Isıtma

Isıtma

Son dakika ısıtma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ısıtma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ısıtma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Isıtma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ısıtma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.155 ısıtma haberi bulunmuştur. Tüm ısıtma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar?
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar? Alarko Holding A.Ş. (ALARK) için açıklanan son hedef fiyat 20 Şubat 2024 tarihinde geldi. Borsada işlem gören şirketlerin bilanço tarihleri gündemde yer alıyor.  Yatırımcılar açısından önemli veri kaynağı olan bilançoların ne zaman açıklanacağı sorgulanıyor.
18.04.2024 Ekonomi
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.
1.03.2024 Adana
Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alınacak! İşte alım şartları ve detaylar...
Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alınacak! İşte alım şartları ve detaylar... Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 bin işçi alımı yapacak. Bakan Koca'dan da alımlarla ilgili bir açıklama geldi.
23.02.2024 Çalışma Hayatı
TÜİK'ten doğal gaz açıklaması! Yüzde 48.3 oldu
TÜİK'ten doğal gaz açıklaması! Yüzde 48.3 oldu 2022 yılında konutların enerji tüketiminde yüzde 48.3 ile doğalgaz, yüzde 17.1 ile elektrik ve yüzde 14.3 ile kömür en çok tüketilen enerji kaynakları oldu. 2022’de hanelerde tüketilen doğalgazın parasal karşılığı ise 103.9 milyar lira...
21.02.2024 Ekonomi
Havalar soğudu apartmanlarda kombi krizi başladı! Kritik sınıra dikkat: Kiracı kombisini yakmazsa ev sahibi tahliyesini isteyebilir mi?
Havalar soğudu apartmanlarda kombi krizi başladı! Kritik sınıra dikkat: Kiracı kombisini yakmazsa ev sahibi tahliyesini isteyebilir mi? Soğuk havalar gelirken beraberinde apartmanlarda kombi krizini de getirdi. Sıcaklıklarındaki düşüşle birlikte kombilerin dereceleri yükseltilirken, komşusu kalorifer yakmayanların hakları da sosyal medyada merak konusu oldu. Hukuki düzenlemelere göre, kat maliklerinin kalorifer yakmayan komşuya karşı dava açma hakkı bulunuyor. Peki bu süreç nasıl ilerliyor? Maddi zarar nasıl belirleniyor? Eğer kiracı kombisini yakmazsa ev sahibi tahliyesini isteyebilir mi? Avukat Ümit Yasin Kısa merak edilen soruları yanıtladı...
7.02.2024 Gündem
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bu yazının ana konusu olan linyit hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Linyit ülkemizde çıkarılan bir madendir ve genellikle evleri ısıtmak amacıyla kullanıldığı bilinmektedir. Fakat birçok sektörde linyit kullanımı devam etmektedir. Bir kömür türü olarak bilinen linyit kahverengi rengindedir. Kömür çeşitleri içerisinde en düşük sırada yerini almaktadır. En alt sırada yer almasının sebebi ise ısıtma potansiyelinin diğer kömür türlerine göre oldukça düşük olmasından kaynaklanmaktadır. 
1.02.2024 Yaşam
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 14. Adana İnşaat Fuarı, inşaat sektörünün yanı sıra iki önemli alt sektörü de bir araya getirecek.
1.02.2024 Adana
Türk bilim insanın büyük başarısı! Einstein Nobel ödülü aldı, Prof. Dr. Fahrettin Yakuphanoğlu ispatladı
Türk bilim insanın büyük başarısı! Einstein Nobel ödülü aldı, Prof. Dr. Fahrettin Yakuphanoğlu ispatladı Fırat Üniversitesi (FÜ) Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahrettin Yakuphanoğlu, Albert Einstein'ın 119 yıl önce ortaya koyduğu ışığın doğasıyla ilgili 'foton teorisi'ni ispatlamak adına nanoteknoloji sistem geliştirdi. Prof. Dr. Yakuphanoğlu, geliştirdiği sistemle Einstein’ın ışığın hem parçacık hem de dalga davranışı gösterdiğine dair teorisini gözle görülür şekilde ispatladı.
28.01.2024 Gündem
Rusya, Harkiv ve Odessa’yı vurdu: 20 yaralı
Rusya, Harkiv ve Odessa’yı vurdu: 20 yaralı Rusya, dün gece Ukrayna’nın kuzeyindeki Harkiv ve güneyindeki Odessa kentlerini vurdu. Ukrayna Acil Durumlar Servisi, iki kentte bazılarının durumu ağır olmak üzere 20 kişinin yaralandığını açıkladı.
17.01.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu: 'Yeni Sakarya' milli elektrikli tren setinde seri üretime geçtik
Bakan Uraloğlu: 'Yeni Sakarya' milli elektrikli tren setinde seri üretime geçtik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ülkemizin saatte 160 kilometre hıza sahip 'Yeni Sakarya' ismini verdiğimiz ilk milli ve yerli elektrikli tren seti projemizde, 2 prototip (ilk örnek) seti tamamlayarak hizmete sunduk. Seri üretime başladık" dedi.
3.01.2024 Ekonomi
Bel Fıtığı Nasıl Geçer? Bel Fıtığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Bel Fıtığı Nasıl Geçer? Bel Fıtığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bel fıtığı hemen hemen her yaştan kişinin başına gelebilecek bir durumdur. Bol bol istirahat etmek ve fizik tedavi programlarına katılmak kısa sürede geçmesini sağlayabilir. 
28.12.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu adını tarihe şimdiden Gazze kasabı olarak yazdırdı." dedi. Öte yandan Erdoğan 'Çalışan tüm emeklilerimize tek seferlik ödemelerini yapacağız. Kararın yasalaşmasının ardından 4 milyon 689 bin emeklimizin hesabına yatıracağız' ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
Rüzgarlı havada kombi kapatılır mı? Şiddetli lodosta kombi kullanılır mı?
Rüzgarlı havada kombi kapatılır mı? Şiddetli lodosta kombi kullanılır mı? Marmara'da yaşanan şiddetli lodos hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Hanelerde kullanılan kombiler için tehlikeli havalar başladı. Pek çok uzmana göre rüzgarlı havalarda kombinin kullanımı tehlike arz ediyor. Kombi, doğal gaz kullanımı ve sıcak su ihtiyacını karşılamak için kullanılan ısıtma cihazıdır. Peki şiddetli rüzgarda kombi kullanılır mı?
28.11.2023 Gündem
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? Halka arz takvimi vatandaşların gündeminden düşmüyor. Bu haftanın halka arz olacak firmaları merak ediliyor. SPK'nın hangi halka arz başvurularını onayladığı halka arzlar yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, Bugün halka arz var mı? 6 Ekim halka arz olacak şirketler neler? Ekim ayı halka arz takvimi belli mi?
5.10.2023 Ekonomi
Emekli profesör tamirci oldu! New York Üniversitesini bitirdi, üç kitap yazdı
Emekli profesör tamirci oldu! New York Üniversitesini bitirdi, üç kitap yazdı Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, emekli Profesör İsmail Çakır elektronik eşya tamircisi oldu. Akülü araçlardan ısıtma ve soğutma sistemlerinin hafıza kartlarına kadar pek çok eşyayı tamir eden Çakır, insanlara hizmet etmeyi çok sevdiğini söyledi.
3.09.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu açıkladı! 3 bin vagonluk malzeme deprem bölgesinde
Bakan Uraloğlu açıkladı! 3 bin vagonluk malzeme deprem bölgesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından, bölgeye yardımların aralıksız sürdüğünü belirtti. Bakan Uraloğlu, “Devletimiz her zaman milletimizin yanında olmuştur, olmaya devam ediyor. Bugüne kadar 3 bin 154 vagon afet bölgesine her türlü ihtiyacı karşılayacak malzeme taşındı. Hani hüzünlü bir türkü vardır, “kara tren gecikir, belki hiç gelmez” diye. Aksine bizim trenlerimiz hiç durmadan gece gündüz bölgeye yardım malzemeleri taşıyor. Son olarak 170’inci yardım trenimiz, 12 Ağustos’ta yola çıkmıştı şu anda bölgeye ulaştı” dedi.
15.08.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Bakanlık binasında akıllı sistemle 100 milyon lira tasarruf sağladık
Bakan Özhaseki: Bakanlık binasında akıllı sistemle 100 milyon lira tasarruf sağladık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Bakanlık binasında 2017 yılından itibaren uygulanan akıllı sistem ile 100 milyon lirayı aşkın tasarruf sağlandığını bildirdi.
10.07.2023 Gündem
Yerli ve yabancı turistler akın ediyor! Assos’un gözdesi oldu
Yerli ve yabancı turistler akın ediyor! Assos’un gözdesi oldu Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde asırlardır birçok medeniyete ev sahipliği yapan Assos, günümüzde kuzey yamacına kurulmuş olan Behram köyünde kumda kahve, yerli ve yabancı birçok turistin ilgisini çekiyor. Kum havuzu içinde alttan ısıtma sistemiyle pişirilen kumda kahve, özel ilgi görüyor. Bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler, kumda kahveyi içmek için yarım saat bekliyor.
1.07.2023 Yaşam
Webasto Nedir, Ne İşe Yarar? Webasto Nasıl Çalışır?
Webasto Nedir, Ne İşe Yarar? Webasto Nasıl Çalışır? Harici ısıtıcı ya da bağımsız kalorifer olarak webasto bilinmektedir. Özellikle araçlarda aracın motorunu kullanmadan direkt olarak yakıtı değerlendirmek suretiyle ek bir ısıtıcı olarak ön plana çıkar. Sistem içerisinde bulunan kızdırma bujisi ile yakıt yakmak suretiyle ısıtma özelliği verdiğini söylemek gerekir. Özellikle araç içi iklimlendirme ile birlikte motor suyunu ısıtma özelliği oluşturmaktadır. Pek çok araçta bulunması ile birlikte ekstra bir ısıtma özelliği oluşturduğunu söylemek mümkün. Tabii araçlarda webasto olmadan da yine ısınma yapılabildiğini unutmamak gerekir.
30.05.2023 Gündem
İsveç’te kentin altındaki mağaralar sıcak suyla dolduruluyor
İsveç’te kentin altındaki mağaralar sıcak suyla dolduruluyor İsveç’in Vasteras kentinin altındaki geniş mağaralar, proje kapsamında 95 derece sıcak suyla doldurularak halkın ısı ihtiyacını karşılayacak. Demirören Haber Ajansı’nın (DHA) sorularını yanıtlayan Proje Müdürü Rickard Svensson, kentin altındaki mağaralarda 300 bin metreküp su depolanacağını ve ısıtılan bu suyun 2024 itibariyle kentin merkezi ısıtma ağında kullanılacağını açıkladı. Svensson, Vasteras kentinin ısı enerjisini bu sıcak su dolu mağralarda deponalacağını ve daha az yakıtla daha fazla ısıtma elde edeceklerini vurgulandı. 
14.05.2023 Gündem
Faturada yüzde 60 tasarruf sağlıyor! Kritik uyarı geldi
Faturada yüzde 60 tasarruf sağlıyor! Kritik uyarı geldi Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER) tarafından iklim değişikliği, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik konularını ele alan Anadolu Buluşmaları toplantılarının 30’uncusu Çanakkale’de gerçekleştirildi. VERİMDER Başkanı Çağdaş Korkmaz doğru bir ısı yalıtımıyla yüzde 60'a varan enerji tasarrufu sağlanabildiğini ifade ederek, “Özellikle yapı statiğinde, yapı fiziğinin devamlılığı konusunda ısı yalıtımının çok büyük katkısı var. Bir bina inşa edilirken mutlaka ilgili yönetmeliklere göre inşa edilmeli” dedi.
12.05.2023 Ekonomi
Siber tehlike ‘kol’ geziyor! Manipüle ediyor
Siber tehlike ‘kol’ geziyor! Manipüle ediyor Uzmanlara göre, özellikle akıllı saatler gibi giyilebilir teknoloji üzerinden kişinin günlük rutininden gittiği yerlere kadar birçok veri toplanıp işlenebiliyor. Ayrıca “ortadaki adam” saldırısı ile kişisel bilgiler manipüle edilebiliyor.
5.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Gabar'da yeni petrol keşfettik
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Gabar'da yeni petrol keşfettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da Karapınar Güneş Santrali, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu. Gabar'da yeni petrol bulunduğunu duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cudi Gabar'da günlük 100 bin varil üretime sahip petrol bulduk. Bu ne demek ey teröristler, sizi o petrol kuyularına gömeceğiz. Cizre'ye 20 km mesafedeki rezerv güçlü kaliteye sahip. 100 kuyu ile 100 bin varil kapasitesine ulaşacağız. Günlük tüketimin 10'da 1'ini karşılayacak rezervin milletimizin hayrı olacağına şüphe yok" ifadelerini kullandı.
2.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara mitinginde açıklamalarda bulunarak "Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Sen bir defa hangi görevdesin? Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var" dedi.
30.04.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı kura çekimi CANLI YAYIN! Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, hangi kanalda izlenecek? (Sağlık Bakanlığı nihai liste sorgulama)
Sağlık Bakanlığı kura çekimi CANLI YAYIN! Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, hangi kanalda izlenecek? (Sağlık Bakanlığı nihai liste sorgulama) Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı başvuruları 22-27 Mart 2023 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) 'esube.iskur.gov.tr' adresi üzerinden gerçekleştirdi. İŞKUR üzerinden alınan başvuruların tamamlanmasının ardından kura çekim tarihleri gündeme geldi. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kapsamında; temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, marangoz gibi kadrolara alım yapacak. Noter huzurunda yapılacak kura çekiminin ardından isim listesi belli olup açıklanacak. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi 2023 ne zaman, canlı yayınlanacak mı? Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları 2023 açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak?
24.04.2023 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Isıtma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ısıtma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.