İstanbul 216

İstanbul 216

Son dakika istanbul 216 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul 216 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul 216 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul 216

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul 216 gelişmeleri de dahil olmak üzere 478 istanbul 216 haberi bulunmuştur. Tüm istanbul 216 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suç oranlarında yüzde 17'lik düşüş var
Suç oranlarında yüzde 17'lik düşüş var Büyükşehirlerin güvenlik sorunlarının tartışıldığı panelde konuşan İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, "İstanbul'da 400 kişiye 1 polis düşüyor. 2017 yılına göre suç oranlarında yüzde 17'lik düşüş var" dedi.
6.12.2018 Gündem
Konutta fiyatların düştüğü 150 proje açıklandı
Konutta fiyatların düştüğü 150 proje açıklandı Gayrimenkul firmaları, konut sektörünü canlandırmak için yapılan faiz indirimine yüzde 20 indirimle destek verdi. İndirim kanpanyası 41 firmanın yaklaşık 150 projesi için geçerli Peki bu projeler hangileri?
16.05.2018 Ekonomi
Kan bağışında yüzde 11 artış sağlandı
Kan bağışında yüzde 11 artış sağlandı Geçtiğimiz günlerde kan stoklarının azaldığını belirten Türk Kızılayı, geçen yıl bağış sayısında, bir önceki seneye göre yüzde 11 artış elde edildiğini açıkladı.
22.01.2017 Sağlık
Fikirtepe’de teslim zamanı
Fikirtepe’de teslim zamanı Fikirtepe’de 5 yıldır süren kentsel dönüşüm sürecinde yükselen projeler teslim aşamasına geldi. Bölgenin ilk daire teslimi Teknik Yapı tarafından Concord İstanbul’da yapıldı, Baysaş da sırada.
19.12.2016 Ekonomi
Evde kalana ev fırsatı
Evde kalana ev fırsatı Kurban Bayramı’nı kapsayan 9 günlük tatilde İstanbul’da kalanlara kampanyalar hazırlandı. Düşük faizden peşinatsız alıma farklı seçenekler sunan kampanyalar haftasonu da sürecek.
15.09.2016 Arşiv
VATAN’a ödül
VATAN’a ödül Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından geleneksel olarak düzenlenen 22...
31.05.2016 Magazin
Fikirtepe’de ilk tapuları kebap partisiyle dağıttı
Fikirtepe’de ilk tapuları kebap partisiyle dağıttı Baysaş’ın Fikirtepe’de inşa ettiği İstanbul 216 Konutları 1. Etap projesinde 300 hak sahibine tapuları kepap ikram edilen etkinlikte verildi.
14.05.2016 Ekonomi
Annelere ev hediyesi
Annelere ev hediyesi Anneler Günü birçok sektöre canlılık getirirken, konut sektörü de bu özel günle birlikte yaşanan hareketten payını almak istiyor
7.05.2016 Ekonomi
Still İstanbul Adoria'da cazip kampanya
Still İstanbul Adoria'da cazip kampanya Kurtköy'de yükselen Still İstanbul Adoria projesinde yılbaşına özel cazip kampanya
24.12.2015 Arşiv
Sektör temsilcileri yeni yıldan ne bekliyor?
Sektör temsilcileri yeni yıldan ne bekliyor? İnşaat sektörünün önemli temsilcileri 2015- 2016 değerlendirmesi yaptı
10.12.2015 Arşiv
312 bin liradan başlıyor
312 bin liradan başlıyor İstanbul 216 projesinde fiyatlar 312 bin liradan başlıyor.
2.10.2015 Arşiv
"Ciddi bir konfor sağlayacağız"
"Ciddi bir konfor sağlayacağız" Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, İstanbul 216 projesi hakkındaki sorularımızı yanıtladı.
29.09.2015 Arşiv
'Metrekare fiyatı iki haneli rakamlara ulaşacak'
'Metrekare fiyatı iki haneli rakamlara ulaşacak' Baysaş İnşaat, Fikirtepe'de metrekare fiyatlarının iki katına çıkacağını iddia ediyor.
15.07.2015 Arşiv
Amerika'dan Fikirtepe'ye ziyaret
Amerika'dan Fikirtepe'ye ziyaret Baysaş'ın davetiyle İstanbul'a gelen Marty Markowitz, Fikirtepe'de İstanbul 216 projesini inceledi.
29.04.2015 Arşiv
Bu projelerde yılbaşı kampanyası başladı
Bu projelerde yılbaşı kampanyası başladı İnşaat sektöründe yılbaşı kampanyaları başladı
22.12.2014 Arşiv
‘2 metrekare yeri olan dönüşümü kilitliyor’
‘2 metrekare yeri olan dönüşümü kilitliyor’ Fikirtepe’de ruhsatını alan Baysaş, İstanbul 216 projesinin satışına başladı. Şemsettin Aydın, iki metrekare yeri olanların dönüşümü tıkadığını belirterek, “Artık Fikirtepe’nin önü açılıyor” dedi.
28.10.2014 Ekonomi
Gayrimenkulde Son Çeyrek Nasıl Olacak?
Gayrimenkulde Son Çeyrek Nasıl Olacak? Gayrimenkul sektörünün devleri son çeyreği değerlendirdi!
14.08.2014 Arşiv
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum
Semih Kaya'nın ifadesi ortaya çıktı: Çantamdan GPS cihazı çıkınca çok korktum Türkiye'nin gündeminde olan fon vurgunu soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Futbol camiasından birçok ismi yüksek faiz vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın içinde GPS cihazı bulunan çantayı verdiği iddia edilen eski futbolcu Semih Kaya'nın savcılık ifadesine ulaşıldı. Erzan'ın 200 bin dolarlık fon getirisini mavi çanta içinde kendisine verdiğini belirten Kaya, bu parayı aldıktan sonra Denizbank'taki hesabına yatırdığını söyledi. Kaya, ertesi gün havalimanında çantasından ses gelmesi üzerine GPS cihazı bulduğunu belirterek 'Seçil'in Levent'teki ofisine gidip bu durumun ne olduğunu sordum. Çünkü çantada GPS olduğunu görünce çok korktum, beni takip ettiklerini düşündüm' şeklinde konuştu.
28.11.2023 Gündem
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim Bankacı Seçil Erzan davasında Fatih Terim’in ifadesinde “Bu fonla alakalı Seçil Erzan’a hiç para vermedim. Bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yok” dediği öne sürüldü.
24.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında mahkeme kararını verdi. Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan hakim karşısına çıktı. Erzan savunmasında, "Batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsaydım bu gemi batardı, ben de kurtulurdum. Çözüm planım ise yatırımları satarak mağdur ettiğim insanlara ödemekti. Planım buydu. Kazandırırken Seçil’dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi. Mahkeme, 2 sanığın tahliyesine hükmederken, sanık Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde İstanbul'un metro ve tramvaylarında anıldı. Geçen yıl 85 bin kişinin saygı duruşunda bulunduğu alanlarda, bu yıl 100 binden fazla İstanbullu, saat 09:05'te ayağa kalkara saygı duruşunda bulundu. M8 Bostancı-Dudullu/Parseller Metro Hattı'nın Kozyatağı İstasyonu'nda Sanatçı Murat Daşkın'ın "Cumhuriyetin Gözleri" isimli üç boyutlu çalışması yer aldı.
10.11.2023 Yaşam
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul 216 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul 216 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.