Hakan Hatipoğlu

Hakan Hatipoğlu

Son dakika hakan hatipoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakan hatipoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakan hatipoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Hatipoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan hatipoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 311 hakan hatipoğlu haberi bulunmuştur. Tüm hakan hatipoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da gergin dokunulmazlık: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da gergin dokunulmazlık: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Ogeday ve Yunus Emre yaşadıkları kavgaya dair açıklamalarda bulundu. Hakan Hatipoğlu'nun elenmesiyle birlikte izleyenler ve yarışmacılar daha da meraklandı. Bu haftanın ilk eleme adayı Özgür oldu. Peki haftanın ikinci eleme adayı kim seçildi? Survivor'da ödül & dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı?
15.04.2024 Magazin
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz, dördüncü ve son eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Magazin
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz olmuştu. Bu hafta ise erkek elemesi gerçekleşecek ve dokunulmazlık için mücadele nefes kesmeden devam ediyor. Bu haftanın dokunulmazlık mücadelesinde haftanın düello adayları hangi takımdan çıkacak? Survivor All Star'da Yaman 'Bu pota benim hakkım' dedi. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
4.04.2024 Magazin
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, Üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek olmuştu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında Hakan Hatipoğlu ile Sercan Yıldırım arasında gerginlik yaşandı. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Kazanan takım sadece dokunulmazlığın değil ödülün de sahibi oluyor. İşte Survivor haftanın eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan takım...
27.03.2024 Gündem
Survivor'da şoke eden ayrılık! Adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da şoke eden ayrılık! Adaya veda eden isim belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
22.03.2024 Magazin
Survivor'da 3. eleme adayı belli oldu! Avatar Atakan ilk kavgasına karıştı, Pınar Saka gerçeği öğrendi!
Survivor'da 3. eleme adayı belli oldu! Avatar Atakan ilk kavgasına karıştı, Pınar Saka gerçeği öğrendi! Survivor All Star'da heyecan devam ediyor. Kırmızı takımda konseyde en çok takım kaptanı olan Pınar Saka'nın ismi çıktı. Bu bölümde Özgür'ün de kendi adını yazdığını öğrenen Pınar yerle bir oldu. Avatar Atakan ve Hakan Hatipoğlu arasındaki gerilim dikkat çekerken, Yasin'in oyun sırasında sakatlanması merak konusu oldu. Peki, 12 Şubat Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu? İşte 12 Şubat Pazartesi günü Survivor All Star'da yaşanan gelişmeler...
13.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da adaya veda eden son isim belli oldu! Hakan Hatipoğlu'nun başına gelenler şoke etti
Survivor All Star'da adaya veda eden son isim belli oldu! Hakan Hatipoğlu'nun başına gelenler şoke etti 'Survivor All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Ödül oyunu kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Yarışma 10-9'luk yakın bir skorla bitti. Sahra, Berna, Kardeniz ve Seda Aktuğlu düeollo oyununa çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
19.01.2024 Magazin
İlk temaslı kavga, ilk diskalifiye! Survivor All Star'da erken veda: Hakan Hatipoğlu diskalifiye mi oldu?
İlk temaslı kavga, ilk diskalifiye! Survivor All Star'da erken veda: Hakan Hatipoğlu diskalifiye mi oldu? Survivor All Star'da gerilim daha ilk günlerden başladı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Ancak yarışmanın 9 Ocak Salı günü ekrana gelen yeni bölümünde Hakan Hatipoğlu ve Bozok arasında hararetli bir tartışma yaşanıyor. Survivor Hakan'ın Bozok'u itmesi sonrası Acun Ilıcalı, Hakan'ın parkurdan alınmasını istedi. Peki Hakan diskalifiye mi oldu? İşte detaylar...
9.01.2024 Televizyon
"Beş parasız halime geri döndüm" demişti! Turabi'ye destek Hakan Hatipoğlu'ndan geldi!
"Beş parasız halime geri döndüm" demişti! Turabi'ye destek Hakan Hatipoğlu'ndan geldi! Survivor ile tanınan Turabi Çamkıran geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmış ve hayranlarını üzmüştü. Bir süredir Amerika'da yaşayan ünlü isim, "Beş parasız halime geri döndüm" deyince Turabi'ye ilk destek yarışmalardaki en büyük 'düşmanı' Hakan Hatipoğlu'ndan geldi.
29.08.2023 Magazin
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi
Dağhan Külegeç ile Tuğba Aytaş evlendi Bir döneme damga vuran 'Kavak Yelleri' dizisinde canlandırdığı 'Efe' karakteriyle hafızalarda yer eden Dağhan Külegeç, geçtiğimiz kasım ayında evlilik yolunda ilk adımı attığı Tuğba Aytaş ile sessiz sedasız nikâh masasına oturdu. Ünlü oyuncu, sürpriz gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
19.04.2023 Magazin
Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant'ten depremzedelere yardım çağrısı!
Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant'ten depremzedelere yardım çağrısı! Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak Keanu Reeves'in sevgilisi Alexandra Grant, sosyal medya hesabından Türkiye ve Suriye için destek istedi.
16.02.2023 Magazin
Hakan Hatipoğlu: Kötüyüm, kötüyüz çok kötü durumdayız
Hakan Hatipoğlu: Kötüyüm, kötüyüz çok kötü durumdayız Survivor yarışmasıyla ünlenen sunucu Hakan Hatipoğlu büyük yıkıma uğrayan Antakya sokaklarını sosyal medya hesabından paylaştı. Eski ve yeni hallerini gösterdiği sokaklarla dikkat çeken Hatipoğlu "Aklımdan gitmeyen görüntüler ve burnumdan gitmeyen kokular var" açıklamasını yaptı.
16.02.2023 Magazin
Bella Hadid'in paylaştığı mektup herkesi duygulandırdı!
Bella Hadid'in paylaştığı mektup herkesi duygulandırdı! 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı. Yaşanan felaketin ardından Türkiye ve Suriye'ye destek veren dünyaca ünlü isimlerden Bella Hadid, Intsagram hesabından ismi paylaşılmayan birinin depremde kaybettiği arkadaşına yazdığı mektubu yayınladı.
14.02.2023 Magazin
Serap Paköz'ün acı günü! Depremde halasını kaybetti
Serap Paköz'ün acı günü! Depremde halasını kaybetti Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7'lik deprem felaketinin ardından Serap Paköz de ailesinden bazı kişilerin enkazda olduğunu öğrenmişti. Ünlü isim, günler sonra halasının hayatını kaybettiğini açıkladı. Paköz gelen çirkin yorumlara da isyan etti.
14.02.2023 Magazin
Işın Karaca depremzedeler için limonata sattı!
Işın Karaca depremzedeler için limonata sattı! Şarkıcı Işın Karaca'nın (Işın Funda Büyükkaraca) 11 yaşındaki kızı Mia ve kuzeni Jazz Büyükkaraca, depremzede çocuklar için evlerinin yakında bulunan parkta 5 TL'ye limonata sattılar.
14.02.2023 Magazin
Hakan Hatipoğlu, Antakya sokaklarını paylaştı: Aklımdan gitmeyen görüntüler var
Hakan Hatipoğlu, Antakya sokaklarını paylaştı: Aklımdan gitmeyen görüntüler var 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem sonrası tüm Türkiye'de yardım seferberliği başladı. Depremden etkilenen bölgelere yardım göndermek için herkes seferber oldu. Survivor yarışmasıyla tanınan Hakan Hatipoğlu da büyük yıkıma uğrayan Antakya sokaklarını sosyal medyada paylaştı. Eski ve yeni hallerini gösterdiği sokaklarla dikkat çeken Hatipoğlu "Aklımdan gitmeyen görüntüler ve burnumdan gitmeyen kokular var" dedi.
14.02.2023 Magazin
Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler açıklandı mı?
Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler açıklandı mı? Survivor 2023 için geri sayım başladı. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen yarışmalarından Survivor’ın yeni sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Geçtiğimiz yıllardan farklı bir formatta izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Survivor 2023’te kadro merak edilirken, yarışmacı olarak adaya gidecek isimler de açıklanmaya başlandı. Yarışmanın sıkı takipçileri de Survivor’un yeni sezon tarihini ve kadrosunu araştırıyor. Peki, Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler ne zaman açıklanacak? İşte Survivor yeni sezon tarihi ve yarışmacılar ile ilgili detaylar…
6.12.2022 Magazin
Gizem Hatipoğlu yeni sezon için teklifleri değerlendirdiğini söyledi
Gizem Hatipoğlu yeni sezon için teklifleri değerlendirdiğini söyledi Katıldığı yarışma programı sonrasında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gizem Hatipoğlu, önceki gün AVM'de görüntülendi.
19.08.2022 Magazin
Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan’ın biyografisi!
Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan’ın biyografisi! Fenerbahçe, 6’ıncı hazılık maçını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City ile yapacak. Maç Acun Ilıcalı’nın vefat eden arkadaşı Alpay Kazan anısına düzenlenecek. Pek çok kişi Alpay Kazan hakkındaki bilgileri araştırıyor. Peki, Alpay Kazan kimdir? Alpay Kazan neden öldü? Alpay Kazan’ın biyografisi!
10.07.2022 Gündem
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor?
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor? Behzat Ç yeniden mi çekiliyor, Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Behzat Ç hayranları beklenen açıklamayı Erdal Beşikçioğlu'ndan duydu. İlk bölümü 2010 yılında ekrana e-gelen fenomen dizi Behzat Ç.  Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından uyarlandı. Behzat Ç. ilk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanan dizinin 4. sezonu 6 sene sonra çekildi ve 2019 yılında BluTV'de seyirci ile buluştu.
15.06.2022 Televizyon
Acun Ilıcalı'nın acı günü! Çalışanı sette kalp krizi geçirdi
Acun Ilıcalı'nın acı günü! Çalışanı sette kalp krizi geçirdi Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu programın Dominik Cumhuriyeti'ndeki setinde güvenlik görevlisi olarak çalışan 22 yaşındaki Ferat Korkmaz, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ünlü televizyoncu, Korkmaz'ın acılı ailesini yalnız bırakmadı.
4.04.2022 Magazin
Survivor Panorama neden yok, yayından kaldırıldı mı? Survivor Panorama saat kaçta? 7 Mart 2022 Pazartesi TV8 yayın akışı
Survivor Panorama neden yok, yayından kaldırıldı mı? Survivor Panorama saat kaçta? 7 Mart 2022 Pazartesi TV8 yayın akışı Survivor Panaroma programı hafta içi her gün yayınlanıyor. TV8 yayın akışında programın yer almaması, izleyicilerin arama motorlarına yönelerek, Survivor All Star tekrarının ardından yayınlanması beklenen Survivor Panorama neden yok, yayından kaldırıldı mı? sorularına yanıt aranmasına neden oldu. Peki, Survivor Panorama saat kaçta? İşte, TV8 yayın akışı ve Survivor Panorama
7.03.2022 Televizyon
Acun Ilıcalı'nın acı günü! Yakın arkadaşı Alpay Kazan hayatını kaybetti
Acun Ilıcalı'nın acı günü! Yakın arkadaşı Alpay Kazan hayatını kaybetti Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı'nın sağ kolu Alpay Kazan'ın ölüm haberini Hakan Hatipoğlu sosyal medyadan duyurdu. Kazan'ın cenazesinin 7 Mart 2022 pazartesi saat 17.00'da Şakirin Camiinden kalkacağı öğrenildi.
6.03.2022 Magazin
Selin Şekerci ve Enis Arıkan videoya gönderme yaptı! Hadise kayıtsız kalamadı
Selin Şekerci ve Enis Arıkan videoya gönderme yaptı! Hadise kayıtsız kalamadı Selin Şekerci ve Enis Arıkan, Hadise ve Mehmet Dinçerler'in evlilik videosuyla ilgili eğlenceli bir paylaşım yaptı. Çok konuşulan evlilik videosunda Hadise'nin sevgilisine sarılıp sırtını sıvazlarken çekim yapması gündem olmuştu. Selin Şekerci ve Enis Arıkan o anları canlandırdı. Seray Sever'den Eda Ece'ye pek çok ünlü bu videoyu yorum yaptı. Hadise ise bu videoyu paylaşarak kalp emojisi koydu.
22.01.2022 Magazin
Survivor All Star başlamadan polemik başladı! O yorum yarışmacıları çıldırttı...
Survivor All Star başlamadan polemik başladı! O yorum yarışmacıları çıldırttı... Survivor All Star 2022'nin yarışmacıları belli oldu. 15 Ocak'ta başlayacak olan All Star başlamadan polemiği başladı. Survivor Panorama yorumcularından Hakan Hatipoğlu’nun Survivor All Star öncesi yaptığı değerlendirme yarışmacıları kızdırdı. Hatipoğlu'na, Yasin Obuz, Mert Öcal ve Furkan Kızılay'dan yanıt gecikmedi.
2.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Hatipoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan hatipoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.