Ozan Baran

Ozan Baran

Son dakika Ozan Baran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ozan Baran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ozan Baran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ozan Baran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ozan baran gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 ozan baran haberi bulunmuştur. Tüm ozan baran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ozan Baran, eşi Süreyya Yalçın'ın yüzünü koluna kazıttı!
Ozan Baran, eşi Süreyya Yalçın'ın yüzünü koluna kazıttı! İş insanı Ozan Baran, eşi Süreyya Yalçın'ın 37'nci yaş gününde sosyetik güzelin yüzünü koluna dövme yaptırdı. Baran'ın büyük jestini takipçileriyle paylaşan Yalçın, eşine "Bir kere daha kendimi çok özel hissettirdin. İyi ki doğdum, iyi ki senin oldum" sözleriyle seslendi.
19.12.2021 Magazin
Süreyya Yalçın'dan romantik kutlama!
Süreyya Yalçın'dan romantik kutlama! Süreyya Yalçın eşi Ozan Baran’ın yeni yaşını sosyal medya sayfasından yaptığı romantik paylaşımla kutladı.
26.10.2021 Magazin
Süreyya Yalçın'ı sıra dışı tarzı!
Süreyya Yalçın'ı sıra dışı tarzı! Eşi Ozan Baran ile Amerika Miami'de yaşayan Süreyya Yalçın, koronavirüs pandemisi nedeniyle aylardır malikanesinden dışarı adım atmıyordu. Sosyetik güzel, dün sahile indi.
31.03.2021 Magazin
Süreyya Yalçın'dan Ozan Baran'a: İyi ki senin oldum
Süreyya Yalçın'dan Ozan Baran'a: İyi ki senin oldum Sosyetik güzel Süreyya Yalçın’ın 2016’da evlendiği iş insanı Ozan Baran’ın dün doğum günüydü. Her yıl eşi için partiler veren Yalçın, bu kez evde kutlama yapmayı tercih etti.
27.10.2020 Magazin
Süreyya Yalçın resmen eridi!
Süreyya Yalçın resmen eridi! Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda zayıflığı dikkat çekti.
1.08.2020 Magazin
Ozan Baran'dan eşi Süreyya Yalçın'a hediye helikopter!
Ozan Baran'dan eşi Süreyya Yalçın'a hediye helikopter! Ozan Baran, eşi Süreyya Yalçın’ın yeni yaşını sürpriz bir partiyle kutladı.
19.12.2019 Magazin
Eşinin yolunu gözlüyor
Eşinin yolunu gözlüyor Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, iş için ABD'ye giden eşi Ozan Baran'ın dönüş yolunu gözlüyor.
16.11.2019 Magazin
'Köfte dudaklı oldum iyice'
'Köfte dudaklı oldum iyice' Bülent Ersoy ve Fatih Ürek, önceki gün Günay Restaurant’ta sahne aldı. Muhteşem gecenin açılışını yapan Fatih Ürek, sevilen parçalarının yanı sıra söylediği hareketli parçalarla da mekanı dolduran müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Modacı Semih Doğruer imzalı kar beyaz güpür detaylı ihtişamlı sahne kıyafetiyle hayranlarının karşısına çıkan Diva yine göz kamaştırdı.
4.11.2019 Magazin
Süreyya Yalçın'dan eşine altın akrep!
Süreyya Yalçın'dan eşine altın akrep! Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, 44 yaşına giren eşi Ozan Baran için Mon Amour’da sürpriz doğum günü partisi düzenledi.
28.10.2019 Magazin
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi TV programı yapımcısı ve iş adamı Ferruh Taşdemir, yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu iş kadını Eftelya Kökbudak ile Raffels İstanbul Hotel’de nikah masasına oturdu. İş ve sanat dünyasının birbirinden ünlü simaları, düğün töreninde genç çifti yalnız bırakmadı.
21.10.2019 Magazin
Süreyya Yalçın da modaya uydu!
Süreyya Yalçın da modaya uydu! Aykırı tarzıyla adından söz ettiren Süreyya Yalçın, önceki akşam da iş başındaydı.
4.10.2019 Magazin
Süreyya Yalçın'ın tatil bilançosu
Süreyya Yalçın'ın tatil bilançosu Amerika-Miami’de yaşayan Süreyya Yalçın ile eşi Ozan Baran’ın 3 aylık Bodrum tatili önceki gün sona erdi. Şu an İstanbul’da olan çift 10 gün sonra Amerika’ya dönecek.
20.09.2019 Magazin
Süreyya Yalçın yüzüyor mu?
Süreyya Yalçın yüzüyor mu? Haziran başında Bodrum tatiline başlayan sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın birbirinden süslü mayolarla şezlongda ve teknede pozlar verdi. Kendisini 2 aydır denize girerken gören olmadı.
25.08.2019 Magazin
Süreyya Yalçın bayramda uçtu
Süreyya Yalçın bayramda uçtu Süreyya Yalçın ile eşi Ozan Baran, Bodrum’dan Marmaris’e geçmişti.
12.08.2019 Magazin
Plajda öpücük yağmuru
Plajda öpücük yağmuru Sosyetik güzel Süreyya Yalçın ile eşi Ozan Baran, 1 Temmuz'da Amerika Miami'den Bodrum'a gelmişti. Çift adreslerini değiştirdi.
10.08.2019 Magazin
Süreyya Yalçın düğüne gider gibi denize gitti
Süreyya Yalçın düğüne gider gibi denize gitti Amerika Miami’de yaşayan Süreyya Yalçın ile eşi Ozan Baran 1 Temmuz’da Bodrum’a gelmişti. Tatil devam ediyor
3.08.2019 Magazin
Süreyya Yalçın bu defa çizmeleriyle güneşlendi!
Süreyya Yalçın bu defa çizmeleriyle güneşlendi! Sosyetik ikoncan Süreyya Yalçın, Bodrum tatilinde bikinisinin altına giydiği deri çizmelerle güneşlendi.
12.07.2019 Magazin
Süreyya Yalçın'dan "97 milyon dolarlık miras" açıklaması!
Süreyya Yalçın'dan "97 milyon dolarlık miras" açıklaması! 2016’dan bu yana Amerika-Miami’de yaşayan Süreyya Yalçın'ın babasından kalan mirası almak için Türkiye'ye geldiği iddia edilmişti.
4.07.2019 Magazin
Süreyya Yalçın 97 milyon doları almaya geldi
Süreyya Yalçın 97 milyon doları almaya geldi 2016’dan bu yana Amerika-Miami’de yaşayan Süreyya Yalçın, Bodrum- Türkbükü sezonunu açtı. Kendisine eşi Ozan Baran ve annesi Ülkü Yalçın eşlik ediyor.
3.07.2019 Magazin
500 bin liralık davet!
500 bin liralık davet! 2014 yılından bu yana Amerika'da yaşayan Süreyya Yalçın ile eşi Ozan Baran, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Miami'deki The Deck at Island Gardens'da düzenlenen geceye sponsor oldu.
24.05.2019 Magazin
Ozan Baran, Süreyya Yalçın’ın aldığı TIR'la kaza yaptı
Ozan Baran, Süreyya Yalçın’ın aldığı TIR'la kaza yaptı Amerika'da yaşayan sosyetik isim Süreyya Yalçın, geçen yıl eşi Ozan Baran'ın doğum gününde dev bir sürpriz yaptı.
23.05.2019 Magazin
Süreyya Yalçın'dan çalışanlarına özel sürpriz!
Süreyya Yalçın'dan çalışanlarına özel sürpriz! Bonkörlüğüyle bilinen Süreyya Yalçın, çalışanlarına çok özel bir sürpriz hazırlıyor.
4.02.2019 Magazin
Süreyya Yalçın ve Ozan Baran'dan bebek açıklaması
Süreyya Yalçın ve Ozan Baran'dan bebek açıklaması Süreyya Yalçın ile Ozan Baran, Ocak 2016’da İstanbul’da evlenmiş, kısa bir süre sonra da Amerika-Miami’ye yerleşmişti
10.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ozan Baran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ozan baran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.