İnziva

İnziva

Son dakika inziva haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan inziva ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını inziva haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnziva

haberleri sayfasında son dakika yaşanan inziva gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 inziva haberi bulunmuştur. Tüm inziva haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağla Şıkel'den Yasemin Sakallıoğlu'na cevap! İnzivadan çıktığı anları tiye almıştı!
Çağla Şıkel'den Yasemin Sakallıoğlu'na cevap! İnzivadan çıktığı anları tiye almıştı! Son aylarda meditasyona yönelen Çağla Şıkel o anları sosyal medya takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmiyor. En son kendini 11 saat boyunca bir kulübeye kapatıp çıktıktan sonraki halini paylayan Şıkel’i komedyen Yasemin Sakallıoğlu tiye aldı. Ünlü modelden Sakallıoğlu'na cevap geldi.
14.05.2024 Magazin
İnziva kampları para tuzağı mı? İnsanları kandırıyorlar uyarısı yapıldı
İnziva kampları para tuzağı mı? İnsanları kandırıyorlar uyarısı yapıldı Pandeminin ardından artan doğa, yoga ve nefes etkinliklerine şimdi de ‘kişisel inziva’ kampları eklendi. Kiminde günlük 1750 lira ödeyen kendi evinde ‘kamp’ kuruyor, kiminde niyet bohçaları hazırlanıyor. Prof. Dr. Arif Verimli ise “İnsanlar kandırılıyor” diyor.
28.08.2023 Yaşam
Hazar Ergüçlü'den şaşırtan itiraflar: Çok az insanla görüşüyorum
Hazar Ergüçlü'den şaşırtan itiraflar: Çok az insanla görüşüyorum Uzun yıllardır aşk yaşadığı Onur Ünlü'den geçtiğimiz aylarda ayrılan Hazar Ergüçlü, yeni bir aşka yelken açmıştı. Kutay Soyocak ile birlikte olan ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda ilginç açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
16.07.2023 Magazin
Budist kocaya 1 milyon tl tazminat
Budist kocaya 1 milyon tl tazminat C.E.’nin Budizm ve Taoizm temelli kişisel gelişim dersleri alarak evde ayin yaptığını, ailesini ihmal ederek bir kadınla birlikte ‘inziva’ adı altında gezilere gittiğini iddia eden 19 yıllık eşi P.E. açtığı boşanma davasını kazandı. Karara göre, C.E. boşandığı karısına 1 milyon lira tazminat ile aylık 30 bin lira nafaka ödeyecek.
27.01.2023 Gündem
Engin Günaydın'ın milyonluk inzivası!
Engin Günaydın'ın milyonluk inzivası! 'Avrupa Yakası' dizisinde canlandırdığı 'Burhan Altıntop' karakteriyle şöhreti yakalayan ve son olarak dijital bir platformda yayınlanan '10 Bin Adım' adlı yapımda rol alan Engin Günaydın, inzivaya çekildi. Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncunun yılın büyük bir bölümünü İzmir Foça'daki 15 milyon TL'lik villasında geçirdiği öğrenildi. İşte detaylar...
16.08.2022 Magazin
Ünlü iş adamı ile ilgili şok eden iddialar! 'Evde ayin düzenledi'
Ünlü iş adamı ile ilgili şok eden iddialar! 'Evde ayin düzenledi' Ünlü bir markanın Türkiye satış direktörü olan C.E.’nin, evlerinde Budizm ve Taoizm ayinleri yaptığını, kendisini dövdüğünü, bir kadınla birlikte ‘inziva’ adı verilen etkinlikle Çin ve Hindistan’a gittiğini iddia eden 19 yıllık eşi P.E., 2.5 milyon liralık tazminat isteyip boşanma davası açtı. İddiaları reddeden ve karşı boşanma davası açan C.E. ise bu çalışmaları ailesini daha mutlu etmek için yaptığını söyledi.
12.04.2021 Gündem
Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı
Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı Peaky Blinders dizisinde Thomas Selby karakterini canlandıran Cillian Murphy internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı...
10.05.2020 Gündem
Skandal olay! Eve çağırdığı kadınlara uyuşturuculu kahve içirmiş
Skandal olay! Eve çağırdığı kadınlara uyuşturuculu kahve içirmiş İzmir'de kendisini "psikolojik danışman" olarak tanıtan ve yaşam koçluğu yapan Ümran Yılmaz'ın sözde eğitimine katılanlara uyguladığı yöntemler şoke etti. Yaşam koçu Ümran Yılmaz’ın, “inziva” adı altında evine kapattığı kadınlara, uyuşturucu madde içerikli kahve içirdiği ortaya çıktı.
13.01.2020 Yaşam
Papa, Güney Sudanlı liderlerin ayaklarını öptü
Papa, Güney Sudanlı liderlerin ayaklarını öptü Katoliklerin dini lideri Papa Françesko, önceki gün Vatikan’da Güney Sudanlı liderleri sorunlu barış sürecine sahip çıkmaya cesaretlendirmek için eğilip ayaklarını öptü.
13.04.2019 Dünya
Örgüt hâlâ buradan yönetiliyor!
Örgüt hâlâ buradan yönetiliyor! 15 Temmuz darbe girişiminin 2. yılında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in yaşadığı Pensilvanya’daki örgütün kampı Anadolu Ajansı tarafından havadan görüntüledi.
16.07.2018 Gündem
AA ilk kez görüntüledi! Oradan çıkanlar yüzlerini böyle gizledi
AA ilk kez görüntüledi! Oradan çıkanlar yüzlerini böyle gizledi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı, ABD'nin Pensilvanya eyaletine bağlı Saylorsburg beldesinde, etrafı tamamıyla ağaçlarla çevrili kampta, yoğun güvenlik önlemleri dikkati çekiyor.
8.07.2018 Gündem
Kamp yapan müzisyen kayboldu
Kamp yapan müzisyen kayboldu Geçtiğimiz perşembe günü Muğla’da kamp yaparken kaybolan genç müzisyen Metin Kor 'dan 6 gündür haber alınamıyor. Eşi Evin Doğan Kor, "Tek başına inziva için gitti. Bir gün sonra arkadaşı gidecekti. Kaldığı gece kayboldu. Çadıra fermuarı açılarak değil alttan yırtılarak girilmiş. Kaçırıldığını düşünüyorum" dedi.
27.06.2018 Yaşam
Hakan Şükür'ün lüks hayatı görüntülendi
Hakan Şükür'ün lüks hayatı görüntülendi ABD'nin San Francisco kentine yerleşen firari Hakan Şükür, 15 Temmuz darbe girişimi öncesi veya sonrasında ABD'ye kaçan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) birçok üst düzey üyesi gibi lüks hayat sürüyor. Şükür’ün kentin pahalı merkezlerinden Palo Alto’da açtığı yeni kafe-restoranı FETÖ üyesi isimlerin de uğrak yeri haline gelmeye başladı. Son model üç lüks arabaya sahip olan Şükür, 3 milyon dolar değerindeki evde yaklaşık 7 bin dolara kirada oturuyor.
29.09.2021 Gündem
Müzikal bir filmde oynamak hayalim
Müzikal bir filmde oynamak hayalim Oyuncu ve şarkıcı Merve Deniz İnziva şarkısıyla büyük beğeni topluyor. Deniz şarkıcılık ve oyunculuğu bir arada yürüteceğini ve hayallerini anlatıyor.
27.10.2017 Arşiv
‘İnziva’dan çıkıyor
‘İnziva’dan çıkıyor Merve Deniz, söz ve müziği kendisine ve Arel Koray Nalbant’a ait yepyeni EP’si ile dinleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
19.08.2017 Magazin
FETÖ kampının geliri inanılmaz artmış!
FETÖ kampının geliri inanılmaz artmış! Fethullah Gülen’in kaldığı Golden Generation (Altın nesil) vakfı kamp merkezinin geliri 2013’te 914 bin dolar iken 2015’te 5 milyon doları aşıyor.
28.04.2017 Magazin
ABD'deki FETÖ kampında "anormal" gelir artışı
ABD'deki FETÖ kampında "anormal" gelir artışı FETÖ elebaşı Gülen'in kaldığı Golden Generation (Altın nesil) vakfı kamp merkezinin gelirlerinde 2013'ten sonra anormal artış gözlendi
29.09.2021 Gündem
Müge Boz 4 gün hiç konuşmayacak!
Müge Boz 4 gün hiç konuşmayacak! Şirince’de özel bir kampa katılıp inzivaya çekilen Müge Boz’un 4 gün boyunca ağzından tek kelime bile çıkması yasak olacak.
17.03.2017 Magazin
FETÖ'nün ABD'deki yeni evi görüntülendi
FETÖ'nün ABD'deki yeni evi görüntülendi 1999'dan bu yana Pensilvanya'da yaşayan FETÖ, ABD'deki mülk sayısını artırdı. Darbe girişiminin ardından terör örgütü üyeleri liderlerine yeni bir karargah kurdu
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün ABD'deki vakıf ve kurum ağı şoke etti!
FETÖ'nün ABD'deki vakıf ve kurum ağı şoke etti! Fetullahçı Terör Örgütü, ABD'nin birçok eyaletinde yüzlerce vakıf ve kurumu kontrol ediyor. FETÖ'nün, çeşitli eyaletlerdeki çok sayıda küçük vakıf, dernek ve birliği, merkezi New York ve Washington’da bulunan Ortak Değerler Birliği ve Türk Amerikan Birliği gibi çatı kuruluşlarına bağlı çalışıyor. Örgüte bağlı kuruluşlar, ABD Kongresi ve eyalet kongrelerinde lobicilikten Türkiye ve AK Parti karşıtı kampanyalara, birçok alanda faaliyet gösteriyor
29.09.2021 Gündem
FETÖ elebaşı, ABD'deki malikanesi önünde protesto edildi
FETÖ elebaşı, ABD'deki malikanesi önünde protesto edildi ABD'deki Türkler, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in, ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki malikanesinin önünde protesto gösterisi düzenledi.
1.08.2016 Dünya
Kopya çekene 7 yıl hapis cezası!
Kopya çekene 7 yıl hapis cezası! Çin’de iki gün süren ve dünyanın en zor üniversiteye giriş sınavlarından biri kabul edilen "Gao Kao" sona erdi...
17.06.2021 Dünya
'Herkes istediği partiye oy versin'
'Herkes istediği partiye oy versin' Bingöl’de halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP’nin Güneydoğu Anadolu’da baskı ile oy toplamaya çalıştığını ve -Meclis’e giremezsek kriz çıkar- tehdidini savurduğunu ifade ederek, "Müsterih olun, hiçbir şey yapamazlar. Herkes gitsin, istediği partiye oy versin" diye konuştu. Seçim sonuçları ne olursa olsun çözüm sürecinin bundan etkilenmeyeceğini de ekleyen Erdoğan, "Çözüm süreci bunlarla başlamadı ki bunlarla bitsin" dedi.
29.09.2021 Gündem
Sinemalara film sağanağı!
Sinemalara film sağanağı! Bahar henüz gelmedi ama 34'üncü İstanbul Film Festivali'nin eli kulağında. İKSV yine dünyanın dört bir yanından taptaze anlatımlarıyla enfes filmleri ayağınıza kadar getiriyor. Öne çıkanları yazdım.
20.03.2015 Arşiv
Şehir kaçkını organik çiftçiler!
Şehir kaçkını organik çiftçiler! TRT Belgesel Kanalı'nda önümüzdeki aylarda Türkiye’nin ‘yeni çiftlikleri’ ve çiftçileri üzerine ‘Bi çiftlik’ adında yeni bir program dizisi yayınlanacak...
1.08.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

İnziva ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki inziva haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.