çevirdi ve karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
24.11.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

İstinye Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istinye üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.