İkoncan

İkoncan

Son dakika İkoncan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İkoncan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İkoncan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkoncan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikoncan gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 ikoncan haberi bulunmuştur. Tüm ikoncan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eda Taşpınar'ın utangaç sevgilisi! Yine yüzünü gizledi...
Eda Taşpınar'ın utangaç sevgilisi! Yine yüzünü gizledi... 'İkoncan' olarak bilinen Eda Taşpınar, bir süredir ismi bilinmeyen bir beyefendi ile aşk yaşıyor. İkili, önceki akşam Bebek'te görüntülendi. Beyefendi her zaman olduğu gibi yine yüzünü gizlemeye çalıştı.
24.05.2022 Magazin
Süreyya Yalçın'ın tatil bilançosu
Süreyya Yalçın'ın tatil bilançosu Amerika-Miami’de yaşayan Süreyya Yalçın ile eşi Ozan Baran’ın 3 aylık Bodrum tatili önceki gün sona erdi. Şu an İstanbul’da olan çift 10 gün sonra Amerika’ya dönecek.
20.09.2019 Magazin
Eda Taşpınar'dan final pozu
Eda Taşpınar'dan final pozu Mikonos tatiline devam eden Eda Taşpınar, Instagram’dan paylaştığı bikinili fotoğrafıyla binlerce beğeni aldı.
20.09.2019 Magazin
Süreyya Yalçın yüzüyor mu?
Süreyya Yalçın yüzüyor mu? Haziran başında Bodrum tatiline başlayan sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın birbirinden süslü mayolarla şezlongda ve teknede pozlar verdi. Kendisini 2 aydır denize girerken gören olmadı.
25.08.2019 Magazin
Süreyya Yalçın bu defa çizmeleriyle güneşlendi!
Süreyya Yalçın bu defa çizmeleriyle güneşlendi! Sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın, Bodrum tatilinde bikinisinin altına giydiği deri çizmelerle güneşlendi.
12.07.2019 Magazin
Ivana Sert yorumladı: Pembeli Quaresma bir olay
Ivana Sert yorumladı: Pembeli Quaresma bir olay Ivana Sert, Ricardo Quaresma’nın geçen hafta giydiği pembe kombinini yorumladı.
27.06.2019 Magazin
Eda Taşpınar, kesenin ağzını açtı
Eda Taşpınar, kesenin ağzını açtı Eda Taşpınar'ın tuttuğu havuzlu ve deniz manzaralı dubleks villanın aylık kirasının 45 bin lira olduğu konuşuluyor.
19.06.2019 Magazin
Ozan Baran, Süreyya Yalçın’ın aldığı TIR'la kaza yaptı
Ozan Baran, Süreyya Yalçın’ın aldığı TIR'la kaza yaptı Amerika'da yaşayan sosyetik isim Süreyya Yalçın, geçen yıl eşi Ozan Baran'ın doğum gününde dev bir sürpriz yaptı.
23.05.2019 Magazin
Eda Taşpınar'dan cesur paylaşım
Eda Taşpınar'dan cesur paylaşım Sosyetik güzel Eda Taşpınar, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafla dikkatleri üzerinde topladı.
23.05.2019 Magazin
Süreyya Yalçın'a tepki yağıyor
Süreyya Yalçın'a tepki yağıyor Gerçek kürk giyen Süreyya Yalçın eleştiri oklarının hedefinde
8.04.2019 Magazin
Karlar üstünde mayo giydi, poz verdi!
Karlar üstünde mayo giydi, poz verdi! Giyim tarzıyla birçok kadının ilgiyle takip ettiği ikoncan Eda Taşpınar, sosyal medya hesabından paylaştığı karların üzerindeki mayolu fotoğrafıyla takipçilerinden tam not aldı.
9.03.2019 Magazin
Süreyya Yalçın'dan çalışanlarına özel sürpriz!
Süreyya Yalçın'dan çalışanlarına özel sürpriz! Bonkörlüğüyle bilinen Süreyya Yalçın, çalışanlarına çok özel bir sürpriz hazırlıyor.
4.02.2019 Magazin
Eda Taşpınar'a Bodrum'dan teklif yağıyor!
Eda Taşpınar'a Bodrum'dan teklif yağıyor! Adı ‘bronzluk’la özdeşleşen Eda Taşpınar’a Bodrum’dan teklif yağıyor. Birçok beach işletmecisi, Taşpınar’ı mekanın yüzü yapmak isterken ortaklık teklif edenler dahi oldu. İkoncan, ‘Evet’ derse bu yaz Bodrum’da şezlong üzerinde para basacak.
22.12.2018 Magazin
Koş Eda koş
Koş Eda koş Sosyetik ikoncan Eda Taşpınar, önceki gün Bebek sahilde koşarken objektiflere takıldı.
25.10.2018 Magazin
Brezilya’ya açılıyor
Brezilya’ya açılıyor Eda Taşpınar, kendi adını taşıyan kozmetik markasıyla Brezilya’ya açılacağını söyledi.
9.10.2018 Magazin
Zenginim ama keriz değilim!
Zenginim ama keriz değilim! Dağıttığı bahşişlerle Bodrum’da esnafın yüzünü güldüren Süreyya Yalçın, uyanıklara ders verdi. Sosyetik ikoncan, gittiği bir mekanda 3 soda için 250 lira hesap istenince “Zenginim ama keriz değilim” diye işletmecileri azarladı...
30.06.2018 Magazin
İkoncan hastanelik oldu!
İkoncan hastanelik oldu! Tatil için ABD'den Bodrum'a gelen Süreyya Yalçın hastanelik oldu.
28.06.2018 Magazin
Marakeş’te şezlong pozu
Marakeş’te şezlong pozu Eda Taşpınar, Kuzey Afrika’nın en egzotik şehirlerinden biri olan Marakeş tatilinden fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.
23.04.2018 Magazin
Kurtar bizi Afrodit Eda!
Kurtar bizi Afrodit Eda! Bugüne kadar hep kusursuz fiziğiyle dikkat çeken Eda Taşpınar, son günlerde Banu Alkan’a benzedi!
2.03.2018 Arşiv
'At'la gel Eda, bu kadar tatil yeter'
'At'la gel Eda, bu kadar tatil yeter' Eda Taşpınar'ın Meksika tatili sürüyor.
26.02.2018 Magazin
Sosyete değil halk kadınıyım
Sosyete değil halk kadınıyım Ivana Sert çekimleri Gaziantep’te devam eden “Antep Fıstığı” isimli film ile ekranlara dönüyor. Sert, “Ben sosyetik bir kadın değil halk kadınıyım” diyor.
16.12.2017 Arşiv
Beyefendi arkadaşım
Beyefendi arkadaşım Sosyetik ikoncan Eda Taşpınar, önceki akşam Asmalımescit Mila’daydı.
3.11.2017 Magazin
Bu pozlar için 120 bin TL alacak!
Bu pozlar için 120 bin TL alacak! Sosyetik ikoncan Eda Taşpınar, bir spor ayakkabısı markasının reklam yüzü oldu.
14.09.2017 Magazin
Fotoğrafı çalıntı çıktı
Fotoğrafı çalıntı çıktı Sosyetik ikoncan Eda Taşpınar’ın Instagram’da “Gece denize girmeden yaz bitmez” notuyla kendisine aitmiş gibi paylaştığı fotoğraf başka bir kullanıcının çıktı.
10.09.2017 Magazin
En 'seksi' savaş! İkisi de paylaştı...
En 'seksi' savaş! İkisi de paylaştı... Plajların ikoncanları Eda Taşpınar ve Eliz Sakuçoğlu arasında adeta savaş yaşanıyor. Eda Taşpınar amuda kalkmış pozunu paylaşınca Eliz de eksik kalmadı.
27.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İkoncan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikoncan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.