İngiliz Basını

İngiliz Basını

Son dakika İngiliz Basını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İngiliz Basını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İngiliz Basını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İngiliz Basını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ingiliz basını gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.005 ingiliz basını haberi bulunmuştur. Tüm ingiliz basını haberleri aşağıda listelenmiştir.
Magnum dondurmaları toplatılıyor mu, neden? Magnum’dan açıklama geldi
Magnum dondurmaları toplatılıyor mu, neden? Magnum’dan açıklama geldi Magnum dondurmaları toplatılıyor iddiası sonrası vatandaşlar söz konusu iddiaların detaylarını sorgulamaya başladı.  İngiliz basınında yer alan "Magnum dondurmaları metal içerebileceği endişesiyle acilen toplatılıyor." İfadeleri sonrası Magnum Türkiye'den açıklama geldi. Peki, Magnum dondurmaları toplatılıyor mu? Magnum nerenin, hangi ülkenin ürünü?
20.04.2024 Gündem
Ali Koç gitmesini istemiyor! Ryan Kent derken Batshuayi kararı verildi
Ali Koç gitmesini istemiyor! Ryan Kent derken Batshuayi kararı verildi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Michy Batshuayi ile ilgili yeni bir hamle hazırlığında. Öte yandan İngiliz basını Fenerbahçe'nin yıldız isminin sezon sonunda sarı - lacivertlilerden ayrılarak İngiliz ekibine transfer olabileceğini iddia etti.
2.04.2024 Fenerbahçe
Yedek kalmaya dayanamadı! İsmail Kartal kapıyı gösterdi, yıldız isim ayrılıyor
Yedek kalmaya dayanamadı! İsmail Kartal kapıyı gösterdi, yıldız isim ayrılıyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İngiliz basını Fenerbahçe'nin yıldız isminin sezon sonunda sarı - lacivertlilerden ayrıalarak İngiliz ekibine transfer olabileceğini iddia etti.
1.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ilk ayrılık! İsmail Kartal kurtarıcı yaptı, dayanamayıp resti çekti
Fenerbahçe'de ilk ayrılık! İsmail Kartal kurtarıcı yaptı, dayanamayıp resti çekti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde geldiği günden bu yana beklentileri veremeyen ve eleştirilerin hedefi olan yıldız isim takımdan ayrılmak istiyor. Bu ismin sürpriz talebini İngiliz basını duyurdu. İşte detaylar...
6.03.2024 Fenerbahçe
Becao, Djiku derken Fenerbahçe'de ilk ayrılık! Transferi böyle açıkladılar
Becao, Djiku derken Fenerbahçe'de ilk ayrılık! Transferi böyle açıkladılar Fenerbahçe'den ayrılık haberi geldi. Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşanıyor. İngiliz basını sarı lacivertli yıldızın takımdan ayrılacağını duyurdu. İşte detaylar...
6.01.2024 Fenerbahçe
Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi!
Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi! Juventus, A Milli Takım'da performansıyla adından söz ettiren Kenan Yıldız'ın bonservis bedelini belirledi. Dünya devlerinin peşinden koştuğu Kenan Yıldız'ın Juve'den ayrılabileceği iddia edildi.
5.12.2023 Süper Lig
Fenerbahçe'nin yıldızı Real Madrid'e gidiyor! Arda Güler sonrası bomba patladı
Fenerbahçe'nin yıldızı Real Madrid'e gidiyor! Arda Güler sonrası bomba patladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sezon başında Arda Güler'i Real Madrid'e satan Fenerbahçe, bir yıldızını daha İspanya'ya gönderebilir. İngiliz basını, Real Madrid'in sarı lacivertlilerin genç oyuncusunu için harekete geçtiğini duyurdu. İşte Arda'dan sonra Real Madrid'e gidecek ikinci yıldız oyuncu...
17.10.2023 Fenerbahçe
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
Galatasaray'ın zaferi dert oldu! Icardi, Kerem Aktürkoğlu konuştu, yerin dibine soktular
Galatasaray'ın zaferi dert oldu! Icardi, Kerem Aktürkoğlu konuştu, yerin dibine soktular Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, Manchester United'ı iki kez geriye düştüğü mücadelede 3-2 mağlup etmesini bildi. Sarı-kırmızılıların tarihi galibiyeti sonrası İngiliz basını Manchester'ı adeta topa tuttu. İşte haberin detayları...
4.10.2023 Galatasaray
Manchester United - Galatasaray maçı Erik ten Hag'ın kaderini belirleyecek!
Manchester United - Galatasaray maçı Erik ten Hag'ın kaderini belirleyecek! Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde mücadelesinde, A Grubu'ndaki ikinci maçında deplasmanda Manchester United'a konuk olacak. İngiliz basını Manchester United Menajeri Erik ten Hag ile ilgili sürpriz bir iddiada bulundu. İşte detaylar...
2.10.2023 Galatasaray
Ruslar 'tuş'a bastı, Sarmat'a gizli görev verildi! '10 şehri birden yok edebilir'
Ruslar 'tuş'a bastı, Sarmat'a gizli görev verildi! '10 şehri birden yok edebilir' İlk kez geçtiğimiz Şubat Biden'ın Kiev ziyareti sırasında ateşlenen ancak başarısız olan, sesten 12 kat hızlı giden 'Sarmat' füzesine gizli bir görev verildiği ortaya çıktı.
3.09.2023 Dünya
2017'de 38 milyon euro'ya transfer olmuştu Beşiktaş'a geliyor
2017'de 38 milyon euro'ya transfer olmuştu Beşiktaş'a geliyor Beşiktaş, Liverpool ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki orta saha Alex Oxlade-Chamberlain'le görüşmelere başladı.
25.07.2023 Beşiktaş
İngiliz basını Galatasaray'ın yeni forvetini duyurdu!
İngiliz basını Galatasaray'ın yeni forvetini duyurdu! Mostafa Mohamed'i bonservisiyle birlikte Nantes'a gönderen, Bafetimbi Gomis'le yollarını ayıran ve İcardi için Suudi Arabistan kulüpleriyle karşı karşıya gelen Galatasaray'ın alternatif forveti belli oldu. İşte İngiliz basınında yer alan o haber...
4.07.2023 Galatasaray
Sky Sports açıkladı! Zaha 3 takımın da teklifini kabul etmiş
Sky Sports açıkladı! Zaha 3 takımın da teklifini kabul etmiş Fenerbahçe'nin resmi olarak görüşmelere başladığı yıldız futbolcu Wilfried Zaha'nın Lazio ve Crystal Palace'ın tekliflerini kabul etiği öğrenildi.
4.07.2023 Fenerbahçe
Manchester City-Inter finali öncesi dikkat çeken Haaland detayı
Manchester City-Inter finali öncesi dikkat çeken Haaland detayı Avrupa'da futbolun zirvesi bu akşam İstanbul'da sahnelenecek. Manchester City ile Inter, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Avrupa'nın en büyük kupasını kazanmak için karşı karşıya gelecek. İngiliz basını, 2005'te Liverpool'un kazandığı unutulmaz finali manşetlere taşırken dikkat çeken Haaland detayını okuyucularıyla paylaştı.
10.06.2023 Şampiy10
Dünyanın gözü ikinci tur seçimlerinde! 'Ankara'nın çok ötesinde etkileri olabilir'
Dünyanın gözü ikinci tur seçimlerinde! 'Ankara'nın çok ötesinde etkileri olabilir' 2. tur seçimlerini dünya basını yakından takip ediyor. ABD, Orta doğu ve İngiliz basını yaşanan gelişmeleri ve son analizleri okuyucularına sunuyor.
28.05.2023 Dünya
Manchester City'i şampiyon yaptı takımdan ayrıldı! İlkay Gündoğan...
Manchester City'i şampiyon yaptı takımdan ayrıldı! İlkay Gündoğan... Manchester City ile kariyerine bir kupa daha yazdıran İlkay Gündoğan, Barcelona ile anlaşmaya vardı.
21.05.2023 İngiltere
Büyük İstanbul mitingi dünyada gündem oldu: Eşi benzeri görülmemiş
Büyük İstanbul mitingi dünyada gündem oldu: Eşi benzeri görülmemiş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde 'Büyük İstanbul Mitingi' gerçekleşti. Resmi rakamlara göre mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığı miting dış basında geniş yer buldu. AFP Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gövde gösterisi yaptığını yazdı, İngiliz basını İstanbul'da iktidar ve muhalefetin bir gün arayla gerçekleştirdiği mitingleri karşılaştırdı.
8.05.2023 Dünya
Tam 5 Avrupa devi Kim Min Jae için sıraya girdi! Masadaki rakam 45 milyon euro
Tam 5 Avrupa devi Kim Min Jae için sıraya girdi! Masadaki rakam 45 milyon euro Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan ve potansiyeliyle göz kamaştıran yıldız stoper Kim Min Jae için Manchester United, M.City, Liverpool, PSG ve Tottenham birbirine girdi.
26.04.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan Championship'e gidiyor! En büyük hayal kırıklığı
Beşiktaş'tan Championship'e gidiyor! En büyük hayal kırıklığı Beşiktaş, İngiliz futbolcu Dele Alli'nin ülkesine geri dönmesine izin verdi. Everton'da da forma giyemeyecek olan Alli Championship'e transfer olacak.
9.04.2023 Beşiktaş
Türk SİHA'ları dünya gündeminde! İngilizler karşılaştırdı, Bayraktar TB2 fark attı
Türk SİHA'ları dünya gündeminde! İngilizler karşılaştırdı, Bayraktar TB2 fark attı Rusya'nın Ukrayna'yı işgali boyunca birçok İHA ve SİHA sahada kullanıldı. Bu İHA'ları karşılaştıran İngiliz basını aralarında Bayraktar TB-2'ninde olduğu bir liste hazırladı. Söz konusu listede TB2 resmen fark yarattı.
2.04.2023 Ekonomi
Mesut Özil'in servetini açıkladılar! Futbolu bırakmıştı
Mesut Özil'in servetini açıkladılar! Futbolu bırakmıştı İngiliz basını Mesut Özil'in futbol kariyerini sonlandırmasına geniş yer ayırdı. İngiliz The Sun gazetesi, Mesut Özil'in milyon sterlinlik servete sahip olduğunu söyledi.
25.03.2023 Fenerbahçe
7-0'lık tarihi hezimetten sonra Wout Weghorst'a gönderme! 'Ronaldo bırakıldığında...'
7-0'lık tarihi hezimetten sonra Wout Weghorst'a gönderme! 'Ronaldo bırakıldığında...' Dün akşam ezeli rakibi Liverpool'dan 7 gol yiyen ve tarihi bir hezimetle karşı karşıya kalan Manchester United'da fatura Erik ten Hag'a kesildi.
6.03.2023 İngiltere
İngiliz basını Fenerbahçe'nin sürprizini açıkladı! Emenike, Moses gibi o da Nijeryalı
İngiliz basını Fenerbahçe'nin sürprizini açıkladı! Emenike, Moses gibi o da Nijeryalı Süper Lig'in 24.haftasında Kayserispor'u deplasmanda 2-1 yenen ve Galatasaray'ı takibe devam eden Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının artık sonuna gelinirken, İngiliz basınının ortaya attığı bir iddia Sarı Lacivertli camiada oldukça ilgi çekti. İşte Ali Koç'un Emenike ve Moses transferini andıran yeni yıldızı...
5.03.2023 Fenerbahçe
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları
Almanya'da Türk kızı Ece Sarıgül'e korkunç saldırı! Sokak ortasında dehşet anları Almanya’da yaşanan olay tüm dünyada geniş yankı buldu. 14 yaşındaki Türk kızının ve arkadaşının sokak ortasında başına gelenler kan dondurdu. Ailesi, bir daha eve dönemeyeceğinden habersiz Ece’yi okula uğurladı. Onları bir süre izleyen gizemli şahıs ise hem Ece’yi hem de arkadaşı üzerinden kurduğu kanlı planı devreye aldı. Korkunç olay bu dakikadan sonra başladı. İşte Türk kızını sona götüren o dehşet anlarının detayları...
7.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İngiliz Basını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ingiliz basını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.