Kombi

Kombi

Son dakika kombi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kombi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kombi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kombi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kombi gelişmeleri de dahil olmak üzere 387 kombi haberi bulunmuştur. Tüm kombi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kombide atık su sorununa ‘nötralizasyon kabı’ ile çözüm hedefi
Kombide atık su sorununa ‘nötralizasyon kabı’ ile çözüm hedefi Yoğuşmalı kombilerin asidik atık su sorununa ‘nötralizasyon kabı’ ile çözüm getirmeyi hedefleyen proje hayata geçirildi.
14.03.2024 Ekonomi
Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracısının elektriğini kestirdi! Kabusu yaşattı
Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracısının elektriğini kestirdi! Kabusu yaşattı Ankara'da, ev sahibi Mehmet D., yüzde 100'lük kira artışını kabul etmediği için kiracısı emekli Adem Aktaş'ın (65) oturduğu dairenin elektriğini kestirdi. Mum ışığında yaşayan kiracı Aktaş, evden çıkmayacağını, mahkemeye başvuracağını söyledi.
7.03.2024 Ekonomi
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu Adalet Bakanı Tunç, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 12 şüphelinin gözaltına alındığını, 7 şüphelinin ise arandığını açıkladı.
11.02.2024 Gündem
Ev sahibi kiracı herkesi ilgilendiriyor! Kanunen zorunlu, cezası var
Ev sahibi kiracı herkesi ilgilendiriyor! Kanunen zorunlu, cezası var Ev sahibi ve kiracıların kombilerini çalıştırmaması apartmanlarda sorun yaratmaya devam ediyor. Kış aylarının gelmesiyle birlikte apartmanlarda kombiler açılmaya başladı. Ara katlarda oturan bazı daire sahipleri ise; kombilerini açmayarak farkında olmadan suç işlemiş oluyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili uyarılarda bulunarak, "Benim kombim, ister yakarım istediğim kadar yakarım kimse karışamaz diye bir şey yok. Belli sıcaklıkta herkes kombisini açmak zorunda." şeklinde konuştu.
9.02.2024 Gündem
Havalar soğudu apartmanlarda kombi krizi başladı! Kritik sınıra dikkat: Kiracı kombisini yakmazsa ev sahibi tahliyesini isteyebilir mi?
Havalar soğudu apartmanlarda kombi krizi başladı! Kritik sınıra dikkat: Kiracı kombisini yakmazsa ev sahibi tahliyesini isteyebilir mi? Soğuk havalar gelirken beraberinde apartmanlarda kombi krizini de getirdi. Sıcaklıklarındaki düşüşle birlikte kombilerin dereceleri yükseltilirken, komşusu kalorifer yakmayanların hakları da sosyal medyada merak konusu oldu. Hukuki düzenlemelere göre, kat maliklerinin kalorifer yakmayan komşuya karşı dava açma hakkı bulunuyor. Peki bu süreç nasıl ilerliyor? Maddi zarar nasıl belirleniyor? Eğer kiracı kombisini yakmazsa ev sahibi tahliyesini isteyebilir mi? Avukat Ümit Yasin Kısa merak edilen soruları yanıtladı...
7.02.2024 Gündem
İkinci el beyaz eşyada büyük vurgun! Mağdurların sayısı her geçen gün artıyor
İkinci el beyaz eşyada büyük vurgun! Mağdurların sayısı her geçen gün artıyor Tüm önlem ve uyarılara rağmen ikinci el alışveriş sitelerinde dolandırıcılık vakaları durmak bilmiyor. Sahtekarlar her gün yeni bir yöntemle binlerce masum insanı kandırıyor. En büyük vurgun sıfır fiyatları katlanan buzdolabı, kombi, çamaşır makinesi ve TV ürünlerinde yaşanıyor.
6.02.2024 Ekonomi
Adıyaman'da hasarlı binalardan kombi hırsızlığına 5 gözaltı
Adıyaman'da hasarlı binalardan kombi hırsızlığına 5 gözaltı Adıyaman'da, hasarlı binalardan kombi çaldıkları tespit edilen 5 şüpheli polis ekiplerince yakalandı.
4.01.2024 Gündem
Rüzgarlı havada kombi kapatılır mı? Şiddetli lodosta kombi kullanılır mı?
Rüzgarlı havada kombi kapatılır mı? Şiddetli lodosta kombi kullanılır mı? Marmara'da yaşanan şiddetli lodos hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Hanelerde kullanılan kombiler için tehlikeli havalar başladı. Pek çok uzmana göre rüzgarlı havalarda kombinin kullanımı tehlike arz ediyor. Kombi, doğal gaz kullanımı ve sıcak su ihtiyacını karşılamak için kullanılan ısıtma cihazıdır. Peki şiddetli rüzgarda kombi kullanılır mı?
28.11.2023 Gündem
Kombisini açmayan komşu yanacak! Kanunla ters düşüyor
Kombisini açmayan komşu yanacak! Kanunla ters düşüyor Kış aylarının gelmesiyle birlikte artan kombi kullanımı, apartmanlarda yeni bir tartışma konusu haline geldi. Avukat Cansen Erdoğan, 634 Sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu çerçevesinde kombi kullanımı ve komşuluk ilişkileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
15.11.2023 Ekonomi
Kiracıları milyonları ilgilendiren detay! O parayı ev sahibi ödeyecek
Kiracıları milyonları ilgilendiren detay! O parayı ev sahibi ödeyecek Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Kombi, petek bakımı, çatı tadilatı gibi giderler, kiracı ile ev sahiplerini karşı karşıya getiriyor. Temizlik ve bakım kiracıya ait iken parça değişikliği ve tamir ev sahibinin sorumluluğunda bulunuyor. İşte ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren tüm detaylar...
7.11.2023 Ekonomi
Vicdanları sızlatan hırsızlık: Şehidin baba ocağını soydular
Vicdanları sızlatan hırsızlık: Şehidin baba ocağını soydular Elazığ’da yalnız yaşayan Şehit Binbaşı Zafer Kılıç'ın babası Ahmet ile annesi Şehriban Kılıç çiftinin evine giren hırsız, 200 bin lira değerinde eşya çaldı. Özellikle oğlundan kalan 31 yıllık saatin çalınmasından dolayı yüreğinin acıdığını dile getiren anne Şehriban Kılıç, “Zafer’in saati bana çok acı veriyor. Siz, bu bayraktan ve şehidimin fotoğraflarından da mı utanmadınız” diyerek sitem etti.
22.10.2023 Yaşam
Kombisini açmayan komşuya kötü haber! Suç işliyor
Kombisini açmayan komşuya kötü haber! Suç işliyor Kış aylarının gelmesiyle birlikte apartmanlarda kombiler açılmaya başladı. Ara katlarda oturan bazı daire sahipleri ise; kombilerini açmayarak farkında olmadan suç işlemiş oluyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili uyarılarda bulunarak, "Benim kombim, ister yakarım istediğim kadar yakarım kimse karışamaz diye bir şey yok. Belli sıcaklıkta herkes kombisini açmak zorunda." şeklinde konuştu.
6.10.2023 Gündem
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor
Evdeki doğal gaz tehlikesi! Sakın yapmayın, büyük risk taşıyor İstanbul ve Ankara’da meydana gelen doğal gaz patlamalarının ardından aboneleri uyaran uzmanlar, çürük sarımsağa benzer kokunun alınması halinde Alo 187 doğal gaz hattına haber verilmesini, ortamın hemen havalandırılmasını istiyor.
30.09.2023 Ekonomi
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti Ankara'nın Mamak ilçesinde 6 katlı bir apartmanda meydana gelen doğal gaz kaynaklı patlamada 1 kişi hayatını kaybetti.
29.09.2023 Gündem
Faturayı 2 bin lira düşürüyor! Kış öncesi kritik uyarı geldi
Faturayı 2 bin lira düşürüyor! Kış öncesi kritik uyarı geldi Fatura fiyatlarını düşürecek uyarı geldi. Havaların soğumasıyla birlikte aklımıza gelecek olan kombiler için harekete geçme zamanı. Kış kapıya dayanınca aralıksız çalışacak bu cihazların her yıl bakıma ihtiyacı var. Metal yorgunluğu, su kaçağı, toz birikintisi, elektrik kaçağı… Küçük bir arıza veya performans kaybı doğalgaz tüketimini artırdığı gibi kombinin kullanım ömrünü de kısaltıyor. Bakım yaptıran yılda 1.500-2 bin lira avantaj sağlar.
15.09.2023 Ekonomi
Gönüllü gittiği deprem bölgesinde hayatının aşkını buldu
Gönüllü gittiği deprem bölgesinde hayatının aşkını buldu Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Isparta'dan Pazarcık ilçesine giden AFAD gönüllüsü Batuhan Akbaş (23), görevli olduğu sahra çadırına tedavi için gelen Sevilay Şahin (23) ile tanıştı. İkili arasında başlayan arkadaşlık, bir süre sonra aşka dönüştü. Çift, Ramazan Bayramı'nın ilk günü nişanlanıp, evlilik için ilk adımı attı.
30.04.2023 Yaşam
Ağır hasarlı evine girdi, eşyaların çalındığını fark etti! 'Çirkin insanlarla karşılaşmak umutlarımızı söndürüyor'
Ağır hasarlı evine girdi, eşyaların çalındığını fark etti! 'Çirkin insanlarla karşılaşmak umutlarımızı söndürüyor' Hatay'daki depremde ağır hasar alan evinden eşyaları çalınan sınıf öğretmeni Mesut Ağlamış (40), "Madem böyle bir enkazın içinden eşya çalmayı başarabiliyorsunuz, keşke enkazda kalan canlarımızı da kurtarmak için çabalasaydınız. Lütfen eşyalarımı getirin" dedi.
17.04.2023 Yaşam
Avcılar'da otomobil iş yerine çarptı
Avcılar'da otomobil iş yerine çarptı Avcılar'da, sokaktan D-100 yan yola çıkan otomobil, bir başka otomobilin çarpması sonucu savrularak iş yerine çarptı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
30.03.2023 Gündem
Kayıp Sude'yi kurtaran İbrahim: Sağlam çıkardığımız çocuk hiçbir yerde yok
Kayıp Sude'yi kurtaran İbrahim: Sağlam çıkardığımız çocuk hiçbir yerde yok Hatay'da depremden 33 saat sonra yıkılan binanın enkazından kurtarılan 5 kişilik Öcal ailesinden Sude Lal Öcal (19) hastaneye götürüldükten sonra kayboldu. Aileyi kurtaran ekipten belediye işçisi İbrahim Konuk (44), “Sude’yi enkazdan çıkardığımızda vücudunda çizik bile yoktu. 2 kez kalbi durdu çalıştırdılar ve hastaneye götürdüler. Günlerdir kurtardığımız çocuktan haber alamıyoruz. Düşünmekten uyuyamıyorum. Psikolojik olarak çöktüm. Sağlam çıkardığımız çocuk hiçbir yerde yok" dedi.
2.03.2023 Yaşam
Kombisi patlayan ağır hasarlı bina, soğuk havada buz dağına döndü
Kombisi patlayan ağır hasarlı bina, soğuk havada buz dağına döndü Kahramanmaraş merkezli depremin ardından akşam itibarıyla soğuk havanın etkili olduğu Malatya’da hasarlı bir binada oluşan dev buz sarkıtlar şaşırttı.
21.02.2023 Gündem
Doğal gaz faturalarını yüzde 35 düşürüyor! Uzmanlar pratik yöntemleri tek tek açıkladı
Doğal gaz faturalarını yüzde 35 düşürüyor! Uzmanlar pratik yöntemleri tek tek açıkladı Doğal gaz faturalarını düşürmenin prtaik yöntemlerini uzmanlar tek tek açıkladı. Isınmak ve sıcak su ihtiyacı için kullanılan kombiler, yapılan hatalardan dolayı cep yakabiliyor. Uzmanlar, alınacak önlemler sayesinde kabarık faturaların önüne geçmenin mümkün olduğunu söyledi.
25.01.2023 Ekonomi
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı Doğal gaz fiyatları pandemi ve savaşlar sebebiyle uçuşa geçti. Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar yüksek fatura bedelleriyle karşı karşıya kalıyor. Enerji verimliliği uzmanı Altuğ Karataş, doğal gaz faturalarında basit yöntemlerle yüzde 50 oranında tasarruf etmenin mümkün olduğunu ifade ederek konu ile ilgili püf noktaları açıkladı.
16.01.2023 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik faturasında tasarrufun formülü! İşte ısınmanın en ucuz hali
Doğal gaz ve elektrik faturasında tasarrufun formülü! İşte ısınmanın en ucuz hali Doğal gaz ve elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Dondurucu soğuklar ve yağışlı havalar başladı, enerji tüketimi arttı. Şu ana kadar düşük derecelerde kullanılan kombi ve elektrikli ısıtıcılar gibi cihazlarda sıcaklık ayarı yükseltildi. Yüksek gelen faturalarda enerji tüketim maliyetinin yanında yanlış cihaz tercihinin de etkili olduğu ortaya çıktı. Elektrikli sobayla tek odayı ısıtanlar, neredeyse tüm evi ısıtan kombinin tükettiği gaz ve enerjiden daha fazla ödüyor. İşte ucuz doğal gaz ve elektrik faturasının formülü...
13.01.2023 Ekonomi
Kombiler ile ilgili flaş açıklama: 'Diğerlerine göre 1,5 kat fazla gaz harcıyor'
Kombiler ile ilgili flaş açıklama: 'Diğerlerine göre 1,5 kat fazla gaz harcıyor' Soğukların başlamasıyla birlikte tüketicilerin gündemine giren kombi sektörüyle ilgili veriler açıklandı. Kombilerle ilgili en çok şikayet enerji tüketimiyle ilgili geldi. Kombi arızaları ve servis en çok şikayet edilen diğer konular oldu.
15.12.2022 Ekonomi
Elektrik faturası neden yüksek gelir? Elektrik faturası nasıl düşürülür? Uzmanlardan “vampir güç” uyarısı!
Elektrik faturası neden yüksek gelir? Elektrik faturası nasıl düşürülür? Uzmanlardan “vampir güç” uyarısı! Kış ayının gelmesi ile birlikte gerek elektrikli cihazların kullanımındaki artış, gerekse elektrikli soba veya kombi gibi ürünlerin sürekli çalışması elektrik faturalarında gözle görülen bir artışa neden oluyor. Hal böyle olunca bir çok tüketici de elektrik faturalarını düşürmenin yollarını arıyor. Uzmanlar düzenli olarak çalışan cihazlardan ziyade elektrik faturalarının artışında kullanılmayan cihazların yani ‘standby’ yani hazır modda bekleyen araçların olduğunu söylüyor. Peki, Elektrik faturası nasıl düşürülür? Elektrik faturası neden yüksek gelir? Uzmanların “vampir güç” uyarısı!
12.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kombi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kombi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.