Gazete Vatan Logo
Futbol BJK maçı nasıl izlenir? Beşiktaş Tirana maçı şifresiz mi, hangi kanalda?

BJK maçı nasıl izlenir? Beşiktaş Tirana maçı şifresiz mi, hangi kanalda?

Beşiktaş Tirana maçı hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. UEFA Konferans Ligi rövanş maçında Arnavutluk deplasmanına giden BJK ilk maçı İstanbul'da 3-1'lik skorla almıştı. Avantajı elinde bulunduran Siyah beyazlılar rakibini geçerek bir üst tura çıkmak istiyor. Peki BJK maçı nasıl izlenir? Tirana Beşiktaş maçı şifresiz mi?

BJK maçı nasıl izlenir? Beşiktaş Tirana maçı şifresiz mi, hangi kanalda?

Tirana Beşiktaş maçı bu akşam oynanacak. Avrupa macerasına İstanbul'da başlayan Kartal, 3-1'lik skorla ikinci tur ön elemeye iyi bir başlangıç yapmıştı. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Şenol Güneş'in öğrencileri bu akşam da rakibini geçerek adını bir üst tura yazdırmak istiyor. Peki BJK maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

BJK MAÇI HANGİ KANALDA?

Tirana Beşiktaş maçı 3 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 21:00'da başlayacak. Arnavutluk'ta oynanacak mücadeleyi İngiliz hakem Stuart Attwell yönetecek.

Beşiktaş Tirana maçı S Sport Plus ekranından yayımlanacak.

TİRANA: Selmani, Haxhiu, Najdoski, Hoxhallari, Pergjoni, Jonuzi, Hila, Hasani, Lushkja, Abazaj, Kaina

BEŞİKTAŞ: Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih, Gedson, Onur, Muleka, Aboubakar

BEŞİKTAŞ'IN YENİ RAKİBİ KİM OLDU?

UEFA Konferans Ligi'nde bir üst tura çıkması halinde Beşiktaş'ın rakibi Zeljeznicar (Bosna Hersek)-Neftçi (Azerbaycan) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. 3. tur maçları 9-10 Ağustos rövanş mücadeleleri ise 16-17 Ağustos tarihleri arasında oynanacak.

Haberin Devamı