Kelly Brook

Kelly Brook

Son dakika kelly brook haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kelly brook ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kelly brook haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kelly Brook

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kelly brook gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 kelly brook haberi bulunmuştur. Tüm kelly brook haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Ahlak dışı olduğunu biliyordum ama kendimi tutamadım: Tatil kaçamağı yaptık"
"Ahlak dışı olduğunu biliyordum ama kendimi tutamadım: Tatil kaçamağı yaptık" Şu dünyada bazı ünlüler var ki özel hayatları, diğer meslektaşlarınınkinden çok daha fazla merak konusu oluyor. Kimlerle birlikte oldukları, onlardan neden ayrıldıkları, hatta sevgilileri ya da eşleriyle kapalı kapılar ardında neler yaşadıkları...
4.09.2023 Magazin
Kelly Brook'tan şaşırtan açıklama: Takipçilerim üstsüz fotoğraflarımı görmek istiyor
Kelly Brook'tan şaşırtan açıklama: Takipçilerim üstsüz fotoğraflarımı görmek istiyor 2022 yılının yazında Jeremy Parisi ile evlenen ünlü model Kelly Brook (43), samimi bir röportaj vererek özel hayatıyla ilgili konuştu.
10.05.2023 Magazin
Kanal D’nin yeni dizisi 'Veda Mektubu' merakla bekleniyor! İşte oyuncu kadrosu
Kanal D’nin yeni dizisi 'Veda Mektubu' merakla bekleniyor! İşte oyuncu kadrosu Kanal D’nin; şimdiden merak uyandıran, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi 'Veda Mektubu’nun güçlü oyuncu kadrosu belli oldu.
6.01.2023 Magazin
Ünlü model Kelly Brook eşi sayesinde takıntısını yendi! "En mutlu dönemimdeyim"
Ünlü model Kelly Brook eşi sayesinde takıntısını yendi! "En mutlu dönemimdeyim" Geçtiğimiz yaz uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Jeremy Parisi ile nikah masasına oturan ünlü model Kelly Brook, samimi bir röportaj vererek vücuduyla ilgili takıntılarını eşi sayesinde yendiğini açıkladı. Parisi'ye teşekkür eden ünlü isim, "Zayıf olduğum zamanlar en mutsuz zamanlarımdı" diyerek, dikkat çeken ifadeler kullandı.
6.01.2023 Magazin
Kelly Brook: Deneme çekiminde bana hamile iç çamaşırı verdiler
Kelly Brook: Deneme çekiminde bana hamile iç çamaşırı verdiler Kısa süre önce evlenen İngiliz model, sunucu ve radyocu Kelly Brook, kıvrımları nedeniyle 'dışlanmış' hissettiğini söyleyerek, her markanın kendisiyle çalışmak istemediğini belirtti. Model bu yıl da seksi takvimi için ekran önüne geçti.
6.11.2022 Magazin
Kelly Brook: Çok kıvrımlıydım, 'dışlanmış' gibi hissettim
Kelly Brook: Çok kıvrımlıydım, 'dışlanmış' gibi hissettim Geçtiğimiz yaz uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Jeremy Parisi ile nikah masasına oturan ünlü model Kelly Brook, daha önce kilo alıp vermesi ve bedeni hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Brook, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajında kıvrımları nedeniyle 'dışlanmış' hissettiğini söyleyerek, her markanın kendisiyle çalışmak istemediğini itiraf etti.
4.11.2022 Magazin
Kelly Brook aradığı aşkı buldu! Evlilik sinyali...
Kelly Brook aradığı aşkı buldu! Evlilik sinyali... Kelly Brook cinsel hayatıyla ilgili yaptığı itiraflarla dikkat çekmişti. 4 kez nişanlanan ve aradığı aşkı bir türlü bulamayan ünlü isim Jeremy Parisi ile ilişkisinde ne kadar mutlu olduğunu anlattı. Kelly Brook evliliğe açık olduğunun altını çizdi.
27.04.2022 Magazin
İngiliz model Kelly Brook'un aşk pozlarına beğeni yağıyor!
İngiliz model Kelly Brook'un aşk pozlarına beğeni yağıyor! İngiliz model Kelly Brook, güzelliği ve sıra dışı açıklamalarıyla magazin gündeminin dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Kelly Brook, kendisinden 5 yaş küçük sevgilisiyle verdiği pozlarla adında söz ettiriyor.
19.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kelly Brook ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kelly brook haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.