İş Makineleri

İş Makineleri

Son dakika iş makineleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş makineleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş makineleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Makineleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş makineleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 iş makineleri haberi bulunmuştur. Tüm iş makineleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den YPG/PKK'ya iş makinesi desteği
ABD'den YPG/PKK'ya iş makinesi desteği ABD güçleri, Münbiç'teki işgalini sürdürebilmek için ilçe merkezi çevresinde yaklaşık 30 kilometre uzunluğunda çukur kazan YPG/PKK'ya yeni iş makineleri verdi.
10.10.2018 Dünya
Hesapları bloke edilecek
Hesapları bloke edilecek OHAL kapsamında kapatılan kurum ve kuruluşların mülkiyetindeki binalardaki taşınırlar, güvenlik önlemleri alınarak aynen muhafaza edilecek.
25.07.2016 Ekonomi
Koruma altındaki koy şantiyeye döndü!
Koruma altındaki koy şantiyeye döndü! Tek bir çivi dahi çakılmasının yasak olduğu Klaros Koyu’na iş makinelerinin girmesi, denize dolgu yapılması görenleri dehşete düşürdü
5.03.2016 Yaşam
O ilçede iş makinelerine el konuldu
O ilçede iş makinelerine el konuldu Bitlis Hizan ilçesinde DBP tarafından 'öz yönetim' açıklaması yapıldı. İlçede dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Belediye de dahil ilçedeki iş makinelerine kaymakamlık tarafından el konulduğu belirtiliyor.
29.09.2021 Gündem
DBP’li belediyelerin iş makineleri Kobani’de
DBP’li belediyelerin iş makineleri Kobani’de Suriye’de IŞİD militanlarının 4,5 ay süren saldırılarının ardından harabeye dönen Kobani’nin yeniden inşaası için, DBP’li belediyelerin 10 gün önce gönderdiği 32 iş makinesi, enkazın kaldırılmasına yardımcı oluyor.
29.09.2021 Gündem
Kalekol işçileri eylemde!
Kalekol işçileri eylemde! Van’ın Başkale İlçesi’nde 3 yıldan bu yana karakol ve karakolarda kale kule yapan işçiler, paralarını alamadıkları için iş bıraktı...
29.09.2021 Gündem
Bakan Yıldırım'dan çok sert tepki!
Bakan Yıldırım'dan çok sert tepki! Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ordu’da İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile birlikte çevre yolu temel atma törenine katıldı
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kontrollü olarak doğal gaz verilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Kontrollü olarak doğal gaz verilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıklama yaptı. Fuat Oktay, "Doğal gaz ana iletim hatlarında sorunları çözmeye devam ediyoruz. 9 ana hattaki tüm arızaların bakımı tamamlandı. Tüm afet bölgesine kontrollü bir şekilde doğal gaz vermeye başlıyoruz. Refakatsiz çocuklar ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çocuklarımız bizim için kıymetlilerimiz." dedi.
8.02.2023 Gündem
Cristiano Ronaldo hakkında çok ağır sözler! Sahayı gözyaşlarıyla terk etmişti
Cristiano Ronaldo hakkında çok ağır sözler! Sahayı gözyaşlarıyla terk etmişti 2022 Dünya Kupası'nda çeyrek finale yükselen Portekiz, Fas karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından turnuvaya veda etmişti. Gözyaşları içerisinde sahayı terk eden Cristiano Ronaldo'ya ağır sözler sarf edildi.
16.12.2022 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiçbir provokasyona pabuç bırakmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında 17'nci G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki temaslarını tamamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında kritik görüşmeler yaptı. Erdoğan, Endonezya ziyareti sonunda gazetecilerle söyleyişi gerçekleştirdi. İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili net mesaj veren Erdoğan, 'Biz hiçbir provokasyona Allah’ın izniyle pabuç bırakmayız. Gereği neyse bunun gereğini yaparız ve yapacağız' dedi. Togg için Akşener ve Kılıçdaroğlu'ndan gelen talebi açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti'ye de 6'lı masa için çağrı yaptı.
17.11.2022 Siyaset
Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alacak! İşte uzman erbaş alımı başvuru şartları!
Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alacak! İşte uzman erbaş alımı başvuru şartları! Sahil Güvenlik Komutanlığı duyurdu! Uzman erbaş alınacak. Yayımlanan ilana göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhı ile bağlısı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek üzere topçu, motorcu ve şoför kadrolarında 150 uzman erbaş alınacak. Başvurular, 10-20 Ekim tarihleri arasında alınacak. Peki, Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır? Sahil Güvenlik uzman erbaş alımı şartları ve başvuru ekranı!
6.10.2022 Personel Alımı
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Kurban Bayramı öncesi kıyma uyarısı! Bakkal, manav ve berber...
Kurban Bayramı öncesi kıyma uyarısı! Bakkal, manav ve berber... Kurban Bayramı öncesi son dakika kıyma uyarısı geldi. Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, her yıl Kurban Bayramı’nda sokaklarda bakkal, manav, internet kafe ve berber gibi meslek gruplarının hijyensiz ortamlarda kıyma çektiğine dikkat çekerek, “Yetkililer buna dur demeli” dedi.
29.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika döviz kuru açıklaması: Spekülasyonlar ile ülkemizi boğmak istediler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika döviz kuru açıklaması: Spekülasyonlar ile ülkemizi boğmak istediler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep meydanında toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'nin gerçekleri ile, ülkemizin menfaatleri ile ilişkisi bulunmayanların spekülasyonları ile ülkemizi boğmak istediler. Kur spekülasyonu ile karşı karşıya kaldık, bunu bir saatte atıverdik. Ortada bu sert iniş-çıkışların yaşanmasına neden olacak bir şey yoktu." dedi.
25.12.2021 Siyaset
Orman yangınlarında flaş gelişme! Burdur, Manavgat ve Kaş...
Orman yangınlarında flaş gelişme! Burdur, Manavgat ve Kaş... Son dakika haberi... Burdur'un Bucak ve Antalya’nın Manavgat ilçesinde ormanlık alanda, Kaş'ta ise sazlık alanda yangın çıktı. Yangınlara müdahale edilirken son kötü haber Adana'dan geldi. Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan yangına ekipler müdahale ediyor. Bucak'ta çıkan yangının duman ve külleri 74 kilometre uzaklıktaki Antalya'ya ulaştı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ''Bucak yangını tehlikeli. Yanan evler, boşaltılan evler var'' dedi.
11.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika haberleri! Kritik bölgelerde son durum: Marmaris, Milas, Manavgat, Karacasu...
Orman yangınlarında son dakika haberleri! Kritik bölgelerde son durum: Marmaris, Milas, Manavgat, Karacasu... Türkiye'de orman yangınlarıyla mücadele 10 gündür sürüyor. Türkiye genelinde şimdiye kadar 44 ilde çıkan 208 yangından 196'sı kontrol altına alındı. Antalya, Muğla, Aydın, Isparta ve Denizli'nin ilçelerindeki süren yangınları söndürmek için mücadele sürüyor. Günlerdir ekiplerin, canla başla mücadele ettiği Manavgat'taki yangın ise sabah saatlerinde kontrol altına alındı. DHA muhabiri Alparslan Çınar gelişmeyi "Sevindirici haberi paylaşalım, artık kontrol altına alındı" sözleriyle duyurdu. Öte yandan, Aydın'ın Bozdoğan ilçesinin Başalan Mahallesi’nde çıkan yangına müdahale sürüyor. Alevlerin Kavaklıdere Göktepe Dağı'nın zirvesinde bulunan TRT verici istasyonuna sıçramaması için ekipler yoğun mücadele veriyor
6.08.2021 Gündem
Kısıtlamadan muaf olacak kişiler açıklandı
Kısıtlamadan muaf olacak kişiler açıklandı Kabine toplantısında alınan kararlardan sonra, İçişleri Bakanlığı 81 ile ilgili genelge gönderdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada kısıtlamadan muaf olacak kişilerin ve yerlerin de listesi yer aldı. İşte detaylar...
13.04.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı personel alımı sözlü sınavı ne zaman? İçişleri Bakanlığı sözlü sınav konuları ve listesi…
İçişleri Bakanlığı personel alımı sözlü sınavı ne zaman? İçişleri Bakanlığı sözlü sınav konuları ve listesi… İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere aralarında avukat, arşiv uzmanı, çözümleyici, programcı gibi bölümlerin de yer aldığı kadrolara 1.772 sözleşmeli personel alımı için sözlü sınava kalanları açıkladı. İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurularını tamamlayan adaylar arasında 2020 yılı KPSS puan türüne göre en yüksek puana sahip sözlü sınavlara katılmaya hak kazandı. Sözlü sınav hakkı kazanan adaylar sınavlar ile ilgili detayları araştırıyor. İçişleri Bakanlığı personel alımı sözlü sınav ne zaman? İçişleri Bakanlığı sözlü sınav konuları ve listesi…
9.02.2021 Personel Alımı
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
YÖK lisans isimleri değişikliğine gitti! (Üniversitelerde değişen bölüm isimleri)
YÖK lisans isimleri değişikliğine gitti! (Üniversitelerde değişen bölüm isimleri) YÖK isim değişikliğine gitti. Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç ön lisans ve lisans programlarındaki artan isim kargaşasına ve bu nedenle yaşanan mağduriyetlere son vermek için benzer içerikli lisans programlarının yeniden isimlendirilmesi ve eğitim alanlarına göre tasnif edilmesi üzerine bir çalışma yaptıklarını bildirmişti. YÖK 3 Şubat 2020 tarihli çok ivedi ve günlü bir resmi yazı yolladı. Yazıda İçeriği aynı olan isimleri farklı olan lisans diploma programlarının isimleri yeniden belirlendi. İşte Üniversitelerde değişen bölüm isimleri…
5.02.2020 Eğitim
Yüz binlerce sözleşmeli personele müjde! Bakan duyurdu...
Yüz binlerce sözleşmeli personele müjde! Bakan duyurdu... Bakan yüz binlerce kişiye müjdeyi verdi. Yeni düzenlemeyi duyuran Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Bütün sözleşmeli personeli kapsayacak genel bir yönetmeliğe gidiliyor. 1 Ocak'tan itibaren bizim bütçede maaşlar, bu şekilde programlandı" şeklinde konuştu.
15.11.2019 Çalışan Hakları
ABD'li şirkete dava açtı, 13 yıl sonra kazandı
ABD'li şirkete dava açtı, 13 yıl sonra kazandı Batmanlı çiftçi Eşref Tarhan 15 yıl önce aldığı biçerdöverlerin sürekli arıza vermesi nedeniyle açtığı davayı kazandı.
26.10.2019 Gündem
Düzce afet bölgesi ilan edildi!
Düzce afet bölgesi ilan edildi! Düzce Valiliği meydana gelen su baskını ve toprak kayması nedeniyle kentin "afet bölgesi" ilan edildiğini açıkladı.
24.07.2019 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İş Makineleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş makineleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.