Işık Üniversitesi

Işık Üniversitesi

Son dakika Işık Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Işık Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Işık Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Işık Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ışık üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.742 ışık üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm ışık üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balkan Naci İslimyeli öldü mü, neden öldü, hastalığı ne? Balkan Naci İslimyeli kimdir, hayatı ve eserleri!
Balkan Naci İslimyeli öldü mü, neden öldü, hastalığı ne? Balkan Naci İslimyeli kimdir, hayatı ve eserleri! Ressam, öğretim üyesi, sanat yönetmeni Balkan Naci İslimyeli, 75 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi, sanatçının kardeşi Oya İslimyeli Ulutin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Peki, Balkan Naci İslimyeli neden öldü? Balkan Naci İslimyeli kimdir, hastalığı neydi? Balkan Naci İslimyeli’nin hayatı ve eserleri…
15.04.2022 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 üniversiteye rektör atadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 üniversiteye rektör atadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 üniversiteye rektör atadı.
7.04.2022 Gündem
Üniversiteler kapanacak mı, online olacak mı? Omikron nedeniyle hangi üniversiteler uzaktan eğitime geçti?
Üniversiteler kapanacak mı, online olacak mı? Omikron nedeniyle hangi üniversiteler uzaktan eğitime geçti? Üniversiteler online olacak mı, üniversiteler uzaktan eğitim mi yapacak? YÖK üniversitelerin kapanıp kapanmayacağına yönelik açıklama yaptı. 2021 yılında koronavirüs salgını sebebiyle eğitimlerine uzaktan devam eden üniversiteliler artan omikron vakaları nedeniyle bu yıl da okulların tatil olup olmadığını sorguluyor. Öte yandan bazı üniversiteler uzaktan eğitime geçti. Peki Üniversiteler kapanacak mı, üniversitelerde online eğitim olacak mı?
7.01.2022 Eğitim
Şahide Türe öldü mü? Berkcan Güven'in anneannesi Şahide Türe kimdir, kaç yaşında öldü?
Şahide Türe öldü mü? Berkcan Güven'in anneannesi Şahide Türe kimdir, kaç yaşında öldü? Şahide Türe öldü mü, Berkcan Güven'in anneannesi Şahide Türe kimdir? Sosyal medya fenomeni olan Berkcan Güven’i Türkiye ilk olarak Vine videoları çekerek tanıdır. Bu videolarda anneannesiyle sık sık videolar çekerken Berkcan Güven ve anneannesi kısa sürede popüler oldu. Anneannesi Şahide Türe de bir meme haline gelmişti. "Hiç mutlu değilim" sözüne tişörtler dahi basılmıştı. Şahide Türe ile ilgili üzücü bir iddia ortaya atıldı. Peki, Berkcan Güven anneannesi Şahide Türe öldü mü? Berkcan Güven kimdir? Berkcan Güven'in anneannesi Şahide Türe...
28.12.2021 Magazin
Üniversiteden fakülte birincisine pardon açıklaması! 'Yanlışlıkla oldu'
Üniversiteden fakülte birincisine pardon açıklaması! 'Yanlışlıkla oldu' Mimarlık Fakültesi’ni yüksek onur öğrencisi olarak bitiren Yasin Yüksel’e mezuniyet töreninde fakülte birinciliği unvanı verildi. Ancak 8 ay sonra üniversite yönetimi öğrenciyi arayarak “Yanlışlık oldu” dedi.
9.11.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Kararı ile 10 fakülte kuruldu
Cumhurbaşkanı Kararı ile 10 fakülte kuruldu Bazı fakültelerin kurulması ile bazı yüksekokul ve fakültelerin kapatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
25.06.2021 Gündem
Hasan Bülent Kahraman istifayı anlattı: Gıyabımda alınmış bir karardı
Hasan Bülent Kahraman istifayı anlattı: Gıyabımda alınmış bir karardı 30 yılı aşkın bir süredir kültür alanında aktif görevler üstlenen akademisyen, sanat eleştirmeni ve küratör Prof. Hasan Bülent Kahraman, önceki gün açıklanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Danışma Kurulu üyeliğinden istifa etti. Kahraman konuyla ilgili, “Gıyabımda düşünülmüş ve verilmiş bir karardır. Bunu bir teveccüh olarak kabul ediyorum. Görevden istifa edişim tümüyle öznel nedenlerledir.” ifadelerini kullandı.
21.08.2020 Gündem
Yönetmen Bahri Eryılmaz genç yaşında hayatını kaybetti
Yönetmen Bahri Eryılmaz genç yaşında hayatını kaybetti Yönetmen, eğitmen, oyun ve metin yazarı Bahri Eryılmaz 42 yaşında hayatını kaybetti.
6.04.2020 Magazin
Kılıçlar çekildi kavga büyüyor!
Kılıçlar çekildi kavga büyüyor! "Zuhal Topal'la Sofrada" adlı programın, Seda Sayan'ın sunumuyla Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan "Yemekteyiz"e taklit denecek kadar benzediği iddiası ve 'fikir hırsızlığı' davasına ilişkin FOX TV'den açıklama gelmiş, kamuoyuna 'bilirkişi raporu' olarak yansıyan belgenin gerçeği yansıtmadığı belirtilmişti. TV8 kanalı, söz konusu açıklamaya yanıt verirken, format hırsızlığını ortaya koyan bir rapor hazırlandığını savundu.
11.12.2019 Magazin
Acun Ilıcalı haklı çıktı: Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım!
Acun Ilıcalı haklı çıktı: Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Fox TV'de yayınlanan 'Sofrada' programının, kendi kanalı TV8'de yayınlanan 'Yemekteyiz' programıyla aynı formatta olduğunu iddia ederek Fox TV'ye dava açmıştı.
4.12.2019 Magazin
Üniversiteler akademik personel alıyor
Üniversiteler akademik personel alıyor Birçok üniversite boş olan akademik personel kadrolarını doldurmak için ilan açtı.
19.08.2019 Personel Alımı
Hüsnü Güreli: Işık Üniversitesi’ndeki kızlar ışık saçtı
Hüsnü Güreli: Işık Üniversitesi’ndeki kızlar ışık saçtı Fevziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi, 20’nci mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Görkemli bir törenle mezun olan bin 387 öğrenci, öğretim üyeleri ve veliler tarafından geleceğe uğurlandı. Mezun olan kız öğrenci sayısı ile gurur duyduklarını ifade eden Mütevelli Heyeti Başkanı Av. A. Hüsnü Güreli, “Bu seneki sloganı ‘Işık Üniversitesi’nde kızlar ışık saçıyor’ şeklinde tanımlayabiliriz dedi.
23.06.2019 Gündem
Doğu Anadolu Gözlemevi’ndeki "DR2"nin tasarımı tamamlandı
Doğu Anadolu Gözlemevi’ndeki "DR2"nin tasarımı tamamlandı Türkiye’nin en büyük çaplı ve ilk kırmızı ötesi teleskobunun yer alacağı Doğu Anadolu Gözlemevi’nin ileriye dönük optik kalitesini artıracak Derotator 2’nin (DR2) tasarımının tamamlandığı bildirildi.
18.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Ve imzalandı! Türkiye'nin en büyüğü olacak
Ve imzalandı! Türkiye'nin en büyüğü olacak Atatürk Üniversitesi (ATAÜ) ile Işık Üniversitesi arasında Türkiye'nin en büyük çaplı ve ilk kırmızı ötesi teleskobuna sahip olacak Doğu Anadolu Gözlemevi'nin (DAG) hayata geçirilmesinde rol oynayacak bilimsel ve eğitsel çalışmalar alanında 2 protokol imzalandı.
25.02.2019 Gündem
Ahu-Can Has Sergisi sanatseverlerle buluştu
Ahu-Can Has Sergisi sanatseverlerle buluştu Işık Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen ve küratörlüğünü Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman’ın üstlendiği Koleksiyonerler Işık’ta (Işık’lıKoleksiyonerler) serisinin ilki olan Ahu-Can Has Koleksiyonu Sergisi sanatseverlerle buluştu.
15.11.2018 Kültür Sanat
'Deniz sondajlarımız oyunu değiştirecek'
'Deniz sondajlarımız oyunu değiştirecek' Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin, "Deniz sondajlarımız Türkiye’de oyun değiştirici hamledir" dedi.
2.11.2018 Ekonomi
Seda Akgül kimdir?
Seda Akgül kimdir? Seda Akgül kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde derledik. Seda Akgül yeni program 4 Kadın Zamanı'nı sunuyor. Güzel ve başarılı sunucu Seda Akgül'ün hayatı hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.
14.08.2018 Gündem
Işık Üniversitesi’nde on bininci mezun coşkusu
Işık Üniversitesi’nde on bininci mezun coşkusu Feyziye Mektepleri Vakfı (FMV) Işık Üniversitesi, on bininci mezunun da içinde olduğu 2017 - 2018 eğitim - öğretim yılı mezunlarını, iş ve kariyer yaşamlarına uğurladı. Bu yıl ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programlarından toplam 1.724 öğrencinin mezuniyet coşkusu yaşadığı törende konuşan Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Yeminli Mali Müşavir Hüsnü Güreli, “Gücümüzü üniversitemizin sahibi olan 81 milyondan alıyoruz” dedi.
8.07.2018 Gündem
Hakan Hatipoğlu kimdir? (Survivor 2018 Gönüllüler)
Hakan Hatipoğlu kimdir? (Survivor 2018 Gönüllüler) Hakan Hatipoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı merakla aranıyor. Survivor 2018 Gönüllüler takımında yarışan Hakan Hatipoğlu en dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Survivor 2018 5. bölüm tanıtımında sakatlık geçirdiği görülen Hakan Hatipoğlu'nun merak edilen hayatını derledik.
16.02.2018 Gündem
Hakan Hatipoğlu kimdir? (Survivor 2018)
Hakan Hatipoğlu kimdir? (Survivor 2018) Hakan Hatipoğlu kimdir? Sorusu merakla araştırılıyor. Survivor 2018 yarışmasının yeni sezona başlamasıyla birlikte Hakan Hatipoğlu'nun kim olduğu da araştırılmaya başladı. İşte dikkat çeken Survivor yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'nun merak edilen hayatı...
13.02.2018 Gündem
Dev proje havadan görüntülendi! Hubble'dan 7 kat yüksek
Dev proje havadan görüntülendi! Hubble'dan 7 kat yüksek Türkiye’nin, dünyada kendi teleskobu ve görüntüleme sistemlerini milli olarak tasarlayıp üretebilen sayılı ülkeler arasına girmesini sağlayan ‘DAG’ projesi havadan görüntülendi.
2.12.2017 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 üniversiteye rektör atadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 6 üniversiteye rektör atadı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6 üniversiteye için yaptığı rektör atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
ÖSYM ek yerleştirme sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
ÖSYM ek yerleştirme sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Ek yerleştirme sonuçları için meraklı bekleyiş sürüyor. Adaylar ÖSYM'den gelecek ek yerleştirme sonuçları açıklamasına kilitlendi. Peki ÖSYM ek yerleştirme sonuçlarını ne zaman açıklayacak?
29.09.2021 Gündem
Işık saçtı
Işık saçtı Simge, Işık Üniversitesi’nin Şile Kampüsü’nde düzenlenen Işıkfest’17’de sahne aldı.
14.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Işık Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ışık üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.