İkinci Tur

İkinci Tur

Son dakika ikinci tur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikinci tur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikinci tur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkinci Tur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikinci tur gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.258 ikinci tur haberi bulunmuştur. Tüm ikinci tur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asgari ücret 2024 ne kadar olacak? Kulislerdeki bomba rakamlar ortaya çıktı çifte zam müjdesi verildi
Asgari ücret 2024 ne kadar olacak? Kulislerdeki bomba rakamlar ortaya çıktı çifte zam müjdesi verildi Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu dünkü ikinci tur görüşmelerinin ardından üçüncü toplantısını da bu hafta yapacak. İşçi tarafı, asgari ücret zammında ev kirası, temel giderler, geçim koşullarının dikkate alınması gerektiğini belirterek, hükümet ve işverenin bu konudaki yaklaşımına göre üçlü mutabakatla sonuca gitmeyi umduklarını dile getirdi. Bu yıl tek asgari ücretin belirlenecek olması zam oranının yüksek olacağı beklentisini artırdı. Bunun yanında kulislerde konuşulan rakamlar ortaya çıktı. Öte yandan asgari ücret zammına refah payı da ödenecek. İşte asgari ücret zammıyla ilgili tüm detaylar...
19.12.2023 Ekonomi
50 +1 nedir? 50 1 sistemi değişecek mi, 50+1 sistemi ne anlama geliyor, nasıl işliyor?
50 +1 nedir? 50 1 sistemi değişecek mi, 50+1 sistemi ne anlama geliyor, nasıl işliyor? Siyasetteki yüzde 50+1 tartışmasıyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Bu konuda bizim geçmişten bugüne söylediğimiz sözler paylaştığımız görüşler bellidir. Bugün de aynı çizgide, aynı görüşteyiz.' dedi. Söz konusu açıklamanın ardından 50 +1 tartışmaları gündem oldu. Peki, 50 +1 nedir, 50 +1 ne demek, 50 +1 sistemi ne anlama geliyor? 50 1 sistemi değişecek mi, 50+1 sistemi ne zaman geldi, 50+1 sistemini kim getirdi?
21.11.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu ikinci tur öncesi neden çekilmediğini anlattı: Çok ağrıma gitti
Kılıçdaroğlu ikinci tur öncesi neden çekilmediğini anlattı: Çok ağrıma gitti Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tur öncesi adaylıktan neden çekilmediğini ilk kez anlattı. İki olayın kararını etkilediğini belirten Kılıçdaroğlu, "Bu tweet hesabının Ekrem Bey'e yakın olduğu söylendi. Bu tweet çok ağrıma gitti" dedi.
8.11.2023 Gündem
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti CHP’de Genel Başkanlık yarışı inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu. İlk turda Özgür Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. Özel, 2 oy fark ile salt çoğunluğu kaçırınca seçim ikinci tura kaldı. Kıran kırana geçen oylama geç saatlere kadar sürerken kazananı ikinci tur sonuçları belirledi.
5.11.2023 Gündem
BJK maçı nasıl izlenir? Beşiktaş Tirana maçı şifresiz mi, hangi kanalda?
BJK maçı nasıl izlenir? Beşiktaş Tirana maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Beşiktaş Tirana maçı hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. UEFA Konferans Ligi rövanş maçında Arnavutluk deplasmanına giden BJK ilk maçı İstanbul'da 3-1'lik skorla almıştı. Avantajı elinde bulunduran Siyah beyazlılar rakibini geçerek bir üst tura çıkmak istiyor. Peki BJK maçı nasıl izlenir? Tirana Beşiktaş maçı şifresiz mi?
3.08.2023 Futbol
Ümit Özdağ gizli mutabakatı açıkladı: Kemal Kılıçdaroğlu 3 bakanlık ile MİT Başkanlığı’nı verecekti
Ümit Özdağ gizli mutabakatı açıkladı: Kemal Kılıçdaroğlu 3 bakanlık ile MİT Başkanlığı’nı verecekti 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı sonuçlarının ardından Ümit Özdağ, ikinci tur için Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklamıştı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile kurduğu ittifak hakkında aylar sonra önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, "Biz İçişleri Bakanlığı dahil üç bakanlık ve Millî İstihbarat Teşkilâtı konusunda Kemal Bey'le mutabık kaldık." dedi.
17.07.2023 Gündem
MasterChef All Star Yüksük Çorbası nasıl yapılır? Yüksük Çorbası'nda mantı hamuruna yumurta konur mu?
MasterChef All Star Yüksük Çorbası nasıl yapılır? Yüksük Çorbası'nda mantı hamuruna yumurta konur mu? Yüksük Çorbası tarifi MasterChef All Star'da yerini aldı. tv8'de yayınlanan lezzet yarışmasında ikinci tur mücadeleleri başladı. Şefler, yarışmacılardan Anadolu mutfağının vazgeçilmezi Yüksük çorbası yapmalarını istedi. Yüksük ismi, Anadolu'da mantı hamuru açılırken dikiş yüzüğünün kullanılmasından geliyor. Peki Yüksük çorbası nasıl yapılır? Yüksük çorbası malzemeleri nedir? mantı hamuruna yumurta konur mu? İşte detaylar...
20.06.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener: Oyların aktarılması, prosedür gereği mümkün değil
YSK Başkanı Yener: Oyların aktarılması, prosedür gereği mümkün değil Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "Türkiye’de seçim sistemi yıllardır oturmuş bir şekilde ve düzenli bir şekilde işlemektedir. Seçimde oyların yanlış sayılması ya da 'A' partisinden 'B' partisine aktarılması hususu prosedür gereği mümkün değildir" dedi.
17.06.2023 Gündem
Asgari ücret zammı ile ilgili kritik açıklama! Tarih verildi, işte zam tahminleri
Asgari ücret zammı ile ilgili kritik açıklama! Tarih verildi, işte zam tahminleri Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Milyonlarca çalışanı ilgilendiren maaş artışı için düğmeye resmen basıldı. İlk tur görüşmelerin yapıldığı asgari ücret zammında ikinci tur için gözler 19 Haziran'a çevrildi. Asgari ücret zammının yanı sıra memur ve memur emeklilerini de yakından ilgilendiren bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmuz ayı engelli ve engelli yakını aylığı ile yaşlı aylığı ödemesini erkene alıyor ve kardeşlerimizi sevindiriyoruz. Asgari ücret komisyonumuz çalışmalara başladı. Görüşmeler yapıcı şekilde ilerliyor. Memur artış oranlarıyla ilgili Meclis sürecini yakında başlatıyoruz” dedi. Diğer yandan 8 bin 506 lira 80 kuruş olan mevcut asgari ücrette son tahminler de geldi.
15.06.2023 Çalışma Hayatı
Ekrem İmamoğlu değişim çağrısını yineledi: Kulağını tıkayarak yol yürümek olmaz, aynı gaflete kapılamayız
Ekrem İmamoğlu değişim çağrısını yineledi: Kulağını tıkayarak yol yürümek olmaz, aynı gaflete kapılamayız İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "9 yılda 3 kez cumhurbaşkanlığı seçimi kaybettik. Bu seçimden sonra da aynı şeyleri yapıp yol yürüme gafletine kapılamayız" dedi. İmamoğlu, "Değişim meselesi önemli. Değişimin sadece bir kurul, heyet değişimi ile olmayacağını hepimiz biliriz. Değişim ihtiyacını ben tariflemiyorum, bunu toplum tarifliyor, insanlar istiyor. Kulağını buna tıkayarak yol yürümek olmaz" ifadelerini kullandı.
7.06.2023 Gündem
TBMM Başkanlığı seçiminde ikinci tur tamamlandı, hiçbir aday yeterli çoğunluğa ulaşamadı
TBMM Başkanlığı seçiminde ikinci tur tamamlandı, hiçbir aday yeterli çoğunluğa ulaşamadı 28. Yasama Dönemi için TBMM Başkanlık seçiminin ikinci turunda hiçbir aday yeterli çoğunluğu sağlayamadı. AK Parti’nin adayı İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş 321 oy aldı. Seçim için üçüncü tura geçildi.
7.06.2023 Gündem
Yılmaz Tunç kimdir? Yeni Adalet Bakanı kim oldu, Yılmaz Tunç kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç…
Yılmaz Tunç kimdir? Yeni Adalet Bakanı kim oldu, Yılmaz Tunç kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç… Yılmaz Tunç kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamayla kabinesini açıkladı. Yeni Adalet Bakanı Yılmaz Tunç oldu. Peki, Yılmaz Tunç kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
3.06.2023 Gündem
Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Yeni Kültür ve Turizm Bakanı kim oldu, Mehmet Nuri Ersoy kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Mehmet Nuri Ersoy’un biyografisi…
Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Yeni Kültür ve Turizm Bakanı kim oldu, Mehmet Nuri Ersoy kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Mehmet Nuri Ersoy’un biyografisi… Mehmet Nuri Ersoy kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamayla kabinesini açıkladı. Yeni Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy oldu.
3.06.2023 Gündem
İbrahim Yumaklı kimdir? Yeni Tarım Bakanı kim oldu, İbrahim Yumaklı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı’nın biyografisi…
İbrahim Yumaklı kimdir? Yeni Tarım Bakanı kim oldu, İbrahim Yumaklı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı’nın biyografisi… İbrahim Yumaklı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamayla kabinesini açıkladı. Yeni Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı oldu.
3.06.2023 Gündem
Yeni Ticaret Bakanı kim oldu? Ömer Bolat kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın biyografisi…
Yeni Ticaret Bakanı kim oldu? Ömer Bolat kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın biyografisi… Ömer Bolat kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamayla kabinesini açıkladı. Yeni Ticaret Bakanı Ömer Bolat oldu. Yüksek lisans eğitimini Hollanda - Amsterdam Üniversitesi Avrupa Enstitüsü’nde bitirdi. Almanya “Kiel Üniversitesi, Dünya Ekonomisi Enstitüsü”nün yüksek lisans düzeyindeki “Uluslararası Ekonomi ve İşletmecilik” programından mezun oldu.
3.06.2023 Gündem
Yeni Çalışma Bakanı kim oldu? Vedat Işıkhan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?  Vedat Işıkhan evli mi?
Yeni Çalışma Bakanı kim oldu? Vedat Işıkhan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?  Vedat Işıkhan evli mi? Vedat Işıkhan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamayla kabinesini açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu.
3.06.2023 Gündem
Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı kim oldu? Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı kim oldu? Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamayla kabinesini açıkladı. Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş oldu. Peki, ? Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Seçimi kesin sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Seçimi kesin sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylamasına ilişkin kesin sonuçları, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
1.06.2023 Gündem
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin ardından tüm gözler CHP'ye çevrilmiş durumda. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün MYK toplantısına katılacak ve ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, CHP'deki hareketli saatlere ilişkin son kulis bilgilerini canlı yayında aktardı. Canova, Kılıçdaroğlu'nun bugünkü toplantıda MYK üyelerinin istifalarını kabul edeceğini belirtti. Canova, Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesiyle ilgiliyse "İmamoğlu’nun İBB’de bir dönem daha başkanlık yapabileceği bir sonraki seçim de başkanlığa aday olabileceği de söyleniyor. Kurultay ve kongre süreçleri etkileyecek" dedi.
1.06.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur kesin seçim sonuçlarını açıkladı
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur kesin seçim sonuçlarını açıkladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 28 Mayısta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Seçim ikinci tur oylamanın kesin sonuçlarının Resmi Gazete’ye gönderildiğini açıkladı.
1.06.2023 Gündem
NBA'de final heyecanı daha yüksek oran ve canlı yayınlarla Misli.com’da!
NBA'de final heyecanı daha yüksek oran ve canlı yayınlarla Misli.com’da! 2022-23 NBA Finalleri bu gece oynanacak ilk maçla başlıyor. Batı Konferansı şampiyonu Denver Nuggets ile Doğu Konferansı şampiyonu Miami Heat, NBA’in en iyisi olmak için karşı karşıya gelecek. Denver Nuggets ilk kez NBA şampiyonu olmayı amaçlarken; Miami Heat ise 10 yıllık şampiyonluk hasretine son vermeye çalışacak. 7 maç üzerinden oynanacak NBA Final serisinde 4 galibiyete ulaşan takım şampiyonluk kupasını müzesine götürecek.
1.06.2023 İddaa
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! 'Sebep neyse hızlıca neşter vuracağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi! 'Sebep neyse hızlıca neşter vuracağız' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerin hemen ardından önceki gün toplandığı MYK’da “Oy kaybettiğimiz tüm iller için özel olarak çalışacağız. Neden böyle olduğunu araştıracağız. Sebep neyse onlara hızlıca neşter vuracağız” dedi. Toplantıda Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz hazırlanan kapsamlı seçim raporunu Erdoğan ve MYK üyelerine sundu.
1.06.2023 Gündem
Dikkat çeken Türkiye analizi! İşte yeni dönemin şifreleri....
Dikkat çeken Türkiye analizi! İşte yeni dönemin şifreleri.... Londra merkezli Middle East Eye (MEE) haber sitesi Erdoğan'ın seçim zaferi sonrası yeni dönemin şifrelerini yazdı. Erdoğan'ı 'Kampanya dehası' olarak tanımlayan MME dünya liderlerinin Erdoğan'ı tebrik etmek için sıraya girdiğine dikkat çekti.
31.05.2023 Dünya
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
Yurtdışında artan oy Erdoğan’a gitti
Yurtdışında artan oy Erdoğan’a gitti 14 Mayıs’ta yurtdışı oylarında yüzde 57.4’ünü alan Erdoğan, ikinci turda bunu yüzde 59.5’e taşıdı. İkinci tur için fazladan 90 bin 881 seçmen sandığa giderken kullanılan oy sayısı 1 milyon 930 bini geçti.
30.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İkinci Tur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikinci tur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.