Ofis

Ofis

Son dakika ofis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ofis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ofis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ofis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ofis gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.519 ofis haberi bulunmuştur. Tüm ofis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı!
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı. Raporda, işyeri dahilinde acil durum aydınlatmaları, yönlendirme levhalarının olmadığı, mevcut sprinkler söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı tespit edildi.
15.04.2024 Gündem
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER)'in Ziraat GYO'nun katkılarıyla hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 4. Çeyrek Raporu’na göre, 2023 yılı dördüncü çeyrek konut satışları bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yaklaşık yüzde 23,9 oranında gerileme kaydederek son sekiz yılın en düşük seviyesine indi.
22.03.2024 Ekonomi
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
İzlanda’da lav Grindavik kentine yaklaşıyor
İzlanda’da lav Grindavik kentine yaklaşıyor İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu ortaya çıkan lavın Grindavik kentine yaklaştığını duyurdu. Ofis, püskürmenin hala sürdüğünü ancak lavın akış hızının yavaşlamaya başladığını belirtti.
17.03.2024 Dünya
TEKNOFEST Girişim Programı 3. dönemi başlıyor
TEKNOFEST Girişim Programı 3. dönemi başlıyor TEKNOFEST Girişim Programı 3. dönemine başlıyor. Yeni girişimcilere kapılarını açacak olan program teknoloji odaklı, ölçeklenebilir iş fikirlerine sahip girişimcilerin; proje fikirlerini sürdürülebilir ve hızlı bir şekilde ticari faaliyete dönüştürmesine yardımcı oluyor.
5.03.2024 Yaşam
ABD'den Gazze kararı! Biden açıkladı, havadan yardım yapacağız
ABD'den Gazze kararı! Biden açıkladı, havadan yardım yapacağız ABD Başkanı Joe Biden, Amerika Birleşik Devletleri'nin Gazze Şeridi'nde daha fazlasını yapması gerektiğini belirterek, "Önümüzdeki günlerde Ürdün'deki ve diğer ülkelerdeki dostlarımızla birlikte (Gazze'ye) havadan yardım yapacağız” dedi.
2.03.2024 Dünya
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz Bağcılar’da gençlerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Gençlerimize ilişkin projelerimizi açıkladık. İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz. Kaynağı doğru yönetirseniz, çalışırsanız, liyakatli ekiplerle kadrolarla çalışırsanız, kaynak bulunur. İstanbul gerçekten kendi kendine yeten, hatta kendisinin dışında 81 ilde de izi olan bir şehrimiz. O yüzden biz kaynaklarımızı doğru kullanmaya çalışacağız. Doğru insanlarla, liyakatli kadrolarla çalışarak bu hizmetleri yapmak istiyoruz” dedi.
29.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, banka kredileri ve sigorta işlemleri konusunda daha iyi ticari şartlar elde etmek için fazla mal varlığı bildiriminde bulunmakla suçlandığı sivil dolandırıcılık davasında karar verildi. Buna göre Trump, 354.9 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.
17.02.2024 Dünya
Dünya bankalarını korku sardı! Küresel bir emlak krizi kapıda olabilir
Dünya bankalarını korku sardı! Küresel bir emlak krizi kapıda olabilir Üç ABD bölgesel kredi kuruluşunun çökmesine ve Credit Suisse'in acil kurtarılmasına yol açan bankacılık krizinden neredeyse bir yıl sonra dünya bankalarını yeni bir korku sardı. New York, Tokyo ve Zürih'e kadar uzanan bankalar, son günlerde sorunlu ticari emlak sektörüne verdikleri kredilerdeki kayıpların arttığını bildirdi.
8.02.2024 Ekonomi
İstanbul'da ofis kira bedelleri arttı! M2 bedeli 25 dolara ulaştı
İstanbul'da ofis kira bedelleri arttı! M2 bedeli 25 dolara ulaştı İstanbul'da ofis kira bedelli arttı. Ekonomik dalgalanmaların, döviz kurunun, deprem risklerinin, küresel enflasyonun ve çalışma alışkanlıklarındaki değişimin İstanbul ofis piyasasına etkilerini ortaya koyan İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek Raporu yayımlandı. Gayrimenkul şirketi Propin tarafından 19 yıldır hazırlanan raporun son sayısında, güvenli ofis ihtiyacına yönelik talebin ofis boşluk oranlarını dip noktaya taşıdığı belirtildi.
8.02.2024 Ekonomi
Ofiste çalışanlar en fazla Türk kahvesi tüketiyor
Ofiste çalışanlar en fazla Türk kahvesi tüketiyor 2023 Yılı Alışveriş Alışkanlıkları araştırmasının sonuçları yayınladı. İş yerlerinde artık alışverişler online platformlar üzerinden yapılıyor. Türkiye’de ofislere en çok Türk kahvesi, karton bardak, çay, klasör ve fotokopi kağıdı satın alındı.
28.01.2024 Çalışma Hayatı
Seçil Erzan vakasının benzeri Denizli'de yaşandı! İnsanları böyle dolandırmışlar: Lüks açılışlar ve arabalar, 5 katı kazanç...
Seçil Erzan vakasının benzeri Denizli'de yaşandı! İnsanları böyle dolandırmışlar: Lüks açılışlar ve arabalar, 5 katı kazanç... Seçil Erzan vakasının bir benzeri Denizli'de ortaya çıktı. Dubai merkezli ünlü bir finans şirketinin temsilcisi olduklarını belirtip, başta Avrupa'da yaşayan gurbetçiler olmak üzere çok sayıda kişiden yüksek kar payı vaadiyle 20 bin euro ile 300 bin euro arasında değişen para toplayıp, milyonlarca euroluk dolandırıcılık yatıkları ileri sürülen 3 kişi hakkında savcılıklara suç duyurusunda bulunuldu. Dolandırılan kişilerden bazılarının avukatı olan Gizem Üğür, olayın ikinci bir Seçil Erzan vakası olduğunu ancak dolandırılan kişilerin ünlü olmadığını söyledi.
25.01.2024 Gündem
16 ilde Sibergöz-14 Operasyonu! 120 şüpheli yakalandı
16 ilde Sibergöz-14 Operasyonu! 120 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlemesi hakkında kanuna muhalefet suçlarına yönelik 16 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Sibergöz-14 Operasyonu'nda 120 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
12.01.2024 Gündem
İnsanlık yararına teknoloji yarışması
İnsanlık yararına teknoloji yarışması Teknolojinin toplumsal açıdan yararlı uygulamalarla insanlığa hizmet etmesinin kritik öneme sahip olduğu günümüzde özgün projelerin yarışacağı İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması için başvurular başladı.
10.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Çalışan milyonlarca kişinin belası oluyor! Doktordan kritik uyarı geldi
Çalışan milyonlarca kişinin belası oluyor! Doktordan kritik uyarı geldi Uzun saatler masa başında çalışanlar için bel ağrısı ve fıtık büyük bir sorun. Prof. Dr. Ali Kemal Erdemoğlu, ofis çalışanlarının karşılaştığı bu sağlık problemlerine karşı alınabilecek önlemleri ve etkili tedavi yöntemleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
10.01.2024 Yaşam
Apollon Smintheus Tapınağı'nda 2 bin yıllık mezar bulundu
Apollon Smintheus Tapınağı'nda 2 bin yıllık mezar bulundu Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Gülpınar köyündeki Apollon Smintheus Tapınağı'nda 2023 yılı kazı çalışmalarında tapınağın kuzeybatısında kalan nekropoliste (mezarlıkta) Roma İmparatorluğu dönemine ait 2 bin yıllık anıt mezar bulundu. Mezar odasındaki tekne içinde ortaya çıkan, bütünlüğü bozulmuş ve karışmış haldeki iskeletler üzerindeki ilk değerlendirmelerde çocuk ve yetişkin ondan fazla bireyin bu mezara gömüldüğü ortaya çıktı. Bu mezarın planı ile Smintheion’da Roma İmparatorluk döneminde anıt mezarların varlığını anladıklarını belirten araştırmacılar, böyle bir mezar varlıklı kişi veya kişiler tarafından yaptırılmış olabileceği ifade ediyor.
27.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkililerinden Dijital Telif Yasası açıklaması: Zorlayıcı önlem gündemde olmalı
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkililerinden Dijital Telif Yasası açıklaması: Zorlayıcı önlem gündemde olmalı Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi yetkilileri “Dijital platformların gönüllü anlaşmalar yapmaması durumunda zorlayıcı mekanizmaları barındıran mevzuatların uygulamaya konulması” gerektiğini vurguluyor.
24.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
Elena Clemente kimdir? MasterChef konuğu İtalya Başkonsolosu kaç yaşında, evli mi?
Elena Clemente kimdir? MasterChef konuğu İtalya Başkonsolosu kaç yaşında, evli mi? MasterChef konuğu İtalya Başkonsolosu Elena Clemente kimdir, kaç yaşında, evli mi?  İtalya İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente MasterChef All Star'a konuk oldu. İtalyan Mutfağı Haftası'na özel İtalyan yemekleri programda yapılacak. Peki, İtalya İstanbul Başkonsolosu Elena Clemente kimdir, kaç yaşında?
16.11.2023 Televizyon
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Bilim Lefkoşa’yı hizmete açtı. Matematik, teknoloji, astronomi ve havacılık, tasarım, tarım, doğa bilimleri, girişimcilik atölyesi ve Deneyap Teknoloji Atölyelerini bünyesinde barındıran Bilim Lefkoşa 6-14 yaş aralığındaki çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturacak.
8.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Mecidiyeköy'de iş merkezinin rezidans kısmında yangın çıktı
Mecidiyeköy'de iş merkezinin rezidans kısmında yangın çıktı  Şişli'de, 42 katlı rezidansın içinde yer alacak otel için yapılan tadilat çalışmaları sırasında dış cephede yangın çıktı. Yangına dışarıdan müdahale etmekte zorlanan itfaiye ekipleri, alevleri bina içinden söndürebildi.
1.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepatit A aşısı artık ülkemizde de üretilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepatit A aşısı artık ülkemizde de üretilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KeyVac aşı üretim merkezi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin korona dönemindeki sağlık uygulamalarına değinen Erdoğan, "Korona döneminde yaşananlar bize aşı kapasitesinin ne kadar kritik olduğunu göstermiştir. Türkiye bu süreci başarılı şekilde yönetmiştir. Hepatit A aşısı artık dünya standartlarında da ülkemizde de üretilecek" dedi.
31.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ofis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ofis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.