Iq

Iq

Son dakika IQ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan IQ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını IQ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Iq

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıq gelişmeleri de dahil olmak üzere 424 ıq haberi bulunmuştur. Tüm ıq haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki?
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki? Türkiye genelinde yapılan bir araştırmaya göre, en zeki şehirler belli oldu. 81 ilin IQ oranlarının paylaşıldığı araştırmada vatandaşlar yaşadıkları şehirler ile memleketlerinin kaçıncı sırada olduğunu sorgulamaya başladı. İşte Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması 2024…
13.04.2024 Yaşam
Zeka testi: Cinayet mi, intihar mı? Görseli çözen FBI ajanı olabilir!
Zeka testi: Cinayet mi, intihar mı? Görseli çözen FBI ajanı olabilir! Bu zeka testini çözen FBI ajanı bile olabilir. Sosyal medyayı kasıp kavuran görselde bir kadının kanlar içerisinde yerde yattığı görülüyor. IQ seviyenizi ölçen testler kadar güçlü olan bu görseli çözmeniz için istediğiniz kadar zamanınız var.
28.12.2023 Yaşam
Zeka testi: Arabanın anahtarını bulduysanız siz bir dahisiniz! Sadece 10 saniyeniz var
Zeka testi: Arabanın anahtarını bulduysanız siz bir dahisiniz! Sadece 10 saniyeniz var Zeka testi diyoruz ancak tek başına zeka testi optik illüzyon testlerinde yetmiyor. Sağlam bir zekanın yanısıra full dikkat ve konsantrasyon da olması gerekiyor. Otomobillerin arasında gizlenmiş aanahtarı bulmanız için sadece 10 saniyeniz var.
25.12.2023 Yaşam
IQ'nuz 120 ise bu testi geçmek mümkün: Resimdeki farklı tilkiyi 10 saniyede bulanlar dahi sayılıyor!
IQ'nuz 120 ise bu testi geçmek mümkün: Resimdeki farklı tilkiyi 10 saniyede bulanlar dahi sayılıyor! Zeka testleri bireylerin IQ'larını ölçmek için oldukça pratiktir. Görsel zekayı ve bilişsel yetenekleri zorlayan bu testlerde en kısa sürede farklı olan nesneyi bulmak amaçlanır. Peki resimdeki farklı tilkiyi 10 saniyede bulabilir misiniz?
26.11.2023 Yaşam
Beyin yakan görsellerle zekanızı test edin: Bu gizemli resimleri kaç saniyede çözebilirsiniz?
Beyin yakan görsellerle zekanızı test edin: Bu gizemli resimleri kaç saniyede çözebilirsiniz? Görsel zekanıza meydan okuyacak bazı testler sizi oldukça zorlayabilir. Bilişsel yeteneklerinizi geliştirecek ve IQ seviyenizi yükseltecek görselleri sizler için derledik. Bakalım doğru cevapları kaç saniyede bulabileceksiniz?
24.11.2023 Yaşam
Bu zeka testi çözülemiyor: Resimdeki farklı patates kızartmasını bulmak için 6 saniyeniz var!
Bu zeka testi çözülemiyor: Resimdeki farklı patates kızartmasını bulmak için 6 saniyeniz var! İllüzyon testleriyle ilgili paylaşımlarımız devam ediyor. Görsel zekayı test etmek ve bilişsel yetenekleri ölçmek için kullanılan zeka testlerine mühim olan yeterli zamanda doğru yanıta ulaşabilmek. IQ seviyenizi de gösteren bu optik illüzyon testlerinden bir tanesi de resimdeki farklı patates kızartmasını bulabilmek. Bunun için 6 saniyeniz var.
23.11.2023 Yaşam
Optik yanılsama IQ testi: Resimde yer alan tüm “O” harflerini 7 saniye içerisinde bulabilir misiniz?
Optik yanılsama IQ testi: Resimde yer alan tüm “O” harflerini 7 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Keskin gözlerinizi ve dikkatinizi test edecek resimde kaç tane “O” harfi var adlı optik yanılsama testi ile huzurunuzdayız. Siz de kendinizi test edin...
21.11.2023 Yaşam
Sadece süper dâhiler çözebiliyor! Resimde gizlenmiş muzları 7 saniyede bulmak için en az 130 IQ gerekiyor!
Sadece süper dâhiler çözebiliyor! Resimde gizlenmiş muzları 7 saniyede bulmak için en az 130 IQ gerekiyor! Optik illüzyonlu zekâ testlerinde amaç farklı olan nesneyi ya da nesnelerin içine gizlenmiş şifreleri ayırt etmektir. Farklı olan nesneleri bulmak için keskin gözlere sahip olmak ise yetmiyor. Bu resimdeki 10, 9 ve 8 rakamlarını 7 saniyede bulmak için dahi olmak gerekiyor
21.11.2023 Yaşam
100 kişiden 98'i bu IQ testini çözemiyor! Resimdeki farklı doktoru 5 saniyede bulana ödül var!
100 kişiden 98'i bu IQ testini çözemiyor! Resimdeki farklı doktoru 5 saniyede bulana ödül var! İllüzyon testlerinde bir türlü istediği başarıyı yakalayamayanlara bir test daha sunuyoruz. Resimde yer alan doktorlar içerisinden farklı olanı 5 saniyede bulan yüzyılın dahisi sayılıyor. 100 kişiden 98'i bu testi çözemiyor. Siz bulabilecek misiniz?
31.10.2023 Yaşam
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
1 kaşık tadanın IQ'su 200 oluyor! Direkt beyne giden besin: "Altından daha değerli..."
1 kaşık tadanın IQ'su 200 oluyor! Direkt beyne giden besin: "Altından daha değerli..." Beyni yüzde yüz kapasiteyle çalıştıran bir baharat var. Eski Mısırlılar dahil pek çok medeniyette kendine yer bulmuş. Altından daha değerli olmasının nedeni de sağlık üzerindeki etkisi. Nöroljik rahatsızlıklarda kullanılması tavsiye ediliyor. Yüzyıllardır ilaç niyetine kullanılan bu besin şifa dağıtıyor.
18.10.2023 Sağlık
'Sana el kol hareketi yapan Batshuayi'yi bugün cezalandırmazsan yarın diğerleri de yapar İsmail hocam'
'Sana el kol hareketi yapan Batshuayi'yi bugün cezalandırmazsan yarın diğerleri de yapar İsmail hocam' 4-0 biten Zimbru-Fenerbahçe maçından sonra 'SkySpor' kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Batuhan Karadeniz, Batshuayi'yi topa tuttu. Dusan Tadic için 'futboluna aşık oldum' diyen Karadeniz, İsmail Kartal'ı uyarırken, ünlü yorumcunun "Tadic'in attığı paslara Joshua King'in IQ'su yetmedi" ifadeleri ise oldukça dikkat çekti.
2.08.2023 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan  Erzurum Kongresi mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erzurum Kongresi mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Kongresi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla sosyal medyadan mesaj yayımladı. Erdoğan, "Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere Millî Mücadele'mizin tüm kahramanlarını rahmetle yâd ediyorum" dedi.
23.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Yılmaz paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Necmettin Yılmaz paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen Necmettin Yılmaz'ın şehadetinin yıldönümü dolayısıyla paylaştığı mesajında, "PKK tarafından alçakça şehit edilen Necmettin Yılmaz öğretmenimizi rahmetle yâd ediyorum. Terörün milletimize yaşattığı hiçbir acıyı unutmayacağız, mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
16.07.2023 Gündem
13 saniyede gizli yüzü bulanların IQ'su Nikola Tesla ile yarışıyor!
13 saniyede gizli yüzü bulanların IQ'su Nikola Tesla ile yarışıyor! Optik illüzyon testleri sıradışı beyinleri ortaya çıkarmaya devam ediyor. Bu optik illüzyon testinde mağara adamının arkadaşını bulanların IQ'su dahilerle yarışıyor. 13 saniyeniz var, gizli yüzü bulabilir misiniz? Haydi gelin birlikte bakalım.
13.07.2023 Gündem
Dünya bu IQ testini konuşuyor! Resimdeki çekici bulmak için 5 saniyeniz var!
Dünya bu IQ testini konuşuyor! Resimdeki çekici bulmak için 5 saniyeniz var! IQ testleri her zaman ilgi çekmiştir. Özellikle puzzle olarak sunulan görsel bulmacalarda gizli nesneleri bulmak bunlardan birisidir. Dünyanın en trend IQ testlerinden olan bu resimli bulmacada çekici bulmak için 5 saniyeniz var.
4.07.2023 Televizyon
İdamını bekleyen en mutlu mahkum! İşlemediği bir suç yüzünden infaz edildi yıllar sonra aklandı...
İdamını bekleyen en mutlu mahkum! İşlemediği bir suç yüzünden infaz edildi yıllar sonra aklandı... ABD'nin Colorado eyaletinde 15 Ağustos 1936 yılında meydana gelen olay ülkede gündem olmuştu. 15 yaşındaki Dorothy Drain'in ölü bulunması şehri ayağa kaldırmıştı. Yerel yetkililer suçluyu bulmak için çabalarken bölgede gezinen Joe Arridy gözaltına alındı. Hızla mahkemeye çıkarılan ve idam cezası alınan Arridy hakkındaki bir gerçek görmezden gelindi. İdamını bekleyen 'en mutlu mahkum' olarak kayıtlara geçen Arridy'nin aklanması yıllar aldı.
15.06.2023 Dünya
Yapay zekanın korkunç yüzü! Askeri drone, simülasyonda operatörünü öldürdü
Yapay zekanın korkunç yüzü! Askeri drone, simülasyonda operatörünü öldürdü ABD ordusu tarafından sahnelenen simüle edilmiş bir testte, yapay zeka tarafından kontrol edilen bir hava kuvvetleri insansız hava aracı, görevini gerçekleştirme çabalarına müdahale etmesini önlemek için operatörünü öldürdü.
2.06.2023 Gündem
IQ'su Einstein ve Hawking'ten daha yüksek çıktı hayalini duyanlar şaşkına döndü...
IQ'su Einstein ve Hawking'ten daha yüksek çıktı hayalini duyanlar şaşkına döndü... 11 yaşındaki çocuğun IQ'su Albert Einstein ve Stephen Hawking'ten daha yüksek çıktı. Üç yaşında otizm teşhisi konulan dahi çocuk, beş yaşında ilkokulu, bir yıl sonra da ortaokul ve liseyi bitirdi. Şimdi master yapan küçük kız duyanları şaşkına çeviren hayalini açıkladı.
8.05.2023 Dünya
Jorge Jesus'un yıldızına ağzına geleni saydı: Yarım IQ'lu...
Jorge Jesus'un yıldızına ağzına geleni saydı: Yarım IQ'lu... Süper Lig'in 26.haftasında Konya deplasmanından eli boş dönen Galatasaray'ın maçından sonra Alanyaspor'a konuk olan ve dişli rakibini 3-1 yenerek ezeli rakibine bir adım daha yaklaşan Fenerbahçe'de bazı futbolcuların performansları sert bir dille eleştirilirken, Sarı Lacivertli kulübün eski forvetlerinden Serhat Akın'ın genç yıldız hakkında 'Yarım IQ'lu' ifadeleri camiada bomba etkisi yarattı.
23.03.2023 Fenerbahçe
Dünya bu çocuğu konuşuyor! 12 yaşında doktor olmaya hazırlanıyor
Dünya bu çocuğu konuşuyor! 12 yaşında doktor olmaya hazırlanıyor Belçika'da 12 yaşındaki Laurent Simons, üstün zekalı olduğu için eğitim hayatında hızla yükselerek yüksek lisansını da başarıyla tamamladı. Yaşıtları ilkokulda olan "Küçük Einstein" lakaplı Simons, Almanya'da doktora yapmaya hazırlanıyor.
4.11.2022 Dünya
Maluliyet raporu nasıl alınır? Maluliyet tespiti kim tarafından yapılır? Malulen emekli nasıl olunur?
Maluliyet raporu nasıl alınır? Maluliyet tespiti kim tarafından yapılır? Malulen emekli nasıl olunur? Maluliyet raporu, sigortalılar için iş kazası veya meslek hastalığı sonucu vazifelerini yapamayacak şeklide meslekte kazanma gücünü kaybedenlere veriliyor. Malulen emekli olabilmek için de maluliyet tespiti işleminin yapılması gerekiyor. Bunun için de iş gücü kaybının yüzde 60 üzerinde olması ve kurul tarafından da bu kaybın tespit edilmesi gerekiyor. Peki, Malul kime denir? Malulen emekli nasıl olunur? Maluliyet için başvuru nereye ve nasıl yapılır? Maluliyet raporu nasıl alınır? Maluliyet tespiti kim tarafından yapılır? Maluliyet başvuru sonucu nereden öğrenilir? İşte maluliyet ile ilgili merak edilenler…
20.10.2022 Çalışan Hakları
Türkiye'nin en zeki şehirleri belirlendi! İşte IQ puanları en yüksek kentler...
Türkiye'nin en zeki şehirleri belirlendi! İşte IQ puanları en yüksek kentler... Yapılan zeka testi sonucuna en yüksek IQ ortalamasına sahip şehirler belirlendi. Zekâ seviyelerini merak eden vatandaşların girip çeşitli soruları cevaplandırarak IQ ortalamalarını ölçebileceği sitenin paylaştığı bir liste, sosyal medyada gündem oldu...
25.08.2022 Yaşam
Mert Müldür'ün annesi izin vermedi Erden Timur 'Emenike IQ'lu' sağ bek için harekete geçti
Mert Müldür'ün annesi izin vermedi Erden Timur 'Emenike IQ'lu' sağ bek için harekete geçti Galatasaray transfer haberleri... Omar ve Boey'den beklenen katkıyı alamayan, hatta Fransız sağ bekle yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray Mert Müldür'de geri adım atmak zorunda kaldı. Annesinin Türkiye kariyerine şimdilik izin vermediği milli futbolcu transferini rafa kaldıran sarı kırmızılılar yeni sağ bek alternatiflerine bakarken, Erden Timur'un sürpriz bir oyuncuyu gündemine aldığı belirtildi. İşte Cimbom'un ilgilendiği 29 yaşındaki o isim ve yapılan yorumlar...
11.07.2022 Galatasaray
Fenerbahçe 4 attı yıldız futbolcu Jorge Jesus'u çıldırttı! 'IQ'su 30 falan galiba'
Fenerbahçe 4 attı yıldız futbolcu Jorge Jesus'u çıldırttı! 'IQ'su 30 falan galiba' Daha önce Shkupi ve Tirana ile hazırlık maçları oynayan Fenerbahçe Al Shamal ile üçüncü karşılaşmasına çıktı. Katar ekibini 4 golle geçen sarı lacivertlilerde tecrübeli futbolcunun performansı hem Jorge Jesus'u hem de taraftarları çıldırtırken, 29 yaşındaki oyuncunun sosyal medyada sert bir dille eleştirilmesi dikkatlerden kaçmadı.
29.06.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Iq ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıq haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.