İshak Alaton

İshak Alaton

Son dakika ishak alaton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ishak alaton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ishak alaton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İshak Alaton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ishak alaton gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 ishak alaton haberi bulunmuştur. Tüm ishak alaton haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar?
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar? Alarko Holding A.Ş. (ALARK) için açıklanan son hedef fiyat 20 Şubat 2024 tarihinde geldi. Borsada işlem gören şirketlerin bilanço tarihleri gündemde yer alıyor.  Yatırımcılar açısından önemli veri kaynağı olan bilançoların ne zaman açıklanacağı sorgulanıyor.
18.04.2024 Ekonomi
Alarko müdürlerinden büyük vurgun!
Alarko müdürlerinden büyük vurgun! Merhum iş adamı İshak Alaton’un sahibi olduğu “Alvimedica” isimli şirketin, genel müdür ve proje müdürü tarafından 2 milyar liralık zarara uğratıldığı öne sürüldü.
15.09.2020 Gündem
Gezi davası istinaf başvurusunda çarpıcı tespitler! Kavala, Soros, Alaton...
Gezi davası istinaf başvurusunda çarpıcı tespitler! Kavala, Soros, Alaton... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı istinaf dilekçesinde sanık Osman Kavala’nın Gezi olaylarının başlamasından kısa bir süre önce, 5 Nisan 2013 tarihinde, sanık Gökçe Tüylüoğlu ile birlikte, Açık Toplum Enstitüsü merkezinin yer aldığı Budapeşte’ye George Soros’un da katıldığı toplantıya gittiklerinin tespit edildiği belirtildi. İstinaf dilekçesinde ayrıca Açık Toplum Vakfı kurucusu ve eski Yönetim Kurulu Başkanlığı da yapan İshak Alaton ile sanıklardan Gökçe Tüylüoğlu arasında geçen, FETÖ’nün kendilerine destek vermesi için yapılan telefon görüşmesine de yer verildi.
11.04.2020 Gündem
Bu bursları kaçırmayın
Bu bursları kaçırmayın Üniversiteyi kazanan öğrencilerin en çok merak ettikleri burs bulabilmek. En büyük ihtiyaçlardan biri olan bursu pek çok vakıf ve şirket öğrencilere sağlıyor. Aylık burslar 250 TL ile 1.500 TL arasında değişiyor.
21.08.2019 Eğitim
Ünlü iş kadını Leyla Alaton'dan 'FETÖ' iddiası!
Ünlü iş kadını Leyla Alaton'dan 'FETÖ' iddiası! Ünlü iş kadını Leyla Alaton FETÖ’ye bilgi sızdırdığından şüphelendiği çalışanlarını savcılığa şikayet etti
29.09.2021 Gündem
"FETÖ'cüler 3 bin kişilik fuhuş ordusu kurmuş"
"FETÖ'cüler 3 bin kişilik fuhuş ordusu kurmuş" Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) çatı davasında tanık olarak ifadesi alınan eski örgüt mensubu Çetin Acar, yapının 3 bin kişilik fuhuş çetesi kurduğunu öne sürdü.
29.09.2021 Gündem
Babam için para değil saygı görmek önemliydi
Babam için para değil saygı görmek önemliydi Alarko Holding’in kurucusu İshak Alaton’un cenazesi toprağa verildi. Törende konuşan kızı Leyla Alaton, “Babam için para önemli değildi. Ne önemliydi, saygı görmek” dedi.
13.09.2016 Ekonomi
İshak Alaton'a son veda!
İshak Alaton'a son veda! İshak Alaton için Şişhane'deki Neve Şalom Sinagogu'nda düzenlenen törende Leyla Alaton gözyaşları içerisinden babası için en değerli şeyi anlattı.
13.09.2016 Yaşam
Kılıçdaroğlu’ndan İshak Alaton mesajı
Kılıçdaroğlu’ndan İshak Alaton mesajı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alarko Holding’in kurucusu işadamı İshak Alaton’un hayatını kaybettiği ile ilgili sosyal paylaşım sitesi twitter’dan bir mesaj paylaştı...
29.09.2021 Gündem
İshak Alaton hayatını kaybetti
İshak Alaton hayatını kaybetti Alarko Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı iş adamı İshak Alaton, 89 yaşında hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
28 Şubat soruşturması iş dünyasına sıçradı
28 Şubat soruşturması iş dünyasına sıçradı Ankara Cumhuriyet Savcılığı’nın işadamları İshak Alaton ve Korkmaz Yiğit hakkında 28 Şubat soruşturması başlattığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Alarko ve Ağaoğlu'nun arsa sorunu çözüldü
Alarko ve Ağaoğlu'nun arsa sorunu çözüldü İshak Alaton ve Ali Ağaoğlu’nu karşı karşıya getiren arsa davası çözüldü
2.02.2016 Arşiv
'İş adamından mankenine hepsi mağdur'
'İş adamından mankenine hepsi mağdur' 'Paralel Devlet Yapılanması İddianamesi'nde 57 ünlü
29.09.2021 Gündem
Enes Ünal tek tek cevapladı
Enes Ünal tek tek cevapladı Manchester City'nin Bursaspor'dan transfer ettiği ve Belçika'nın Genk takımına kiraladığı genç futbolcu Enes Ünal, Avrupa'ya giderek savaşmayı tercih ettiğini söyledi.
1.10.2015 Futbol
Alaton’a ‘paralel’ incelemesi
Alaton’a ‘paralel’ incelemesi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, öldürülen işadamı Üzeyir Garih’in eski ithalat koordinatörü Doğan Kasadolu’nun suç duyurusu üzerine, ünlü işadamı İshak Alaton hakkında ‘paralel devlet yapılanmasına’ maddi ve manevi destek sağlamak suçlamasıyla inceleme başlattı...
29.09.2021 Gündem
İshak Alaton istifa etti
İshak Alaton istifa etti İshak Alaton Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan istifa etti ve yerine İzzet Garih getirildi...
29.09.2021 Gündem
1942’deki katiller sözü için yargı önüne çıkıyor
1942’deki katiller sözü için yargı önüne çıkıyor İş adamı İshak Alaton hakkında ‘Struma’ adlı kitabın tanıtımında “1942’de ülkeyi yöneten katiller” sözü nedeniyle ‘kamu barışının bozulmasın’dan açılan tazminat davası mahkemece kabul edildi
29.09.2021 Gündem
'Bu kader değil günah'
'Bu kader değil günah' İşadamı İshak Alaton, Soma’daki maden faciasını “Kader değil günah” sözleriyle niteledi ve bu günahta kendi dahil bütün sanayicilerin payı olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
'Cemaat en fazla yüzde 2-3'ü etkiler!'
'Cemaat en fazla yüzde 2-3'ü etkiler!' Eski İslamcı gazeteci Levent Gültekin, Cemaat-AKP kavgasının temelini anlattı.
29.09.2021 Gündem
Fethullah Gülen, oyunu kime verecek?
Fethullah Gülen, oyunu kime verecek? Fethullah Gülen, 16 yıl aradan sonra ilk televizyon mülakatını BBC'ye verdi.
29.09.2021 Gündem
TÜSİAD Genel Kurulu'nda gerginlik!
TÜSİAD Genel Kurulu'nda gerginlik! Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İshak Alaton'un TÜSİAD 44. Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma sırasında gergin anlar yaşandı.
29.09.2021 Gündem
Böyle bir ülkeye yabancı sermaye gelmez!
Böyle bir ülkeye yabancı sermaye gelmez! TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz, “Vergi cezası veya başka cezalarla şirketler üzerinde baskı kuran, ihale yasası onlarca kez değişen bir ülkeye yabancı sermayenin gelmesi mümkün değil” dedi...
23.01.2014 Ekonomi
Soros, Can Paker'le yollarını ayırdı!
Soros, Can Paker'le yollarını ayırdı! Açık Toplum kurumlarının direktörü Neier'dan Paker'e: Biz AKP'ye muhalefet etmek istiyoruz. Onun için senin Açık Toplum Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan uzaklaşmanı istiyoruz
29.09.2021 Gündem
Mahkemelik oldu!
Mahkemelik oldu! Ağaoğlu, ünlü işadamıyla mahkemelik! Sebebi ise...
10.05.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İshak Alaton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ishak alaton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.