İsmail Hacıoğlu

İsmail Hacıoğlu

Son dakika ismail hacıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ismail hacıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ismail hacıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsmail Hacıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ismail hacıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 222 ismail hacıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ismail hacıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun acı günü! Annesini kaybetti
Oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun acı günü! Annesini kaybetti Oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun annesi Gökçen Hacıoğlu hayatını kaybetti.
21.03.2024 Magazin
IcardI’den Cem Karaca sürprizi! “Bekle Beni!
IcardI’den Cem Karaca sürprizi! “Bekle Beni! Icardi, “Aşkın Olayım”ın ardından bir Cem Karaca şarkısıyla sevenlerine sürpriz yaptı. “Bekle Beni”yi söyleyen futbolcu, sinema filminde Cem Karaca’yı oynayan İsmail Hacıoğlu’na selam gönderdi.
25.01.2024 Magazin
Haluk Levent: Bana da teklif gelmişti ama ben yapamam
Haluk Levent: Bana da teklif gelmişti ama ben yapamam Haluk Levent, 8 Şubat 2004 tarihinde yaşamını yitiren Cem Karaca'nın hayatını beyaz perdeye taşıyan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin galasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ünlü rockçı, söz ve müziğinde usta sanatçının imzası bulunan unutulmaz eser 'Islak Islak'la ilgili anısını ilk kez paylaştı.
24.01.2024 Magazin
İsmail Hacıoğlu eski eşi Duygu Kumarki ile galaya katıldı! İkilinin pozları olay oldu
İsmail Hacıoğlu eski eşi Duygu Kumarki ile galaya katıldı! İkilinin pozları olay oldu Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu, yaklaşık üç sene önce boşandığı Duygu Kumarki ile barışmıştı. Hacıoğlu, son olatak galaya eski eşiyle katıldı. İkilinin pozları gündem oldu.
23.01.2024 Magazin
Yasemin Yalçın yıllar sonra kamera karşısına geçti
Yasemin Yalçın yıllar sonra kamera karşısına geçti Yasemin Yalçın; 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde oğlunun sanatla dolu hayatına eşlik eden, usta şarkıcının mücadele dolu yolculuğunu destekleyen annesi, tiyatrocu Toto Karaca olarak izleyicilerle buluşacak.
5.12.2023 Magazin
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi yayınlandı
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin afişi yayınlandı Anadolu rock müziğinin unutulmaz ismi Cem Karaca’nın hayatını anlatan, başrolünde İsmail Hacıoğlu’nun yer aldığı 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filminden ilk afiş görücüye çıktı.
3.11.2023 Magazin
Cem Karaca'nın annesi Yasemin Yalçın oldu
Cem Karaca'nın annesi Yasemin Yalçın oldu ANADOLU rock’ın efsane ismi Cem Karaca’nın hayatını konu alan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin kadrosuna Yasemin Yalçın da dahil oldu.
19.08.2023 Magazin
Evlenecekleri konuşuluyordu! İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz çiftinden kötü haber
Evlenecekleri konuşuluyordu! İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz çiftinden kötü haber 'Taçsız Prenses' dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan İsmail Hacıoğlu bir süredir kendisi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşıyordu. Ünlü çiftten evlilik haberi beklenirken, ayrılık haberi geldi.
12.07.2023 Namaz Vakitleri
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu el ele görüntülendi!
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu el ele görüntülendi! Bir süredir mutlu birliktelik yaşayan ünlü oyuncular Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu Caddebostan’da görüntülendi.
6.05.2023 Magazin
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan yeni aşk pozu!
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan yeni aşk pozu! İsmail Hacıoğlu meslektaşı Aslıhan Gürbüz'e gönlünü kaptırmıştı. İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz'ün aşkı dolu dizgin devam ediyor. İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz son olarak sosyal medya hesaplarından yeni romantik karelerini paylaştı.
14.04.2023 Magazin
Taçsız Prenses neden sezon finali yapıyor? Taçsız Prenses ikinci sezon ne zaman başlayacak?
Taçsız Prenses neden sezon finali yapıyor? Taçsız Prenses ikinci sezon ne zaman başlayacak? Taçsız Prenses neden sezon finali yaptı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Taçsız Prenses 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Sezon finali yapacağı açıklanan dizinin yaz sezonunda ikinci sezonuyla ekrana gelmesi bekleniyor.
28.03.2023 Televizyon
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Aslıhan Gürbüz'den aşk dolu kutlama: Berbat bir senenin tek güzel şeyi sendin
Aslıhan Gürbüz'den aşk dolu kutlama: Berbat bir senenin tek güzel şeyi sendin Aslıhan Gürbüz, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi İsmail Hacıoğlu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Gürbüz, yazdığı notla dikkat çekti.
2.12.2022 Magazin
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu aşka geldi!
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu aşka geldi! Oyuncu Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu bir süredir aşk yaşıyor. Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten 36 yaşındaki Hacıoğlu, sevgilisiyle denizde verdiği pozu, takipçilerinin beğenisine sundu. Bu kareyi kendi Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınlayan Gürbüz ise Hacıoğlu ile yazın çekilen başka bir fotoğrafını paylaştı.
27.10.2022 Magazin
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kare!
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kare! 'Ufak Tefek Cinayetler'deki Merve karakteriyle hafızalara kazınan Aslıhan Gürbüz, gönlünü kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu'na kaptırmıştı. Aşkları Çeşme'de belgelenen Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kareler geldi. İkilinin yorumları herkesin dikkatini çekti.
13.09.2022 Magazin
İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz'den ilk paylaşım!
İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz'den ilk paylaşım! İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz'ün birlikteliği geçen ay Çeşme'de belgelenmişti. Oyuncu çift ilişkilerini herkese ilan etti. İşte ikilinin ilk aşk pozu...
7.08.2022 Magazin
İsmail Hacıoğlu'nun kız kardeşi bakın kim çıktı! Meğer o da oyuncuymuş, ilk kez duyanlar şaşkına döndü...
İsmail Hacıoğlu'nun kız kardeşi bakın kim çıktı! Meğer o da oyuncuymuş, ilk kez duyanlar şaşkına döndü... Son dönemin en başarılı erkek oyuncuları arasında yer alan İsmail Hacıoğlu hayat verdiği karakterlerin yanı sıra özel hayatı ile de dikkat çekiyor. İsmail Hacıoğlu'nun kız kardeşi Kardelen Hacıoğlu da kendisi gibi oyuncu. Güzelliğiyle büyüleyen İsmail Hacıoğlu'nun kız kardeşi Kardelen Hacıoğlu sosyal medyada ilgi odağı oldu. İşte İsmail Hacıoğlu'nun oyuncu kardeşi..
6.08.2022 Magazin
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu aşkı belgelendi! İlk kez görüntülendiler...
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu aşkı belgelendi! İlk kez görüntülendiler... Son zamanlarda Mahkum dizisinde canlandırdığı Savaş ve Barış karakteri ile büyük beğeni toplayan İsmail Hacıoğlu'nun meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile basına yansıyan aşk dedikodusu gerçek çıktı. Oyuncu çift, ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalandı.
11.07.2022 Magazin
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu birlikte mi?
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu birlikte mi? Mahkum dizisinin yıldızı İsmail Hacıoğlu'nun meslektaşı Aslıhan Gürbüz'le aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü çiftin Karadeniz’de huzurlu bir tatili tercih ettiği ortaya çıktı.
29.06.2022 Magazin
Mahkum dizisinin Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun Instagram paylaşımları olay oluyor!
Mahkum dizisinin Sasha'sı Hayal Köseoğlu'nun Instagram paylaşımları olay oluyor! Hayal Köseoğlu, Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova'nın başrolünü paylaştığı Mahkum dizisinde Sasha rolüne hayat veriyor. Yedinci Koğuştaki Mucize, Aşk-ı Memnu, Sesinde Aşk Var, Özgür Dünya, Bir Nefes Daha, Beni Sevenler Listesi ve Muzize Doktor gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu Instagram paylaşımlarıyla beğeni topluyor. İşte, Mahkum Sasha’sı Hayal Köseoğlu Instagram paylaşımları ve hayatı…
14.04.2022 Magazin
Kanuni Sultan Süleyman camii nerede, haritadaki konumu? Mariupol'deki 116 Türk tahliye edildi mi, son durum ne?
Kanuni Sultan Süleyman camii nerede, haritadaki konumu? Mariupol'deki 116 Türk tahliye edildi mi, son durum ne? Mariupol'deki Kanuni Sultan Süleyman Camii'nde mahsur kalan Türklerin sayısı dün 30'dan 116'ya çıktı. Camide tahliye edilmeyi bekleyenleri almak için bölgeye giden otobüsler şehrin 70 kilometre uzağında bekletiliyor. Konvoy, Ruslar sürekli ateş açtığı için ilerleyemiyor. Cami Dernek Başkanı İsmail Hacıoğlu camiye gelişlerin devam ettiğini söyledi, “Şehirde bulunan vatandaşların adresleri tespit ediliyor. Herkesi camide toplamaya çalışıyoruz.” dedi. Peki, Kanuni Sultan Süleyman camii nerede?
14.03.2022 Dünya
Ukrayna'da cami bombalandı iddiası! Dernek Başkanı Hacıoğlu canlı yayında açıkladı
Ukrayna'da cami bombalandı iddiası! Dernek Başkanı Hacıoğlu canlı yayında açıkladı Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Mariupol’deki Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan Camisi’nin bombalandığını iddia ederken, Kanuni Sultan Süleyman Cami Dernek Başkanı İsmail Hacıoğlu CNN Türk yayınına katılarak camide hasar ve yaralı vatandaş olmadığını duyurdu.
12.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti!
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti! Rusya-Ukrayna savaşının 18'inci gününde bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Rus güçleri bugün Lviv kentini hedef aldı. Ülkenin batısında yer alan ve çatışmaların yoğun yaşandığı sivillerin akın ettiği kent Rus füzelerinin hedefi oldu. Ülkenin Sovyetler Birliği'nden ayrılmasının en güçlü destekçileri arasında yer alan Lviv'in yanı sıra Ukrayna'nın Uluslararası Barış ve Güvenlik Merkezi'ne de saldırı düzenlendi. Ukrayna tesise 8 füze gönderildiğini açıkladı. Saldırıda 35 kişi hayatını kaybetti.
13.03.2022 Dünya
Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu dekoltesiyle adından söz ettirdi! 'Silikonun patlayacak!'
Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu dekoltesiyle adından söz ettirdi! 'Silikonun patlayacak!' Başrollerini Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun paylaştığı Mahkum dizisi, seyirciyi tarafından sevildi. Mahkum dizisinin tehlikeli güzeli Hayal Köseoğlu, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu. Köseoğlu'na 'Ayıp denen bir şey kalmamış', 'Silikonların patlayacak' gibi yorumlar yapıldı.
9.03.2022 Magazin
'Kesişme, İyi ki Varsın Eren' filmine büyük ilgi
'Kesişme, İyi ki Varsın Eren' filmine büyük ilgi Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan, TRT ortak yapımı 'Kesişme, İyi ki Varsın Eren' filmi, vizyona girdiği ilk günden itibaren sevgi seliyle karşılaştı.
15.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İsmail Hacıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ismail hacıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.