İngiliz Model

İngiliz Model

Son dakika ingiliz model haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ingiliz model ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ingiliz model haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İngiliz Model

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ingiliz model gelişmeleri de dahil olmak üzere 817 ingiliz model haberi bulunmuştur. Tüm ingiliz model haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kelly Brook: Deneme çekiminde bana hamile iç çamaşırı verdiler
Kelly Brook: Deneme çekiminde bana hamile iç çamaşırı verdiler Kısa süre önce evlenen İngiliz model, sunucu ve radyocu Kelly Brook, kıvrımları nedeniyle 'dışlanmış' hissettiğini söyleyerek, her markanın kendisiyle çalışmak istemediğini belirtti. Model bu yıl da seksi takvimi için ekran önüne geçti.
6.11.2022 Magazin
Selen Görgüzel toplantıya son anda yetişti
Selen Görgüzel toplantıya son anda yetişti Yakında zamanda Hamdi Alkan'la yollarını ayıran Selen Görgüzel, AVM'de görüntülendi. Şarkıcı, yeni projeleri için yoğun bir şekilde çalışmalarının devam ettiğini söyledi
16.07.2022 Magazin
İngiliz model Yazmin Oukhellou Bodrum'da kazada ağır yaralanmıştı! İlk kez konuştu: 'Bilerek kolumu kırdım'
İngiliz model Yazmin Oukhellou Bodrum'da kazada ağır yaralanmıştı! İlk kez konuştu: 'Bilerek kolumu kırdım' İngiliz model ve oyuncu Yazmin Oukhellou, Bodrum'da meydana gelen kazada erkek arkadaşını kaybetmiş ve kendisi de ağır yaralanmıştı. Tedavisinin ardından ülkesine dönen Oukhellou sessizliğini bozdu ve The Sun'a açıklamalarda bulundu.
16.07.2022 Magazin
İngiliz model Yazmin Oukhellou'nun sağlık durumu hakkında açıklama!
İngiliz model Yazmin Oukhellou'nun sağlık durumu hakkında açıklama! Muğla'nın Bodrum ilçesinde, İngiliz Jake Robert Mclean'ın (33) yaşamını yitirdiği kazada ağır yaralanan kız arkadaşı, model ve oyuncu Yazmin Oukhellou (28), hayati tehlikeyi atlattı.
5.07.2022 Magazin
Ünlü televizyon yıldızı Bodrum'da kaza yaptı! Acı haber, hayatını kaybetti
Ünlü televizyon yıldızı Bodrum'da kaza yaptı! Acı haber, hayatını kaybetti İngiltere’nin ünlü televizyon yıldızı Yazmin Oukhellou ile erkek arkadaşı Jake Robert Mclean, Muğla’nın Bodrum ilçesinde kaza geçirdi. Kazada Mclean yaşamını yitirirken Yazmin Oukhellou ağır yaralandı.
3.07.2022 Yaşam
Lottie Moss'tan şok eden ilişki itirafı! Ücretli takipçileri ile paylaştı, bir pop yıldızı ile...
Lottie Moss'tan şok eden ilişki itirafı! Ücretli takipçileri ile paylaştı, bir pop yıldızı ile... İngiliz model Lottie Moss, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Moss, ücretli takipçileri için 60 dakikalık bir video çekerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Üstsüz video paylaşan Lottie Moss bombayı patlattı ve bir pop yıldızı ile üçlü ilişkiye girdiğini itiraf etti.
19.03.2022 Güzeller
Bebek mavisi bikinisiyle poz verdi! 'Kadın patronluğunu bebe mavisiyle yeniden icat ediyorum'
Bebek mavisi bikinisiyle poz verdi! 'Kadın patronluğunu bebe mavisiyle yeniden icat ediyorum' Kimberley Garner yeni koleksiyonunda yer alan bebe mavisi bikinisiyle poz verdi, yer yerinden oynadı. İngiliz model ve tasarımcıya yorum ve beğeni yağdı. İngiliz şarkıcı Dua Lipa, 2013’ten bu yana çalıştığı menajerlik şirketiyle yollarını ayırdı. İşte dünyadan haberler...
21.02.2022 Magazin
İngiliz model Kelly Brook'un aşk pozlarına beğeni yağıyor!
İngiliz model Kelly Brook'un aşk pozlarına beğeni yağıyor! İngiliz model Kelly Brook, güzelliği ve sıra dışı açıklamalarıyla magazin gündeminin dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Kelly Brook, kendisinden 5 yaş küçük sevgilisiyle verdiği pozlarla adında söz ettiriyor.
19.11.2021 Magazin
Emily Ratajkowski'den itiraf: Öz güvenim düşük!
Emily Ratajkowski'den itiraf: Öz güvenim düşük! İngiliz Model Emily Ratajkowski, güzellik algısı yüzünden öz güveninin düşük olduğunu itiraf etti. Ratajkowski, "Sosyal medyada fotoğrafları paylaştıktan sonra kendimi, ne kadar beğeni aldığımı kontrol ederken buluyorum" ifadelerini kullandı.
19.11.2021 Magazin
Aşı olan ünlü şarkıcı hayatını kaybetti
Aşı olan ünlü şarkıcı hayatını kaybetti İngiltere'de üretilen ve ağırlıklı olarak bu ülkede kullanılan koronavirüs (Kovid-19) aşısı AstraZeneca son dönemde yan etki ve ölüm haberleri ile gündemde. Aşı olduktan 2 hafta sonra beyin kanaması geçiren şarkıcı bu aşıyı bir kez daha gündeme getirdi.
27.06.2021 Dünya
Nick Kamen hayatını kaybetti
Nick Kamen hayatını kaybetti İngiliz model ve şarkıcı Nick Kamen 59 yaşında hayata veda etti. Kamen, özellikle 1985 yılında bir blue jean firması için kamera karşısına geçtiği reklam filmiyle hafızalara kazınmıştı.
5.05.2021 Magazin
İngiliz model geçen yıl intihar etmişti! '13 yaşında cinsel istismara uğradı'
İngiliz model geçen yıl intihar etmişti! '13 yaşında cinsel istismara uğradı' İngiltere'de geçtiğimiz yıl bir otel odasında intihar ederek hayatını kaybeden ünlü model Caitlin O-Reilly’nin ailesi, kızlarının 13 yaşında cinsel istismara uğradığını söyledi.
26.10.2020 Dünya
Amber Heard kimdir, kaç yaşında? Amber Heard hangi filmlerde rol aldı?
Amber Heard kimdir, kaç yaşında? Amber Heard hangi filmlerde rol aldı? Hollywood dünyasının bir döneme damga vuran çifti Johnny Depp ve Amber Heard’ün olaylı ayrılığının yankıları sürerken, ABD'li ünlü oyuncu Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'le ilgili Elon Musk, İngiliz model Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşadığını iddia etti. Johnny Depp tarafından öne sürülen iddiaların ardında, Amber Heard hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Amber Heard kimdir? Amber Heard kaç yaşında?
18.06.2020 Televizyon
Ünlü model Corona virüs ile mücadelesini ağlayarak anllattı!
Ünlü model Corona virüs ile mücadelesini ağlayarak anllattı! Dünyanın kabusu haline gelen Corona Virüs salgını tüm hızıyla yayılmaya devam ediyor. İngiltere'de eski model Linda Lusardi (61), bu sabah katıldığı ulusal bir İngiliz kanalının programında Corona Virüs (Covid-19) ile mücadelesini anlatırken gözyaşlarına boğuldu.
8.04.2020 Magazin
Ünlü modelden çıplak paylaşım
Ünlü modelden çıplak paylaşım İngiliz model ve aktris Jorgie Porter'ın bir atın yanında üstsüz poz vererek sosyal medya hesabından paylaşması herkesi şaşırttı.
3.09.2019 Magazin
Elizabeth Hurley'den havuzda üstsüz poz
Elizabeth Hurley'den havuzda üstsüz poz İngiliz model Elizabeth Hurley, havuza üstsüz girdi. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan 54 yaşındaki güzelin fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni aldı.
9.08.2019 Magazin
Gizli nikâh
Gizli nikâh İngiliz model ve oyuncu Cara Delevingne’ın, kız arkadaşı Ashley Benson’la bu yılın başında gizlice nikâh kıydığı öğrenildi.
5.08.2019 Magazin
Demi Rose, Kleopatra oldu!
Demi Rose, Kleopatra oldu! Instagram'ın popüler isimlerinden İngiliz model Demi Rose 24 yaşını kutlamaya doymuyor!
17.04.2019 Magazin
Emily Ratajkowski takipçilerini böyle kandırdı!
Emily Ratajkowski takipçilerini böyle kandırdı! Paylaştığı video ile takipçilerini büyüleyen Emily Ratajkowski'nin aslında aynı paylaşımı daha önce de yaptığı ortaya çıktı.
2.04.2019 Magazin
Victoria Clay'in dekoltesi olay oldu
Victoria Clay'in dekoltesi olay oldu 24 yaşındaki İngiliz model Victoria Clay, katıldığı davette derin dekolteli elbisesiyle tüm bakışları üzerine çekti
23.03.2019 Magazin
Hayley Bray tacize uğradı! O anlar kameraya yansıdı
Hayley Bray tacize uğradı! O anlar kameraya yansıdı 28 yaşındaki Playboy modeli Hayley Bray, tatil için gittiği otelin çamaşırhanesinde elbiselerini kurutma makinesinden çıkarırken tacize uğradı.
30.11.2018 Magazin
Kelly Brook'un itirafı olay oldu!
Kelly Brook'un itirafı olay oldu! Ateşli pozlarıyla bilinen 38 yaşındaki İngiliz model Kelly Brook'un, itirafı eski sevgililerini küplere bindirecek.
3.11.2018 Magazin
Serbest bırakıldı
Serbest bırakıldı Amerika Başkanı Donald Trump’ın Yüksek Mahkeme üyeliğine aday gösterdiği ve hakkında cinsel taciz iddiaları ortaya atılan Yargıç Brett Kavanaugh’ı protesto ederken gözaltına alınan İngiliz model ve oyuncu Emily Ratajkowski, serbest bırakıldı.
6.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İngiliz Model ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ingiliz model haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.