İktidarsızlık

İktidarsızlık

Son dakika iktidarsızlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iktidarsızlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iktidarsızlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İktidarsızlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iktidarsızlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 iktidarsızlık haberi bulunmuştur. Tüm iktidarsızlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yakut Taşı Özellikleri Nelerdir? Yakut Taşının En Bilinen Faydaları...
Yakut Taşı Özellikleri Nelerdir? Yakut Taşının En Bilinen Faydaları... Yakut taşı dünya genelinde en değerli dört taştan biridir. Estetik ve güzellik bakımından oldukça değerli olan yakut taşı Hindistanlılar tarafından taşların efendisi olarak da değerlendirilmektedir.
3.01.2024 Gündem
Bel Fıtığı Nasıl Geçer? Bel Fıtığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Bel Fıtığı Nasıl Geçer? Bel Fıtığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bel fıtığı hemen hemen her yaştan kişinin başına gelebilecek bir durumdur. Bol bol istirahat etmek ve fizik tedavi programlarına katılmak kısa sürede geçmesini sağlayabilir. 
28.12.2023 Sağlık
Çakşır Otu Nedir? Çakşır Otu Faydaları Nelerdir?
Çakşır Otu Nedir? Çakşır Otu Faydaları Nelerdir? Çakşır otu, kurak topraklarda yetişen ve boyu da 2-3 metreye kadar ulaşan bir bitkidir. Maydanozgiller familyasından olan bu bitkinin çiçekleri tohumlu bir yapıya sahiptir.
5.07.2023 Sağlık
Cinsel ilişkide yıllardır doğru bilinen yanlış ortaya çıktı! Süreyi ikiye katlıyor
Cinsel ilişkide yıllardır doğru bilinen yanlış ortaya çıktı! Süreyi ikiye katlıyor Cinsel problemler hem erkekler hem de kadınlarda sıklıkla görülebiliyor. Düşük libido, erken boşalma, orgazm olamama, iktidarsızlık gibi problemlerin doğal çözümleri aranıyor. Bu problemleri çözmek için cinsellik için hakkında bilinçli olmak gerekiyor. Erken boşalma ile ilgili çeşitli sorunlar varsa ve sadece seksin daha uzun sürmesini istiyorsanız, yatakta daha uzun süre dayanmanın birçok yolu bulunuyor.
16.05.2023 Sağlık
Hem kadınlarda hem de erkeklerde etkili! Eksikliği cinsel isteksizliği zirve yaptırıyor
Hem kadınlarda hem de erkeklerde etkili! Eksikliği cinsel isteksizliği zirve yaptırıyor Araştırmalar, D vitamininin hem erkeklerde hem de kadınlarda cinsel sorunlarla bağlantılı olduğunu ortaya koydu. Buna göre, eğer D vitamini seviyeniz yetersizse, takviye almak cinsel isteğinizi ve doyumunuzu artırabilir.
17.03.2023 Sağlık
Bu hastalığa dikkat, gece ani ölümlere neden olabilir
Bu hastalığa dikkat, gece ani ölümlere neden olabilir Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Neslihan Taş, uyku apnesinin ani ölümlere neden olabildiğini söyledi.
10.08.2022 Sağlık
Sertleşme sorununa doğal çözüm! Mutlu bir cinsel yaşam için şart!
Sertleşme sorununa doğal çözüm! Mutlu bir cinsel yaşam için şart! Her yaştan erkeğin başına gelebilen sertleşme sorunu cinsel yaşamı olumsuz etkiliyor. Sertleşme sorunu süreklilik arz ediyorsa dikkat! Değişen yaşam koşulları, iş hayatının getirmiş olduğu stres, tütün ürünlerinin kullanımının artması ve psikolojik faktörler sertleşme sorununa neden olabiliyor. Uzmanlar, sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin bazı uyarı işaretlerine dikkat etmeleri konusunda uyarıyor. Peki, Sertleşme sorunu neden olur? Sertleşme bozukluğunun tedavisi var mı? Sertleşme problemi tedavisi ne? İşte bilmeniz gerekenler…
19.07.2022 Sağlık
Öz kızına cinsel istismarda bulundu! Mahkemede tek kelime etti
Öz kızına cinsel istismarda bulundu! Mahkemede tek kelime etti Kayseri'de kızı D.A.'ya (29) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 30 yıl hapis cezası alıp, daha sonra Yargıtay'ın ses kaydının 'yasak delil' niteliği taşıdığına vurgu yaptığı kararın bozulması ardından sanık C.A.'nın yeniden yargılandığı davada, ilk mahkemenin hükmünde direnildi. Tutuksuz yargılanan sanık C.A.'ya bir kez daha 30 yıl hapis cezası verildi.
26.06.2022 Yaşam
Kızına cinsel istismardan 30 yıl ceza alan baba, yeniden yargılanacak
Kızına cinsel istismardan 30 yıl ceza alan baba, yeniden yargılanacak Kayseri'de kızı D.A.'ya (29), 9 yaşından bu yana cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan ve 30 yıl hapis cezasına çarptırılan C.A.'ya verilen kararı yasak delil gerekçesiyle bozan Yargıtay, tahliyesine hükmetti. C.A., ileriki günlerde yeniden hakim karşısına çıkacak.
10.06.2022 Yaşam
31 Mayıs’ı tütünsüz geçirin
31 Mayıs’ı tütünsüz geçirin Dünya Sağlık Örgütü’ne (WHO) üye ülkelerde 31 Mayıs, 1987 yılından bu yana “Dünya Tütünsüz Günü” olarak kutlanıyor. Dünya Sağlık Örgütü bu yaklaşımla, sigarayı kullanıcıların hayatından kalıcı olarak uzaklaştırmayı hedefliyor. Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Uzm. Dr. Fadime Tülücü, 31 Mayıs’ta tüm tütün ve tütün ürünü kullanıcılarını, 24 saat süreyle, sigarayı bırakmaya çağırdı.
31.05.2022 Sağlık
Ereksiyon güçlüğüne kalıcı çözüm!
Ereksiyon güçlüğüne kalıcı çözüm! Ereksiyon güçlülüğüne çözüm oluyor. Sertleşme sorunu olan herkesi ilgilendiriyor Erkeklerde önemli cinsel sorunların başında gelen sertleşme bozukluğunda düşük yoğunluklu şok dalga tedavisinin kalıcı çözüm sağladığını belirten Op. Dr. Egemen İşgören, şok dalga tedavisinin vücudun doğal iyileşme mekanizmalarını harekete geçirdiğini söyledi.
27.05.2022 Sağlık
Cinsel hayatı bitiriyor! Türkiye'de yaşayan erkeklere kötü haber
Cinsel hayatı bitiriyor! Türkiye'de yaşayan erkeklere kötü haber Cinsel hayatı kötü etkiliyor. Türkiye’de 80 erkek üzerinde yapılan bir araştırma, koronavirüs sonrası kandaki interlökin -6 düzeyinin yükselmesine bağlı olarak erkeklerde cinsel iktidarsızlık görüldüğünü ortaya koydu. Araştırma, İngiltere’nin en saygın tıp dergilerinden biri olan Andrologia dergisinde yayınlandı.
1.11.2021 Sağlık
O ülkede kadınlar aldatılmamak için bunu yapıyor! 'Kocam artık evde'
O ülkede kadınlar aldatılmamak için bunu yapıyor! 'Kocam artık evde' Korkunç olayın 'kahramanı' olan ülke Çin. Eşlerinin kendilerini aldatmamaları için yemeklerine iktidarsızlık ilacı katan kadınlar, bu şekilde kocalarını eve bağladıklarını, artık aldatılmadıklarını iddia ediyorlar. Ancak eşlerinin sağlığı ciddi biçimde bozulan kadınların ceza alabileceği belirtiliyor.
28.04.2021 Dünya
Çocuklarda horlama ciddi sorunların habercisi olabilir!
Çocuklarda horlama ciddi sorunların habercisi olabilir! Kulak Burun Boğaz Baş ve Boyun Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kadir Çağdaş Kazıkdaş, erişkinlerin en az yarısında, çocukların ise önemli bir kısmında görülen horlamanın önemli bir uyku bozukluğu durumu olduğunu söylüyor. Prof. Dr. Kazıkdaş, horlamanın, erişkinlerde en sık burun tıkanıklığı, kemik eğrilikleri, burun eti büyümeleri, allerji ve kronik sinüzit nedeniyle görüldüğünü belirtti.
28.02.2021 Sağlık
“Cüzzam hastalığında, kısa sürede bulaş riski çok düşük”
“Cüzzam hastalığında, kısa sürede bulaş riski çok düşük” Cüzzam hastalığının hangi yollarla bulaştığını, belirtilerini, türlerini, tedavisini ve vaka sayılarını anlatan Dermatoloji Uzmanı Dr. Pınar Yönter Oğuz, Türkiye'de kayıtlı 544 cüzzam hastası olduğunu belirterek, bu hastalıkta kısa sürede bulaş riskinin çok düşük olduğunu ifade etti.
31.01.2021 Sağlık
Koronavirüse yakalananlarda, cinsel hastalıklar görülüyor
Koronavirüse yakalananlarda, cinsel hastalıklar görülüyor Antalya'da özel bir hastanede görevli Op. Dr. İbrahim Duman, koronavirüse yakalanan kişilerde cinsel hastalıklar görülebildiğini söyledi. Virüsün testis dokusunda hasara neden olduğunu belirten Op. Dr. İbrahim Duman, "Ayrıca enfekte olan hastalarda psikolojik etkiyle sertleşme bozuklukları, cinsel problemler daha fazla saptanmıştır" dedi.
5.01.2021 Sağlık
Hipospadias (Peygamber sünneti, doğuştan sünnetli) nedir?
Hipospadias (Peygamber sünneti, doğuştan sünnetli) nedir? Çocuk Cerrahisi ve Çocuk Ürolojisi Uzmanı Prof. Dr. Fatih Andıran, halk arasında peygamber sünneti olarak bilinen hipospadias hakkında merak edilenleri anlattı.
28.12.2020 Sağlık
“Uyku apnesi yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor”
“Uyku apnesi yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor” Tıkanmaya yatkın hava yolu belirtisi olan horlamanın ‘uyku apnesi’ belirtisi olduğunu söyleyen Nöroloji Uzmanı Dr. Arif Tolga Sönmez, “Obsrtrüktif (tıkayıcı) Uyku Apne Sendromu (OSAS) uyku sırasında tekrar tekrar nefes durmaları ile karakterize bir hastalıktır. Nefes durmaları sırasında kandaki oksijen düzeyi azalır ve her apnenin ardından saniyeler süren kısa bir uyanıklık dönemi olur. Her gece onlarca hatta yüzlerce defa uyanan uyku apneli hastalar sık uyku bölünmeleri nedeniyle dinlendirici derin uyku evrelerine geçemez. Ertesi sabah yorgun uyanırlar, yaşam kalitesini olumsuz etkiler” dedi.
18.12.2020 Sağlık
'Koronanın iktidarsızlık ve kısırlık üzerine etkileri var'
'Koronanın iktidarsızlık ve kısırlık üzerine etkileri var' Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Faruk Usta, koronavirüsün üreme ve genital organlara etkisi üzerine dünyada yapılmış araştırmalar olduğunu belirterek, "Koronavirüsün iktidarsızlık ve kısırlık üzerine etkileri olduğunu da görmeye başladık" dedi.
11.12.2020 Sağlık
Zehri cinsel problemlere çözüm olacak!
Zehri cinsel problemlere çözüm olacak! Mersin Üniversitesi (MEÜ) İleri Teknoloji Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Furkan Ayaz (31), Akdeniz'de istilacı tür olarak bilinen aslan balığı zehrinin kalp, iskelet ya da düz kasların kasılmasını sağlayacak bir ilaç adayı olduğu bulgusuna eriştiklerini belirterek, "Bu zehrin doğru formülasyonla iktidarsızlık ile mücadele eden hastalarda da kullanım potansiyelini öngörmekteyiz" dedi.
24.11.2020 Yaşam
Horlama basit bir sağlık sorunu olmayabilir
Horlama basit bir sağlık sorunu olmayabilir Erişkinlerin en az yarısında, çocukların ise önemli bir kısmında görülen uyku bozukluğu durumu olan horlamanın basit bir sağlık sorunu olmadığına dikkat çeken Kulak Burun Boğaz Baş ve Boyun Cerrahisi Anabilim Dalı Uzmanı Prof. Dr. K. Çağdaş Kazıkdaş, horlamaya neden olan sağlık sorunları hakkında bilgi verdi.
18.05.2020 Sağlık
Erkekler daha fazla horluyor
Erkekler daha fazla horluyor Kulak Burun ve Baş Boyun Cerrahi Uzmanı Op Dr Bahadır Baykal, Horlamanın, sosyal bir sorun gibi gözükse de insan sağlığını da önemli derecede tehdit ettiğini, tedavi edilmediği takdirde yaşam kalitesinde de ciddi kayıplara neden olduğunu belirtti.
2.04.2020 Sağlık
Erkekler daha fazla horluyor
Erkekler daha fazla horluyor Horlamanın, insan sağlığını önemli derecede tehdit ettiğini belirten Op.Dr. Bahadır Baykal, tedavi edilmediği takdirde yaşam kalitesinde de ciddi kayıplara neden olduğunu söyledi.
26.01.2020 Sağlık
Tadalafil nedir? Ne için kullanılır? Yan etkileri nelerdir?
Tadalafil nedir? Ne için kullanılır? Yan etkileri nelerdir? Tadalafil nedir? Tarım ve Orman Bakanlığı taklit, tağşiş veya ilaç etken maddesi tespit edilen toplam 229 firmaya ait 386 parti ürünü kamuoyuyla paylaştı. Bu ürünler arasında sildenafil ve tadalafil madde tespit edildi. Performans artırıcı enerji yüklü başlığı altında satılan bu çikolataların markaları belli oldu. Peki Tadalafil nedir? Ne için kullanılır? Yan etkileri nelerdir? İşte detaylar…
14.01.2020 Gündem
Flovonoid cinsel gücü arttırıyor!
Flovonoid cinsel gücü arttırıyor! Tükettiğiniz gıdalarda birtakım değişiklikler yaparak cinsel hayatınızı canlandırabileceğinizi biliyor muydunuz? Meyve ve sebzelerin içeriğindeki aromatik pigment bileşikleri erkekler üzerindeki iktidarsızlık riskini azaltıyor.
9.12.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

İktidarsızlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iktidarsızlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.