Instagram Fenomeni

Instagram Fenomeni

Son dakika Instagram fenomeni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Instagram fenomeni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Instagram fenomeni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Instagram Fenomeni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ınstagram fenomeni gelişmeleri de dahil olmak üzere 265 ınstagram fenomeni haberi bulunmuştur. Tüm ınstagram fenomeni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vegan Zhanna Samsonova kimdir? Instagram fenomeni Zhanna Samsonova öldü mü, Samsonova vegan diyet nedeniyle mi öldü?
Vegan Zhanna Samsonova kimdir? Instagram fenomeni Zhanna Samsonova öldü mü, Samsonova vegan diyet nedeniyle mi öldü? Vegan beslenme savunucusu sosyal medya fenomeni Zhanna Samsonova 39 yaşında hayatını kaybetti. Genç kadının ölümü sonrası Zhanna Samsonova kimdir, nereli kaç yaşında? Vegan Zhanna Samsonova neden öldü, vegan diyet nedeniyle mi öldü?
1.08.2023 Magazin
İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli'den mini elbiseli paylaşım: 'Fıstık gibisin'
İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli'den mini elbiseli paylaşım: 'Fıstık gibisin' İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli, güzelliğiyle magazin gündeminden düşmüyor. Paylaşımları ile Instagram fenomeni haline gelen Yasemin Şefkatli, son pozuyla takipçilerini bir kez daha kendisine hayran bıraktı.
20.08.2022 Magazin
Ünlü model ve fenomen intihar etti
Ünlü model ve fenomen intihar etti Instagram fenomeni ve model Niece Waidhofer, 31 yaşında intihar ederek yaşamına son verdi. Genç modelin bir süredir akıl sağlığı sorunlarıyla mücadele ettiği öğrenildi.
23.06.2022 Magazin
Yurtdışına çıktığında ilk ziyaret ettiği mekanları açıkladı ünlü gurme Nihat Ertekin 'salaş restoran' lezzetini anlattı
Yurtdışına çıktığında ilk ziyaret ettiği mekanları açıkladı ünlü gurme Nihat Ertekin 'salaş restoran' lezzetini anlattı Son dönemin başarılı gurmelerinden Nihat Ertekin, çektiği birbirinden ilginç yemek videolarıyla instagram fenomeni haline gelmiş durumda.
10.06.2022 Yaşam
Ünlüleri ve Instagram fenomenlerine milyonlarca liralık dolandırdılar! Geçmişi silme tuzağı
Ünlüleri ve Instagram fenomenlerine milyonlarca liralık dolandırdılar! Geçmişi silme tuzağı Ünlüleri şoke eden dolandırıcılık! 'Hakkınızdaki olumsuz haberi kaldırtacağız' vaadiyle ünlülerden milyonlarca lira alıp, medya kuruluşlarına da sözde mahkemeden çıkarılmış sahte erişim engeli kararı gönderdiği ileri sürülen İlknur Ö. ile Uğur Y. tutuklandı. İşte filmleri aratmayacak dolandırıcılığın hikayesi
31.05.2022 Yaşam
Vatikan'da kıyafet krizi! Juju Vieira isimli fenomene ‘Papa’ şoku! Mini etekli ve göbeği açık...
Vatikan'da kıyafet krizi! Juju Vieira isimli fenomene ‘Papa’ şoku! Mini etekli ve göbeği açık... Juju Vieira isimli Instagram fenomeni Vatikan'da şoka uğradı! Avrupa'nın çeşitli kentlerinde gezerek, çektiği fotoğrafları sayfasında paylaşan Instagram fenomeni Vieira, Hristiyanların kutsal şehrinde hiç ummadığı bir engelle karşılaştı. 34 yaşındaki fenomen yaşananların 'utanç verici' olduğunu söyledi.
5.02.2022 Dünya
Bizim Köyün Kızları yarışmacısı Kübra Ece intihar etti!
Bizim Köyün Kızları yarışmacısı Kübra Ece intihar etti! TRT 1 ekranlarında yayınlanan Bizim Köyün Kızları yarışmasında ünlenen Kübra Ece'nin intihar ederek yaşamına son verdiği iddia edildi. İddialara göre Ece nişanlısını başka bir kadınla yakalayınca yıkıldı. Genç kızın vefat haberini Ece'nin de arkadaşı olan, Instagram fenomeni Habibe Durkaya doğruladı.
1.02.2022 Magazin
Kübra Ece öldü mü, neden öldü? Bizim Köyün Kızları programından Kübra Ece’nin ölümü!
Kübra Ece öldü mü, neden öldü? Bizim Köyün Kızları programından Kübra Ece’nin ölümü! Kübra Ece öldü mü, neden öldü? Bizim Köyün Kızları programının genç yarışmacısı Kübra Ece intihar etti. Kübra Ece, yarışmada kendini, "29 yaşındayım. Muhasebe ile uğraşıyorum ama çok renkli bir karakter olduğum için esnaflığa adım attım. Ticaretle uğraşıyorum, fırıncıyım. Hayatımda hiç köye gitmedim. Köy hayatım olmadı. Hiç köye adım atmayıp, inek - koyun görmemiş bir kadının nasıl birinci olduğunu göstermek istiyorum azmimle inadımla. Çok inatçıyım" sözleriyle anlatmıştı.
31.01.2022 Yaşam
MMA dövüşçüsü Paige VanZant'tan şaşırtan itiraf! Herkes şok oldu...
MMA dövüşçüsü Paige VanZant'tan şaşırtan itiraf! Herkes şok oldu... Dünyaca ünlü MMA dövüşçüsü ve Instagram fenomeni Paige VanZant yaptıklarıyla konuşulmaya devam ediyor. Sporu bırakan ve sosyal medya alanına yönelen VanZant'ın kocasıyla ilgili itirafı herkesi şok etti.
20.01.2022 Şampiy10
Neymar gizlediği sevgisi Instagram fenomeni çıktı
Neymar gizlediği sevgisi Instagram fenomeni çıktı Fransa Ligue 1 devi PSG'nin süper yıldızı Neymar, yeni sevgilisini aylardır gözlerden saklıyordu. Brezilyalı yıldız uzun zaman sonra Bruna'yla olan ilişkisini açıkladı.
18.01.2022 Magazin
Instagram fenomeni Aída Victoria Merlano dünyayı şoke etti! Annesini...
Instagram fenomeni Aída Victoria Merlano dünyayı şoke etti! Annesini... Kolombiyalı Instagram fenomeni Aída Victoria Merlano'nun gardiyanın dikkatini dağıtarak annesini hapisten kaçırdığı iddia edildi. O anlara ait görüntüler güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi.
31.10.2021 Dünya
Instagram fenomeni Josi Maria hayatını kaybetti
Instagram fenomeni Josi Maria hayatını kaybetti Instagram fenomeni Josi Maria "Kanarya Adaları'na gidiyorum" dedikten sonra kalp yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. Josi Maria anoreksiyayla mücadele ediyordu ve sosyal medyada da bu çabasını paylaşıp takipçilerini tehlikeler konusunda uyarıyordu.
21.12.2020 Dünya
Anoreksiya nedir, belirtileri? Anoreksiya nervoza nedenleri nedir, hangi rahatsızlıklara neden olur?
Anoreksiya nedir, belirtileri? Anoreksiya nervoza nedenleri nedir, hangi rahatsızlıklara neden olur? Anoreksiyayla mücadele eden Josi Maria adlı Instagram fenomeni, Kanarya Adaları'na gidiyorum" dedikten sonra kalp yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. En son İrem Derici ile gündeme gelen Anoreksiya hastalığı yaygın görülmeye başlayınca hastalığın ne olduğu merak ediliyor. Anoreksiya nedir, Anoreksiya belirtileri nelerdir?
21.12.2020 Gündem
Eşcinsel çift Instagram'dan sperm çekilişi yaptı
Eşcinsel çift Instagram'dan sperm çekilişi yaptı Instagram fenomeni bir eşcinsel çift, bir sperm bankası işbirliğiyle takipçilerine çekilişle sperm kazanma şansı sundu.
11.10.2020 Yaşam
Masterchef Emir kimdir? Masterchef Emir Elidemir kaç yaşında ve nereli?
Masterchef Emir kimdir? Masterchef Emir Elidemir kaç yaşında ve nereli? Masterchef'in 100 bin kişilik listesinden sıyrılıp ve rakiplerini geride bırakan 16 kişi belli oldu. Masterchef Türkiye'nin 2020 kadrosu ilk kaptanlık oyunu ile izleyicinin karşısına çıktı. Masterchef heyecanı yeni sezona başlarken pek çok kişi de Masterchef 2020 yarışmacılarını merak ediyor. Bu isimlerden biri de Masterchef Emir Elidemir. Peki, Masterchef Emir kimdir? Masterchef Emir Elidemir kaç yaşında ve nereli? İşte Masterchef Emir Elidemir hakkında merak edilenler...
18.08.2020 Gündem
Ünlü fenomen üvey oğlundan hamile kaldı! Rezaletin her saniyesini paylaştı
Ünlü fenomen üvey oğlundan hamile kaldı! Rezaletin her saniyesini paylaştı Rusya’da yaşayan 35 yaşındaki Instagram fenomeni, kısa süre önce üvey oğlu ile ilişkisi olduğunu canlı yayında itiraf ederek herkesi şoke etmişti. Takipçileri tarafından topa tutulan kadın rezaleti bir adım daha öteye taşıyarak hamile olduğunu duyurmuştu. Tüm dünyada gazete manşetlerine çıkan skandal ilişkide yeni bir gelişme yaşandı.
12.07.2020 Dünya
Duygu Özaslan kilo aldı, görüntüler gündem oldu! Duygu Özarslan kimdir? Duygu Özarslan’ın boyu ve yaşı!
Duygu Özaslan kilo aldı, görüntüler gündem oldu! Duygu Özarslan kimdir? Duygu Özarslan’ın boyu ve yaşı! Sosyal medyada fenomeni Duygu Özarslan, Instagramda paylaştığı bikinili pozlarıyla adından söz ettiriyordu. Sahil kenarında duş alırken görüntülenen Duygu Özaslan, selülitli görüntüleriyle sosyal medyada gündem oldu. Özaslan, kendisini eleştirenlere "Benim kilolu halim bile hepinizden güzel" sözleriyle yanıt verirken, Bir Twitter kullanıcısı da durumu "Olay Duygu Özaslan’ın kilo almış olması değil, olay şuan olduğu halini kabullenip sevmek yerine kendi görmek istediği hali yansıtmak, insanları kandırmak. insanlar lanse edilen “mükemmel” vücutları görüp kendini sorguluyor, aç bırakıyor, sağlığını kaybediyor..." sözleriyle eleştirdi. Çıkan haberlerden sonra, Duygu Özarslan’ın boyu, yaşı ve kilosu merak edilmeye başlandı. Peki, Duygu Özarslan kimdir?
8.07.2020 Gündem
Instagram fenomeni ağlayarak anlattı! 'Babam annemi öldürdü'
Instagram fenomeni ağlayarak anlattı! 'Babam annemi öldürdü' Instagram fenomeni Dilan Polat, yayınladığı bir videoda kendisine şantaj yapıldığını gözyaşları içerisinde anlatarak, "Babam annemi öldürdü ama bunu şantaj yaparak 'magazine vereceğim' diyerek kimsenin canını yakamazsınız. Allah'a havale ediyorum, gereken şikayette de bulundum." ifadelerini kullandı.
16.05.2020 Yaşam
Duygu Özaslan'dan yatakta iç çamaşırlı poz!
Duygu Özaslan'dan yatakta iç çamaşırlı poz! Ünlü YouTuber ve Instagram fenomeni Duygu Özaslan yatakta paylaştığı pozlarla Instagram'ı salladı.
20.01.2020 Magazin
Askerdi, Instagram fenomeni oldu!
Askerdi, Instagram fenomeni oldu! ABD Deniz Piyade Kolordusu'nda görevli bir Amerikan askeriyken Instagram fenomenine dönüşen Rianna Connor Carpenter, paylaşımlarıyla şaşırtıyor.
28.12.2019 Dünya
Nez Demir ile Banu Parlak canlı yayında birbirine girdi
Nez Demir ile Banu Parlak canlı yayında birbirine girdi Instagram fenomeni Nez Demir, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Bir dönem yakın dostu olan Banu Parlak'la canlı yayında birbirine girdi.
6.12.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Instagram Fenomeni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ınstagram fenomeni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.