Süreyya Yalçın

Süreyya Yalçın

Son dakika Süreyya Yalçın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süreyya Yalçın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süreyya Yalçın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süreyya Yalçın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süreyya yalçın gelişmeleri de dahil olmak üzere 339 süreyya yalçın haberi bulunmuştur. Tüm süreyya yalçın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süreyya Yalçın altın kaplamalı elbise giydi! Zayıflığı ile çok konuşulmuştu şimdi de kıyafetinin fiyatı gündem oldu
Süreyya Yalçın altın kaplamalı elbise giydi! Zayıflığı ile çok konuşulmuştu şimdi de kıyafetinin fiyatı gündem oldu Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, son olarak katıldığı bir davette giydiği altın kaplamalı elbiseyle adından söz ettirdi. Ünlü ismin kıyafetinin bedeli ise dudak uçuklattı.
9.09.2023 Magazin
Seren Serengil’den Süreyya Yalçın’a: 43 kiloyken kendimi çok beğeniyordum ama 'Drakula' gibiymişim!
Seren Serengil’den Süreyya Yalçın’a: 43 kiloyken kendimi çok beğeniyordum ama 'Drakula' gibiymişim! Kilo vermek için ameliyat olan ve 43 kiloya kadar düşerek sağlığı tehlikeye giren Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Serengil, zayıflığıyla gündeme gelen Süreyya Yalçın'a kilo almasını tavsiye ederek, kendi yaşadıklarını örnek gösterdi.
26.08.2023 Magazin
Süreyya Yalçın zayıflığı hakkında konuştu: 'Şu an mükemmelim'
Süreyya Yalçın zayıflığı hakkında konuştu: 'Şu an mükemmelim' Son günlerde zayıf görüntüsüyle herkesin dikkatini çeken sosyetik güzel Süreyya Yalçın Hürriyet'ten Suat Filiz' konuştu. Yalçın, Yemek yemeği çok sevdigim için kilo verirken çok zorlandım. Ama şu an mükemmelim. dedi.
20.08.2023 Magazin
Süreyya Yalçın hakkındaki eleştirilere yanıt verdi! 'Herkes zayıflığımı konuşuyor'
Süreyya Yalçın hakkındaki eleştirilere yanıt verdi! 'Herkes zayıflığımı konuşuyor' Sürreyya Yalçın tatil için Bodrum'u seçti. Son zamanlarda zayıflığıyla dikkat çeken ünlü ismin, istediği halde son iki yılda olduğu gibi yine kilo alamadığı görüldü. Tatil pozlarını aktif olarak kullandığı Instagram sayfasından da paylaşan sosyetik güzele ''Aşırı zayıfsın'', ''Biraz kilo al'' gibi yorumlar yapmıştı. Zayıf haliyle dikkat çeken Yalçın, hakkındaki eleştirilere yanıt verdi.
11.06.2023 Magazin
Ozan Baran, eşi Süreyya Yalçın'ın yüzünü koluna kazıttı!
Ozan Baran, eşi Süreyya Yalçın'ın yüzünü koluna kazıttı! İş insanı Ozan Baran, eşi Süreyya Yalçın'ın 37'nci yaş gününde sosyetik güzelin yüzünü koluna dövme yaptırdı. Baran'ın büyük jestini takipçileriyle paylaşan Yalçın, eşine "Bir kere daha kendimi çok özel hissettirdin. İyi ki doğdum, iyi ki senin oldum" sözleriyle seslendi.
19.12.2021 Magazin
Süreyya Yalçın'dan romantik kutlama!
Süreyya Yalçın'dan romantik kutlama! Süreyya Yalçın eşi Ozan Baran’ın yeni yaşını sosyal medya sayfasından yaptığı romantik paylaşımla kutladı.
26.10.2021 Magazin
Süreyya Yalçın: Farkında olmadan büyük bir yanlış yaptım
Süreyya Yalçın: Farkında olmadan büyük bir yanlış yaptım Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, geçtiğimiz hafta Bodrum'da yangın bölgesinde teknede fotoğraf çektirip sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu paylaşımının ardından büyük tepki gören Süreyya Yalçın, "Farkında olmadan büyük bir yanlış yaptım" dedi. Yalçın'ın, yangın bölgesine gönderdiği, içinde yardım malzemeleri olan aracın üzerine ismini yazdırması da tepkilere neden olmuştu.
8.08.2021 Magazin
'Mezura görünümlü kemer' paylaşımı
'Mezura görünümlü kemer' paylaşımı Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, mezura görünümlü kemerini böyle gözler önüne serdi.
12.06.2021 Magazin
Süreyya Yalçın'ı sıra dışı tarzı!
Süreyya Yalçın'ı sıra dışı tarzı! Eşi Ozan Baran ile Amerika Miami'de yaşayan Süreyya Yalçın, koronavirüs pandemisi nedeniyle aylardır malikanesinden dışarı adım atmıyordu. Sosyetik güzel, dün sahile indi.
31.03.2021 Magazin
Süreyya Yalçın'dan Ozan Baran'a: İyi ki senin oldum
Süreyya Yalçın'dan Ozan Baran'a: İyi ki senin oldum Sosyetik güzel Süreyya Yalçın’ın 2016’da evlendiği iş insanı Ozan Baran’ın dün doğum günüydü. Her yıl eşi için partiler veren Yalçın, bu kez evde kutlama yapmayı tercih etti.
27.10.2020 Magazin
Süreyya Yalçın zayıflığıyla herkesi şaşırttı!
Süreyya Yalçın zayıflığıyla herkesi şaşırttı! Süreyya Yalçın, Instagram'daki paylaşımlarıyla herkesi şaşırttı.
21.09.2020 Magazin
Süreyya Yalçın resmen eridi!
Süreyya Yalçın resmen eridi! Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda zayıflığı dikkat çekti.
1.08.2020 Magazin
'Rüyalarda buluştuğum melek babam'
'Rüyalarda buluştuğum melek babam' Bir ara dünyanın en zenginleri listesinde yer alan Faruk Yalçın, Aralık 2008’de 84 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Dün doğum günüydü.
25.04.2020 Magazin
"Eminim beni hala görüyorsun"
"Eminim beni hala görüyorsun" 2008'de vefat eden, dünyanın en zenginleri listesinde yer alan iş insanı Faruk Yalçın'ın kızı Süreyya Yalçın, merhum babasını doğum gününde andı.
23.04.2020 Magazin
Kerem Dürüst kürkçü dükkanına döndü
Kerem Dürüst kürkçü dükkanına döndü Kerem Dürüst, Katalina Gomez’le Amerika’da halen evli görünmesine rağmen geçen yaz Bodrum’da Bahar Mursaloğlu’yla nikâh masasına oturmuştu. Mursaloğlu’yla evini ayıran Dürüst, Amerika’daki eşine döndü!
17.04.2020 Magazin
'Süreyya Yalçın yanlış ata oynadı!'
'Süreyya Yalçın yanlış ata oynadı!' 3 Kasım'da yapılacak ABD başkanlık seçimlerinde Donald Trump'a karşı rakip olarak ortaya çıkan Cory Booker, yarıştan çekildi. Bu durum, 'Süreyya Yalçın yanlış ata oynadı' esprilerinin yapılmasına neden oldu. Sosyetik milyarder, Booker'ı Miami'deki evinde ağırlamıştı.
7.02.2020 Magazin
Ozan Baran'dan eşi Süreyya Yalçın'a hediye helikopter!
Ozan Baran'dan eşi Süreyya Yalçın'a hediye helikopter! Ozan Baran, eşi Süreyya Yalçın’ın yeni yaşını sürpriz bir partiyle kutladı.
19.12.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Süreyya Yalçın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süreyya yalçın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.