İpsos

İpsos

Son dakika ipsos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ipsos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ipsos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İpsos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ipsos gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 ipsos haberi bulunmuştur. Tüm ipsos haberleri aşağıda listelenmiştir.
vivo’dan Türkiye’de bir ilk: Giriş ve orta segment modellerde Android Güncelleme sözü
vivo’dan Türkiye’de bir ilk: Giriş ve orta segment modellerde Android Güncelleme sözü Dünyanın en çok satan beş telefon markasından biri olan vivo, 2021 yılında Türkiye’de toplam 20 milyon dolarlık yatırımla hizmete giren fabrikasında yeni üretim bantlarını devreye alarak kapasitesini artırmayı ve daha fazla kişiyi istihdam etmeyi planlıyor. Tüketicilere kaliteli ve yüksek performanslı cihazlar sunmak amacıyla fabrikada üretilen tüm cihazların kalite kontrollerini en üst seviyede gerçekleştiren vivo, kendisine güven duyan Türk tüketicisine teşekkür etmek için ülkemizde ilk kez giriş ve orta segment telefonlarda iki büyük Android güncelleme garantisi sözü veriyor.
20.03.2023 Advertorial
Fransa'da tarihi seçim! İlk sonuçlar geldi: Macron ve Marine Le Pen...
Fransa'da tarihi seçim! İlk sonuçlar geldi: Macron ve Marine Le Pen... Fransa’da sandık çıkış anketlerine göre mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron oyların yüzde 57,60‘ını alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.
24.04.2022 Dünya
Araba alım-satımında yeni dönem! Tamamen değişiyor, tarih verildi
Araba alım-satımında yeni dönem! Tamamen değişiyor, tarih verildi Araba piyasası ile ilgili son dakika açıklaması! Araba alıp satacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tarih verilerek detaylar paylaşıldı: Büyük değişiklik yaşanacak. Pandemi döneminde hızlanan teknoloji kullanımı araç alım satımı için de yeni dönemin kapılarını araladı. Geçtiğimiz 2 yılda otomotiv sektöründe denenen online satış uygulamasını hem yetkili satıcılar hemde kullanıcılar sevdi. Yerli otomobil Togg'da da araç alım satımı için online satış döneminin geçerli olması beklenirken, uygulamanın yıllara sari bir şekilde yaygınlaşması bekleniyor. Öte yandan araba sahibi olmak isteyenler fiyatları yakından takip ediyor. Sıfır araçlarda kur ve maliyet artışı kaynaklı fiyat artışları nedeniyle tüketiciler artık daha küçük otomobilleri tercih ediyor. Öyle ki, ‘B segmenti’ diye tabir edilen küçük sınıftaki otomobillerin satışlardaki payı son iki yılda yüzde 97 oranında arttı.
11.04.2022 Ekonomi
Türkiye’nin yüzde 60’ı pandemide kilo aldı
Türkiye’nin yüzde 60’ı pandemide kilo aldı Pandemi stresi sedanter yaşam tarzını yaygınlaştırdı. Diyetisyen Gözde Karaca Kayan, “Aşırı yağlı ve şekerli yiyeceklerin tüketimindeki artış, düzensiz uyku, hormonal değişim ve fiziksel aktivitelerdeki azalmayla kendini gösteren sedanter yaşam tarzı ile kıyafetlerimizin içine sığamıyoruz” dedi. Ipsos tarafından gerçekleştirilen "Koronavirüs Salgını ve Toplum Araştırması" da Türkiye’nin yüzde 60’ının pandemide yaygınlaşan sedanter yaşam tarzıyla kilo aldığını ortaya koyuyor.
27.10.2021 Sağlık
ABD Başkanı Biden'a şok! Yüzde 50'nin altına düştü
ABD Başkanı Biden'a şok! Yüzde 50'nin altına düştü ABD'de yapılan kamuoyu yoklamaları, ABD Başkanı Joe Biden'a destek oranının ilk kez bu hafta yüzde 50'nin altına gerilediğini gösterdi.
18.08.2021 Dünya
Instagram'dan işletmeler için yeni özellik!
Instagram'dan işletmeler için yeni özellik! Ocak ayında işletme ve içerik üreticilerinin gönderilerinin performansını ölçmelerine yardımcı olmak adına Profesyonel Pano’yu kullanıma sunan Instagram, şimdi de neler paylaşabilecekleri konusunda işletmelere ilham olacak yeni bir merkezi hayata geçirdi.
5.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Yaza formda girmek istiyorsanız bu önerilere kulak verin!
Yaza formda girmek istiyorsanız bu önerilere kulak verin! Yaz kapıda! Artık kiloları kalın kıyafetlerin altına saklayamayacağız. Mayoya girme düşüncesi ortaya çıktıkça, hızlı düzeltme diyetleri pek çok kişiye cazip gelebilir. Diyetisyen Sedat Aydın yaza forma girmek isteyenlere tavsiyelerde bulundu. İşte yaza formda girmenizi sağlayacak 15 öneri!
26.05.2021 Sağlık
Pandemi yeme alışkanlıklarını değiştirdi
Pandemi yeme alışkanlıklarını değiştirdi Kovid-19 ile birlikte hayat tarzlarının değişimi, yeme alışkanlıkları da etkiledi. Pandemi koşullarında sağlıklı beslenmenin önemine vurgu yapan Diyetisyen Gonca Güzel Ünal doğru beslenme konusunda açıklamalarda bulundu.
18.05.2021 Sağlık
Tam kapanma ne zaman bitecek, uzatılacak mı? 17 günlük tam kapanma 1 hafta daha uzatıldı mı, yasaklar gelecek mi?
Tam kapanma ne zaman bitecek, uzatılacak mı? 17 günlük tam kapanma 1 hafta daha uzatıldı mı, yasaklar gelecek mi? Koronavirüsle mücadele kapsamında 29 Nisan'da başlayan tam kapanma süreci 17 Mayıs'a kadar devam edecek. Vatandaşlar tam kapanma sürecinin devam edip etmeyeceğini merak ederken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında merak edilen soruya yanıt verdi. Peki, tam kapanma uzayacak mı? İşte Bakan Soylu'nun yaptığı açıklamalardan önemli satır başları…
7.05.2021 Gündem
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: Podcast yükselen mecra
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu: Podcast yükselen mecra Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Ipsos ve Podbee Media'nın yürüttüğü araştırmaya göre Türkiye'de düzenli Podcast dinleyen sayısının yaklaşık 650 bin; düzensiz aralıkla dinleyenlerin sayısının ise yaklaşık 2 milyona ulaştığını bildirdi.
4.05.2021 Gündem
Hollanda seçimlerini Başbakan Rutte'nin partisi kazandı
Hollanda seçimlerini Başbakan Rutte'nin partisi kazandı Hollanda'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını gölgesinde düzenlenen genel seçimi, ilk sandık çıkışı anketlerine göre, 35 milletvekili çıkarması öngörülen geçici hükümetin Başbakanı Mark Rutte'nin liderliğindeki Özgürlük ve Demokrasi İçin Halk Partisi (VVD) kazandı.
17.03.2021 Dünya
10 kişiden 6’sı elektrikli almak istiyor!
10 kişiden 6’sı elektrikli almak istiyor! Araştırmada Türkiye’de tüketicilerin yüzde 61’i 5 yıl içerisinde yeni araç alması halinde tercihinin elektrikli araçlardan yana olacağını belirtiyor.
28.02.2021 Otomobil
Koronavirüs çalışanların stres, kaygı ve yalnızlığını artırdı
Koronavirüs çalışanların stres, kaygı ve yalnızlığını artırdı Dünya Ekonomik Forumu-Ipsos tarafından yapılan bir anket çalışmasına göre, tam anlamıyla salgının önüne geçilememesi, çalışanlar arasında stres, kaygı ve yalnızlığı artırdı. Çalışan yetişkinlerin yaklaşık yüzde 30’u bu nedenle izin alırken yüzde 56’lık bir kesim iş güvenliği konusunda endişe yaşadığını, yüzde 55’lik bir kesim de iş rutinleri ve organizasyondaki değişikliklerden dolayı strese girdiğini belirtti. Performans ve mentor koçu Fatih Elibol, çalışanların yüzde 30’unun izin almasına neden olan bu sorunun yıkıcı sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekti.
17.02.2021 Sağlık
Salgında yeni hayata uyumu 'mobil cihazlar' sağladı
Salgında yeni hayata uyumu 'mobil cihazlar' sağladı Samsung Electronics Türkiye Mobil Ürünler ve Stratejiden Sorumlu Direktör Özgür, "Salgınla milyonlarca insanın günlük hayatı yeniden şekillendi. Bunun bir sonucu olarak da akıllı cihazlarla normale oranla daha yoğun bir ilişki içine de girdik." dedi.
31.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Kovid-19 salgınında oyun sektörü ivme kazandı
Kovid-19 salgınında oyun sektörü ivme kazandı Kovid-19 salgını insanları evde kalmaya zorlarken, vakit geçirme yöntemlerinden biri olan video oyunlara talep arttı.
20.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Çarpıcı araştırma ortaya çıktı! ABD dağılmaya başlıyor
Çarpıcı araştırma ortaya çıktı! ABD dağılmaya başlıyor ABD'de yapılan bir kamuoyu araştırmasına göre toplumun yaklaşık yüzde 80'i ülkenin dağılmaya başladığını düşünüyor.
14.01.2021 Dünya
Türkiye'nin çoğunluğu sıfır emisyonlu araç tercih ediyor!
Türkiye'nin çoğunluğu sıfır emisyonlu araç tercih ediyor! Türkiye’de 10 kişiden 8’i hava kalitesini korumak için sıfır emisyonlu araç almak istiyor... LeasePlan, küresel ölçekte lider araştırma şirketlerinden Ipsos ile birlikte yürüttüğü Mobilite İçgörü Raporu’nun “Yeni Normal” bölümünü yayınladı.
27.12.2020 Otomobil
Pandemi kış lastiği kullanımını azaltmadı
Pandemi kış lastiği kullanımını azaltmadı Lastik sektörünün önde gelen firmalarından Brisa, kış lastiği pazarına ait rakamsal verileri açıkladı. Buna göre kış lastiği pazarı, geçtiğimiz yıl 4.4 milyon adetlik satışa ulaşırken, 2020 ve 2021 yıllarında da kış lastiği pazarının, benzer bir düzeyde olması öngörülüyor.
17.12.2020 Otomobil
Kış lastiği pazarı pandemiden etkileniyor!
Kış lastiği pazarı pandemiden etkileniyor! Türkiye’de yılda yaklaşık 4.4 milyon kış lastiği satılıyor. 2020 ve 2021’de pandemi kapanmalarının satışları direkt etkilemesi öngörülüyor.
14.12.2020 Otomobil
Ziraat Bankası'ndan açıklama geldi! 'Hızlı, kolay, ucuz'
Ziraat Bankası'ndan açıklama geldi! 'Hızlı, kolay, ucuz' Dev bankadan açıklama geldi. Beşinci kez gerçekleşti. Vatandaşlar Ziraat Bankası'nı tercih etti. Ziraat Bankası, MediaCat ve İpsos iş birliğinde gerçekleştirilen “Türkiye’nin Lovemark’ları” araştırmasında üst üste 5’inci kez Türkiye’nin en sevilen bankası seçildi
12.11.2020 Ekonomi
Kürtaj yasağı Polonya'yı karıştırdı! Polis biber gazı kullandı, 15 kişi gözaltında
Kürtaj yasağı Polonya'yı karıştırdı! Polis biber gazı kullandı, 15 kişi gözaltında Polonya'da kürtajı neredeyse tümüyle yasaklayan mahkeme kararının ardından başkent Varşova'da gösteriler düzenlendi. Göstericiler mumlar ve üzerinde 'işkence' yazılı pankartlar taşıdı. Göstericiler sabah erken saatlerde dağıldı, 15 kişi gözaltına alındı. Ülkede bugün yeni gösteriler düzenlenmesi bekleniyor.
23.10.2020 Dünya
Evden çalışmaya geçilmesi sonrası e-imzaya talep arttı
Evden çalışmaya geçilmesi sonrası e-imzaya talep arttı E-Güven Genel Müdürü Can Orhun, evden çalışmanın e-imzaya olan talebi artırdığını belirterek, "Evden çalışma yöntemini tercih eden şirketler, onay ve imza gerektiren süreçlerinin aksamaması için çözüm arayışına girdi." dedi.
22.10.2020 Gündem
Bakan Koca'dan 'Ayasofya' sorusuna yanıt! En büyük vaka sıçraması...
Bakan Koca'dan 'Ayasofya' sorusuna yanıt! En büyük vaka sıçraması... Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'e konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ayasofya’nın açılışından sonra tespit edilen vaka var mı" sorusuna "Ayasofya’ya özel bir bildirim olmadı. Ayasofya’ya sadece İstanbul’dan değil, birçok bölgeden kişiler geldi. Ama biz esas en büyük sıçramayı bayramda yaşadık. Bayram ve sonrası bütün Türkiye’ye dağıldı." cevabını verdi.
12.10.2020 Gündem
Macron'a bir darbe de kendi halkından geldi! 'Gerçek lider değil'
Macron'a bir darbe de kendi halkından geldi! 'Gerçek lider değil' Doğu Akdeniz'de girilimi tırmandırmaya yönelik saldırgan ve yayılmacı siyaset izleyen Macron'a bir tepki de kendi halkından geldi. Le Monde gazetesi ve Ipsos/Sopra Steria kamuoyu araştırma şirketinin ortaklaşa yaptığı kamuoyu araştırmasına katılanların yüzde 82'si "Fransa'da düzeni sağlayacak gerçek bir lidere ihtiyaç var" dedi.
16.09.2020 Gündem
Kovid-19 ile kişisel bakıma verilen önem arttı
Kovid-19 ile kişisel bakıma verilen önem arttı GSK Tüketici Sağlığı için IPSOS tarafından gerçekleştirilen yeni bir araştırmaya göre yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını, insanların kişisel bakım konusundaki davranışları ve tutumları üzerinde önemli bir etki oluşturdu.
31.07.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

İpsos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ipsos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.