İran Genelkurmay Başkanı

İran Genelkurmay Başkanı

Son dakika İran Genelkurmay Başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İran Genelkurmay Başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İran Genelkurmay Başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İran Genelkurmay Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iran genelkurmay başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 678 iran genelkurmay başkanı haberi bulunmuştur. Tüm iran genelkurmay başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Engin Altay'dan Kılıçdaroğlu'na şok çıkış: Çekilmeyi bilmek lazım
Engin Altay'dan Kılıçdaroğlu'na şok çıkış: Çekilmeyi bilmek lazım Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP'de başlayan tartışmalar sürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'değişim' çıkışının ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'na bir mesaj da CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'dan geldi.
8.06.2023 Gündem
Bakan Güler, İran Genelkurmay Başkanı ile görüştü
Bakan Güler, İran Genelkurmay Başkanı ile görüştü Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Hüseyin Bagheri ile telefonda görüştü.
8.06.2023 Gündem
İran'dan füzeli gövde gösterisi! 'Düşman kıyıdan ve denizden hedef alınacak'
İran'dan füzeli gövde gösterisi! 'Düşman kıyıdan ve denizden hedef alınacak' İran ordusu ülkenin güneydoğusunda düzenlediği deniz tatbikatı kapsamında çeşitli menzile sahip füze ve torpidoları denedi.
14.01.2021 Dünya
İran'dan corona virüs kararı!
İran'dan corona virüs kararı! İran Genelkurmay Başkanlığı, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında çarşı, pazar, alışveriş merkezleri ile sokak ve caddeleri boşaltacaklarını açıkladı.
13.03.2020 Dünya
Bakan Akar'dan İranlı 2 isimle kritik görüşme
Bakan Akar'dan İranlı 2 isimle kritik görüşme Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; İran Savunma Bakanı Tuğgeneral Hatemi ve İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Bakıri ile gerçekleştirdiği telefon görüşmelerinde, başta bölgede yaşanan son gelişmeler olmak üzere ikili ve bölgesel savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulundu.
16.01.2020 Dünya
ABD'den 40. yıl yaptırımı
ABD'den 40. yıl yaptırımı ABD Hazine Bakanlığı, Tahran Büyükelçiliğinin işgalinin 40'ıncı yıl dönümünde İran'ın ruhani lideri Ali Hamaney'in oğlu Mucteba Hamaney, Yargı Erki Başkanı İbrahim Reisi ve Genelkurmay Başkanı Muhammed Bakiri dahil 9 üst düzey İranlı yetkiliye yaptırım uyguladı.
4.11.2019 Dünya
İran'dan "Baver 373'ün Patriot'tan başarılı olduğu" iddiası
İran'dan "Baver 373'ün Patriot'tan başarılı olduğu" iddiası İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, yerli üretimleri uzun menzilli hava savunma sistemi Baver 373'ün, ABD yapımı Patriot PAC-3'ten başarılı olduğunu ileri sürdü.
25.08.2019 Dünya
İran'dan petrol tankerini alıkoyan İngiltere'ye tehdit
İran'dan petrol tankerini alıkoyan İngiltere'ye tehdit İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bakıri, İngiltere'nin Cebelitarık Boğazı'nda İran'a ait petrol tankerine el koymasına karşılık vereceklerini söyledi.
9.07.2019 Dünya
Bakan Akar'dan Soçi'de zirve öncesi önemli toplantılar
Bakan Akar'dan Soçi'de zirve öncesi önemli toplantılar Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bageri ile ayrı ayrı görüştü.Suriye konulu Dördüncü Üçlü Zirve Toplantısı öncesi yapılan görüşmelerde, Suriye'deki son durum bir kez daha ele alınırken, liderlerin katılacağı zirve toplantısına yönelik son hazırlıklar yapıldı.
14.02.2019 Gündem
İran o ülkeleri resmen tehdit etti
İran o ülkeleri resmen tehdit etti İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, ABD'nin Basra Körfezi'nde uçak gemisi bulundurmasını eleştirerek, meydana gelecek gelişmelerden ABD'yi bölgeye davet eden bazı Körfez ülkelerinin sorumlu olacağını belirtti.
31.12.2018 Dünya
İran'dan flaş açıklama! Devamı gelecek
İran'dan flaş açıklama! Devamı gelecek İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, Suriye'nin Deyrizor kentine bağlı Elbu Kemal ilçesine yapılan füze saldırısına ilişkin, "Bu bir başlangıçtı, devamı gelecek." dedi.
1.10.2018 Dünya
İran'dan tehdit geldi! 'Hepsini yok edeceğiz'
İran'dan tehdit geldi! 'Hepsini yok edeceğiz' İran Genelkurmay Başkanı, İran Silahlı Kuvvetleri'nin daha kararlı biçimde teröristler ve uzantılarını takip edip, bu menfur olgunun kökünü kazıyacağını belirtti.
24.09.2018 Dünya
İran'dan çağrı: Teslim edin!
İran'dan çağrı: Teslim edin! İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bakıri, Erbil yönetiminden IKBY'de bulunan İran muhalifi İKDP üyelerini teslim etmesini istedi.
11.09.2018 Dünya
Son dakika... ABD'ye tehdit: Saddam Hüseyin'le aynı kaderi paylaşırsın
Son dakika... ABD'ye tehdit: Saddam Hüseyin'le aynı kaderi paylaşırsın İran Devrim Muhafızları tarafından yapılan yazılı açıklamada, ABD'nin İran'a saldırması durumunda Saddam Hüseyin ile aynı kaderi paylaşacağı ifadesi yer aldı.
23.05.2018 Dünya
Son dakika... ABD'ye rest! 'Sizden izin almayacağız'
Son dakika... ABD'ye rest! 'Sizden izin almayacağız' ABD ile İran'ın nükleer yaptırımlar konusundaki restleşmeleri sürüyor. İran Genelkurmay Başkanı, ABD'nin taleplerini reddettiklerini bildirdi.
23.05.2018 Dünya
Son dakika... Çok az kaldı... İpler kopmak üzere!
Son dakika... Çok az kaldı... İpler kopmak üzere! ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da bugün düzenleyeceği basın toplantısında İran'la varılan nükleer anlaşmadan ABD'nin çekilip çekilmeyeceğiyle ilgili nihai kararını açıklayacağını duyurdu. İran cephesinden de peş peşe açıklamalar geldi. Öte yandan Brüksel'de Fransa, İngiltere ve Almanya elçilerinin, İran Dışişleri Bakan Yardımcısı ile görüştüğü açıklandı.
8.05.2018 Dünya
Son dakika... İran: Hazırız!
Son dakika... İran: Hazırız! İran Cumhurbaşkanı 1. Yardımcısı İshak Cihangiri, İran'ın her senaryoya hazır olduğunu söyledi.
8.05.2018 Dünya
İran'dan kritik Suriye açıklaması
İran'dan kritik Suriye açıklaması İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bakıri, Doğu Guta bölgesine yönelik saldırıya devam edileceği sinyalini verdi.
25.02.2018 Dünya
Soçi'de Genelkurmay başkanlarının kritik görüşmesi
Soçi'de Genelkurmay başkanlarının kritik görüşmesi Soçi'de Türkiye, Rusya ve İran Genelkurmay başkanları Suriye'deki güvenlik sorunları, terör örgütleriyle mücadele işbirliği, bölgede oluşturulan Gerginliği Azaltma/Çatışmasızlık Bölgeleri'ni görüştü
29.09.2021 Gündem
'Türkiye itiraz etti Rusya o toplantıyı erteledi'
'Türkiye itiraz etti Rusya o toplantıyı erteledi' Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya'nın Suriye Halkları Kongresi adı altında düzenlemeyi planladığı toplantıya ilişkin, "Kremlin bizimle temas etti, bu toplantıyı ertelediklerini açıkladılar. Yani şu an itibariyle, eğer tekrar bir karar değişikliğine gitmezlerse 18'inde değil daha ileri bir tarihte bu toplantının yapılması planlanıyor." dedi.
5.11.2017 Siyaset
Baharda Kandil yerle bir olacak
Baharda Kandil yerle bir olacak Önce PKK’nın en önemli lojistik hatları Sincar, Zummar ve Keyvan lağvedilecek. Nisan ayında ise ortak operasyonla hainlerin inleri yerle bir edilecek.
29.09.2021 Gündem
İstihbarat işbirliği
İstihbarat işbirliği Son dönemlerde diplomasi trafiğini artıran Türkiye ve İran, PKK’ya karşı ortak mücadeleye girecek. Teröre karşı sınır güvenliği, istihbarat paylaşımı ve koordinasyon konularında işbirliği yapılacak
29.09.2021 Gündem
Orgeneral Akar ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani görüştü
Orgeneral Akar ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani görüştü Ruhani, İran'da resmi temaslarda bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı başkent Tahran'daki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti. Ruhani, Türkiye ile İran arasındaki işbirliğinin geliştirilmesinin bölgesel sorunların çözümüne önemli katkı sağlayacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Akar: Türkiye ve İran yüzyıllardır dost ve ortak değerlere sahip iki ülkedir
Akar: Türkiye ve İran yüzyıllardır dost ve ortak değerlere sahip iki ülkedir TSK'nın bir numarası Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Türkiye ve İran'ın mevcut tehdit ve risklere karşı askeri alanda işbirliklerini geliştireceklerini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Barzani'ye bir gözdağı daha! İran ve Irak'tan ortak tatbikat
Barzani'ye bir gözdağı daha! İran ve Irak'tan ortak tatbikat İran Devlet televizyonunun haberine göre; İran ve Irak Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi'nin sınırında ortak tatbikat düzenliyor.
30.09.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İran Genelkurmay Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iran genelkurmay başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.