Alarko

Alarko

Son dakika Alarko haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alarko ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alarko haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alarko

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alarko gelişmeleri de dahil olmak üzere 271 alarko haberi bulunmuştur. Tüm alarko haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar?
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar? Alarko Holding A.Ş. (ALARK) için açıklanan son hedef fiyat 20 Şubat 2024 tarihinde geldi. Borsada işlem gören şirketlerin bilanço tarihleri gündemde yer alıyor.  Yatırımcılar açısından önemli veri kaynağı olan bilançoların ne zaman açıklanacağı sorgulanıyor.
18.04.2024 Ekonomi
Kadın öğretmen adaylarına burs ve gelişim programı desteği
Kadın öğretmen adaylarına burs ve gelişim programı desteği Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında öğretmenlik mesleğine bir saygı duruşu olarak nitelendirilen ve Nisan ayına kadar sürecek olan proje kapsamında 100 kadın öğretmen adayı, yeni nesil eğitim teknikleri ve sosyal kabiliyetler kazandırmaya dönük gelişim programları ile destekleniyor.
19.02.2024 Gündem
SPK'dan uyarı gelmişti, ceza yağdı
SPK'dan uyarı gelmişti, ceza yağdı Sermaye Piyasası Kurulu, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine al, tut tavsiyesi verdikten sonra mülkiyetindeki payları satması nedeniyle Halil İbrahim Babadağı'na idari para cezası uyguladı. Sermaye Piyasası Başkanı Gönül dün yaptığı açıklamada sosyal medya hesaplarına yönelik uyarıda bulunmuştu.
6.10.2023 Ekonomi
Piyasaların gözü bu atamada! Hafize Gaye Erkan’ın başkan olması bekleniyor
Piyasaların gözü bu atamada! Hafize Gaye Erkan’ın başkan olması bekleniyor Hafize Gaye Erkan’ın Merkez Bankası’na atanan ilk kadın başkan olması bekleniyor. Hafize Gaye Erkan, ABD’de ‘Müthiş Türk Kızı’ olarak da biliniyor. Erkan, beklendiği gibi atanırsa ilk sınavı 22 Haziran’da olacak. 22 Haziran’daki Para Politikası Kurulu’nda yüzde 8.5 olan politika faizinin aynı kalıp kalmayacağı piyasadaki en büyük soru.
6.06.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul'da hisse değişiği! 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak
Borsa İstanbul'da hisse değişiği! 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak Borsa İstanbul'un 3 ana endeksinde yer alan hisse senetlerinde 1 Nisan'dan itibaren yapılacak değişiklikler belirlendi.
17.03.2023 Ekonomi
Türkiye güçlü döndü! Çin'den sonra ikinci sırayı aldı
Türkiye güçlü döndü! Çin'den sonra ikinci sırayı aldı Küresel piyasalarda pandemi kaynaklı sorunların devam ettiği, savaş halinin sürdüğü ortamda Türk inşaatçılar, dünyanın en büyük müteahhitleri sıralamasında global çaptaki işleriyle yükselmeye devam etti.
26.08.2022 Ekonomi
Darüşşafaka yeni eğitim öğretim yılına hazır! Darüşşafaka 159 yıldır bağışlarla yaşamaya devam ediyor!
Darüşşafaka yeni eğitim öğretim yılına hazır! Darüşşafaka 159 yıldır bağışlarla yaşamaya devam ediyor! Köklerini Osmanlı İmparatorluğu’ndan alan Darüşşafaka 1863 yılında Padişah Sultan Abdülaziz’in fermanıyla beş Osmanlı aydını tarafından kuruldu. Eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşlarından olan Darüşşafaka eğitimde fırsat eşitliğini sağlayan yapısı ile öğrencilerin barınma, sağlık, beslenme, kıyafet ihtiyaçlarını karşılarken ileri yaş grubu için de pek çok olanağı sunuyor. Okulların açılmasına kısa bir süre kala Darüşşafaka’nın yeni eğitim öğretim döneminde nelerin gerçekleşeceğini Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Güleç anlattı.
19.08.2022 Eğitim
İK yöneticileri CHRO Summit’te buluştu
İK yöneticileri CHRO Summit’te buluştu İş dünyasının önde gelen yöneticileri, Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla düzenlenen CHRO Summit 2021’de bir araya geldi. RESHAPE temasıyla düzenlenen zirvede pandeminin etkisiyle ortaya çıkan yeni düzende çalışma hayatının geçireceği dönüşüm ve şirketlerin bu dönüşüme nasıl ayak uyduracağı gibi konular ele alındı.
3.06.2021 Ekonomi
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu İK fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırması sonucunda belirlenen liste, DataExpert iş birliğiyle yürütüldü. Listeye göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin İK koltuğunda oturan yöneticilerinin yüzde 68’i kadınlardan oluşuyor. Listeye Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu da girdi.
4.05.2021 Gündem
Alarko müdürlerinden büyük vurgun!
Alarko müdürlerinden büyük vurgun! Merhum iş adamı İshak Alaton’un sahibi olduğu “Alvimedica” isimli şirketin, genel müdür ve proje müdürü tarafından 2 milyar liralık zarara uğratıldığı öne sürüldü.
15.09.2020 Gündem
Rakamlar açıklandı! İşte İstanbul'un kara noktaları...
Rakamlar açıklandı! İşte İstanbul'un kara noktaları... İstanbul’da ölümlü ve yaralamalı kazanın meydana geldiği 10 "kaza sıcak noktası’’ tespit edildi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkileri bu noktalarda meydana gelen kazaların önlenmesi için çalışma başlattı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Başkomiser Emre Şen " İstanbul’da ölümlü kaza oranı 2016 yılına göre yüzde 60.56 düştü, hedefimiz 0 kaza’’ dedi. Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne ‘’trafik kazalarının azaltılmasında en başarılı il" ödülü verildi.
25.02.2020 Gündem
Demirören Medya’ya Uzak Doğu'dan önemli ziyaret
Demirören Medya’ya Uzak Doğu'dan önemli ziyaret Hong Kong ve Çin’in önde gelen iş insanları İstanbul temasları kapsamında Demirören Medya’yı ziyaret etti. Revna Demirören, yatırım fırsatlarını değerlendirmek üzere Türkiye’ye gelen heyet için “Türkiye ile Hong Kong ve Çin iş dünyası arasındaki ilişkiler kapsamlı bir şekilde gelişiyor. Bu ziyaret ticaretin pekişmesinde önemli rol oynayacak” dedi.
28.09.2019 Ekonomi
Bu bursları kaçırmayın
Bu bursları kaçırmayın Üniversiteyi kazanan öğrencilerin en çok merak ettikleri burs bulabilmek. En büyük ihtiyaçlardan biri olan bursu pek çok vakıf ve şirket öğrencilere sağlıyor. Aylık burslar 250 TL ile 1.500 TL arasında değişiyor.
21.08.2019 Eğitim
Kazakistan ile 5 milyar dolarlık ticaret
Kazakistan ile 5 milyar dolarlık ticaret TÜKİB Başkanı Fırat Develioğlu, "Kazakistan ile şu an 2,5 milyar dolar civarında olan ticaret hacmimiz birkaç yıl içinde 4-5 milyar dolara çıkacaktır. Bunu önümüze Cumhurbaşkanı Erdoğan bir hedef olarak koymuştu. Biz bunu önümüzdeki kısa zaman içinde yakalayacağız" dedi.
4.02.2019 Ekonomi
Tuba Ünsal ile Tal Garih'in aşkları 3 ay sürdü
Tuba Ünsal ile Tal Garih'in aşkları 3 ay sürdü Oyuncu Tuba Ünsal ile 3 aydır birlikte olduğu Alarko Holding Stratejik Planlama Müdürü Tal Garih'in aşkı bitti.
7.01.2019 Magazin
Borsadaki şirketlerden 65,2 milyar liralık net kar
Borsadaki şirketlerden 65,2 milyar liralık net kar Borsa İstanbul`da BIST 100 endeksi altında işlem gören şirketlerin net karı, 9 ayda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13,9 artarak 65 milyar lirayı aşarken, en fazla net karı Garanti Bankası elde etti.
24.11.2018 Ekonomi
Yeni aşkla yakalandı
Yeni aşkla yakalandı Tuba Ünsal (36), bir süredir gözlerden uzak aşk yaşadığı Tal Garih (33) ile Etiler’de polis çevirmesinde ilk kez görüntülendi
22.10.2018 Magazin
Kutlamalar Bodrum'da
Kutlamalar Bodrum'da Kurban Bayramı’nda Bodrum’a ünlü yağdı.
23.08.2018 Magazin
Akıllı bina da demir gibi vazgeçilmez oldu
Akıllı bina da demir gibi vazgeçilmez oldu Gayrimenkul ve altyapı projelerinde elektrik taahhüt işlerine odaklanan Orge Enerji Elektrik’in CEO’su Nevhan Gündüz, akıllı evlerin bilinenin aksine maliyeti artırmadığını hatta tasarruf sağladığını belirterek “Müteahhitler demir-çimentodan vazgeçemiyorsa artık akıllı evlerden de vazgeçme şansı yok” dedi.
24.03.2018 Ekonomi
Metro ihaleleri peş peşe iptal edildi!
Metro ihaleleri peş peşe iptal edildi! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 6 metro hattının ihalesini iptal etti.
2.01.2018 Ekonomi
İBB 1.6 milyar liralık ihaleyi iptal etti
İBB 1.6 milyar liralık ihaleyi iptal etti İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kaynarca - Pendik - Tuzla Metrosu ihalesini iptal etti.
2.01.2018 Ekonomi
Ünlü iş kadını Leyla Alaton'dan 'FETÖ' iddiası!
Ünlü iş kadını Leyla Alaton'dan 'FETÖ' iddiası! Ünlü iş kadını Leyla Alaton FETÖ’ye bilgi sızdırdığından şüphelendiği çalışanlarını savcılığa şikayet etti
29.09.2021 Gündem
Kazakistan’la 26 ortak proje
Kazakistan’la 26 ortak proje Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan’la ticaret hacminin 5 milyar dolara çıkarılmasının hedeflendiğini söyledi. Nazarbayev ise yeni sinerji ortak ekonomik programının 26 yatırım projesi içerdiğini ifade etti.
10.09.2017 Ekonomi
Türkiye'den büyük başarı! Dünyada ikinci sıraya yerleştik
Türkiye'den büyük başarı! Dünyada ikinci sıraya yerleştik Dünyanın en büyük uluslararası müteahhitleri listesinde Türkiye 46 firma ile 2. sırada yer aldı.
18.08.2017 Ekonomi
Ünlü siteyi karıştıran iddia
Ünlü siteyi karıştıran iddia İş dünyasının, ünlülerin oturduğu Naciye Sultan Sitesi’nden ev almak isteyen bir işadamının “Bankadan kredi çekerken havuz, otopark ve bazı binaların kaçak olduğu ortaya çıktı” iddiası mahkemeye taşındı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alarko ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alarko haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.