İstanbul Ofis Projeleri

İstanbul Ofis Projeleri

Son dakika İstanbul ofis projeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul ofis projeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul ofis projeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Ofis Projeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul ofis projeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 istanbul ofis projeleri haberi bulunmuştur. Tüm istanbul ofis projeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Standardı yükselteceğiz"
"Standardı yükselteceğiz" AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, KOBİ'lerin ofis standardını yükselteceklerini açıkladı.
30.11.2015 Arşiv
Türkiye'nin en büyük ofis projesi
Türkiye'nin en büyük ofis projesi SVR Group'un Business İstanbul projesi Türkiye'nin en büyük ofis projesi olarak yükseliyor.
24.11.2015 Arşiv
Mart ayında teslim
Mart ayında teslim Balance Güneşli projesinde teslimler Mart ayında başlıyor.
3.11.2015 Arşiv
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Balance Güneşli projesinde geri sayım başladı.
21.09.2015 Arşiv
Satışa sunuldu
Satışa sunuldu Avrupa Residence & Office Ataköy projesi satışa sunuldu.
16.09.2015 Arşiv
Yüzde 30'u satıldı
Yüzde 30'u satıldı Business İstanbul Dubai'de ilk etap satışının yüzde 30'u tamamlandı.
14.09.2015 Arşiv
Teslim zamanı geliyor
Teslim zamanı geliyor Balance Güneşli projesi 2016 yılının Mart ayında teslim ediliyor.
26.08.2015 Arşiv
Dolar kuru 2,50 TL'ye sabitlendi
Dolar kuru 2,50 TL'ye sabitlendi Propa Plaza'dan ofis kiralamak isteyenler için dolar kuru 2,50 TL olarak sabitlenecek.
19.08.2015 Arşiv
Ataşehir'e yeni ofis projesi
Ataşehir'e yeni ofis projesi Ağaoğlu Şirketler Grubu Ataşehir'de yeni bir ofis projesi hayata geçiriyor.
30.06.2015 Arşiv
Sinpaş Yapı'dan yeni proje
Sinpaş Yapı'dan yeni proje Sinpaş Yapı İstanbul'a 100 milyon liralık bir yatırım yapıyor.
15.06.2015 Arşiv
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz Bağcılar’da gençlerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Gençlerimize ilişkin projelerimizi açıkladık. İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz. Kaynağı doğru yönetirseniz, çalışırsanız, liyakatli ekiplerle kadrolarla çalışırsanız, kaynak bulunur. İstanbul gerçekten kendi kendine yeten, hatta kendisinin dışında 81 ilde de izi olan bir şehrimiz. O yüzden biz kaynaklarımızı doğru kullanmaya çalışacağız. Doğru insanlarla, liyakatli kadrolarla çalışarak bu hizmetleri yapmak istiyoruz” dedi.
29.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Soçi'de bir araya geldi. Erdoğan görüşme sonrası 'tahıl koridoru devam etmeli' mesajı verdi ve 'Bu kapsamda yeni teklif paketi hazırladık. Birleşmiş Milletler'in yeni çalışmasıyla netice alınacağını umuyorum' dedi. Putin ise yaptırımlarının kalkması durumunda anlaşmaya hazır olduklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
5.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede? İstanbul'daki gayrimenkul projelerinde paraları topladığı halde inşaatı tamamlamadığı için dolandırıcılık iddiası suçundan yargılanan Fadıl Akgündüz ve Mehmet Salih Obut davasında karar çıktı. Peki, Jet Fadıl tutuklandı mı? Jet Fadıl olayı nedir, Fadıl Akgündüz kimdir, nereli, şu an nerede?
27.01.2023 Gündem
Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tarih verildi! Yeni düzenleme geliyor
Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tarih verildi! Yeni düzenleme geliyor Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Ev ve kira fiyatlarıyla ilgili yeni düzenleme geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev ve kira fiyatlarıyla ilgili harekete geçileceğini bildirerek eylül ayını işaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Önümüzdeki ayın ortasına doğru konut ve kira fiyatlarındaki dengesiz yükselişin önüne geçecek yeni düzenleme geliyor." dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ofislerin konuta dönüşebileceğini, bununla birlikte İstanbul'da 10 bin Türkiye genelinde ise 50 bin ofisin konuta dönüşmesine imkan veren yönetmeliğin yürürlüğe girdiğini. söylemişti. Konuyu uzmanlar yorumladı ve kısa vadede ofis konut dönüşümünün meyvesini verebileceğini belirttiler.
20.08.2022 Ekonomi
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini bekliyor
Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini bekliyor Zengin müfredatla dünya standartlarında çağdaş medya eğitimi verecek olan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ilk öğrencileriyle buluşmaya hazır. 2022-2023 eğitim öğretim döneminde ders başı yapacak öğrenciler, geleceğin medyasını şekillendirecek yetkin elemanlar olarak yetiştirilecek.
30.06.2022 Eğitim
Savunma sanayisinde kadın gücü! 'Projelere çok yönlü bir perspektif katabiliyorlar'
Savunma sanayisinde kadın gücü! 'Projelere çok yönlü bir perspektif katabiliyorlar' Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş.'nin (STM) kadın mühendisleri, Türk savunma sanayisinin milli projelerinde etkin görev alıyor.
23.06.2022 Ekonomi
Kira fiyatlarına çözüm önerisi! Yüksek kiralar gündemde!
Kira fiyatlarına çözüm önerisi! Yüksek kiralar gündemde! Son aylarda yaşanan kira fiyatlarındaki artış gündemden düşmüyor. Yüksek kiralara ilişkin çözüm aranırken sektörden çözüm önerisi geldi. Kiralardaki dudak uçuklatan artışa karşı planlanan formül hayata geçerse kiralamak için ev ve iş yeri üretecek şirketlere vergi avantajı sağlanacak. Uzmanlar söz konusu çözümün nefes aldıracağını belirtirken sektör temsilcileri de kendi çözüm önerilerini açıkladı.
14.09.2021 Ekonomi
VBT Yazılım halka açılıyor! VBT halka arz ne zaman?
VBT Yazılım halka açılıyor! VBT halka arz ne zaman? VBT Yazılım, halka arz ediliyor. VTB Yazılım’ın 8 milyon TL nominal değerli payları için eşit dağıtım yöntemiyle Borsa Birincil Pazarı’nda talep toplanacak. Peki, VBT halka arz ne zaman? VBT halka arz hisse fiyatı ne? VBT Yazılım halka arz talep toplama tarihi!
4.07.2021 Ekonomi
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir?
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir? Taksim'e yapılan cami gündemde... Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Taksim Cami cuma namazının ardından açılışı gerçekleştirildi. Taksim'de bir cami yapılması süreci tarih boyuncu büyük bir mücadele halini aldı. Büyük mücadelelerin ardından Taksim Cami Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimleri ile yapımı tamamlandı. Özellikle Taksim Cami inşaatı hayali ailesinden miras kalan ve maliyetleri kaşılama sözü veren Altan Elmas, mihrap, mimber ve kürsü tasarımını gerçekleştirdi. Peki, Altan Elmas kimdir? İşte Altan Elmas hakkında merak edilenler...
28.05.2021 Gündem
CHP İstanbul il binası mühürlendi
CHP İstanbul il binası mühürlendi Sarıyer'deki CHP İl binasındaki tadilatla ilgili İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Denetim sonucunda ilgili kurumlardan onaylatılmış proje ve tadilat ruhsatı olmaksızın tadilat ve tamirat işlemi yapıldığı gerekçesiyle bina mühürlenmiştir" denildi.
23.12.2020 Siyaset
Artırılmış gerçeklik teknolojisi ile fobiler aşılacak
Artırılmış gerçeklik teknolojisi ile fobiler aşılacak Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) akademisyenleri tarafından “Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi” kullanılarak geliştirilen “PhobiAR” uygulaması; fobilerin tedavisine yeni bir boyut kazandıracak. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji Bölümü ile Bilgisayar Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinin ortak çalışmasıyla geliştirilen uygulamanın 2021 yazında fobi tedavisinde kullanılmaya başlanacağını ve mobil cihazlar üzerinden de erişime açık olacağını duyurdu.
25.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Artırılmış gerçeklik teknolojisi ile fobiler aşılacak
Artırılmış gerçeklik teknolojisi ile fobiler aşılacak Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) akademisyenleri tarafından “Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi” kullanılarak geliştirilen “PhobiAR” uygulaması; fobilerin tedavisine yeni bir boyut kazandıracak. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji Bölümü ile Bilgisayar Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinin ortak çalışmasıyla geliştirilen uygulamanın 2021 yazında fobi tedavisinde kullanılmaya başlanacağını ve mobil cihazlar üzerinden de erişime açık olacağını duyurdu.
25.11.2020 Gündem
Halk GYO'dan açıklama geldi! 2,6 milyar TL...
Halk GYO'dan açıklama geldi! 2,6 milyar TL... Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan yaptığı açıklamada, "Halkımıza ve ülkemize hizmet misyonuyla, Türkiye’nin dört bir yanında geliştirdiğimiz çeşitli projelerle bugüne kadar sektöre örnek eserler kazandırmanın gururunu yaşadık" -"İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi, Türkiye'nin mali gücünün ve küresel ekonomideki stratejik pozisyonunun bir ifadesi olacak" dedi.
20.10.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Ofis Projeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul ofis projeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.