Işıklar

Işıklar

Son dakika ışıklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ışıklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ışıklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Işıklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ışıklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.354 ışıklar haberi bulunmuştur. Tüm ışıklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güngören seçim sonuçları 2024: İstanbul Güngören AK Parti, CHP, İYİ Parti, DEM, Zafer Partisi oy oranları
Güngören seçim sonuçları 2024: İstanbul Güngören AK Parti, CHP, İYİ Parti, DEM, Zafer Partisi oy oranları 31 Mart 2024 Güngören seçim sonuçları cnnturk.com seçim 2024 sayfasında yer alacak. 31 Mart’ta sandık başına gidecek binlerce seçmen tercihleri ile Güngören oy oranları sıralamasını belirleyecekler. "Güngören Belediyesi’ni kim kazandı?" sorusu da yanıt bulmuş olacak. Peki Güngören Belediyesi kim kazandı?
31.03.2024 Gündem
Ramazan hocanın katili bulundu mu? Ramazan Pişkin evli mi, çocuğu var mı, Ramazan Hoca’nın katili yakalandı mı, kim çıktı?
Ramazan hocanın katili bulundu mu? Ramazan Pişkin evli mi, çocuğu var mı, Ramazan Hoca’nın katili yakalandı mı, kim çıktı? Diyarbakır Ulu Cami'deki konuşmaları ile bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul'da bir iş yerinde çıkan tartışmada bıçaklanarak hayatını kaybetti. Peki, Ramazan Hoca'nın katili bulundu mu? Ramazan Hoca'nın katili kim, yakalandı mı? Ramazan Pişkin neden öldürüldü, evli mi, çocuğu var mı?
1.02.2024 Gündem
İstanbul'da minibüse binenler inanamadı! Genç kadın yolcuların içinde doğum yaptı
İstanbul'da minibüse binenler inanamadı! Genç kadın yolcuların içinde doğum yaptı Bahçelievler'de 32 haftalık hamile Mizgin Güçlü kontrol için hastaneye gittiği sırada yolcu minibüsünde doğum yaptı. Minibüsle hastaneye götürülen kadın ile bebeği tedavi altına alındı. Bebeğe Asmin adı verildi. Doğum yapan Mizgin Güçlü, "Minibüste bir anda sancım başlayınca kendimi yere attım. Minibüste bir sürü erkek vardı, ben de onlardan çekindiğim için bağıramadım. Minibüsün demirlerinden tutunarak sessizce kendimi sıktım. Sıkınca da zaten bebek geldi" dedi. Baba Murat Güçlü, "Herkes minibüsçüye seslendi hızlansın diye. O da sağ olsun ambulans şoförü gibi sürmeye başladı. Hızlandı ve yoldakilere seslenerek yolu açtı. Tam hastanenin önüne geldiğimizde eşim minibüsün içerisinde doğum yaptı" dedi. Sürücü Hakan Yücel de "Uçakta gördük, takside gördük de minibüsün içinde ilk defa böyle bir şeye şahit olduk" diye konuştu.
27.01.2024 Gündem
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı MHP, 2 büyükşehir ilçesi ve 53 belde olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.
26.01.2024 Gündem
Tırın altında 50 metre sürüklenen araçtan burnu bile kanamadan çıktı
Tırın altında 50 metre sürüklenen araçtan burnu bile kanamadan çıktı Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen kazada tır ile otomobil çarpıştı. Tırın altında yaklaşık 50 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.
5.01.2024 Gündem
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Sosyal medyadan tanıştığı kadın hayatının şokunu yaşattı! "Ben düştüm başkaları düşmesin"
Sosyal medyadan tanıştığı kadın hayatının şokunu yaşattı! "Ben düştüm başkaları düşmesin" Hatay'da yaşayan bir kişi, sosyal medya üzerinden tanışıp, Antalya'da buluştuğu kadınla çıktığı yemekte adisyon oyunuyla 9 bin 500 TL hesap ödedi. Mağdur şahıs, tanıştığı ve buluştuğu kadının ise farklı kişiler olduğunu fark etti.
24.10.2023 Yaşam
İş kazalarına yönelik video çeken fabrika işçisi, 2 gün sonra iş kazasında öldü
İş kazalarına yönelik video çeken fabrika işçisi, 2 gün sonra iş kazasında öldü Afyonkarahisar'da Hüseyin Pirinççi (22), çalıştığı fabrikada iş kazalarına dikkati çekmek için video yayınladıktan 2 gün sonra iş kazasında hayatını kaybetti. Pirinççi toprağa verilirken, olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.
14.09.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı ile Hava Harp Okulu Komutanlığı'nın diploma ve sancak devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurla cumhuriyeti buluşturan ve kaynaştıran bir yönetim olarak 2023 senesini hak ettiği şekilde idrak etmenin gayretindeyiz" dedi. Erdoğan, "Ordumuz ile halkımızın arasını açmayı hedefleyen 15 Temmuz ihaneti, bu açıdan da başarısız olmuştur. İnşallah bundan sonra da sinsi niyetleri boşa düşürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaptığı açıklamada, "Kendi savaş uçaklarını geliştiren üretebilen ülke haline geldik." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da 2023-2024 yılı Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın itibarıyla gemi başına 3 bin 500 ila 60 bin lira arasında desteği depremzede balıkçılarımızın hesaplarına yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangınında 3'üncü gün
Çanakkale'deki orman yangınında 3'üncü gün Çanakkale'de örtü yangını olarak çıkıp, ormana sıçrayan yangın, 3'üncü günde de sürüyor. 6 köy tedbir amacıyla boşaltılırken, gece 1 gece görüşlü yangın helikopteri ile müdahale edilen yangını söndürme çalışmalarında günün ilk ışıklarıyla birlikte helikopter ve uçaklar yeniden kullanılmaya başlandı. Alevlere, toplam 21 hava unsuru, 60'ın üzerinde arazöz, 500'den fazla personel müdahale ediyor.
18.07.2023 Gündem
Cirit gösterisinde başlarına sopa isabet eden izleyiciler yaralandı
Cirit gösterisinde başlarına sopa isabet eden izleyiciler yaralandı Erzurum'da Şenkaya ilçesinde bu yıl 16'ncısı düzenlenen, 'Geleneksel Kültür Sanat ve Bal Festivali'nde düzenlenen cirit gösteri maçında, sporcuların attığı sopalar 3 izleyicinin kafasına isabet etti. Yaralanan 3 kişiye sağlık ekipleri müdahale etti. Müsabaka anında ciritçilerden biri dengesini kaybedip, atından düşerken, bir diğeri de atın kontrolünü sağlayamayıp izleyicilerin arasından dışarı çıkarak korku dolu anlar yaşattı. 
3.07.2023 Yaşam
Tadilattan geçen az hasarlı konutlar hem kiralanıyor hem satılıyor
Tadilattan geçen az hasarlı konutlar hem kiralanıyor hem satılıyor Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ülkü Uçar, 6 Şubat'taki deprem felaketinin ardından az hasarlı konutların tercih edilmediğini belirterek, "Ancak konutların hasar durumları netleşti. Ciddi anlamda bir konut sıkıntısı ortaya çıktığı için; az hasarlı bina, kolonlarında bir sıkıntı yoksa iç ve dış tadilatları yapılmaya başlandı. Şu anda hem kiraya veriliyor hem de satışı yapılabiliyor" dedi.
30.06.2023 Yaşam
Çilem Büşra Yılmaz'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme! Serkan Öztürk hakkında karar verildi
Çilem Büşra Yılmaz'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme! Serkan Öztürk hakkında karar verildi Ataşehir'de Çilem Büşra Yılmaz, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın intihar ettiği değerlendirilirken olaydan 3 gün önce şikayetçi olduğu erkek arkadaşı Serkan Öztürk, 'Bir başkasını intihara yönlendirme ve yardım etme' suçundan gözaltına alındı. Olayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.
8.06.2023 Yaşam
Genç kadın evinde ölü bulundu! 3 gün önce erkek arkadaşından şikayetçi olmuş
Genç kadın evinde ölü bulundu! 3 gün önce erkek arkadaşından şikayetçi olmuş Ataşehir’de 32 yaşındaki Çilem Büşra Yılmaz, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın 3 gün önce erkek arkadaşı Serkan Ö. tarafından darbedildiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu öğrenildi. Yılmaz'ın kesin ölüm nedeni, otopsi raporuyla ortaya çıkacak.
6.06.2023 Yaşam
NASA tarihinde ilk kez halka açık UFO toplantısı
NASA tarihinde ilk kez halka açık UFO toplantısı ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), tarihinde ilk kez Tanımlanamayan Uçan Nesne (UFO) ve Tanımlanamayan Hava Fenomeni (UAP) ile ilgili halka açık basın toplantısı düzenledi.
31.05.2023 Dünya
Aracını hatalı park eden sürücü, kendisini uyaran otobüs şoförüne hakaret edip, bıçak çekti
Aracını hatalı park eden sürücü, kendisini uyaran otobüs şoförüne hakaret edip, bıçak çekti Antalya’da durağa otomobilini hatalı park eden A.T., kendisini uyaran halk otobüsü şoförü Elçin Güner’e (48) hakaret edip bıçak çekerek üzerine yürüdü. Güner, polis merkezine giderek şikayetçi oldu.
28.05.2023 Gündem
Ünlü sanatçı İlham Gencer hayatını kaybetti! 'Babama kalp masajı yaptım ama kurtaramadık'
Ünlü sanatçı İlham Gencer hayatını kaybetti! 'Babama kalp masajı yaptım ama kurtaramadık' Türk caz müzisyeni, piyanist şantör Bozkurt İlham Gencer, Bodrum’da tedavi gördüğü hastanede 101 yaşında vefat etti. Babasının vefatıyla büyük üzüntü yaşayan Bora Gencer “Kalp masajı yaptım ama kurtaramadık” dedi.
25.05.2023 Magazin
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı Trabzon'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre; AK Parti 4, CHP ve İYİ Parti 1’er milletvekilliği kazandı. 2020 yılandan beri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Adil Karaismailoğlu memleketi Trabzondan milletvekili oldu.
15.05.2023 Gündem
Silivri'de alkollü sürücü trafik ışıklarına çarptı
Silivri'de alkollü sürücü trafik ışıklarına çarptı Silivri'de alkollü sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek trafik ışıklarına çarptı. Yaralanan sürücü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
14.05.2023 Yaşam
Dünya Saati'nde ışıklar Türkiye için kapandı! Depremde yaşamını yitirenler anıldı
Dünya Saati'nde ışıklar Türkiye için kapandı! Depremde yaşamını yitirenler anıldı İsviçre merkezli Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından 2007 yılında iklim krizine farkındalık yaratmak için başlatılan ve yıllar içinde giderek yayılan 1 saatliğine ışıkları kapatma etkinliğinde bu yıl, Türkiye'deki ışıklar 20.30'da deprem felaketinde yaşamını yitirenleri anmak için kapatıldı.
25.03.2023 Gündem
Dünyanın ışıkları, 20.30’da iklim krizi ve Türkiye için kapanıyor
Dünyanın ışıkları, 20.30’da iklim krizi ve Türkiye için kapanıyor Her yıl 190’dan fazla ülke ve bölgede milyonların bir saatliğine iklim krizine dikkat çekmek için ışıklarını kapatarak koordine olduğu Dünya Saati etkinliğinde, bu yıl Türkiye’deki ışıklar, bugün saat 20.30’da deprem felaketinde yaşamını yitirilenleri anmak için kapatılacak.
25.03.2023 Dünya
25 Mart ışıklar kapatılacak mı? 25 Mart'ta ışıklar saat kaçta, neden kapatılacak?
25 Mart ışıklar kapatılacak mı? 25 Mart'ta ışıklar saat kaçta, neden kapatılacak? 25 Mart ışıklar kapatılacak mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. WWF Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın tüm dünyada uyguladığı Dünya Saati uygulaması bu yıl 25 Mart'ta yapılacka. WWF Türkiye'nin öncülüğünde yapılan Dünya Saati uygulamasında ışıklar saat kaçta kapatılacak?
21.03.2023 Gündem
Uyku sorununuz olup olmadığını 17 maddeyle test edebilirsiniz!
Uyku sorununuz olup olmadığını 17 maddeyle test edebilirsiniz! Düzenli uykunun özellikle bağışıklık sistemine olumlu etkileri bulunuyor. Uykunun başlaması ile sempatik sinir sistemi aktivitesinde düşüş olurken, inflamasyon yanıtı baskılanıyor böylece vücutta virüslere karşı bağışıklık yanıtının artıyor. Bağışıklığın artmasıyla birlikte pek çok hastalığa karşı korunaklı olunduğunu belirten Prof. Dr. Turan Atay, uyku ve faydaları hakkında bilgi verdi.
16.03.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan İş İnsanı Kemal Coşkun'un cenazesine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan İş İnsanı Kemal Coşkun'un cenazesine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Coşkun Et ve Et Mamulleri Kurucusu Kemal Coşkun'un Fatih Camii'ndeki cenaze törenine katıldı.
9.03.2023 Gündem
Deprem anında dikkat çeken mavi ışıklar! İş makinesi kamerası böyle kaydetti
Deprem anında dikkat çeken mavi ışıklar! İş makinesi kamerası böyle kaydetti Hatay'da bir iş makinesinin kamerasının kaydettiği görüntülerde, bir kişinin panikle dışarı çıkması ve gökyüzünde peş peşe en az 9 kez yansımalar yapan mavi ışıkların yer alması dikkat çekti.
19.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Işıklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ışıklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.